klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

om Blondinbella.....

Publicerad 2008-12-10 16:41:38 i ,

Blondinbella, Blondinbella, Blondinbella. Överallt denna Blondinbella. Vart man än tycks vända sig finns numera hennes nunna på näthinnan. Jag skakar på huvudet och suckar. Nu har tydligen Blondinbella gått och blivit det mest sökta kändisnamnet på Google. Jag ser framför mig dom små 14-åriga tjejerna sitta och stava till Blondinbella i sökfältet. Sedan klickar dom sig in på hennes blogg. Blir antagligen alldeles i extas över dom nya kläderna Blondinbella visar upp. Och det nya sminket. Och dom nya skorna.

Jag har själv faktiskt syndat. Jag har gått in på Blondinbellas blogg. Jag blev så fascinerad över det faktum att hon har 500.000 läsare per vecka att jag inte kunde hålla fingrarna i styr. Jag var helt enkelt tvungen att klicka mig in och se vad det var som var så speciellt med den där Blondinbella.

Jag blev skapligt besviken. Det var verkligen ingenting speciellt. Inga häpnadsväckande texter. Inget lekfullt språk med en speciell karaktär. Inga tillsynes tendenser till att detta var en blogg som fick en att drunkna i inläggen. Som fick en att känna sympatiska tankar, som fick en att skratta eller gråta. Det var bara monotona inlägg i ren och skär dagboksform.

Jag kan ställa frågan tusentals gånger i mitt huvud. Men den är lika osvarbar som meningen med livet. Hur i hela helvetet kom det sig att en liten flicka har lyckats trollbinda en stor majoritet av den svenska befolkningen?

Livet är ett mysterium.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela