klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

vad håller Mats Sundin på med...

Publicerad 2008-11-30 13:55:54 i ,

Jag fattar igentligen inte vad Mats Sundin håller på med. Han har fortfarande inte bestämt sig vilken klubb han ska spela för i framtiden. Tydligen så blir det inte Toronto, klubben som han spelat för de sist 15 åren. Men jag förstår han, för den klubben är ju helt urusel. Vill Mats vinna Stanley Cup, då bör han se sig om efter en ny klubb. Men jag fattar inte varför han inte bestämmer sig snart. För snart har ju halva säsongen av NHL gått. Och är det något som inte ses med blida ögon, då är det när stjärnor kliver in i lag och tror de kan glida på en räkmacka till final. Det bubblar i leden i hockey-USA. Mats börjar få kritik för att han inte snart bestämmer sig.

Ur Aftonbladet den 30 Nov 2008

Torontos fans kan glömma Mats Sundin.

Det säger Maple Leafs nye general manager Brian Burke.

– Jag tror inte vi passar in i den profil han letar efter, säger Burke.

Anaheims framgångsrike general manager presenterades nyligen som Torontos nya starka kraft. Men innan Burke ens hunnit börja jobba tar han död på drömmarna om Mats Sundins återkomst i klubben.

Burke har varit i kontakt med den svenske stjärnan – som fortfarande avvaktar kring sin framtid – och säger att om det blir spel i NHL för Sundin, 37, så blir det i ett lag som har stora chanser att vinna Stanley Cup. Burke upplevde liknande situationer i Anaheim när Teemu Selänne och Scott Niedermayer ställde sig tveksamma till en fortsättning.

”Mycket kritik”

– Sundin har fått mycket kritik för att han inte bestämmer sig. Jag håller inte med om det. Jag har hellre en kille i laget som vet exakt vad han vill till skillnad från de som bara hämtar ut sin lön, säger Burke enligt AP.

Mats Sundin har tillbringat de senaste veckorna i Los Angeles i väntan på att fatta ett definitivt beslut."

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela