klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

detta med galor...

Publicerad 2009-01-18 14:10:10 i ,

Vid denna tid på året, så avlöser ju galorna varandra. Det är nästan en gala varje helg nästan. Igår så gick ju P3´s gala "Pr guld" av stapeln i Göteborg. Det var en mycket bra gala tycker jag. Den hade allt som jag tycker en gala ska innehålla. Den hade en mycket bra programledare, han var bra för att han inte tog över galan, som många brukar göra. Han gjorde sitt jobb mycket bra tycker jag. Sen så var det faktiskt bra spridning mellan pristagarna tycker jag också. Helt klart så var Håkan Hellström rätt val när det gäller priset för bästa live-akt "Guldmicken". För Håkan har verkligen gjort en del bra konserter detta år. Kanske kunde In Flames fått det priset också. En sak som jag inte fattar, det är att alla tycker synd om Lykke Li, att hon inte får några priser. Jag tycker inte alls det är konstigt, för hennes skiva är inte alls så bra, att hon är värd ett pris. Helt klart är det förra årets mest överskattade artist, enligt mig.

Sen är det en annan sak jag tänkt på när man jämför galor i Sverige och andra länder. Jag är så trött på att galorna i Sverige är så icke-glamorösa, om ni förstår vad jag menar. På galor i Sverige så finns det inget pompa och ståt. Man märker liksom inte att det är en gala av stor vikt, som till exempel Guldbagge-galan. Tristare gala får man leta efter, och då är det den viktigaste galan för film-Sverige. Något som jag stör mig på, det är att talen på både guldbagge-galan och grammis-galan är så enormt tråkiga.
Jag brukar ofta titta på galorna ifrån andra länder, som till exempel USA, som är galans hemland nummer 1. Häromdagen så tittade jag lite på Golden Globe Awards. Vad den galan hade allt som en gala ska ha. För det första så var alla uppklädda och enormt snyggt klädda. Där såg man inte någon ta emot ett pris i jeans och t-shirt. Där var det "smoking all over", och det var så enormt skönt att se. För är det gala, då ska man klä upp sig. Jag tycker fan det var pinsamt att se hur sångaren i Lasse-Stefanz var klädd på grammisgalan, skäms för fan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela