klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Da vinci koden....jag fattar inget...

Publicerad 2009-01-13 03:06:37 i ,

Igår så så jag filmen The Da Vinci Code, men jag vet inte vad jag tycker om den filmen. Jag har svårt att säga om den är dålig eller bra. Jag är lite tveksam faktiskt. Men jag kan säga så här, det är en enormt krånglig film med för många kluriga detaljer att hålla reda på. Den känns inte alls lång faktiskt, trots att den är nästan 3 timmar lång. Filmer har ju en förmåga att vara jäkligt långa ibland, men denna film kändes verkligen inte lång. Sen så måste jag säga att Tom Hanks är skitbra i denna film.
Men jag hade svårt att hänga med i svängarna i filmen, så för mig är den alldeles för invecklad. Jag fattar inte riktigt poängen med filmen. Men helt klart är den sevärd, men jag kommer nog aldrig se om den.

Kommentarer

Postat av: carin

Publicerad 2009-01-13 22:08:32

Hm.. vilket dubbelt budskap du ger... Fattar inte riktigt poängen med ditt inlägg.. Du tycker filmen är för komplicerad för dig och fattar inte riktigt poängen i handlingen, men ändå tycker du att den helt klart är sevärd..? Och trots att du har svårt att hänga med i handlingen, så kändes den ändå inte lång..?

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-01-14 11:45:05

Instämmer till fullo. Förstår inte riktigt ditt resonemang...?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela