klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

kan kungen av Pop göra det igen???

Publicerad 2009-05-14 13:43:11 i ,

Jag har ju varit ett stort fan av Michael Jackson genom alla tider. Främst så gillar jag hans 70-tal och framför allt hans fantastiska album "Off the wall". Den skivam har inga dåliga låtar alls, det är ren och skär popmagi rakt igenom. Sen så kom ju 80-talet och med det en enorm förvandling av Michael Jackson, som jag tycker till det sämre. Jag tycker att det han gjorde under 80-talet inte alls va lika bra som det han gjort innan och i gruppen Jackson 5.
Michael har ju inte gjort en turnée på många många år, men nu ska han ju ge sig ut igen. Enligt media så ligger han i hårdträning för att kunna genomföra en så bra konsert som möjligt. Men jag är tveksam till att han kommer va bra live igen, för det va ju som sagt länge sen han uppträdde. Men man kan ju alltid hoppas att jag har fel. Det vore ju kul om han, en sista gång kan visa att han är kungen av pop.

Läs här....http://www.expressen.se/noje/musik/1.1567817/michael-jackson-i-fantastisk-form

Kolla in detta korta klipp, där Michael imiterar James Brown. Snacka om att kunna dansa bra..:)

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-05-14 21:06:44

Ärligt? Men han har blivit muslim och säger att det är haram (förbjudet) med annan musik än att sjunga om Allah. Kanske han blivit mer normal nu. Hoppas =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela