klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Erik Hassle......

Publicerad 2009-11-30 20:31:26 i ,

Helt klart så är "Hassle" av Erik Hassle en av de bästa svenska skivor som släppts i år. Detta är hans debut, och VILKEN debut sen. Det är knappt ett enda dåligt spår på hans nya skiva. Jag har spelat den om och om igen hemma hos mig. Jag tröttnar aldrig på den. Helt klart en skiva som bådar gott inför framtiden och kommande skivsläpp med Hassle. Way to go...:)

2009....VILKET musikår

Publicerad 2009-11-30 20:10:30 i ,

Som alla vet, så är det ju om bara någon dag 1 december, och detta år går mot sitt slut. Jag som är musikälskare har verkligen haft ett höjdarår. För det har kommit sååå många bra skivor detta år. Jag tror nog att detta år har varit lite bättre än åren innan.

heej sverige..

Publicerad 2009-11-28 20:23:34 i ,

Det har varit en så där härlig lördag igen, precis lika go som förra lördagen. Jag mår skitbra just nu. Har en massa ljus tända och en whiskey i min högra hand. På stereon steker jag Tomas Ledin. Så nu kan man lugnt säga att min kväll är fullbordad.

2 otroligt bra album

Publicerad 2009-11-28 12:02:56 i ,

Jag har ju många skivor i min skivsamling, som många kanske vet. Men det finns skivor som jag oftare återkommer till, och dessa två nedan är just såna skivor. Framför allt så har jag ett litet speciellt förhållande till just "The final countdown" med Europe. Det var nämligen den andra skivan jag någonsin ägde, den första skivan var "Look sharp" med Roxette. Jag kommer ihåg att första gången jag hörde skivan "the final countdown" var på en mycket dålig kassett som min syster Linda hade gjort åt mig, så jag kunde ta med mig denna skiva på vår campingsemester. Jag spelade denna skiva om och om om igen när jag fick den skivan. Det var en liten lustig grej som jag också kommer ihåg när jag lirar skivan "the final countdown". Det är att i början på en av låtarna så är det någon i Europe som skriker "nu ska vi spela". Jag vet inte vem i Europe det är som säger det, men först så trodde jag att det var min egen syster som sa det. Och detta trodde jag i många år...:)
Den andra skivan jag vill uppmärksamma i detta inlägg, det är skivan "Slippery when wet" med Bon Jovi. Den skivan finns det inte så mycket att säga om. Den är så bra så det knappt finns ord för det. Det var denna skiva som var det STORA genombrottet för Bon Jovi. Det är bara att kolla på låtlistan på skivan så förstår alla. På skivan finns odödliga klassiker som "You give love a bad name, Livin on a prayer, Wanted dead or alive, Raise your hands, Wild in the streets". De två sistnämnda låtarna förstår jag inte att de blev singlar. För de är sjukt bra.

Det som är också lite häftigt med dessa två skivor, det är att de utkom samma år, nämligen 1986, så man kan ju lugnt säga att det var ett bra år för rock musik.

roxette i tv4

Publicerad 2009-11-28 10:30:11 i ,

Det var fantastiskt kul att se reportaget i morgontv i Tv4 imorse. Där så såg jag ett reportge om Roxette. De är ju åter tillbaka på live-scenen efter allt strul kring Maries sjukdom. Jag måste säga att jag hyser all respek för den kvinnan. Att hon är tillbaka på scenen är ett smärre mirakel.

saddams mördare får....

Publicerad 2009-11-28 10:16:14 i ,

....stanna I SVERIGE? När jag läste denna artikel bev jag bara så jävla irriterad. Varför ska denna man få stana i Sverige? Han borde utvisas till sitt eget land, så han får sitta av sitt straff där. Sen tycker jag det är konstigt att så många brottslingar får sitta av sina straff i Sverige. Skicka hem idioterna till sina egna länder.

Saddam Husseins ingenjör får stanna

"En kemiingenjör som hade en framträdande roll under Saddam
Husseins regim i Irak har beviljats permanent uppehållstillstånd
i Sverige.
Mannen har arbetat med att ta fram både kärnvapen, kemiska
och biologiska vapen. Han har även varit generalmajor i
Baathpartiet, och medförfattare till en bok som framhåller Saddam
Husseins ”kloka ledarskap”.
Enligt Migrationsdomstolens bedömning fi nns det en hotbild
mot mannen på grund av hans politiska ställningstaganden,
och därmed ska han betraktas som en fl ykting. Både mannen
och hans familj får uppehållstillstånd i Sverige.
I slutet på augusti i år avslog Migrationsverket kemiingenjörens
ansökan om uppehållstillstånd och beslutade att han skulle
utvisas. Han överklagade då till Migrationsdomstolen som alltså
nu fastslagit att mannen ska få stanna i Sverige."
IA WADENDAL

ur Dn 28 nov 2009

lördagsmorgooooooon

Publicerad 2009-11-28 10:05:17 i ,

Så var det lörda morgon. Vaknade och var rätt så pigg faktiskt. Det är s skönt att vakna och känna att man lever och mår bra. För jag mår bra idag, jag mår jävligt bra till och med.......

har precis sett thåström i tv...

Publicerad 2009-11-27 22:12:53 i ,

Jag kollade ikväll på den rätt så braiga tv-showen "Skavlan". Helt klart är det ett bra program. Helt klart är killen som är programledare i detta sköna program bra på det han gör. Det han gör som inte många andra gör, det är att han låter folk få prata till punkt. Sen så ställer han intressanta frågor. Många andra liknande program jag sett genom åren, har varit så genomusla att man bara varit tvungen att stänga av. Det är skönt för en gångs skull, med ett program som inte gör narr av sina gäster. Men varför jag kollade på Skavlan just ikväll, det var mycket för att min favorit djurgårdare genom tiderna, Mats Sundin var med i programmet. Sen så avslutade Thåström med att lira. Helt klart så regerade Thåström med sitt framträdande. Han är helt klar den ENDE världstjärna inom Sveriges gränser.

ha en bra helg sverige...

Publicerad 2009-11-27 15:54:29 i ,

Det är ju fredag eftermiddag just nu, och jag kan väl tänka att många i sverige inte tänker på jobb elle skola just i detta nu. För det är ju fredag och löningshelg, och jag kan tänka mig att det är många som ska ut och festa röven av sig denna helg. Jag tänkte då passa på att tipsa om några bra partyhöjjare till låtar. Så håll till godo och ha en bra helg. Se till att va extra snygga när ni ska ut i helgen...:)

Antiloop – Lidingö Hills 909303

Donna Summer – I Feel Love - 12" Version

Bee Gees – You Should Be Dancing - Jason Bentley/Philip Steir 2007 Remix

om djurgården och Sudden

Publicerad 2009-11-27 13:22:49 i ,

Detta var en kommentar som jag läste efter en artikel i Sportbladet. Jag håller verkligen med i vad skribeten tar upp.

"Våran största dröm är att sudden gör comeback i Djurgården. Det skulle vara en stor ära att se dig i Dif tröja igen efter så många år. Jag tror alla Djurgårdens supportrar samt hela dif laget vill ha dig. Hoppas på en comeback om nåt år i dif :)"

(ur Sportbladet 27 nov 2009)

om Saab

Publicerad 2009-11-27 13:06:37 i ,

Det är ju självklart att regeringen i Sverige inte ska stödja Saab. För vi ska inte stöda ett företag som inte har gått med vinst de sista 20 åren.

fan Strage....du rockar....

Publicerad 2009-11-27 12:13:06 i ,

Jag måste säga att jag gillar det Fredrik Strage, som är journalist på DN, skriver. Så här tycker han om Idol....

Jag kan inte begripa att hundratusentals
människor lyssnar på ”Idol”-Tove
utan att få lust att dricka cyanid.

(ur dn.se 27 nov 2009)

Uffe 60 bast....

Publicerad 2009-11-27 02:42:52 i ,

Jag är väl lite väl sen kanske med detta inlägg, men om det inte undgått någon som fyllde Ulf Lundell 60 år häromdagen. Självklart så måste jag ta upp detta på min blogg. För jag är ju en stooooor fan av just Lundell. Min beundran för denna man bara växer och växer med åren faktiskt. Jag har sett han live 4 gånger, och jag tröttnar aldrig på att se han live. För det finns inget underbarare än att stå i ett folkhav och supa sig full och skrika med till tonerna av "Öppna landskap", "Sextisju, sextisju" och de andra goa bitarna. Så korka upp nu för fan och fortsätt med ditt musikskapande Ulf, du är en gud för många.

Uffe har ju så rätt...

Publicerad 2009-11-27 02:23:33 i ,

Jag är verkligen ingen kille som brukar tycka att det var bättre förr, för jag gillar att titta framåt och se vad som kommer nästa dag. Men när det kommer till en sak, så tycker jag nästan att det var bättre förr, och det är Melodifestivalen jag tänker på. Idag så är ju detta jävla äckliga spektakel ett evenemang som engagerar folk året om nästan. Förr så var det ju endast en tävling som man faktiskt orkade bry sig om. Idag så är ju festivalen utspridd på flera veckor. Och det är faktist jobbigt att det är så. Framför allt så är det sånt tjolavippande i medierna så man tror inte det är sant. Jag håller med i vad Ulf Lundell tycker om detta evenemang.

"Schlagerfestivaltävlingshysteri i landet
Ett tv-team ger sej på att clownmåla den i dessa
tider alltid lika hysteriske Bert Karlsson
Han slår på käft, löpsedlar
det är helt sanslöst alltihop, tidningarna är
fulla av DRAMA

Det fanns en tid
det är jag säger på
pre-Carola nånstans
då vi tog det här med Eurovisionsschlagern
med en nypa salt, en axelryckning
utom då Monica Z, sjöng den utsökta låten om
Klara sjö, då bombarderades ju klagomuren
men annars: vi visste ju att det ver en
visserligen trevlig, men ändock pseudohändelse
NU
är dennna pseudohändelse via rytande
mediaorkaner upphöjd till VÄRLDSHÄNDELSE
och inte fan skulle det göra
mej något om det inte var för att man
inte kan komma undan denna
flod av skit och folk som borde veta
mycket bättre gör det inte längre utan hej och hå
hoppar man ner i soppan som sannerligen
idiotin ser ut att gå mot en
storartad slutgiltig seger
å andra sidan
är dom förstås tvugna att vara där
allt måste ju sugas in i denna vädervivel av
fucking nothing, dom högt, av min bransch, rankade
gossarna på bladen behöver inte oroa sig för att
deras eventuella trovärdighet sätts på spel i
Berts bollhav, vad fan har trovärdigheten
för värde idag? att visa att man inte har
någon trovärdighet är det absolut trovärdigaste
Twerper Nunstedt skriver att det kommer bli  en
strålande final, så bra är materialet
Ja, vad i helvete kan man vänta sig av en twerp?
han schabblade med backstagepassen också hör jag
Hur ska väl detta sluta?"

Ur Frukost på en främmande planet - Ulf Lundell

här sitter man....

Publicerad 2009-11-27 02:06:25 i ,

...och funderar på lite allt möjligt just nu. Kan inte sova dessutom, har så jävla mycket tankar i huvudet så jag tror att pallet snart ska explodera. Men det lugnar nog ner sig snart....

en bra bok me Uffe...

Publicerad 2009-11-26 23:01:40 i ,

Helt klart är Ulf Lundells författarskap lite som det är. Helt klart tycker jag att han ska hålla sig till musiken, för han är verkligen inte lika bra på att skriva böcker. Men en bok som jag fastnat för, det är boken "Frukost på en främmande planet". Men den boken är bra, bara för att Ulf Lundell är sig själv i de boken. Man skulle kunna säga att boken är som en blogg, där Uffe skriver ner sina tankar om vad som händer i hans liv. Helt klart är det en enormt underhållande bok. För det finns ingen som har så starka åsikter om saker i samhället, som just Uffe.

Mauro...för fannnnnnnn

Publicerad 2009-11-26 22:43:49 i ,

Hur kan du skriva en låt som på ett så otroligt bra sätt beskriver hur jag mår och känner just nu. Det är ju nästan kusligt.

en bra dag

Publicerad 2009-11-26 21:41:05 i ,

Jag har haft en bra dag faktiskt, trots att det är bra mörkt och regnigt ute. Har jobbat idag, och det var bra skönt. Det är skönt att känna sig behövd. Sen så var jag ute på en bra skön löprunda nu på kvällen. Helt klart så fattar jag folk som inte tar chansen och även löptränar på hösten elle vintern. De går miste om så fina dagar.

Så där ser det ut i mitt vardagsrum....:)

världens bästa Sade är tillbaka...

Publicerad 2009-11-25 22:56:09 i ,

Det är inte många skivsläpp som jag brukar längta efter, men ett av dem är Sade´s nästa skiva. Man har fått vänta bra länge efter hennes nästa skiva. Hennes förra skiva var "Lover rock" som släpptes år 2000. Den skivan va enormt bra. Men denna tjej är ju inte direkt känd för att spotta ur sig skivor. Hon har bara gjort fem album, men de album hon har gjort har varit små underverk. Helt klart kommer jag att hänga på låset när "Soldier of love" släpps.

regn regn och ÅTER REGN

Publicerad 2009-11-25 17:19:11 i ,

Nu har det verkligen blivit November och höst på allvar. För det är sanslöst vad regnet smattrar mot mina fönster. Det blir verkligen att va inomhus ikväll och pyssla och dona.
hans tal

Publicerad 2009-11-22 14:12:10 i ,

På svenska fotbollsgalan, för en tid sen höll Klas Ingesson ett tal som vsr sjukt bra. Deta är lite av vad han sa.

”En annan sak som faktiskt varit
ganska positiv med den här sjukdomen,
om man kan hitta sånt, det
är att jag faktiskt hittat meningen
med livet.
Och meningen med livet, är att
leva just nu.
Inte i går och inte i morgon.
Utan nu.
Och njuta utav det som händer
just nu”.

det finns bara en Klas Ingesson

Publicerad 2009-11-22 14:06:03 i ,

Jag fick en stor klump av sorg i magen, när jag läse att min gamle fotbolls-hjälte Klas Ingesson, hade drabbats av cancer. Det var så sorgligt eftersom att Klas verkar vara en sn fin person och ett bra fördöme både på planen och utanför. För mig är Klas en av de riktigt stora hjältarna i det lag som tog brons i fotbolls-vm 1994. Han var inte den som gjorde flet mål, eller slog de snyggaste passningana. Menhn gjorde stor ytta ändå, för han gjorde ett jättejobb "i det dolda". Han va en sån splar som aldrig gav upp. För det är han en stor hjäle för mig.

har vi ingen annan

Publicerad 2009-11-22 13:47:38 i ,

Jag läser med bestörtning att "pantertanten" Marit Paulsen fortfarande håller igång inom stor-politiken. Men är det inte dags för henne arr lägga av. Jag tycker inte en politiker ska få jobba hur länge som helst.

jag blir så arg....

Publicerad 2009-11-22 13:29:37 i ,

På gruppboendet Tallbacken i Älvdalen har sex förståndshandikappade
suttit utan aktiviteter i fl era månader. En
man tvingas sitta i sitt kiss i timmar. Personalen har varken tid
att byta blöjor eller ta de boende på promenader. Missförhållandena
kom fram när länsstyrelsen gjorde ett oanmält besök i
början av november. Den ansvarige i Älvdalens kommun, socialnämndens
ordförande Gunnar Barke (S), kallar situationen för
”tillfälliga omställningsproblem”.
(ur DN 22nov)

Såna nyheter gör mig så sjukt jävla arg.....

Kalla Kalla Kalla...

Publicerad 2009-11-22 12:50:20 i ,

Jag är ju ett jävla ljushuvud alltså. Jag missade damernas stafett idag på 10 km. Nu så vann ju de svenska tjejerna och tydligen så gjorde de ett bra lopp. Jag hade ju självklart velat se den tävlingen. Men jag får hålla till godo med killarnas stafett som börjar snart.

söndag...och REGN REGN

Publicerad 2009-11-22 12:35:29 i ,

Det var ju mindre kul när man såg att det inte var lika fint väder idag, som det var igår. Men men, man kan inte få allt. Har jag bara tillgång till min "Whitney Houston" så klarar jag mig i alla väder. Herregud vad hennes nya skiva är bra.

JA JÄKLAR...

Publicerad 2009-11-21 22:46:58 i ,

För någon dag sen så var det hela 22 pers som hade läst min blogg. Det var ju lite coolt. Man kan ju undra vilka det var för personer.

den här dagen

Publicerad 2009-11-21 22:03:52 i ,

Den har verkligen varit bra. För dels så har jag fått se solen för första gången på bra länge, och sen ikväll god middag med gött sällskap. Tror inte de kan bli bättre.

se inte denna film...

Publicerad 2009-11-21 14:16:34 i ,

Jag gjorde misstaget att se filmen "Läckan" igår. Och jag måste nog säga att den filmen var nog bland det sämsta jag sett. Helt klart är denna film sämst i Wallander serien.

en bra konstig nyhet...

Publicerad 2009-11-21 13:22:14 i ,

"RÖKARE TILLDÖMD TVÅ MILJARDER KRONOR
USA. En jury i Florida beordrade på torsdagen tobakskoncernen Philip
Morris att betala 300 miljoner dollar, drygt 2 miljarder kronor, i skadestånd
till Cindy Naugle. Hon är 61 år, tidigare rökare och nu rullstolsburen
med emfysem. Domstolsutslaget det största av efterföljarna till den
mest kända tobaksprocessen, Engle-målet. TT-REUTERS, LOS ANGELES"Den där artikeln kan man läsa i DagensNyheter idag. Det är bra konstigt att den där kvinnan får rätt. För hon började ju röka av egen fri vilja. Inte fan ska hon ha några pengar då.

Kalla två i skidor...

Publicerad 2009-11-21 12:45:27 i ,

Helskotta vad kul det blev att kolla på de svenska tjejerna när de åkte 10 km fristil i Beitostölen. Det blev bra svenska framgångar. Min favorit Charlotte Kalla, kom faktiskt på andra plats och "underdogen" Anna Haag kom på en mycket bra tredje plats. Helt ok för att vara en världscup-premiär tycker jag.

En rätt så annorlunda bild på Anna Haag....:)

gud va skööönt

Publicerad 2009-11-21 11:42:26 i ,

När jag vaknade denna morgon, så kände jag några bekanta ryckningar i benen. Det var bestämt "spring i benen" jag hade. Så jag kände direkt att idag kommer det bli en löprunda. Sen så var det ENORMT fint väder ut, det var solsken och några grader plus. Helt perfekta förhållanden alltså.
Nu har jag duschat, och ska ta och käka lite och hejja fram Kalla till segern i 10 km fristil.

det regnar i falun...

Publicerad 2009-11-19 18:46:20 i ,

...för det var fan va det regnade mycket idag. Men det är ju November, det är väl sånt här väder det ska va så här års. Men då får man ta och mysa till det inomhus istället.

så fel man kan ha då

Publicerad 2009-11-19 15:25:53 i ,

Jag håller på att kolla igenom min blogg efter texter att inkludera i mitt CV, och det är sanslöst vad skumma saker man har skrivit under den tid jag haft denna blogg. I februari förra året, så skrev jag att Peter Forsberg inte kommer att spela mer över huvudtaget. Så här skrev jag då...

"Det tar emot att skriva detta, men jag tror att sagan "Peter Forsberg" är slut nu. För jag tror att efter det senaste comeback-försöket så tror jag att det är omöjligt att försöka igen. Det börjar bli lite tragiskt att se Peter försöka och försöka komma igen på isen. Vill han ha lite trovärdighet kvar hos hockkey-publiken, så borde han ta bladet från munnen och säga hej då till hockeyn. Jag vill inte höra om fler misslyckade försök till att komma igen."

Att man kan ha så fel, det är ju helt sanslöst när jag tänker efter. För han har ju verkligen bevisat att han är en hockeyspelare av rang idag.

grattis till 1 år med bloggen

Publicerad 2009-11-19 15:06:29 i ,

I dagarna så har faktiskt denna blogg funnits i mer än 1 år, så idag så ska jag fira detta. Jag startade ju denna blogg i Oktober förra året. Det har ju blivit en del bloggande sen dess. Jag hoppas att den kommer att finnas kvar länge till, och att det kommer att finnas folk som vill läsa den....:)Hur ska detta gå...

Publicerad 2009-11-19 15:01:53 i ,

Nu ska jag ta och skriva lite arbetsprover för att lämna in till en tidning. Kanske kan man få lite jobb som frilans. Men attans va länge sen det var jag skrev för en tidning. Vi får väl se om takterna finns kvar..:)

felet med folk idag....

Publicerad 2009-11-18 18:44:26 i ,

Det är ett stort fel på folk idag när de tänker på detta med att skaffa barn. För jag tycker att många unga idag är så enormt omogna inför uppgiften att bli förälder. Det verkar tro att det bara är att skaffa barn och att allt kommer bli så bra då de är föräldrar. Men det ska jag säga, att det är en stor grej att skaffa barn. Framför allt så tror jag att många inte vet att det är bra jävla dyrt me barn. Det jag inte fattar, det är hur man kan skaffa barn då man inte har ett jobb eller man typ studerar.

Foppa regerar

Publicerad 2009-11-18 18:41:28 i ,

Vad kul att Peter Forsberg har återgått till Modo och Svensk hockey på allvar. Han gjorde ju lite av en succe senast mot brynäs. Det var verkligen en helt annan Peter än den vi såg i Karjala Cup. Sen så tycker jag att han gjorde rätt i att inte börja spela i NHL. För så bra kommer han aldrig att bli igen.

Erik Hamrén tror jag på....

Publicerad 2009-11-17 08:24:06 i ,

Jag tror att Erik Hamrén kan bli en bra ny förbundskapten .Det jag gillar främst hos honom, det är hans fotbollstänk. För honom finns det inget annat än seger, det gillar jag. Sen så gilar jg att han nu i första matchen mot Italien, spelar Tobias Hysén på topp. Det kan bli ett genidrag.

ge fan i min jul.......

Publicerad 2009-11-17 08:07:55 i ,

Snart är det ju som alla vet jul, det är ju mindre än 2 månader kvar. Jag glädjs otroligt mycket över att julen snart är här. Det jag längar mest efter är att få träffa min familj och släkten. sen så komer ju det goa med all god julmat. För mig komer julen alltid att vara en glädjens högtid. Jag vill att julen ska va lugn och skön. Men det är trist att höra om hur andra har det på julen. För många är ulen allt annat än fridfll, vilket är enormt trist.

man ska sitta i fängelse i Sverige...

Publicerad 2009-11-17 07:40:54 i ,

För det ska man tydligen, för sitter man i fängelse i detta bananland, ja då kommer man alltid ut innan halva tiden är avtjänad. Jag tänker främst på svenskan Annica Östberg. Hon var ju med och begick två hemska mord för många år sen. Hon har ju suttit i över 25 år i ett amerikansk fängelse. Men nu har hon blivit utlämnad till det svenska samhället, och idagarna så bestämdes det att hon ska bli frigiven. Jag tycker att detta är lite sjukt, för hon borde sitta av hela sitt livstidsstraff. Jag gillar inte när vi får hit fångar till Sverige, som sen blir benådad och slipper sitta av sina heltidsstraff. Jag gillar mer den amerikanska modellen, där mördare får sitta en livstid i fängelse. Har man gjort något hemskt, då ska man få betala för det.

rock and fucking roll...

Publicerad 2009-11-17 07:35:54 i ,

Så var det morgon då igen, och det är tisdag och klockan är 0733, och som vanligt lajjar jag god skön musik på stereon, Per Gessle förstås och hans mycket sympatiska rövrock på sin platta "Gessle over Europe". Jag måste säga att den plattan är faktiskt en av hans bästa.

men god morgon till alla där ute i Sverige. Må ni få en fin dag.

en miljard hungrar

Publicerad 2009-11-16 11:36:09 i ,

Jag blev verkligen gripen av en artikel i Dagens Nyheter idag. Den handlar om att minst en miljard människor riskeerar att dö i hungersnöd. Framför allt så var det bilden i artikeln som berörde mig något oerhört, det är en mycket stark bild. Men sen så fick denna artikel mig att tänka efter lite. Varför är det så här, med alla år av bistånd från väst? Det handlar ju om miljarder kronor varje år, som bland annat från Sverige. Vart har alla dessa summor tagit vägen? Det måste va något som gått rejält fel på vägen. Jag tycker inte att det, år 2009 ska behöva finna sfolk som dör i hungersnöd, medans vi i väst äter ihjäl oss nästan.

otroligt bra konsert...

Publicerad 2009-11-15 19:48:59 i ,

Det går att höra en otroligt bra konsert med Per Gessle på p4´s hemsida. Det är bara att gå in på www.p4.se och leta efter den.

mina vänner är de bästa...

Publicerad 2009-11-15 18:28:59 i ,

Jag är så tacksam för att jag har de vänner jag har. Ni är helt klart världens bästa vänner och jag tycker om er så mycket. Tack för att ni finns....

seg-söndag...

Publicerad 2009-11-15 14:37:11 i ,

Det är sanslöst vad denna söndag har varit seg. Det verkar som att solen har ställt in sitt framträdande idag, för det har verkligen varit mörkt ute hela dagen idag. Men då får man trösta sig med bra musik och kanske en go bok istället.

lite magi i natten....

Publicerad 2009-11-15 02:03:26 i ,

När jag ändå va inne och letade efter klipp från Duvemåla musikalen, så hittade jag detta klipp. Det är från en konsert som ensemblen från musikalen gjorde i Minnesota. När Helen Sjöholm framträder i detta klipp med sitt paradnummer "Du måste finnas", så sjunger hon så man helt blir mållös. Hon sjunger med en sådan kraft att man får gåshud. Helt klart är denna låt helt fantastisk, ja jag finner knappt ord för hur bra denna låt är. Helt klart världsklass.

vilken musikal...

Publicerad 2009-11-15 01:48:52 i ,

Mitt liv tog en stor förändring efter det att jag sett musikalen "Kristina från Duvemåla". Jag vet inte riktigt vad som hände, men jag blev så påverkad för många år framåt. Det som gjorde så stor påverkan på mig, det var berättelsen om utvandrarna och just Karl-Oskar och Kristina. Detta klipp nedan behandlar när Kristina dör, efter det att hon fått missfall. Det är ett enormt starkt klipp.

fan va gay jag är....

Publicerad 2009-11-14 14:02:42 i ,

...för just nu så lyssnar jag på en samlingsplatta med musikallåtar. Är inte det lite väl gay???? Jag får ta och lajja lite hårdrock sen, som motverkar det...:)

lördag..och SNÖÖÖ

Publicerad 2009-11-14 09:39:06 i ,

Idag när jag vaknade, och tittade ut genom mitt fönster så blev jag glad. Dels för att jag hörde goa Lotta Engberg först på "ring så spelar vi" och sen så snöade det. Det var kul att se. För jag gillar ju snön och allt som kommer me den.

freda kväll....

Publicerad 2009-11-13 21:49:17 i ,

Fan i helvete va gött jag mår ikväll....har Ledin på stereofånen och har ätit jäkligt gott. Så jag tror inte denna helg kunde ha börjat bättre. Tjohoooooo...:)

i´m the greatest chef around....

Publicerad 2009-11-11 20:30:21 i ,

Man kan lugnt säga att det finns ett före och ett efter i mitt liv. Det jag talar om är min nya wokpanna, som jag köpte förra helgen på Ikea. Den har revolutionerat min matlagning rätt så mycket. Har wokat som en galning sen jag införskaffade den. Ikväll så gjorde jag en bestående av kött och en massa andra saker. Jag kommer inte riktigt ihåg allt, men gott blev det iallafall.

Ingesson va kung på galan

Publicerad 2009-11-10 12:28:49 i ,

För mig var det ett magiskt ögonblick, när den föredetta klippan på mittfältet i landslaget, Klas Ingesson fick dela ut tt pris. Det va kul att se att han mår bra.

bra att zlatan slutar

Publicerad 2009-11-10 12:01:38 i ,

Jag sörjer verkligen inte om Zlatan slutar helt i landslaget. För jag har aldrig gillat han som pelare. För det första är han ingen lagspelare, och som vill jobba för laget. Det är saker man måste göra om man ska passa in i vårat svenska landslag.Det gör inte Zlatan.

en sångerska att upptäcka...

Publicerad 2009-11-10 00:55:55 i ,

...det är den gudomligt underbara sångerskan Sonja Aldén. Hon är en tjej som har en helt underbar röst, en röst som man bara inte kan få nog av. Jag har ikväll lyssnat till hennes debutskiva "Till dig". Det är en skiva som är en makalös debut. Skivan innehåller en radda låtar som är som samhet mot din hud. Men det jag faller för när det gäller denna tjej, det är hennes texter. De är helt sagolika, när man läser dem, då tas man med till platser jag inte trodde fanns. Helt klart är hon en "fena" på att knåpa ihop texter som letar sig in i mitt innersta hjärta. Fan, jag tror jag har en andra kärlek, förutom Susanna Kallur...;)
en underbar skiva...

Publicerad 2009-11-09 23:18:46 i ,

...är den som Titiyo gav ut för något år sen. Jag talar om skivan "Hidden". Det är en väldigt lågmäld och melankolisk skiva som passar utmärkt att mysa till så här i höstmörkret. Helt klart är det en av hennes allra bästa, enligt mig.

Zlatan inte med i landslaget

Publicerad 2009-11-09 22:52:14 i ,

Före kvällens fotbollsgala så meddelade Zlatan att han är tveksam till att han kommer spela för det svenska landslaget i framtiden. Jag hyllar Zlatan för detta, för nu kan vi ju börja vinna igen. För ska sanningen fram, så har landslaget presterat som bäst utan Zlatan. För mig är Zlatan en nolla faktiskt, han har inte tillfört landslaget ett dugg. Så jag tycker det var ett skönt besked han gav oss. För mig så får Zlatan skippa landslaget för alltid. Nu hoppas jag att vi spelar med Elmander och Berg på topp.

Zlatan....du är fan inte värd priset...

Publicerad 2009-11-09 22:40:02 i ,

Han borde inte ha fått priset. En idrottsman som vänder sitt land ryggen förtjänar inte att uppmärksammas under ett sådant evenemang alls. Det är som att spotta alla som ser upp till honom i ansiktet. Detta beteende borde innebära nobben från landslaget för all tid framöver, hur bra han än må vara. Visst, han kanske inte vill spela i landslaget, men han borde än mindre vara välkommen. Det hade varit skillnad om han inte velat delta på grund av skaderisken, eftersom landslagsfotbollen framöver endast är landskamper och inget kvalspel. Men en sådan attityd visar inget annat än att han är en självgod diva.
Ut med divan för alltid, han kommer ändå aldrig bli någon Martin Dahlin! Så kan han sitta i Katalonien tills benen börjar svikta och konstatera att han inte är annat än en överskattad, överbetald diva.

är det bara jag som tycker...

Publicerad 2009-11-09 21:42:13 i ,

...att fotbollsgalan som gick av stapeln ikväll sög hårt. Jag måste säga att nu får en annan kanal än tv4 gärna ta över. För tv4 kan inte sända sport, eller de kan inte göra en bra produktion för tv över huvudtaget. Men det värsta på galan, det var nog Kents miserabla framträdande. Herregud va de gjorde bort sig.

men faaaan

Publicerad 2009-11-09 20:35:31 i ,

Det är verkligen helt hopplöst att kolla på galor i Sverige. Nu var det tänkt att tv4 skulle hedra Henke Larsson på fotbollsgalan, och så ställer han inte upp och hedrar galan med ett uppträdande, nej då, han är hemma. Alltså, nu blev jag bra besviken på Henke Larsson.

höstmys...

Publicerad 2009-11-09 19:47:53 i ,

Jag är verkligen glad att hösten är här, det är verkligen min favoritårstid. Har tagit en superskön långpromenad tidigare idag här i Falun, och det var bra skönt. Nu ikväll blir det fotbollsgalan tillsammans me en kopp kaffe och ett glatt humör...:(vill inte verka gnällig...

Publicerad 2009-11-09 17:28:49 i ,

....men ibland blir man lite trött på det enormt ytliga och glättiga samhälle som vi lever i. Vart tog all värme och omtanke vägen igentligen???????

djurgården blir kvar i allsvenskan

Publicerad 2009-11-09 11:34:23 i ,

Snacka om att jag va bra nervös igår, när Djurgården mötte Assyriska i kvalet om den sista platsen i Allsvenskan nästa säsong. Laget var ju tvunget att göra en stormatch och vinna med minst 3 mål. Sen så fick de inte släppa in något heller. Jag trodde faktiskt aldrig att laget skulle fixa detta, men de gjorde det. De vann med 3-0, och de blir kvar i nästa års allsvenska. Jag va enormt glad efter matchen. Så skönt...

20 år sen murens fall...

Publicerad 2009-11-09 11:29:25 i ,

Idag är en rätt så speciell dag, framför allt om man är från Tyskland. För idag för exakt 20 år sen, så föll Berlinmuren och väst och öst-tyskland försvann, och det enade tyskland kom fram. Jag kommer inte ihåg så mycket själv av denna dag. Det jag kommer ihåg mest, det är rapporterna från medierna som var helt vilda denna dag.

måndag igen...

Publicerad 2009-11-09 11:09:02 i ,

...betyder att helgen är över. Men vad gör det. Man har ju en hel vecka framför sig...:)

en skön tjej...

Publicerad 2009-11-08 16:22:32 i ,

Det är sextonåriga tjejen Jessica Watson från Australien. Hon är en segeltokig tjej som har kommit på den rätt sköna idén att hon ska bli den yngsta tjejen någonsin, som seglar jorden runt. Hon har en blogg som är kul att följa.

en skön söndag...

Publicerad 2009-11-08 16:20:23 i ,

Idag har det verkligen varit en skön Söndag. Det började med att jag ringde farsan och grattade han på fars dag. Jag tycker att det är viktigt med denna dag, för det är så mycket tjafs om att man ska hylla kvinnan hela tiden, så det är skönt att man får en dag på året, då man får hylla mannen också. Ibland så kan jag tycka att det blir lite väl töntigt med allt snack om jämlikhet mellan könen. Jag är en kille som är för jämlikhet, men det får inte gå till överdrift. Sen så vet alla innerst inne, att det aldrig kan bli helt jämlikt.

Sen så tog jag en skön löprunda på eftermiddagen nu, och jag måste säga, att "falun by night" är bra nice.

jag mår bra nu...

Publicerad 2009-11-07 22:31:02 i ,

...för jag lirar just nu en av mina allra favoritskivor just nu. Det är en skiva med den svenska sångerskan Carolina Wallin Perez. Hon har gjort en hel skiva med en massa Kent tolkningar. En sån här skiva kan lätt bli enormt trist, men denna skiva är annorlunda, för hon har satt sin egen prägel på låtarna. Sen har hon en röst som man aldrig får nog av. Hon sjunger med en lätthet och styrka som jag helt klart faller för.
Annars så har jag haft en jättefin dag idag, har varit på Ikea i Valbo. Det var bra kul, och jag gjorde en del fynd där. Faktiskt så blev det en del grejjor till mitt kök. Köpte bland annat en wok, och den va grym att laga mat i måste jag säga.

gooodmorgon sverige...

Publicerad 2009-11-07 07:29:14 i ,

Klockan är 0727 och jag är uppe med tuppen idag, för idag ska jag åka till ikea me en tjejpolare, och bussen går 0900. Så idag gäller det att va uppe tidigt, men det gör inget. Ska bli råkul. Väntar på att kaffet ska bli klart nu, och det gör jag till tonerna av Moneybrother och hans låt "Blow him back into my arms". Ha en superbra lördag hela sverige...:)

när jag ändå är inne på böcker...

Publicerad 2009-11-07 01:20:34 i ,

...så måste jag bara tipsa om en annan jättebra bok om en musiker. Det är Slash som en gång i tiden va en grymt bra strängbändare i Guns N Roses. Det han gjorde under åren med just Guns, det är magi av stor klass. Läsmagi, är det också då man läser hans självbiografiska bok, den är otroligt bra.

det finns böcker...

Publicerad 2009-11-07 01:18:27 i ,

...och så finns det BÖCKER. Har fastnat i en skitbra bok om Ulf Lundell och hur hans liv var då han spelade in dubbelskivan "Den vassa eggen". Ulf var en spillra när han började inspelningarna av denna skiva. Han hade dels precis skiljt sig från sin fru, och sen då drack han enorma mängder alkohol. Så det var en otroligt tuff inspelning för Ulf. Av det jag läste hittills i boken, så fattar jag inte att skivan kunde bli färdig. Jag kommer helt klart att lyssna på "Den vassa eggen" med helt nya öron i fortsättningen.
Sen så ska författaren Håkan Lahger ha en stor eloge, för det jättefina jobb han lagt ner på denna bok. Helt klart är boken ett litet mästerverk.
det finns texter....

Publicerad 2009-11-06 21:26:12 i ,

...och så finns det texter skrivna av Ulf Lundell.


Nu Faller regn på löv
Nu faller löv från gren
Nu skymmer det mitt på dan
Det mörknar på stadens scen
I parken där ungarna lekte
och jagade runt hela dan
där krattar man undan sommarn
Hösten har kommit till stan
Du vill inte gå upp idag
Det finns inget som lockar dej mer
Det är inget du vill säja eller ha
mer än en varm vrå där du kan sjunka ner

Heartbreak Hotel har stängt för säsongen
men jag blir din nattportier om du vill
Och kastar du dej av och an i sömnen
ska jag hålla dej tills du blir still
Jag ska hålla dej tills du blir still

Det tar tid för tårar att torka
Så är det för var och en
Du måste igenom vintern
om du vill se sommaren igen

Dom svarta hålen öppnar sej
och du har ingenting att hålla dej i
Det du känt så väl är plötsligt främmande
Din egen röst går dej förbi
Till och med din röst går dej förbi

Men du är aldrig så ensam som du tror
Månen är din syster solen din bror
Du är aldrig så ensam som du tror
Det kommer en främling
han vet var du bor
Han kommer längs vägen smutsig och trött
Han har en hälsning från nån som han mött
Du är aldrig så ensam
Aldrig så ensam
Du är aldrig så ensam som du tror

Jag minns hur ditt skratt
kunde få folk på gatan att stanna upp och
vända sej om
Det var alltid du som tröstade dom slagna
Det var alltid du som stöttade dom
Din dörr var alltid öppen dag som natt
och dom kom till dej
och du gav av din tid och medlidande och kärlek
och dom skänkte dej nån slags frid
Du trodde det var ömsesidigt
Du trodde det var en fråga om att ge och ta
Du hade din betydelse
Det var till dej dom kom varje dag
Sen tog dom allt dom kunde och lämna dej kvar
vid en fläckig duk och ett sprucket glas
Och allt dom sa bakom din rygg sen
och tistlarna dom satte i din vas

Nu är du bitter och vill va ifred
Nu är världen bara lögner och svek
Jag trodde du visste
Jag trodde du förstod att det här är ingen lek
Det här är knappast nån lek

Men du är aldrig så ensam...

grattis brage

Publicerad 2009-11-06 12:58:11 i ,

Det var enormt kul att läsa artikelns som handlade om att Brage har avancerat till superettan. Det va bra jobbat tycker jag. Sen så glädjs jag också själv som dif-fan, för nu kan jag ju se mitt favoritlag möta Brage hemma.

jag är grymt beundrad..

Publicerad 2009-11-05 22:21:44 i ,

Peter Forsberg och tre kronor gjorde helt klart en grymt bra match ikväll mot Tjeckien. Sverige vann matchen med 4-3, och de vann faktiskt övertygande. Laget gjorde faktiskt bra snygga mål, och överlag var det en mycket bra match faktiskt, och det var en kul match att se på. Helt klart så höjdes temperaturen när Peter va me. Jag tycker att det är självklart att Peter ska va me om han får va skadefri.

hockeykväll...

Publicerad 2009-11-05 21:03:34 i ,

Jag måste säga att jag va bra jävla nervös inför hockeyn ikväll. För detta är ju Peter Forsbergs stora comeback alla kategorier, och jag va bra nervös för hur bra han skulle va ikväll. Men av det jag sett hittills, efter två perioder så är det glada mungipor på mig. För han är ofantligt bra, det måste jag säga. Han är överjävligt bra faktiskt. Han visar ju att han är en av världens bästa spelar om han får va frisk. Jag tycker också att hans formbesked ikväll lovar gott inför OS. Sen blir det ju inte bättre av att Niklas Lidström också har lovat att ställa upp. Så kanske kan OS turneringen i Vancouver bli kul.

det finns inga ursäkter....

Publicerad 2009-11-05 13:26:12 i ,

...för djurgårdens enormt dåliga insats i kvalet till allsvenskan. För dif spelade verkligen uruselt i den första matchen. Men trots detta så skyller en del spelare på konstgräset på assyriskas hemmaplan. Jag blir så trött när jag läser detta, för det är ju lika för alla.

ursäkta mig....

Publicerad 2009-11-05 13:13:24 i ,

....men hur kan man va så slarvig med sin ekonomi, som denna kille i tv3`s "lyxfällan". Han är till exempel skyldig sitt ex nästan 50 000. Jag fattar inte hur man kan va så slarvig.

vad jobbigt det var ...

Publicerad 2009-11-05 12:41:14 i ,

...att djurgården förlorade mot assyriska igår. För nu måste dif vinna nästa match. Demåste inte bara vinna utan de måste också göra fler än 2 mål. Så uppförsbacken inför returen på stadion är gigantisk.

lidingö är i topp...

Publicerad 2009-11-05 12:22:26 i ,

..när det kommer till bästa studenterna i Sverige. För Lidingö kommer på sjätte plats, när det gäller antalet studenter som tar gymnasieexamen. Det är ju kul att min gamla hemö fortfarande har bra standard på sina gymnasium.

i lite större perspektiv...

Publicerad 2009-11-05 12:18:37 i ,

Jag tycker att sjukvården har behandlat svininfluensan rätt så dåligt, om man frågar mig. För det har varit köer brist på vaccin på vissa håll i Sverige. Om sveriges sjukhus inte kan ta hand om en så liten epidemi som denna, hur ska det då gå om vi fejsar en stor katastrof? Det är något jag undrar i dagar som dessa.

ja se det snöar...

Publicerad 2009-11-05 11:56:20 i ,

När man vaknade upp denna torsdag, så vad är det man ser det första utanför fönstret, jo det snöar. Jag blir så glad, för jag längtar verkligen efter vintern. Jag längtar efter att åka skidor.

julmusik

Publicerad 2009-11-04 14:08:01 i ,

Denna julskiva med Glasvegas är den enda julskiva du behöver.
jag är nervös

Publicerad 2009-11-04 13:32:18 i ,

Det är mycket som står på spel för Dif ikväll. Vinner de inte så blir det superallsvenskan nästa säsong.Det innebär dels att de kommer förlos massor av pengar, dels kan de också förlora några spelare pga penning-brist. Så jag hoppas att de vinner ikväll.

Lundqvist regerar...

Publicerad 2009-11-04 12:47:51 i ,

Jag fårgåshud av den förre Brainpool-basisten Christoffer Lundqvists gitarrspel på Gellners nya liveplatta.

hejja dif

Publicerad 2009-11-04 12:32:57 i ,

jag hoppas verkligen att dif vnner ikväll. För ikväll så spelar de första matchen av två, mot Assyriska.Det som ligger i potten är en plats i nästa ås Allsvenka. Man får väl räkna Dif som favoriter,men Assyriska ska man inte underskatta, de har många bra spelare. Hur som så kommer det att bli en spännande match.

svingrejjen...

Publicerad 2009-11-04 11:51:24 i ,

Det finns ju många som inte tänker att vaccinera sig mot svininfluensan. De har många orsaker till varför de inte kommer göra detta. En orsak är biverkningarna som det faktiskt talas rätt tyst om. Men av vad jag har hört, från dem som tagit vaccinet, så är det ingen fara. Sen så tänker jag på en annan sak. Vad händer om dessa personer, som inte väljer att vaccinera sig? Jag tror nog att de kommer att se på saken ur en helt ny synvinkel när de väl drabbats av svininfluensan.

att hacka lök...

Publicerad 2009-11-03 20:59:54 i ,

Att hacka lök, det verkar vara en konstform i sig. För det verkar finnas tusen olika stilar när det kommer till detta. Men jag tänkte ta kocken Melker Andersson till hjälp. I klippet så visar han grunderna...:)

denna box är det enda du behöver med Tina

Publicerad 2009-11-03 20:54:54 i ,

Gillar du Tina Turner, då är boxen "The collected recordings 60´s to 90´s" det enda du behöver. För den innehåller allt som Tina Turner gjorde under hennes storhetstid som varade från 1960 fram till 1990-talen. Denna box är en guldgruva för Tina fans.

nu har man tränat...

Publicerad 2009-11-03 19:08:23 i ,

...nu blir det att fixa lite käk. Ska göra en spaghetti-gratäng med mozarella smaksatt med lite rödvin. Det kommer nog bli gott.....:)

Kents nya är släppt...

Publicerad 2009-11-03 13:01:18 i ,

Detta år blir bara bättre och bättre när det kommer till spännande skivsläpp. I dagarna så släpper Kent sin nya skiva  "Röd". Jag är bra sugen på att höra denna skiva. De har haft en enormt hög lägstanivå när det kommer till sina skivor genom åren. De har knappt gjort en enda dålig låt genom hela sin karriär. Den enda skiva som jag tycker inte är så bra, det är deras andra skiva "Verkligen". Men annars så har Kent gjort skivor som kommer gå till historien som mästerverk.

Peter är med igen...

Publicerad 2009-11-03 11:51:07 i ,

Läste att Peter Forsberg är utagen i tre kronor och till Karjala Cup så går av stapeln denna helg. Jag är bra skeptisk numera till vad Peter kan prestera i tre kronor. Han är ju fjärran från sin fina form han hade i förra Os-turneringen. Han spelade ju småskadad även där, men det gick ju bra. Det gick nog rätt bra för att han spelade med spelare som kunde backa upp han på rinken. Håller det inte för Peter denna gång i Finland, då ska han lägga av.

ett klockrent köp...

Publicerad 2009-11-02 23:55:28 i ,

...är Per Gessles liveplatta "Gessle over Europe". För jag måste säga att det är en av de bästa live-plattor jag hört med en svensk artist. Jag vet att jag kanske är lite väl "partisk" i detta ämne, för jag är ju en stor fan av Per Gessle. Men ljudet och publikkontakten på skivan är enorm, det är sällan man hör sån närhet till publiken, som på just denna skiva.

en helt faaantastisk skiva....

Publicerad 2009-11-02 18:40:13 i ,

Idag så fick jag nya live-plattan med Per Gessle i brevlådan "Gessle over europe". Jag har lyssnat en hel del på den idag, och jag måste säga, FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN VA BRA HAN ÄR.....:)jilll.....du är grym...

Publicerad 2009-11-02 12:40:41 i ,

Jag såg nyss ett web-inslag med Jill johnson som jag verkligen gillade. I detta klipp tolkar hon låten "No surrender" av Bruce Springsteen. Hon gör denna låt sjukt bra.

det gör ont att säga det....

Publicerad 2009-11-02 10:49:52 i ,

...men jag kan faktiskt glädjas åt att Aik vann guldet denna säsong av allsvenskan. För jag måste säga att det det va skönt att Aik vann, för de har den bästa truppen och det bästa spelet på planen. Sen var det kul för AIk´s nye tränare för denna säsong, att han fick vinna. För det är kul när det kommer fram nya tränare som vågare träna sina lag lite annorlunda. Jag är grymt beundrad av Mikael Sthare och hur han har tränat Aik denna säsong.

2009 ÄR ett bra musikår...

Publicerad 2009-11-01 21:56:59 i ,

För det var länge sen som jag har varit med om ett år, som har bjudit på så hög kvalitet när det kommer till skivsläpp. Den skiva som jag lyssnat enormt mycket på, som kom detta år, det är Lars Winnerbäcks nya skiva. Den är helt klart en av hans bästa, enligt mig. Jag va först lite tveksam till att han skulle bli mer "rockigare", men jag gillar hans nya skiva jättemycket. Helt klart är det den skiva som jag spelat mest här hemma hos mig, och i min mobil. Sen så gillar jag Whitney Houstons nya skiva som kom för några månader sen. Jag blev så glad när jag hörde den skivan, för med denna skiva så visar hon att hon är tillbaka på riktigt. Jag va lite rädd att hennes röst skulle va förstörd för alltid, men snacka om att jag hade fel. Helt klart är det inte samma Whitney som förr om åren sjöng skiten ur vilken sångerska som helst, men hon har rösten kvar. En annan skiva som jag gillat enormt mycket detta år, fast den kom förra året, det är Per Gessles skiva "Party crasher". Den skivan finner jag inte ord för hur bra jag tycker den är. Jag förstår inte hur Gessle kan år efter år finna nya sätt att förnya sig själv. Jag är full av beundran för den killen.
En annan platta som jag också har gillat mycket, det är den svenska gruppen Heat. De har gjort en enormt bra platta som jag verkligen har lyssnat mycket på. De gör en väldigt bra typ av 80-tals rock a la Europe eller Whitesnake. Jag gillar verkligen sångarens röst, han är grymt bra på att sjunga. Denna grupp var ju med i förra årets melodifestival, och jag måste säga att det va synd att de inte vann. För jag tror att de hade kommit på en mycket bättre placering än Malena Ernman.

sååå jävla skönt...

Publicerad 2009-11-01 18:05:35 i ,

Djurgården vann idag mot Kalmar hemma på stadion. Det var så enormt enormt viktigt att de vann denna match. För nu är de med i "rejset" igen om att spela om sista platsen i nästa års allsvenska. De kommer att möta Assyriska, och jag tror att det kommer bli två enormt svåra matcher. Men jag tror att Djurgården kommer att gå vinnande ur denna strid. För det första så har laget flyt nu med tre raka vinster, sen så tror jag att laget kommer att ha betydelse för djurgården. För vi är ett bra mycket bättre lag än Assyriska.

vem vinner guldet....

Publicerad 2009-11-01 12:14:01 i ,

Det är väl frågan på allas läppar idag. För idag så avgörs ju allsvenskan och vem som vinner sm-guld. Jag hoppas faktiskt på att göteborg vinner, för jag tycker att de har spelat den mest roliga och anfallsrikaste fotbollen. Sen är jag ett stort fan av Tobias Hysen, och det vore kul för han att han fick vinna också. Så mitt tips är att ifk göteborg vinner med 3-1 över Aik.

söndag söndag söndag....

Publicerad 2009-11-01 11:55:18 i ,


Vaknade upp och va rätt sååå otroligt seg idag, vet inte vad det kan bero på. Men lite beror det nog på att jag va ut och festade lite igår, och sen är det otroligt att jag inte tål någon sprit längre. Jag blir ju "kalas" på 1 öl nuförtiden. Men kul var det igår, inget snack om det.
Det verkar vara en fin söndag idag. Blir nog en promenad senare.....först nu blir det frukost och DN.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela