klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Sjuk värld...

Publicerad 2017-07-20 05:29:04 i

Det är en rätt sjuk värld vi lever i.... Men trots det så tänker jag försöka att göra det bästa av mitt liv och ha det bra. Jag vill leva och ha ett bra liv. Och gärna tillsammans med någon. Jag vill inte leva själv, jag är inte ämnad för det. Jag VILL träffa en fin tjej, skaffa barn och ha ett bra liv tillsammans med henne. Det är detta jag vill ha ut av livet. Och detta tänker jag kämpa för.

Tredje branden...

Publicerad 2017-07-20 05:25:39 i

Det har brunnit en bil inatt, och för tredje gången på kort tid så brinner det i närheten av där jag bor. Och det är inte kul detta, jag är lite rädd att det snart ska brinna i mitt hus....

Läser om sekter...

Publicerad 2017-07-19 18:38:04 i

Den bok som jag läser just nu handlar, som jag nämnt tidigare, om sekter. Och jag är snart halvvägs genom boken och jag blir bara mer och mer äcklad. Och det jag blir äcklad över, är hur en person med lite karisma och en jäkla personlighet och med gud på sin sida, kan förvrida hjärnan på folk så till den milda grad, att de är redo att gå i döden för denna person.
Och det som fascinerar mig mycket också, när jag läser boken, det är att ofta är det inte svagsinta personer med dåligt självförtroende som går med i dessa hemska sekter. Utan det är ju vanligt folk, som kanske söker en ledare att följa i deras, för övrigt innehållslösa liv. Detta tycker jag är hemskt.

Tjejer, tänk lite för fan..

Publicerad 2017-07-19 18:19:44 i

Återigen så kan jag läsa om några unga tjejer som har fått sina mobiler hackade och tydligen så hade idioterna naken bilder på sig själv, och nu har de spridits på nätet av någon hacker.
Jag jar svårt att ha någon medkänsla för dessa tjejer, för alla vet väl att man INTE ska ta naken bilder på sig själv och ha dem i mobilen. Jag trodde att de flesta viste detta vid detta laget. Men nej då, självklart finns det idioter som tydligen inte har någon hjärna.

Jag tänker inte göra något...

Publicerad 2017-07-18 18:34:19 i

Jag hade ett samtal igår med en släkting via telefon, och under samtalet så kom vi in på hur min syster och hennes idiot till man lever med sina tre barn.
Och tydligen så är det inte alls bra i min systers familj, för barnen äter tydligen någon sorts magmedicin, och det för att det är så rörigt hemma. Men jag är inte ett dugg förvånad över detta, för mannen i denna familj är nog en av de mest stressade män jag träffat. Han måste ha damp, för han sitter nästan aldrig still.
Sen så verkar inte min syster må bra heller, för hon ska tydligen ha gått ner mycket i vikt säger min bekant till släkting.
Och sen så är det tydligen mögel i taket i deras kök. Och sen är det tydligen allmänt rörigt i hela huset. Och allt detta tyder ju på att det är något som är jävligt fel i min systers familj.
Men jag känner ingen som helst lust att höra av mig. För jag har gjort såååå många försök tidigare att ha någon som helst kontakt. Men det duger ju tydligen inte att snacka med vanliga människor som jag eller min mamma. Och då får det vara. Jag vill inte ha att göra med idioter i min närhet.

Mobil förbud på konserter...

Publicerad 2017-07-18 12:03:56 i

Jag har ju länge tyckt att det är bra irriterande och se hur folk använder sina mobiler när de är på en konsert. För det känns lite som att många endast tittar in i sina mobiler mer än att njuta av konserten. Och flera gånger har jag själv stått i publiken och fått sikten skymd av mobiler, det är bra trist. Och det är ju synd att det har gått så långt att till och med artisterna som uppträder, tycker att publiken ska lägga ner mobilen och njuta av konserten. Så jag tycker det är en bra ide av komikern Chris Rock, som snart kommer till Sverige, att han vill att publiken ska få fodral till sina mobiler, som tydligen inte går att öppna under hela framträdandet.

Brand i området...

Publicerad 2017-07-18 11:47:59 i

Jag vaknade tidigt denna morgon när jag kände en hemsk röklukt, och genast blev jag orolig att det brann i närheten av där jag bor. Så jag kände mig tvingad att bege mig ut för att ta reda på vad som hänt.
Och det brann i en byggnad nära här där jag bor. Och det som är lite olustigt är att det brann bara för någon vecka sen, i ett annat område här i närheten. Jag hoppas verkligen inte att det finns ett samband mellan bränderna.

Oavgjort..

Publicerad 2017-07-17 22:37:14 i

Det är väl godkänt att det blev noll noll, men det är trist att vårt passningsspel är så kasst. Men att spela oavgjort mot Tyskland är väl helt ok.

Inte lika defensivt

Publicerad 2017-07-17 22:24:00 i

Jag kanske är lite gnällig ikväll, men det är en detalj som jag gillar. Och det är att det svenska laget inte lirar så defensivt som de gjorde i os. 

Oavgjort är bra...

Publicerad 2017-07-17 22:13:19 i

Jag tror att vi ska vara nöjda med om vi får noll noll ikväll. För det tyska laget är verkligen bättre på det mesta. Och jag blir bra imponerad av deras passningsspel. De slår inte många fel passningar.

Svt bra på sport...

Publicerad 2017-07-17 21:49:04 i

En sak är jag helt på det klara med, och det är att svt ÄR väldigt bra på att sända sport. Och det har ju självklart mycket att göra med att man slipper reklam.

Ok första halvlek...

Publicerad 2017-07-17 21:35:06 i

Det har väl varit en ok första halvlek av de svenska tjejerna. Men det är ett bedrövligt passningsspel som vanligt. Och vi ska nog inte dra några för stora växlingar av hur tyskorna lirar. De går nog bara på halvfart ikväll.

Lotto Schelin...

Publicerad 2017-07-17 21:30:07 i

Jag har alltid gillat Lotta Schelin, men jag tycker inte längre att hon är lika bra som hon var förr om åren. Jag tycker lite att hon har gjort sitt i landslaget.

Passningsspel...

Publicerad 2017-07-17 21:22:22 i

Och för att inte tala om det svenska passningsspelet som alltid är under all kritik. Och det är samma visa idag. Hur svårt ska det vara att kunna slå en bra passning?

Lär er lira fotboll...

Publicerad 2017-07-17 21:20:17 i

Det verkar ju inte som att tjejerna har lärt sig att lira fotboll. Det har snart gått en halvtimme och det svenska laget har felpassat och de tjångar iväg långbollar till ingen nytta. Och för att inte tala om de två ENORMT dåliga svenska hörnorna. Hur fan vore det om tjejerna någon gång kunde lära sig att slå en bra hörna.

Damfotbollen ikväll...

Publicerad 2017-07-17 21:00:47 i

Det blev så att jag kollar på matchen mellan Tyskland och Sverige ändå ikväll. För det är ju inte ofta man får se live sänd idrott så här på sommaren.

VILKEN match..

Publicerad 2017-07-16 20:49:59 i

Jag har nyss sett klart matchen mellan Roger Federer och Rafael Nadal från 2008 års Wimbledon final. Och VILKEN match det var, för detta var verkligen en batalj mellan två av den tidens allra bästa. Och det visade sig också på banan, för det var ingen som ville ge bort en enda poäng. Och en sak som gjorde denna final så välspelad, det var att det var sällan någon spelare vann poäng pga att den andre spelaren missade.
Nej detta är nog en av de bästa tennis matcher som jag sett.

Federer vann Wimbledon

Publicerad 2017-07-16 17:42:35 i

Det var mycket kul att läsa om att Roger Federer vann årets Wimbledon. Dock såg det mörkare ut under den final som jag just nu tittar på. Och det var ju också Nadal som vann och det rättvist. För Nadal var den bättre spelaren detta år 2008 i Wimbledon.

Wimbledon final 2008

Publicerad 2017-07-16 15:03:43 i

Eftersom jag inte kan se årets final av herrarnas Wimbledon, så får jag hålla till godo med en repris av klassiker finalen mellan Federer och Nadal från år 2008.

Wimbledon final...

Publicerad 2017-07-16 12:22:21 i

Det är ju final i årets Wimbledon turnering idag, dock kan jag inte se finalen men får hålla till godo med en gammal match istället. Har nämligen lyckats att få tag i den gamla klassiska finalen från 2008 mellan Federer och Nadal.

Fotbollsem för damer...

Publicerad 2017-07-16 12:07:24 i

Det är ju svårt att ha missat att damernas europamästerskap i fotboll börjar idag, men jag kunde inte vara mer ointresserad. För efter att ha sett några av de svenska damernas matcher i os så tappade jag intresset helt. För jag har aldrig sett en mer tråkigare fotboll än den som det svenska damlandslaget presterade.

Vi går inte framåt...

Publicerad 2017-07-16 01:03:12 i

Jag vill inte verka deppig eller som en bakåtsträvande person, men när jag tittar på vårt land idag så känns det inte direkt som att vi går framåt, utan snarare tycker jag att mycket har blivit sämre. Och det är jobbigt att skriva så, för jag är en positiv person i grunden och vill tänka på en bättre framtid. Men jag tycker inte att det just nu finns en bättre framtid i Sverige, om jag ska vars helt ärlig.

Läser om sekter...

Publicerad 2017-07-15 22:07:17 i

Jag har alltid varit en hel del intresserad av fenomenet sekter, och jag har länge velat veta mer om.vad just sekter är och vad det är som gör att folk fångas av jusr en sekt.

En skön lördag...

Publicerad 2017-07-15 21:38:50 i

Det blev som sagt en.lördag som kom att gå i lugnets tecken, och det eftersom att jag inte mådde så bra efter den morgon som födde denna dag.
Så det blev en go frukost följt av en längre promenad. Och det var bara en sak som jag lade notis till under min promenad. Och det var de invandrare som jag mötte. För hur kan det komma sig att många av de invandrar barn jag mötte hade sjukt dyra mountainbike cyklar? Och hur fan har föräldrarna till dessa barn råd med detta? För det är ju knappast många av dessa päron som jobbar. Det är bara en notis från dagens promenad.

Blev senare en go middag.bestående av en go pasta bestående av stekt lövbiff som jag strimlade och sedan stekte tillsammans med några andra goda ingredienser. Och detta kom att bli en alldeles lysande måltid om man frågar mig.

Försöker...

Publicerad 2017-07-15 15:26:08 i

Jag vet att jag ska försöka tänka positivt, men just nu är det enormt svårt.

Känns hopplöst...

Publicerad 2017-07-15 13:03:35 i

Det var INTE kul att få beskedet från högskoleverket att jag inte har kommit in på någon av de utbildningar som jag sökt. För jag vill inget annat än att studera just nu. För jag har svårt att se någon annan utväg ur mun rätt hopplösa situation än att just studera och skaffa mig en utbildning. Och när jag inte kom in på en enda av de utbildningar jag sökt, så blev jag ENORMT nedstämd. Så det känns rätt hopplöst just nu....

Lördag

Publicerad 2017-07-15 12:08:58 i

Det är en fin lördag idag, och det är tid för eftertanke idag. Det kommer jag att ägna denna dag åt.

Man tar vad man haver...

Publicerad 2017-07-14 19:17:46 i

När det gäller matlagning så är det verkligen så att träning ger färdighet. För ju oftare man lagar mat ju bättre blir man. Och ikväll blev det en enkel lasagne, som as we speak, står i ugnen och göttar till sig.

Gillar Östersund och dess spelstil...

Publicerad 2017-07-14 18:02:00 i

Det är roligt att läsa om tränaren till Östersund och hur bra han och laget tacklar vinsten mot Galatasaray. För det verkar inte som att triumfen har stigit dem åt huvudet. Utan tränaren snackar mycket om att de ska försöka att spela deras eget spel och inte spela defensivt som många allsvenska klubbar gör. 

Ingen nollåtta längre...

Publicerad 2017-07-14 12:12:23 i

Jag ligger just nu i soffan och käkar en lätt lunch och läser samtidigt dagens nyheter. Och det var en sak som slog mig när jag läste Stockholms delen i tidningen. Och det är att jag inte längre känner någon hemlängtan längre till min forna hemstad. Jag kunde ju förr få stora perioder av stor hemlängtan, men det är sällan numera som jag drabbas av det.

Roligt för Östersund...

Publicerad 2017-07-14 11:47:12 i

Det var roligt att Östersund vann igår mot Galatasaray i kvalet till champions league. Och det är detta som svensk fotboll behöver. Lag som SPELAR fotboll och som vill något med sin fotboll.

Fredag...

Publicerad 2017-07-14 11:45:27 i

Det är fredag igen mina damer och herrar och fint väder är det ute.

Jag kommer igen..

Publicerad 2017-07-13 20:44:11 i

Jag tänker verkligen inte nedslås av nederlaget idag utan det är bara att bita ihop och komma igen. Och det är exakt det jag tänker göra.

Antagningsbesked...

Publicerad 2017-07-13 13:29:00 i

Idag fick jag reda på om jag hade kommit in på någon av alla utbildningar som jag sökt. Och det besked som jag fick var att jag endast står på reservplats på alla. Och det var ju inte direkt det besked som jag hade väntat mig, utan jag trodde att jag skulle ha chans på någon av utbildningarna. Jag är ju självklart medveten om att det är många som söker och det är svårare idag att komma in på våra universitet och högskolor.
Det är bara det att jag SÅ ENORMT MYCKET VILL KOMMA IN PÅ EN UTBILDNING OCH BÖRJA PLUGGA SÅ JAG KOMMER NÅGONSTANS i livet. Så att få detta negativa besked var inte så kul. Men jag tänker inte nedslås av detta utan kämpa vidare.

Skitmatch...

Publicerad 2017-07-12 20:47:30 i

Nej det märks att Malmö FF har svårt med målskyttet och att de saknar en riktig målskytt. För kvällens champions kval mot Vardar har sannerligen inte varit en kul affär.

Tänka positivt...

Publicerad 2017-07-10 21:18:15 i

Jag har ju lärt mig en hel del från när jag gick i terapi. Och en lärdom är att tänka positiva tankar nästan på en gång som man mår dåligt. Och faktiskt så funkar det oftast rätt bra.

Börjar tappa sugen...

Publicerad 2017-07-10 18:04:35 i

Ibland är vissa dagar bara för jäkla jobbiga. Och det räckte med att få ett jobbigt brev i brevlådan idag för att denna dag skulle vara förstörd.
Det känns också mer och mer på att jag börjar tappa sugen och livskraften lite...

I höst gäller det...

Publicerad 2017-07-09 21:45:03 i

Det känns ganska mycket som att denna sommar är den sista innan "det stora allvaret" börjar. För jag ska ju studera i höst och det är något som jag är MYCKET nervös över. För det var ju ett tag sedan som jag studerade, och jag är ENORMT rädd för att strula till det igen. Men jag ser positivt på pressen och försöker att göra det bästa av denna situation.

Blev en skön söndag...

Publicerad 2017-07-09 21:38:17 i

Det blev ganska mycket så som jag trodde denna morgon, att det skulle bli en skön söndag. Och det blev det också.
Blev en skön och lång promenad, där jag lyssnade på ett gammalt sommarprat med Johannes Brost, och han är en karaktär som jag alltid har gillat.

Just nu ligger jag i min säng och ser hur den fina och ljumma sommarkvällen snart börjar att ta slut. Det är en fin sommarkväll och jag njuter av alla dofter som kommer in genom mitt helöppna fönster.
Tar ibland en sipp av ett gott vitt vin som spelar kärleks sånger i min kropp. Det är nästan så man.önskar att jag hade en kvinna vid min sida ikväll att mysa med.

Men men, den tiden kommer väl.

MP är inte trovärdiga

Publicerad 2017-07-09 11:23:54 i

Det är ju inte konstigt att Miljöpartiet tappar väljare, för det går ju inte att ta dem på allvar. För det första så har de idéer om att höja bensinskatten så att vanligt folk snart inte längre har råd att ta bilen till jobbet. Och detta är ju helt sjukt, för vi bor ju i ett avlångt land med långa avstånd för de som bor ute på landsbygden.
Sen till råga på allt så tycker miljömupparna att vi ska cykla mer. HUR TÄNKER DE NU? Det kanske funkar att cykla i Stockholms innerstad, men hur ska man göra om man bor på landet där det kan vara fler mil till närmaste tätort? Ska de cykla eller?

Söndag morgon...

Publicerad 2017-07-09 09:40:52 i

Det är söndagen den nionde juli och det är strålande väder ute, jag ligger i sängen fortfarande och har det soft. Jag känner på mig att detta kommer att bli en bra dag.

Albumet som konstart...

Publicerad 2017-07-08 13:48:03 i

Jag har ju alltid tyckt, och kommer alltid att tycka att albumet är en konstart bland andra konstarter. Det är synd att det är så få som förstår detta idag.

Albumet...

Publicerad 2017-07-08 13:43:57 i

Det är ju lite trist nuförtiden att vara musikälskare, för musikbranschen gör ju det mesta för att folk inte ska lyssna på musik. För det är ju mycket så att albumet som format och konstart är på väg att försvinna.
Och detta är något som jag tycker är synd, för det finns inget som är mer härligt än att ta fram en vinylskiva ur min skivhylla och ta ur skivan ur fodralet och sen sätta på den på skivtallriken och sen njuta av ljudet.
Så det är synd att dagens unga inte får vara med om detta idag.

Skön kväll..

Publicerad 2017-07-08 01:12:58 i

Det var en skön dvd med Ulf att avsluta denna fredag kväll med.
Nu ska jag till att sova...

Träffade Susanna idag...

Publicerad 2017-07-07 22:35:06 i

Jag hade ett möte idag med Susanna Kallur som jag kommer att minnas länge. Jag bara kände att jag ville gå fram till henne och tacka för all glädje som hon har spridit med hennes löpning genom åren.

Ulf på Hultsfredsfestivalen...

Publicerad 2017-07-07 22:30:03 i

Det är bra intressant att se en konsert med Ulf när han lirar på en festival. För det märks ju på publiken denna sommarkväll år 2000 att det är många som inte känner till Ulf och hans musik. Men det är modigt av Ulf att lira på en sådan beryktad festival som just Hultsfredsfestivalen.

Så skönt...

Publicerad 2017-07-07 22:19:10 i

Det har blivit en skön tradition att avsluta många fredag kvällar med en Ulf Lundell konsert på dvd om sommaren. Så varför sluta med en tradition som jag gillar.

Avslutar kvällen...

Publicerad 2017-07-07 22:12:54 i

Det är en skön sommarkväll och vad passar inte bättre då än att avsluta denna kväll med en klassisk turnee dvd med Ulf Lundell. Och det blir giget från Hultsfred....

Varför reser folk bort på sommaren?

Publicerad 2017-07-07 21:46:48 i

Jag har svårt att förstå varför svenskar, när det blir dåligt väder på sommaren, alltid köper dyra resor när de vill uppnå lite sol och värme.
Jag har alltid gillat den svenska sommaren för att den är så omväxlande. Och det är ju precis så varmt och skönt som jag vill ha det.
Och dessa resor, som många svenskar köper är ju sjukt dyra. Och framförallt så är det oftast sjukt varmt på de ställen som de reser till.
Nej det bästa jag vet, det är den svenska sommaren.

Bruce live 1984...

Publicerad 2017-07-07 21:35:30 i

Jag har njutit av en fantastisk bootleg med Bruce ikväll. Och denna är inspelad någon gång under året 1984 och i staden Philadelphia. Jag har hört många boots från turnén born.in the usa, och jag måste nog säga att denna era i Bruce Springsteen och hans karriär är en av mina favorit eror i hans karriär.

Min syster...

Publicerad 2017-07-07 21:22:28 i

Jag har ju en syster, men det känns mer och mer som att vi inte är syskon ju mer tiden går.

Damernas fotbolls-EM...

Publicerad 2017-07-07 18:04:56 i

Jag vet inte om det är så många som är intresserade av damernas kommande europa mästerskap. För det var ju ett sjukt trist och defensivt spel som de visade upp i sommar os för några år sen. Det var självklart kul att de vann silver, men det är med delade känslor som jag tog del av detta silver. För jag tycker mer om lag som lirar boll och som gör mål.

Fredagsbadet...

Publicerad 2017-07-07 17:29:05 i

Vad skönt att bada igen som jag brukar göra om fredagarna i mitt badkar. Jag saknar detta mycket då jag är bortrest.

Skönt fredagsnöje...

Publicerad 2017-07-07 16:48:16 i

Det är enormt rogivande att gå runt i min lägenhet och sortera och sköta om skivsamlingem. Helt klart ett skönt fredagsnöje.

Jag följer mitt hjärta..

Publicerad 2017-07-06 23:58:51 i

Det är en sak som är väldigt viktig för mig, och det är att följa mitt hjärta. För gör jag inte det så brukar inte slutresultatet bli så bra. Så därför tänker jag fortsätta med att göra det.

Lovisa Lindh...

Publicerad 2017-07-06 21:35:53 i

Vilken tjej denna Lovisa Lindh är. Hob slog nyss svenskt rekord på damernas 800 meter.

Jobbigt vara sportfan på sommaren...

Publicerad 2017-07-06 21:12:09 i

Det är lite jobbigt att vara sportälskare på sommaren, får många av mina favorit idrotter har ju uppehåll nu. Så man får ju hålla till godo med det som finns och ikväll blev det friidrott och diamond league från Lausanne.

Hur ska vi få folk i jobb enligt mig...

Publicerad 2017-07-05 22:07:16 i

Efter att ha hoppat en hel del från jobb till jobb och emellanåt varit arbetssökande, så är det en hel del lärdomar jag lärt mig, men framförallt har jag sett hur dåligt den svenska arbetsmarknaden funkar. För den funkar helt ärligt inte alls om man frågar mig. Dock tänker jag inte enbart klaga, för det är inte min natur, utan jag försöker att se positivt på allt. Så jag har tänkt igenom en hel del om hur man skulle kunna få den svenska arbetsmarknaden att fungera. För det första så tycker jag att man från politiskt håll ska lägga ner arbetsförmedlingen, för den har sedan länge spelat ut sin roll. Utan jag tycker att man ska börja om från början, med att skapa någon sorts privat myndighet som måste presentera och visa resultat. Jag tycker också att det borde ställas högre krav.på vilka som blir anställda som arbetsförmedlare. För som jag har sett, så verkar det som att vem som.helst kan bli anställd som arbetsförmedlare. Sedan tycker jag att ungdomar i framtiden borde få kunna ta körkort under deras gymnasietid. För jag tror att samhället skulle vinna otroligt mycket på detta. Jag hörde också för en tid sedan att det kanske kunde bli möjligt för folk att få csn stöd för att just kunna få ta körkort. Men det är väl en för bra ide för att få bli verklighet. Men till sist så tycker jag att det gamla lärlingssystem som fanns förr i tiden borde införas igen. För jag tycker att detta är det bästa sättet att lära sig ett jobb. Att studera som är linjen idag, är ingen bra idé. För jag tycker att det är på tok för mycket fokus på studier idag för att kunna få ett jobb.

Livet som arbetssökande...

Publicerad 2017-07-05 21:33:03 i

Det är inte konstigt att folk i detta land som är arbetssökande mår dåligt, för det är inte sant vad dåligt man blir behandlad av samhället. Ta bara detta med arbetsförmedlingen som jag tycker verkligen inte gör sitt jobb. De ska ju förmedla jobb, men det enda de har att erbjuda folk är en massa arbetsmarknadsåtgärder som inte leder någon vart förutom att föra folk ännu längre bort från arbetsmarknaden.

Förnedringskassan....

Publicerad 2017-07-05 21:21:19 i

Jag hade den äran att få prata med en otroligt otrevlig kvinna på försäkringskassan idag. Jag hade några frågor angående ett ärende, men jag ska ärligt säga att jag har nog aldrig blivit så oerhört otrevligt behandlad av någon som just denna kvinna. Hon tilltalade mig som att jag vore dum i huvudet. Jag var trevlig mot henne och jag ställde bra och konstruktiva frågot. Men ändå så svarade hon mig som att jag vore helt nollställd. Så det är inte konstigt att folk blir förbannade på försäkringskassan.

Bra start på onsdag...

Publicerad 2017-07-05 12:52:30 i

Ibland blir man glad för det minsta lilla. För jag fick nyss ett sms från en granne som är i flytt tagen. Och hon hade en bunt skivor som hon ville bli av med och självklart var jag där och hämtade skivorna. För jag har ju alltid tänkt att det är ju bättre att jag som är en stor skivsamlare tar skivorna än att folk slänger dem.

Jobb på hösten och vintern...

Publicerad 2017-07-04 15:19:51 i

Jag åker just nu buss genom falun och jag ser några sommarjobbare. Och de gör ett riktigt bra jobb verkar det som.
Dock är det en sak som jag har tänkt länge på. Och det är att varför sätter man inte arbetslösa på att göra liknande jobb på hösten och vintern. Det finns ju jobb att göra då också.

Varför europride?

Publicerad 2017-07-03 22:15:38 i

Varför ska vi arrangera europride? Räcker det inte med våran egna pride festival. Jag tycker det. För jag tycker att ibland blir det lite väl mycket bög snack i medierna.
Jag har inget emot bögar, bara de håler sin sexuella läggning för sig själva.

Lägg ner Almedalen..

Publicerad 2017-07-03 19:46:17 i

Dock så köpte jag en tidning idag och i den kunde.jag läsa om att almedalsveckan är igång. Och det är ju samma idioti som alltid. Det är ett gäng politiker som bara snackar skit och ljuger. Nej jag tycker det är dags att lägga ner detta spektakel.

Har inte hängt med så mycket...

Publicerad 2017-07-03 19:41:19 i

Något av det bästa med att resa bort ibland, det är att man slipper att följa med i media bruset. För min mamma är inte mycket för att kolla på nyheter och läsa tidningen under sommaren. Hon brukar använda denna årstid till att ta det lite lugnt med att följa med i vad som händer i världen. Och det är faktiskt rätt skönt att "stänga av omvärlden" ibland.

Tillbaka i Falun...

Publicerad 2017-07-03 19:29:41 i

Är hemma efter två riktigt sköna veckor hos min mamma.
Det är ju alltid skönt att åka dit och vila upp sig. Och nu känner jag mig riktigt utvilad för att ta itu med mitt liv nu.

Några riktigt sköna dagar..

Publicerad 2017-07-03 01:43:50 i

Jag har varit hos min mamma nu under två mycket sköna veckor nu. Och det är inte sant vad skönt det är att besöka henne. För när det är jobbigt i mitt liv, så finns det inget bättre för mig att åka hit.
Men nu känner jag mig utvilad och redo att dra hem och ta tag i mitt liv.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela