klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

jag kunde inte sagt..

Publicerad 2009-06-14 13:09:10 i ,

det bättre själv. Jag läste om att det ÅTERIGEN blivit slagsmål mellan poliser och demonstranter under en så kallad "reclaim the streets- fesvival". Jag fattar inte varför inte man förbjuder såna här tillställningar, de bråkar ju bara. Jag läste ett blogg-inlägg som jag nästan själv hade kunnat skrivit. För jag håller med i varenda ord av det skribenter skriver.

"Sluta kalla antidemokratiska upplopp för gatufest. Det är lika mycket gatufest som hustrumisshandel är familjefest, världskrig är ett globalt party, nazidemonstrationer är kulturfester etc.

Idioterna som förstör gör det under falsk flagg. De låter påskina att de vill göra det ena och det andra tillgängligl för alla men vad de egentligen vill, och försöker genomföra, är att göra allas till sitt eget. De vill inte befria, de vill begränsa.
De vill roffa och stjäla med motiv som bottnar övertygelsen om den egna personlighetens förträfflighet och oförstående för andra människor. En övermänniskosyn där de själva står över andra och därför har rätten att styra andra.

För samhällets trygghet och för att värna demokratiska värden bör idioternas kränkningar av medmänniskorna bestraffas hårt. De begår medvetet och upprepat våld på andras friheter och rättigheter vilket bör tas på mycket större allvar än att beskrivas som festligheter och resultera i en reprimand."

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela