klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

3 bästa låtarna med MJ

Publicerad 2009-06-26 11:59:09 i ,

Så här i dagarna då vi sörjer Michael Jackson, så tycker jag det är dags att vi listar hans bästa låtar, enligt mig då. Här kommer listan.1
She´s out of my life
Helt klart är denna låt heeelt sanslöst bra, den kryper verkligen under skinnet på en, när man lyssnar på den. Denna låt är lite bortglömd tycker jag, så den förtjänar verkligen mer uppmärksamhet. Den finns med på plattan "Off the wall", som blev Michaels första stora succe-platta som soloartist. Låten handlar om hur det kan kännas och bli dumpad av den man älskar, och hur det känns dagarna efter. Helt klart är denna låt oslagbar 1:a på min lista. Jag gillar också videon, den är enormt fin.
2
Black or white
Av alla låtar Michael har skrivit, så är denna helt klart en av de bättre. Många kanske tycker att det är konstigt att jag tar med denna låt, så högt upp på listan. Men jag vill med detta visa, att Michael gjorde bra låtar, även sent i hans karriär. Denna låt är nog den jag dansat mest till på dansgolvet, för groovet i denna låt är så oemotståndlig att man inte kan sitta still då jag hör den. Sen så är det ju inte fel att min favoritgitarrist Slash ifrån Guns n Roses spelar solot i låten.
3
Beat it
Det behövs inte sägas så mycket, världsklass....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela