klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

KOLLA IN D E T T A

Publicerad 2009-12-28 13:57:35 i ,

En stor artist för mig är Robbie Williams. Nedan kan ni se en underbar intervju med han. Det måste va underbart att intervjua personer som just Robbie. För han bjuder verkligen på sig själv i intevjuer.

truppen till os

Publicerad 2009-12-28 12:28:52 i ,

Jag tycker att Bengt-Åke Gustavsson har tagit ut bra spelare i sin trupp till OS i Vancouver. Den spelare som jag ser mest fram emot att se är Douglas Murray. Han är en sån där spelare som inte är rädd att tackla och slåss i rinken. En sån spelare är ovärderlig för ett lag när det hettar till och blir lite smågnälligt på rinken. Jag tror att han kan va till stor nytta för laget. Sen är jag glad att Peter Forsberg kommer med. För med hans rutin och ledarskap så kan vi gå långt. Grejen är bara det att jag hoppas att han är helt frisk till OS. Men som helhet så tycker jag att laget vi skickar till os-hockeyn ser bra ut. Det luktar guuuuuld...;)

Everlöf 50 år

Publicerad 2009-12-28 12:15:23 i ,

Idag så fyller aktrisen Katarina Everlöf hela 50 år. Hon är för mig en av de allra största skådespelarna vi har i detta land. Främst så tänker jag på hennes roll i den roliga julkomedin "Tomten är far till alla barnen". Hon gör en grymt bra roll där. Sen så är hon en enormt bra inläsare av talböcker. Det är en ren njutning för mig att lyssna på hennes röst. Det är nästan som att hon agerar i uppläsningen. Så självklart vill jag hylla Katarina här på min blogg.

Strage...du är min hjälte...

Publicerad 2009-12-27 23:37:57 i ,

Jag har nog sällan varit så besviken och arg på en film som när jag häromdagen såg filmen "Göta Kanal 3". Men det ÄR verkligen en sjukt dålig film och det är mig helt sanslöst att de fått pengar från svensk filmindustri, att spela in skiten. En kritiker som verkar hålla med mig, det är Fredrik Strage på Dagens Nyheter. Han skriver en väldigt bitsk recension om just denna film. För mig är det en ren njutning att läsa när han sågar filmen.

ett glädjande besked

Publicerad 2009-12-27 23:16:50 i ,

Det var kul att aftonbladets läsare röstade fram skivan "Come clarity" med In Flames som 00-talets bästa skiva. Det var enormt kul tycker jag att läsa det. För mig så är den skivan enormt bra, och det tyder på att Aftonbladets läsare har grymt bra musiksmak.

mellandagsrea...

Publicerad 2009-12-26 16:19:10 i ,

Det är ju lite kul att kolla hur folk fungerar. Först så springer de och stressar och shoppar bort hjärnan i julruschen. Sen så ska de shoppa som fan i mellandagsrean OCKSÅ. Alltså, tröttnar aldrig folk på att handla?

ikväll smäller det för småkronorna

Publicerad 2009-12-26 11:53:10 i ,

Ikväll så börjar allvaret för "småkronorna" i junior-VM. Ikväll så möter de tjeckien i deras första match. Självklart kommer jag att titta. Jag hoppas att det går bra för dem.

nu börjar det likna något

Publicerad 2009-12-26 11:37:43 i ,

Imorgon är en stor dag för oss hockey-älskare. För imorgon så kommer Bengt-Åke Gustavsson att berätta vilka som kommer med i truppen till OS i Vancouver. Men redan har vissa namn läckt till pressen. Och det var särskllt ett namn som jag blev bra glad över att höra. Och det är Douglas Murray. Han är en back som verkligen kommer att behövas i OS. Han är en bra kille att ha på isen, för han har en spelstil som är bra osvensk, men som vi kommer att behöva i OS, när den går i Kanada. För jag tror att det kommer att bli ett par bra tuffa matcher, då det kommer att smälla i sargerna. Det är just därför som vi kommer att behöva spelar som just Murray. Jag blev mycket glad då han kom med i truppen.

det är 5 år sedan....

Publicerad 2009-12-26 11:26:15 i ,

Det är inte klokt igentligen att det är hela 5 år sedan flodvågskatastrofen i Thailand. Den skedde ju idag, på annandag jul för exakt 5 år sedan. Jag drabbades ju inte personligen av denna hemska katastrof, men jag blev berörd djupt i själen när man hörde om att över 500 svenskar hade omkommit i denna katastrof. Det var ju hemskt det som hände, och en lärdom det var ju att vi svenskar aldrig kommer att kunna lita helt på våra folkvalda politiker. För de svek verkligen svenska folket när de behövdes som mest. För när man tänker tillbaka så är det helt otroligt vad dåligt de svenska myndigheterna skötte denna katastrof. Och jag tror inte heller att de tagit lärdom av det heller.

detta är Lidingöloppet

Publicerad 2009-12-25 23:42:39 i ,

För er som kanske aldrig har stiftat bekantskap med Lidingöloppet, så kan ni se videon nedan. Där får ni en hint om vad det hela handlar om.

har tankar inför nästa träningsår...

Publicerad 2009-12-25 23:39:46 i ,

Sitter här i mörkret hos mig och njuter och tittar på gamla bilder ifrån lopp jag sprungit. Den första bild jag tänker på är den första ifrån mitt förra Lidingölopp som jag sprang. När jag ser den där bilden, då blir jag så enormt glad i kroppen. För när jag ställde upp i det loppet så hade jag en så skum känsla i kroppen. Det gick så sjukt bra under loppet så jag sprang in på en grymt bra tid. Jag stannade på strax över 3 timmar. Jag fick som sluttid 03.08 cirka. Hade jag sprungit på lite extra så hade jag kunnat gå under 3 timmar med råge. Det är det som driver mig att kanske ställa upp i Lidingöloppet nästa år igen. För det är verkligen ett grymt kul lopp att springa.

Men jag har också tankar på andra lopp, främst stockholm maraton. För jag har ju sprungit Lidingöloppet nu några gånger, så det känns som att det är dags för lite förändring. Men jag vet samtidigt också att jag kanske inte är redo för ett maraton. För det krävs ju enorm träning för att kunna klara av en sån utmaning. Dock vet jag att jag skulle KUNNA klara en mara. För jag kände efter förra lidingöloppet att jag hade kunnat springa på 1 mil till, minst, för jag hade så mycket krafter kvar i kroppen. Jag va inte ens trött efter de tre milen då. Det var en jätteskum känsla. Men om kanske 2 år så står jag nog på startlinjen inför Stockholm maraton. Det vore en grymt nice utmaning.

såg M Jackson på tv

Publicerad 2009-12-25 23:12:11 i ,Jag såg något fantastiskt på tv ikväll. Det var en hyllningsgala till Michael Jacksons ära. De hyllade att han hade hållit på i 30 år och underhållit världen med sina låtar och dansmoves. Jag blev helt ställd när jag såg denna gala, för det var något av det bästa jag sett på mycket länge. Det var idel storfräsare som stod på scen och hyllade Michael Jackson. Denna gala går i repris på Svt någon gång snart framöver, men man kan också se den på Svtplay.se. Jag rekommenderar verkligen alla som gillar Michael att se denna gala. För den är sjukt bra.

juuuuldddaagen

Publicerad 2009-12-25 23:02:10 i ,

För mig har juldagen alltid varit en sån där dag, då man känner en sån baksmälla efter julafton. Man känner en liten ångest över att nu va julafton över för denna gång. Jag kände en liten tomhet när jag va mindre över denna dag. Denna dag var också en så där dag, då man gärna va hemma och fixade eller höll på med sina julklappar. Denna dag var också en dag då vi i vår familj antingen besökte eller fick besök av våra släktingar i Tumba. Man gav igen för julaftonens firande.
Detta års juldag har varit skön för mig, har inte gjort så mycket. Det blev en kortare löprunda, vilket var skönt efter all mat igår. Har ikväll mest degat framför tv´n. En sak som är enormt kul me jul och nyår, det är ju att det nästan alltid finns något att titta på tv. Så är det ju verkligen inte under resten av året.

junior-vm

Publicerad 2009-12-24 13:19:26 i ,

Det är ju snart dags för junior-vm i ishockey i Kanada. Sverige ställer ju upp med ett ganska rutinerat lag för en gångs skull. Det brukar ju va ett rätt orutinerat lag som åker iväg. Men i år så har de flesta spelarna i truppen erfarenhet från elitserien. Det tycker jag är bra, för detta junior-vm kommer bli enormt tufft eftersom de spelar på små rinkar och i Kanada. Detta land är ju hockeyns moderland, så de svenska spelarna kommer att möta tuffast motstånd. Men jag hoppas och tror att de kommer göra bra ifrån sig.

skönt att ta de lugnt..

Publicerad 2009-12-24 13:16:13 i ,

Det är faktiskt väldigt skönt att bara va hemma och ta de lugnt över julhelgen. Helt klart tycker jag det är så. Men det är också en liten tyst protest mot att jag tycker att julen har spårat ur en hel del. Jag gillar inte att den har blivit så otroligt kommersiell.

dan FÖRE DAN

Publicerad 2009-12-23 11:39:34 i ,

Så var det då endast en dag kvar till julafton. Det kan ju inte bli bättre, med massor av snö ute och kallt. Det är så kul att det blir en vit julafton. Jag önskar alla jag känner en riktigt god jul.

varför är julen som den är igentligen...

Publicerad 2009-12-22 23:46:30 i ,

Julen är ju verkligen inte någon skön högtid igentligen. Allt jag begär, det är att ha en jul som är fin och stillsam, men så har den ju inte kommit att bli. För mig så spelar julklappar ingen som helst roll. Allt jag vill ha på julen, det är en jäkla massa julmat och sköna människor runt mig. Jag tycker folk borde stanna upp och igentligen tänka efter vad de håller på med.

this guy can sing...

Publicerad 2009-12-22 23:18:56 i ,

Jag såg av en händelse, Peter Jöbacks julkonsert ikväll på tv. Och jag måste säga, att helskotta va den killen kan sjunga. Den timmen som tv-konserten varade, det var nog en av de bästa timmarna jag haft på televisionen på MYCKET länge. Killens version av julklassikern "o helga natt" var slående.

ta de lugnt i trafiken i jul

Publicerad 2009-12-21 11:48:50 i ,

Jag hoppas verkligen att svenska folket tar det lugnt i trafiken i jul och nyårshelgen. För det är som många säger, ta de lugnt och kör sakta, någon gång kommer ni alltid fram. Men en sak till, visa hänsyn i trafiken. Det är enormt viktigt.

vilket gnäll det är....

Publicerad 2009-12-21 11:13:21 i ,

Det är sanslöst vilket gnäll det är på folk, angående att det är så kallt och det är så mörkt nu. Jag blir lite trött på detta gnäll, för det är ju vinter och DET BLIR kallt och mörkt då. Vill ni ha annat väder, så är det väl bara att flytta. Själv så njuter jag i fulla muggar av mörkret och att det är kallt...:)

stockholm here I come...

Publicerad 2009-12-21 10:53:39 i ,

Det är bra skönt, för att imorgon så drar jag ner till Stockholm för att fira jul med min familj och lite släkt. Det ska bli så kul. Längtar som bara den efter dem alla....:)

Anticdsnobberi!

Publicerad 2009-12-20 01:02:22 i ,

Tycker mig märka allt fler militanta som tycker att CD är ett dött format många av de som tycker det är ofta själva insnöade på antingen datorer böcker kläder eller på att skruva på gamla analoga synthar, jag gillar CD av fem skäl 1. De låter ofta bra mycket båttre än spotify och liknande tjänster 2. De är en artistisk vision som album 3. De är lätta att ta med 4. De är fysiska de kan inte raderas eller krascha 5. Jag kan sälja eller byta dom i någon skön liten skivbörs om jag tröttnar på dom...

a little christmas greeting

Publicerad 2009-12-19 23:50:11 i ,

Ska jag nämna en sak, som varit lite extra kul detta år, så är det att Per och Marie i Roxette har börjat att lira ihop igen. Dessa två musiker har ju en liten speciell plats i mitt hjärta. Så det var ju kul när man på deras hemsida såg denna sköna julhälsning. Rätt kul att se på..:)

dåligt av Sverige...

Publicerad 2009-12-19 22:54:16 i ,

Jag tycker att den svenska regeringen kunde ha jobbat betydligt hårdare när det kommer till Saab. De kunde ha gjort bra mycket mer för att förhindra Saabs konkurs. Maud Olofsson tycker jag får ta på sig skulden för detta. Hon har hela tiden varit enormt passiv i denna fråga. Det är ett enormt fint bilmärke som nu försvinner. Med den också enormt mycket prestige för Sverige. Det är tråkigt tycker jag.

hur har de råd???

Publicerad 2009-12-19 22:49:01 i ,

Jag undrar hur alla dessa demonstranter
har råd att åka och vistas
i Köpenhamn, är det yrkesdemonstranter
som får betalt eller bidragstagare
i en eller annan form?
En vanlig Svensson skulle inte ha
råd med sådana utesvävningar. En
eloge till den danska polisen som
klarat av detta på ett bra sätt. Vi
ska vara glada över att konferensen
inte ägde rum Stockholm.

går i längtans tider...

Publicerad 2009-12-19 22:36:36 i ,

Jag längtar bra mycket efter familjen och julfirande nu. Det ska bli kul att träffa min familj nu, för det var ett bra tag sen nu. Sen ska de bli skönt me julfirande och framför allt, julmaten. Jag är ju en stor diggare av julbord, så ska bli kul att få frossa i jul. Jag har redan börjat att fasta..:)

snedvriden bild

Publicerad 2009-12-18 12:07:42 i ,

Jag läser ju ofta morgontidningen på morgonen. Det är en ritual som jag bra gärna inte vill va utan, självklart blir det en kopp kaffe gärna till också. Men jag tänker ofta på vilken bild man får av olika delar av världen när man läser tidningen varje dag. Jag tänker främst på den bild vi i väst får av mellanöstern. Den bild som i media målas upp, det är ju att det hela tiden är krig där och att muslimerna är ett bra krigiskt folk. Men så är det ju inte i på långa vägar. Jag tycker att det vore skönt om media i sverige rapporterade om det som är bra också i mellanösten. För det är ju inte bara krig där, utan det händer ju så mycket mer.

är Quicken ingen mördare????

Publicerad 2009-12-18 11:39:51 i ,

Det är ju helt sjukt om Sture Bergvall (fd Tomas Quick) inte är någon mördare. Han har ju nu fått resning i ett av sina mordfall. Jag såg förrut dokumentären om Quick som var gjord av Hannes Råstam. Det är nog en av de bästa dokumentärer som jag sett på år och dag. Men om Bergvall ÄR oskyldig, då är ju en rättsskandal av stora mått på väg att nystas upp. Man kan lugnt säga att jag inte har direkt stora tankar om den svenska rättstaten efter detta.

Thomas Quick:
En rättsskandal.

"SVEA HOVRÄTT beviljar Sture Bergwall,
tidigare Thomas Quick,
resning. Ett välkommet besked, men
hovrättens beslut väcker fl er besvärande
frågor. Rättsprocessen kring
seriemördaren eller mytomanen
från Säter är redan en rättsskandal,
oavsett vilka svaren blir.
Hovrättens beslut om resning rör
mordet på Yenon Levi, den israeliske
turist som mördades i Rörshyttan
i Dalarna i juni 1988. Bergwall
dömdes för mordet utan annan
bevisning än sitt erkännande, och
nu tvingas Falu tingsrätt ta om rättegången.
Beslutet är framför allt ett resultat
av reportern Hannes Råstams
omtumlande tevedokumentärer,
där Bergwall tog tillbaka alla sina
tidigare erkännanden. Där framgår
också att åklagaren Christer van
der Kwast drev förundersökningen
rörande mordet på Levi trots att
mycket talade mot att mördaren var
Bergwall. Åklagaren tog till exempel
ingen hänsyn till att Bergwall inte
kunde beskriva hur eller med vad
Levi bragts om livet, trots att mordvapnet
hittats bredvid den mördade.
Christer van der Kwast tystade
dessutom det tvivel som många av
de inblandande polisinspektörerna
försökte föra fram.
STURE BERGWALL är förstås inget sanningsvittne,
vare sig när han erkänner
eller förnekar inblandning i de
åtta mord som han av sex enhälliga
domstolar har dömts för. Det verkar
dessutom märkligt om terapeuterna
på Säter skulle ha förmått honom
att erkänna mord efter mord i utbyte
mot droger och beröm, vilket han
själv hävdar. Men många inom
det svenska rättssystemet borde
rannsaka sitt agerande. Christer van
der Kwast, domstolarna, försvarsadvokaten
Claes Borgström och förre
justitekanslern Göran Lambertz
– alla som tidigare avfärdat invändningarna.
Yenon Levi besökte Sverige som
turist men kom aldrig hem igen.
Om det inte var Sture Bergwall
som tog hans liv innebär det att en
mördare har gått fri. Respekten för
de anhöriga och det svenska rättssamhället
leder till den oundvikliga
frågan om inte alla rättegångar
där Sture Bergwall dömts för mord
borde tas om."

(Ur dagens nyheter den 18 dec 2009)

så kan man också se på Ledin...

Publicerad 2009-12-18 01:30:54 i ,

Man har hört många beskrivningar om Tomas Ledin, men denna nedan tar priset. Helt klockren beskrivning tycker jag..:)

"för övrigt är Ledin sånt där marmeladgodis, stora mjuka slibbiga klumpar med nåt som på håll ser trevligt ut men vid närmare beskådan visar sig vara nåt riktigt otrevligt"

längtar....

Publicerad 2009-12-17 21:41:17 i ,

Det är ju bara några dagar nu kvar till julafton, och det är inte utan att man längtar. Det ska bli enormt kul att träffa familjen och släkten under julen. Det jag längtar mest efter, det är nog att träffa syrrans son, Carl. Han är verkligen en solstråle som nog är en av de goaste ungar jag träffat. Sen så ska de självklart bli gott me all julmat. Sen till sist längtar jag efter den årliga julbastun hemma hos syrran...:)

det går tungt för Falu BS

Publicerad 2009-12-17 13:27:32 i ,

Jag blev enormt glad förra året, då bandylaget Falu BS gick upp i Elitserien. Jag och med många andra i Falun trodde att nu så skulle en ny storhetstid påbörjas för det forna storlaget Falu BS. Men det har verkligen gått åt andra hållet. Laget har radat upp det ena fiaskot efter det andra denna säsong. Kulmen var väl när Falu BS fick storstryk av Hammarby med 2-17 hemma. Det var det pinsammaste jag sett på en bandyplan. Och nu senast så torskade laget igen gigantiskt borta mot HapparandaTorino med 8-1. Nu måste något radikalt hända för att vända denna förlustsvit för laget. Helt klart så tycker jag att tränaren ska avgå. För det måste till en förändring nu.

ett grymt hockeymål

Publicerad 2009-12-17 13:07:59 i ,

Det finns fler än Peter Forsberg som tydligen kan göra snygga straffmål i hockey. Den svenske junioren William Wallen sällar sig nu till skaran "grymma straffläggare" efter denna sjukt niceiga straff.

bra gjort av skidskyttarna

Publicerad 2009-12-17 12:53:13 i ,

Idag så blev det ännu en dubbel för våra svenska skidskyttetjejer. Det var Helena Jonsson på första plats och Anna-Carin Olofsson på andra plats. Jag måste säga att jag är bra imponerad på det sätt som Helena tävlar på i år. För hon har verkligen utvecklats ännu ett snäpp till denna säsong. Jag var lite rädd att hon skulle göra bort sig i år, eftersom det gick så otroligt bra förra säsongen, men det har verkligen gått åt rätt håll. Men jag är lite rädd att skidskytte-tjejerna har toppat formen för tidigt och att de kommer göra fiasko i OS i Vancouver. Jag hoppas att jag har fel på den punkten.

att leva mitt liv...

Publicerad 2009-12-17 11:47:28 i ,

...det är ingen barnlek. Jag vet att jag har gjort mycket fel förrut, men ni ska vet att jag gör allt för att rätta till saker. För är det något jag vill, så är det att göra rätt för mig. Det är otroligt viktigt för mig.

en liten dikt

Publicerad 2009-12-16 19:07:01 i ,

Jag läste en sån sjukt fin dikt imorse i min morgonblaska. Jag tyckte att jag skulle dela med mig av den....:)Vill ha Dig -utan att äga Dig

Vill hålla av Dig -utan att hålla Dig fast

Vill älska Dig- utan att göra om Dig

Vill vara nära Dig -utan att kväva Dig

Vill ge Dig kärlek -utan att ställa krav och villkor

Vill leva med Dig-jämte Dig

Vill vara Din människa på jorden...

julstädning

Publicerad 2009-12-16 18:46:47 i ,

Då har jag klarat av årets julstädning, vilket är bra skönt. Så nu är det fint som snus här hemma hos mig.

halt på våra vägar...

Publicerad 2009-12-16 12:16:57 i ,

Det är ju konstigt, detta med vårat vinterväder. För trots att vi lever i ett nordligt klimat, så verkar det som att vi aldrig lär oss handskas med det. För varje år, så läser man om olyckor pga att vi krockar pga halka. Jag tycker det är bra skumt.

Olyckor på hala vägar

Snöfall och halka låg bakom
många trafi kolyckor i södra
Sverige på tisdagen. En person
omkom i en kollision vid Bälinge
norr om Uppsala och en vid en
frontalkrock utanför Lund.
Fram till natten mot onsdagen räknade
SMHI med 10–15 centimeter
nysnö i Mälardalsområdet. SMHI
utfärdade en klass ett-varning på
sin tregradiga skala. Det betyder
snöfall och nedisning, som kan
leda till vissa risker för allmänheten
och störningar för en del samhällsfunktioner.
Tisdagens första dödsolycka
inträffade när en lastbil vid 10.30-
tiden krockade med en personbil
på avfarten från länsväg 600 vid
Bälinge. Det snöade kraftigt vid
olyckstillfället.
På förmiddagen krockade också
en lastbil och en buss i Järfälla,
nordväst om Stockholm. Ett vintrigt
väglag rådde på platsen och
enligt polisen fördes sex personer
till sjukhus.
Efter en krock mellan en tom
skolbuss och en lastbil på en mindre
väg nordost om Jönköping klämdes
föraren fast.
Vid en frontalkrock på väg 936 utanför
Lund på tisdagskvällen skadades
en äldre kvinna så svårt att hon
senare avled. Ytterligare en person
fördes till sjukhus. Det dåliga väglaget
kan ha bidragit till olyckan.
I Östergötland var det mycket
halt och polisen kunde strax före
midnatt räkna in 24 olyckor. Den
allvarligast skedde på länsväg 210
mellan Linköping och Söderköping
där en kvinna fi ck sladd i en kurva
och körde in i en mötande bil.
Prognosen från SMHI pekade på
snöfall i norra Skåne och Blekinge
under onsdagen. Upp till en decimeter
nysnö väntas. Även Gotland
kan se fram mot nya snöfall.


(Ur dagens nyheter 16 dec 2009)

Mats Rosenlund 41 år...

Publicerad 2009-12-16 12:14:04 i ,

Idag så fyller min systers man, Mats Rosenlund hela 41 år. Så jag vill ju självklart gratta dig på din födelsedag.

snö snö snö

Publicerad 2009-12-15 11:40:11 i ,

Idag vräker verkligen snön ner här i Falun, och jag njuter verkligen i fulla muggar. Det är så skönt att vintern äntligen har kommit nu.

nu börjar jag bli bra trött

Publicerad 2009-12-15 11:35:35 i ,

Jag skrev ju igår, här på bloggen att jag är bra trött på muslimer som vill ha minareter i sverige, där de ska få ha böneutrop. Jag hoppas verkligen inte att det kommer att bli verklighet, för det vore en skam för Sverige. Idag så kan man läsa denna nyhet som ni kan se härunder. Det var en muslimsk man som vägrade att ta i hand på en kurs som Lernia anordnade. Saken är den att denna kurs gick ut mycket på att man ska va trevlig och visa social kompetens, så denna mans agerande gjorde att han sen inte fick jobb efter kursen. Jag fattar inte hur man som utlänning, inte fattar att man måste följa vissa seder och bruk som vi har i Sverige. Detta är en sak som är självklar om man reser utomlands. Jag förstår inte varför det ska va självklart för utlänningar att bete sig hur som helst i Sverge.

DO stöttar man som
vägrade handhälsa

En muslimsk man vägrade
skaka hand med en kvinnlig
chef vid arbetsintervjun i april
2006. Han fi ck inte jobbet och
blev av med sin ersättning.
I går inleddes rättegången vid
Stockholms tingsrätt där Arbetsförmedlingen
stämts på 180 580
kronor.
Den muslimske mannen var inskriven
på en arbetsmarknadspolitisk
svetskurs i Växjö, som Lernia
arrangerar. Han kallades till anställningsintervju
för en praktikplats
på en verkstad i Älmhult. Där
tog han inte den kvinnliga chefen
i hand.
– Hon försökte hälsa gång på
gång. Det blev en väldigt tryckt
stämning, vittnade Christer
Blomström, som var med vid intervjun
och är ansvarig för Lernias
svetskurs.
ENLIGT DO, som för mannens talan,
hälsade han i stället genom att lägga
handen över bröstet och buga,
och förklarade sedan sitt agerande
för kvinnan.
Christer Blomström hävdar att
mannen höll händerna bakom ryggen
och stirrade i golvet.
Den nu 28-årige mannen fi ck inte
jobbet. Arbetsförmedlingen sa upp
hans plats på svetsutbildningen eftersom
de ansåg att hans agerande
vid intervjun försvårat möjligheten
att få praktikplatsen. Därmed förlorade
han även sin ersättning på
233 kronor per dag.
Enligt DO har Arbetsförmedlingen
diskriminerat mannen på
grund av hans religion. Domen
(som kommer i januari) blir juridiskt
intressant och prejudicerande
när den testats på alla nivåer,
säger Ulrika Dietersson, jurist hos
DO som driver fallet.
– Om vi inte vinner betyder det
att Arbetsförmedlingen kan fatta
beslut som gör att vissa religioner
utestängs, säger Dietersson till
DN.
SIMON ANDRÉN

(Ur dagens nyheter 15 dec 2009)

hehe...ett litet mystips...

Publicerad 2009-12-14 19:25:45 i ,

Det är att ladda hem ett program där man kan ha en brasa i sin dator. Man får sin egna lilla eldstad i datorn. Det är faktiskt väldigt mysigt.heheheheheheh

jag blir så sur på vissa..

Publicerad 2009-12-14 19:21:06 i ,

Jag hatar fan mina grannar. För de har en så fin katt, faktiskt så är den en av de finaste katter jag någonsin sett. Men nu är det så att de inte kan ta hand om katten. Denna katt brukar sitta utanför min dörr ibland då jag är på väg hem. Men det är väl så för att jag har klappat den och visat kärlek till denna katthona. Så de har väl blivit att hon har kommit att börja gilla mig mer än sin husse och matte. Men jag blir arg på folk som inte kan ta hand om sina husdjur, kan de inte det så ska de inte införskaffa några. Men helt klart så har denna katt vunnit mitt hjärta...:)

In flames rules

Publicerad 2009-12-14 13:59:23 i ,

Vad jag hade velat vara i Skandinavium igår och sett In flames. Det hade helt klart varit grejt. För jag måste säga att detta band är något av det bästa vi har inom svenskt musikliv. Jag fastnade för denna göteborgs grupp, efter att ha köpt deras skiva "Come clarity". Det är enligt mig deras bästa skiva. Den är bra rakt igenom vilket metall grupper inte direkt är kända för.

the swedish sensation

Publicerad 2009-12-14 13:00:27 i ,

För mig är detta något av det största som hänt i svenskt idrottliv, detta år. Jag talar om basketspelaren Jonas Jerebko som har lyckats att ta en plats i ett amerikanskt NBA-lag. Han har lyckats att ta en plats i laget Detroit Pistons. Detta är något som ingen svensk tidigare har lyckats med. Det som gör det så stort, det är på vilket sätt han spelar. Han har verkligen gått in och dominerat i sitt lag. Han har inte som många andra svenskar gått in och fegkört i sina matcher. Utan han tar för sig och spelar ett rätt tufft spel emellanåt på basketplanen. Men det är detta som krävs av en utlänning i denna liga tror jag. För kommer man som utlänning, då får man räkna med att bli hårdare emottagen av bortalaget. Men Jerebko har inte vigt ner sig, utan han kör på. Jag är bra imponerad av han.

kalla mig gärna "gammalmodig"

Publicerad 2009-12-14 12:20:19 i ,

Jag blir lite trött då man läser om muslimer i Sverige och hur de tänker. I morse så läste jag om en muslim som bor i Botkyrka och han vill ha böneutrop ifrån sin Moské som finns i just Botkyrka. Jag blir bra arg och trött då jag läser om detta. Det räcker väl med att de har fått bygglov för sin Moské, me måste de ha böneutrop. Sen för det andra så tror jag aldrig att Svenskar får bygglov i den muslimska världen och bygga en Svensk kyrka. Nej, det får vara nog nu med den muslimska erövringen av västvärlden.

sommarpratarna på Svt

Publicerad 2009-12-13 23:27:40 i ,

Jag har hittat ett nytt favoritprogram på tv, det är "Sommarpratarna" i Svt. Det är ett råkul och intressant program att se. Det är så kul att höra hur kända personer diskuterar intressanta ämnen. Helt klart är detta ett kul program att se.

vad lite det behövs

Publicerad 2009-12-13 20:17:43 i ,

Vad lite som krävs ibland för att man ska bli glad. Jag har ikväll bevittnat en helt ljuvlig luciakonsert i Kopparbergs kyrka här i Falun. Under konserten så uppträdde den mest bedårande barnkör, de sjöng så otroligt fint. Hela konserten va väldigt ljuvlig och fin. Sen var det kul att besöka denna kyrka, Kopparbergs kyrka. Jag har besökt många kyrkor i Sverige, men jag måste säga att denna kyrka var något i hästväg. Den va så otroligt vacker. När jag gick från kyrkan, efter konserten så va jag helt varm inombords av glädje. Jag fattar varför jag inte gör sånt här mer.

soft eftermiddag alltså....

Publicerad 2009-12-13 16:27:24 i ,

Det har verkligen varit en soft eftermiddag idag. Har kollat på en del sport på tv, och det är ju superkul att det går så bra för svenskarna i alla vintersporter. Sen måste jag säga att Andre Pops är mycket bra som programledare för svt sportens "Vinterstudion". Denna satsning är nog något av det bästa som svt sporten gjort. Man kan luta sig tillbaka i tv-soffan och avjuta massor av supernice vintersport i en och samma kanal. Sen så är det kul med Pernilla Wiberg som expertkommentator.
Har också kör en kortare runda på drygt 1 timme och 45 minuter. Idag så blev det en runda förbi Lugnet, sen förbi Siba, runt Tisken, upp till Rusta, förbi Gruvan och sen hem. Denna runda är nog min favorit, helt klart.

fin söndag idag

Publicerad 2009-12-13 11:49:01 i ,

Det är en otroligt fin och rätt så solig Söndag här i dag i Falun. Det blir nog en löprunda senare tror jag. För idag så har jag verkligen "spring i benen"......

för alla som gillar Bon Jovi...

Publicerad 2009-12-12 15:25:51 i ,

...så måste jag bara rekommendera deras senaste skiva "The Circle". Den är fakstiskt rätt bra för att komma från just denna grupp. De har ju en förmåga att släppa genomusla skivor genom åren. Jag själv gillade verkligen inte deras flört med country musiken som präglade deras förra skiva "Lost Highway". Bon Jovi ska göra hederlig kukrock som de alltid har gjort. Och faktiskt så är "The Circle" rätt mycket åt det hållet. Den är skitbra helt enkelt.

en sak är lite trist med sverige...

Publicerad 2009-12-12 15:09:32 i ,

...och det är att vi inte kan ha öppet på systembolaget utefter hur vi lever i Sverige. Jag tänker mest på om de vill att bolaget ska finnas kvar i framtiden, då måste de nog anpassa sig lite efter samhällsklimatet och hur svenskar jobbar. För jag tycker inte att de ska behöva stänga kl 14 på en lördag och sen ha stängt på en söndag. För jag tänker som nu, att jag är bra sugen på att ha en middag ikväll och då är de ju passande me lite rött vin till en pasta middag. Men eftersom klockan är tre så är ju bolaget stängt. Detta tycker jag är lite synd. För vin till mat är ju en stor njutning för mig.

jag älskar fan JUUUULEEEEEEN..:)

Publicerad 2009-12-11 18:31:41 i ,

Jag måste erkänna, jag är bra mycket av en stor julnörd. För jag älskar verkligen allt som hör julen till. Jag va ute och gick på stan idag, och jag gick bara runt och myste och njöt av allt juligt på stan. Det är verkligen nice med julen. Det enda som fattas är ju snö, men det kommer nog så småningom.

dif ångar på...

Publicerad 2009-12-11 13:23:29 i ,

Jag blir glad i mitt djurgården-hjärta när man läser att de spöade Rögle med hela 5-1 häromdagen. Man kan lugnt säga att de är inne i en bra period nu med mycket få förluster. Det som var extra kul i denna match, var att min Markus Kruger fick "näta" och gjorde ett av sina många mål denna säsong. Jag hoppas att de kan bevara denna fina form till slutspelet.

jag vet inte vad jag ska tycka...

Publicerad 2009-12-11 12:40:33 i ,

Igår var det ju Nobeldagen, och då var det ju först och främst festernas fest i Stockholm. Jag måste säga att jag tycker nog att Viktoria blir snyggare och snyggare för varje år som går. Helt klart tror jag att hon kommer att bli en bra drottning för Sverige.
Men det jag tänker på är valet av Barack Obama som fredspristagar. Jag har svårt att förstå varför man valde honom. Han har ju inte direkt gjort mycket för världsfreden, snarare tvärtom om. För det blir ju lite konstigt när han står och talar om fred i sitt tal, och sen så skickar han ytterligare 40000 amerikanska soldater till krig.

Det är konstigt....

Publicerad 2009-12-10 12:02:39 i ,

...att man har gett Nobels fredspris til Barack Obama. Han har väl inte gjort så mycket för världsfreden direkt.

såg "Blomstertid" ikväll...

Publicerad 2009-12-09 23:25:12 i ,

...och jag måste säga att detta var något av det bästa jag sett på tv på mycket mycket länge. Jag blev mycket berörd när jag såg denna serie. Helt klart är den värd för alla som gillar bra TV att se.

en kille som har fattat grejjen..

Publicerad 2009-12-09 13:53:50 i ,

Jag är ju en person som läser min dagstidning varje morgon med stort intresse. Jag läser ju Dagens Nyheter, och jag måste säga att denna tidning är mycket bra. Man får en bra överblick över vad som händer i sverige och i världen. Men det är en sida som jag gillar mer i denna tidning, och det är insändarsidan. Där får läsarna fritt fram och säga vad de vill. Idag så var det en man som hade skrivit ett inlägg som jag verkligen håller med om."I JAKTEN PÅ TITTARE verkar tvproducenterna
ta till alltmer
drastiska metoder. Såg ett avsnitt
av serien ”Nip Tuc” Där handlade
det om att skaffa kvinnliga
kunder genom att erbjuda så
kallad vaginarestaurering.
En av de manliga kirurgerna,
som ligger i skilsmässoförhandlingar,
söker upp exfruns advokat
för att få till stånd en förlikning.
Ja, det kunde han få. Men på ett
villkor: att han ställde sig och
onanerade framför advokaten.
Vad är detta? Och varför reagerar
ingen?
Ett annat bottenrekord var
serien ”Roast” på Berns. Där fi ck
stackars Bert Karlsson veta att
”han var så ful” så att ”hans bajskorvar
skämdes för att tala om
var de kom ifrån.”
Utmaningen är ju att vara rolig
utan att gå under bältet.
Nu har ”Roast” efterföljts av
ståupp-programmet ”R.A.W.” Där
skämtar man om handikappade
och efterblivna, om incest och tidelag.
Ingen protesterar. Varför?
De här programmen går ju ut
till miljontals tittare och har en
enorm genomslagskraft.
Försvann all begåvning med
Povel Ramel och Hasse å Tage?
Är de sista originella skaparna
som är kvar Robert Broberg och
Owe Thörnqvist?
När till och med Skavlan tar in
en norsk komiker som sätter en
korv i gylfen för att undersöka
om en hund kan skilja på en korv
och hans penis, ja då är botten
nådd. Lyckligtvis lyckades hunden
känna igen korven på lukten,
hur det gick med snoppen förtäljer
inte historien.
DESSUTOM: DE FLESTA AV VÅRA radiooch
tv-program är rikstäckande
och avsedda för hela folket. Och
visst, när man hör väderleksrapporterna
om Norrland varje dag
och får se någon minut av Timrå
eller Modo i Sportspegeln tror
man gärna att vi norrlänningar är
med vi också. Men lyssnar man
lite närmare så förekommer sällan
några inslag från Norrland förutom
de gånger som Umeåredaktionen
får vara med på ett hörn.
Annars är det mest stockholmare
som dominerar etern, samma
personer som valsar runt i alla
program.
Det värsta är att programledarna
inte klarar sig själva utan
måste ha en så kallad.”side-kick”
som sitter bredvid och svamlar.
Vilket slöseri med tid."
ULF RÅBERG


(Ur dagens nyheter 9 dec 2009)

Zlatan DIN JÄVLA DIVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Publicerad 2009-12-08 14:17:03 i ,

Nu har verkligen Zlatan gjort bort sig hos mig för sista gången. Jag läste i Aftonbladet denna dag, om Zlatan och hans syn på sin roll i landslaget. Jag blev så arg när jag läste denna artikel. För det verkar som att Zlatan verkar tro att det är bara att komma och gå för han i vårt kära landslag. Han tror att han har en given plats hela tiden. Så här säger han själv om detta "Jag har nått en nivå när jag känner att jag inte får ut något av landslaget". Men är det så han känner får landslaget, så tycker jag att han kan sluta spela helt i laget. För det ska nämnas, att vi vinner mer matcher utan Zlatan i laget, så är det faktistk om man tittar på statistiken. Sen så tänker jag på en annan sak, och det är att det ska va en ära att spela i landslaget. Man ska alltid ställa upp om våran förbundskapten vill ta ut en viss spelare. Om man tittar tillbaka historiskt, så har alltid spelare förr i tiden alltid ställt upp. Det har inte spelat någon som helst rioll vilken match det varit. De har alltid ställt upp. Så jag hatar mer än någonsin Zlatan just nu för sitt uttalande.

the hives kommer me nytt album 2010

Publicerad 2009-12-08 13:48:15 i ,

Fan va kul, det verkar som att Fagersta gruppen The Hives kommer med nytt album nästa år, vilket jag tycker är skitkul. För denna grupp tillhör ju mina stora favoriter.

det går bra för djurgården...

Publicerad 2009-12-08 13:28:13 i ,

Man kan lugnt säga att det går bra för Djurgården just nu. Igår så vann de borta mot Skelefteå med 0-3, vilket var enormt kul att se. Jag är glad över att laget har presterat så bra som de gjort denna säsong. Jag är faktiskt förvånad, och jag tror att det kan bli ett kul slutspel om de fortsätter i denna fina stil.

filmen som sög...

Publicerad 2009-12-07 18:42:42 i ,

Jag hyrde den svenska filmen "Flickan som lekte med elden" igår, och jag hade sett fram emot en mysig stund i filmsoffan. Men ack så jag bedrog mig där. För det skulle komma att bli en stund av självplågan och självmordstankar fan efter att ha sett denna urusla jävla skitfilm. Helt klart så är denna film något av det sämsta jag sett. För det första så är jag döless på att se Michael Nykvist i nästan alla svenska filmer. Sen så ska inte Paolo Roberto överhuvudtaget visa sig på vita duken. Hans insats i denna film är sämre än det han gjorde i klassikern "Stockholmsnatt". Det så kallade slagsmålet han utför i filmen, är så dåligt, så jag fattar inte hur de kunde ta med det. Nej, jag hoppas verkligen att jag inte kommer se denna film en gång till.

det ryktas om comback för Kallurs

Publicerad 2009-12-07 10:18:43 i ,

Jag läser i medierna om att systrarna Susanna och Jenny Kallur kanske är på väg tillbaka på löparbanorna. Det vore ju enormt kul om de lyckades komma tillbaka. Men jag tvivlar faktiskt på om de kan göra en lyckad comeback. För de har varit borta så länge nu från elittävlande, att jag ser det som näst intill omöjligt, för Susanna framför allt, att göra en lyckad comeback.

att folk aldrig lär sig...

Publicerad 2009-12-07 09:46:40 i ,

Det är sanslöst igentligen, detta med att folk aldrig lär sig. Varje år vid denna tid på året, så ökar ju antalet bränder i hus och hem, där tända ljus är den största boven. Så är det även i år. Men det är bra konstigt, för efter alla år med kampanjer i medierna om att vi ska va försiktiga med tända ljus, så brinner det som bara den i svenska hem tydligen.LEVANDE LJUS ORSAKADE FYRA BRÄNDER PÅ EN TIMME

Brandförsvaret i Stockholm fi ck rycka ut fyra gånger på en timme på
söndagseftermiddagen för att släcka mindre eldsvådor i villor och
lägenheter. På Nybodagatan i Solna fi ck polis och brandkår ta sig in
i en lägenhet där ingen vara hemma. Ett stearinljus hade tänt eld på
köksbordet. Även i Hässelby, Bromma och Älvsjö antas levande ljus ha
orsakat bränder. DN

god Måndag på er alla

Publicerad 2009-12-07 09:21:49 i ,

Det var inte någon vacker syn som mötte mig denna Måndagsmorgon, då jag drog upp mina gardiner. Det var regnigt och mörkt som det bara kan va en kall december-morgon år 2009. Man får väl trösta sig med att det bara nu är 3 veckor kvar till jul.

my ass....

Publicerad 2009-12-06 16:42:59 i ,

fan va flickorna kollar på mitt arsle då när man är ute och springer....:)


detta med Zlatan...

Publicerad 2009-12-06 14:05:08 i ,

Jag fattar inte varför alla hyllar han så otroligt mycket. Ok, jag kan förstå att många tycker att det han gör i Barcelona är bra, för han gör ju många mål visserligen. Men för mig är han faktiskt bara en dussinspelare bland många andra bra svenska fotbollsspelare. För mig är spelare som Tomas Brolin, Martin Dahlin, Glen Strömberg, Glenn Hysen osv bra mycket större. För det var spelare som kunde avgöra viktiga matcher på egen hand. Det var spelare som kunde avgöra viktiga matcher i landslaget också. Dit har ännu Zlatan långt att vandra. Han är ännu för egotrippad tycker jag för att kunna göra det.

en sak är helt klar....

Publicerad 2009-12-06 13:53:39 i ,

...och det är att SVT är världsbäst på att sända vintersport. För jag tycker verkligen om deras satsning "Vinterstudion". Det är en njutning att följa de sändningarna.

en röst från det förflutna..

Publicerad 2009-12-05 18:18:39 i ,

Jag sitter just nu och avnjuter en liveskiva med Jeff Buckley. Det är hans skiva "Live at Olympia". Det är en skiva som är inspelad i Paris på just klubben Olympia. Han är makalös i denna inspelning. Han kunde verkligen ta en publik. Denna man Jeff dog ju under väldigt mystiska former 1996. Han red då på en enormt stor framgångsvåg efter att han släppt skivan "Grace" som med tiden har kommit att bli en klassiker.
om Liam Norbergs bok

Publicerad 2009-12-05 11:53:01 i ,

Jag håller just nu på att läsa en ganska bra bok av Liam Norberg som heter "Insidan". För alla er som kanske inte vet vem Liam är, så är det han som först och främst slog igenom på tidigt 1990-tal som ligist i kultfilmen "Sökarna". Sen så har han också gjort sig känd som brottsling med många brott bakom sig. Dock så är han idag hederlig och lever ett helt annat liv mot sitt förra. Men det är en sak som jag tänker på, när jag läser hans bok. Det är att den är så otroligt våldsfärhärligande och verkligen hyllar brotten. Han beskriver tydligt hur han älskade att vara brottsling förr om åren. Detta är en rätt konstig vinkel på hans bok tycker jag, med tanke på hur han levt tidigare. Annars så är det en väldigt välskriven bok som jag rekommenderar till folk.

lördag lördag...

Publicerad 2009-12-05 11:24:51 i ,

Då var det lördag mina damer och herrar. Vi får se vad denna dag för med sig. En sak är säker, JAG HAR FUCKING TRÄNINGSVÄRK. Jag känner av långrundan igår något fruktansvärt idag. Hade ju tänkt att köra en till runda idag, men den ställer jag in. De blir imorgon istället. Men snacka om att det är skönt att känns träningsvärk för en gångs skull. Jag brukar ju inte få det.

lite go musik...

Publicerad 2009-12-04 22:51:02 i ,

Jag har sagt det förr, och jag säger det igen. Svensk dansbandsmusik står sig verkligen bra i dag. För det har kommit bra många bra dansband de sista 10 åren. Ett av de bättre dansbanden, som faktiskt är bra goa att lyssna på i stereon, det är bandet "Blender" som gör en otroligt bra dansmusik. Men som jag sa, så gör de musik som lämpar sig bra väl i stereon. Deras debutskiva "Alla essen på handen" från 2007, är en mycket bra och helgjuten skiva.

jäklar va skön fredag...

Publicerad 2009-12-04 22:26:12 i ,

Det blev en väldigt bra fredag detta. Först så fick jag reda på ett VÄLDIGT bra besked idag, som verkligen gjorde min dag. Sen så avverkade jag en 3 timmars löprunda som också gjorde mig på otroligt bra humör. Helt klart så älskar jag känslan efter en riktigt riktigt bra löprunda. Den där känslan lever jag för.

this rock...

Publicerad 2009-12-04 13:18:36 i ,

Är detta en dröm, eller är det sant. Först har vi The Hellacopters som är, enligt mig det bästa rockbandet som kommit fram i Sverige de sista 30 åren. Sen har vi Bob Hunds sångare Tomas Öberg på sång. Och till som grädde på moset så gör de en överdjävligt bra version av Iggy låten "Search and destroy". Det är för sån här musik jag lever.

en fin dikt...

Publicerad 2009-12-03 02:48:21 i ,

Kärleken kommer och kärleken går,
ingen kan tyda dess lagar.
Men dej vill jag följa i vinter och vår
och alla min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

Kärleken är så förunderligt stark,
kuvas av intet i världen.
Rosor slår ut ur den hårdaste mark
som sol över mörka gärden.
Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

/Nils Ferlin

"ljudlöst" vet ni vad det är???

Publicerad 2009-12-03 01:37:03 i ,

Fan också, jag råkade messa en polare och väcka han mitt i natten nu. Fan också, varför stänger inte folk av sina mobiler eller dem på "ljudlöst"......så man kan messa utan att störa...:)

ojojoj..vilken skiva...

Publicerad 2009-12-03 01:11:57 i ,

Den här skivan "Kind of Blue" med legenden inom jazz, Miles Davis, är en klassiker verkligen. Det var denna skiva som gjorde att de flesta som är okunniga inom musik, fick upp öronen för jazz. För denna skiva blev en sån makalös framgång, att Miles själv inte trodde det var sant. Men helt klart så är den bra. Och den är enormt skön att lyssna till. Den funkar perfekt att ha i bakgrunden på en middag eller på en dejt, fast såna har jag ju aldrig nu mer..:)

sova...va fan är det...

Publicerad 2009-12-03 01:01:41 i ,

Jag hatar att inte kunna sova, och som vanligt hamnar jag framför datorn. Och som vanligt blir det ett blogg inlägg. Jag vet inte vad det är, men oftast när jag inte kan sova, så skriver jag i bloggen. Men det är faktiskt skönt att skriva av sig ibland. Det roliga är, att jag har ju aldrig under min uppväxt skrivit dagbok. Men detta med blogg, det är ju samma sak som en dagbok. Det är lite kul.

en sååån klassiker..

Publicerad 2009-12-02 21:50:10 i ,


Denna skiva är en sån klassiker så de finns inte. Det var denna skiva som gjorde Eva Dahlgren till en megastjärna i Sverige. Men det är inte konstigt att denna skiva blev en sån otrolig succé, för den är grymt bra. Det finns inte många dåliga låtar på denna. Nästan alla låtar skulle faktiskt ha kunna släppts som singlar. Så bra är skivan. Denna skiva är också lite av Anders Glenmarks stund också, för han har producerat skivan. Jag tror inte att den hade blivit lika bra om säg, Tomas Ledin hade gjort hans jobb.

gör INTE detta...

Publicerad 2009-12-02 21:41:30 i ,

Tänk dig detta scenario. Du har träffat på en jättefin och söt tjej och som verkar trevlig på alla sätt och vis. Du har träffat på henne på en sån där dejtingsite på nätet. Ni har snackat ett tag, och du inser att, jäklar denna tjej är ju bra intressant. Så henne vill jag snacka mer med. Ni kanske kommer så långt att ni till och med snackar via en sån där "cam". Ni har kopplat upp er och ni har börjat snacka. Efter en liten stund så ringer det i tjejens mobil, och hon ler och skrattar som fan när hon snackar med den andre i sin mobil. Snacka om att man känner sig dum, när hon har snackat i mobil i ett litet tag. Hade hon varit smart, så hade hon typ sagt något i stil med "Du, jag ringer dig sen, jag är upptagen." Men så tänker inte denna tjej, hon fortsätter att snacka i mobil. Man kan lugnt säga att detta blev en bra pinsam situation.

har simmat...

Publicerad 2009-12-01 19:51:53 i ,

Nu har jag varit duktigt, har simmat som en dåre. Det va bra skönt, nu blir det fan mat....

bragdguldet till Helena Jonsson

Publicerad 2009-12-01 13:26:58 i ,

Tack som fan Svenska Dagbladet för att ni INTE gav bragdguldet till Zlatan. För jag tycker verkligen inte att han hade varit värd det. Men nu blev det ju ännu bättre än jag först trott. För min favorit, skidskytten Helena Jonsson fick istället priset. Jag tycker att hon va helt klart värd priset. Grattis Helena...:)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela