klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Lördag kväll...

Publicerad 2018-08-18 18:37:13 i

Det är skönt med lördagskvällen och det är ju inte helt fel att börja denna kväll, som så många gånger förr, med ett hett bad, en kall öl och en god bok att läsa i badet. Detta är en vana som jag har kommit att älska mycket. Och man måste väl passa på attt bada badkar så länge man kan göra det, med tanke på den vattenbrist som råder i landet.
Ska snart fortsätta kvällen med en god pasta och ett gott rött vin till.

Här ska levas!!!!!

Har inte skrivit....

Publicerad 2018-08-17 18:09:13 i

Det har inte blivit så värst mycket skrivande här på bloggen på ett tag, och det beror på att jag har inte mått så värst bra på sista tiden. Jag kraschade rätt bra för en vecka sen och var faktiskt tvungen att åka in akut till Säter psykiatri för att bli undersökt av en läkare, en god vän till mig hade den stora äran att ge mig lift och det var bra fint av henne. Och sen dess har jag varit sjukskriven och försökt att komma tillbaka. Jag måste ju det för att jag måste plugga inför den, och det har väl gått så där ska jag vara helt ärlig med att säga. Men jag bara MÅSTE klara den för jag vill fortsätta på min utbildning.
Dock tog jag en dag off ikväll, för jag kände imorse att jag var rätt trött i huvudet. Och det känns bra så här långt.
Blir ett hett bad nu och sen lite go mat.

Tre steg har gått tillbaka....

Publicerad 2018-08-12 21:31:32 i

Det är lite intressant att följa herrarnas tre stegs final, för det är sjukt vad tre steg för herrar har gått tillbaka när det kommer till resultatet. För det räcker numera att vinna em guld på 1710. Och när Christian Olsson tävlade så hoppade han ju jämt över 17 meter. Så det är synd att Christian inte tävlar längre, för han hade ju lätt vunnit denna tävling. Men nog om detta, nu hyllar vi Armand Duplantis för sin fantastiska m final.

Duplantis em guld medaljör....

Publicerad 2018-08-12 21:23:48 i

Det är ju helt sjuk när man tänker på det, men stavhoppskillen Armand Duplantis har tagit guld i stavhopp i Berlins europamästerskap på 6.05. Och detta är nog något av det sjukaste som jag sett. För det är enormt länge sen stavhoppet var uppe på dessa höjder.

Sett bra tv ikväll...

Publicerad 2018-08-11 21:42:30 i

Det har varit en helt ok lördagskväll för mig måste jag säga, och med det menar jag lugn och ro och tid för mig själv. Jag tycker faktiskt om att bara vara själv ibland och bara ha det skönt. Det behöver inte hända saker jämt, utan jag kan uppskatta minst lika mycket en lugn hemmakväll. Tycker det är alltför många idag som stressar fram genom livet, och de ska göra en himskans massa saker. Och påverkade av antisociala medier blir de också, de idioterna. Jag har aldrig förstått mig på detta med Facebook och andra tramsiga saker. Varför ska man leva livet genom en skärm när det går att leva livet i verkliga livet istället. För jag har skrivit om det många gånger på denns blogg, men jag står för det. Jag tycker allvarligt att folks mobilanvändande har gått för långt idag. Och jag tror att folks allt ökande psykiska ohälsa beror på mobiler och sociala medier.

Det är helt sjukt också att det börjar bli en klassfråga att vara kulturell idag eller för den delen träna. För jag fick i brevlådan en flyer från en kör som ville göra reklam för sig, och jag som gillar körsång blev lite eld och lågor. Och enligt reklamen så skulle detta vara en kör för alla, tills jag såg vad det kostade. Det skulle kosta över tusen jävla spänn att vara med i denna kör. Och det gjorde mig lite arg, för det är väl för fan inte en kör för alla om det kostar så mycket.
Och detta stör jag mig på, för det ska inte behöva bli en klassfråga att vara kulturell, men lite så är det ju. Och det är på tok fel.
Såg också en annan sak som jag har stört mig på. Och det gäller en löparklubb som finns här i Falun, och jag blev lite glad för det tills jag såg vad ett medlemskap skulle kosta. Och precis som med kören så skulle detta gå på drygt tusen kronor per år där också. Och va fan är detta. Man ska ju bara springa, så vad är det som kostar.

Är bara väldigt glad...

Publicerad 2018-08-09 00:51:35 i

Jag kan inte säga annat än att jag.är oerhört glad över att få ha vuxit upp tillsammans med min familj. Jag har inte insett vilken gåva i vår uppväxt som min mamma och pappa har gett mig och min syster. Jag inser det nu, och när jag pratar med folk i min närhet så är uppväxter som min oerhört ovanlig, och det är därför som jag är så tacksam om att få ha varit med om det.

Ska sluta jämföra...

Publicerad 2018-08-09 00:44:50 i

Jag tror att jag måste sluta att jämföra mitt liv med hur mina föräldrar har levt sitt liv, och det är dumt att göra det. För det är ju en annan tid idag jämfört med hur min mamma och pappa har levt sitt liv. Men jag kan inte komma ifrån att min mamma och pappa har varit helt otroligt bra som föräldrar och det är väl inte så konstigt om man då har de som förebilder när det kommer till föräldraskap.

En helt ok dag...

Publicerad 2018-08-09 00:39:34 i

Det har väl varit en helt ok dag, och har väl inte mått så dåligt idag som jag gjorde igår.
Jag tror inte det blir något pluggande gjort alls denna vecka, för jag känner ingen ork alls för det. Och jag kanske ska göra som en vän sa åt mig idag. Att jag kanske borde ägna denna vecka åt vila och ta nya tag sen på måndag.

Sånt misslyckande...

Publicerad 2018-08-05 19:53:30 i

Jag känner att det är ett SJUKT stort misslyckande att jag återigen har blivit sjukskriven för mitt psykiska mående, men jag ska inte sticka under stolen med att jag INTE mådde bra häromdagen. För jag hade tunga tankar och det är som jag nämnde för läkaren på Säter, att jag hade KONKRETA tankar om att ända mitt liv. Och det är något nytt för mig, jag har aldrig haft såna tankar förut och det gjorde mig bra rädd. Och detta är ju resultatet av många ting, men för det första så känner jag enorm stress inför tentan den 27 augusti. För fixar jag inte den så är det godnatt med mina studier. Och om det skulle bli så att jag inte fixar tentan så vet jag inte vad jag gör. Men jag har bestämt mig för att tänka positivt och för mig så har jag redan fixat omtenta.
Men för det andra så känner jag mer och mer av den stora stress som är på den svenska arbetsmarknaden av idag. För idag så känns det som om att det inte finns någon lång raksträcka för folk som mig som inte har jobbat på ett bra tag. För jag behöver en.lite längre raksträcka för att komma igång på ett jobb, men dessa chanser får man inte idag. Utan det är som jag sagt förut, man ska vara "fix-och-färdig" på en gång. Men jag är inte så, utan jag är en "slowstarter" och behöver lite mer tid på mig för att komma igång på ett jobb. Men som sagt, de tider är över när man fick dessa chanser. Och många med mig, tror jag lider av detta.

Det känns som ett misslyckande...

Publicerad 2018-08-04 21:02:38 i

Here we go again...

Jag var ju till Säter akutmottagningen idag och detta slutade med att jag är sjukskriven i två veckor pga att jag har mått sjukt dåligt ett bra tag. Och det är väl en blandning av att jag har haft det bra stressigt ett bra tag och sen måste jag nämna den alltmer ökande pressen från samhället. Och ni har väl märkt att jag pga denna press från just samhället har gjort att jag inte mått bra. Och jag försöker ju göra allt för att jag ska må bra, men det känns som att jag hela tiden balanserar på kanten till evigheten eller paradiset.

Men det känns skönt att kunna ta det lugnt i några veckor och kunna satsa allt på den kommande omtentan den 27 augusti.

Har ringt...

Publicerad 2018-08-04 05:03:47 i

Jag har kontaktat akutmottagningen på psykiatrin nu och jag får se vad som händer nu...

Mitt mående...

Publicerad 2018-08-03 22:09:14 i

Jag måste göra något åt mitt mående. För det känns som att om jag inte gör något åt detta så kommer det att sluta illa för mig. Jag måste nog söka profesionell hjälp.

Det är detta jag LEVER för...

Publicerad 2018-08-02 15:44:33 i

Detta inlägg kommer att bli lite nördigt, men jag var på en skivköpare utflykt idag till Borlänge som jag brukar göra. Och dessa utflykter är något "heligt" för mig.
Och denna utflykt kom att bli väldigt speciell för mig, och det beror på att jag gjorde årtiondets fynd. Jag fyndade skivboxen "Livslinjen" med Ulf Lundell. Och denna skivbox är något av en helig grahl för mig. Och att ÄNTLIGEN få ha kommit över denna box, det är stort för mig.

Om jag inte fixar tentan???

Publicerad 2018-08-02 00:19:02 i

Vad gör jag om jag inte fixar omtenta? Jag vet inte svaret på denna fråga och jag vill nog inte veta svaret för det finns bara ett svar och det är att jag klarar omtentan och så tar jag examen om ett år. Det är det scenario som jag ser framför mig. Något annat finns inte i min värld.
Går det åt helvete, så tror jag inte att jag orkar med att leva vidare. För jag har varit med om så mycket skit i mitt liv så jag orkar inte med en omstart igen....

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela