klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

vilket musikår det har varit i år...

Publicerad 2009-10-05 12:00:09 i ,

Inatt så släppte Kent sin nya singel "Töntarna", och jag måste säga att de fövånar mig igen. För denna nya singel är grymt bra, som alltid. Den går i stil med förra skivan "Tillbaka till samtiden". Nya låten är rätt så "klubbig" och elektronisk av sig, om jag skulle sätta ord på den. Den är helt klart mindre rockig mot tidigare låtar Kent har gjort. Men helt klart är det en hit.
Men en annan tanke jag får i huvudet är, vilket sjukt bra musikår 2009 har varit så här långt. Det har ju släppts enormt bra skivor detta år. Några av höjdarna är enligt mig följande...

Denna skiva har jag spelat enormt mycket på sista tiden, för Houstons nya skiva är en grymt bra comeback. Jag måste nästan ta Tina Turner i munnen. Jag kommer och tänka på hennes megalösa comeback med skivan "Private dancer". Jag tycker nästan att Houston har gjort en liknande återkomst med sin nya skiva. För den är verkligen bra, och det är sjukt bra låtar på den. Jag var rädd att Houstons röst inte var densamma som förr om åren, men ack så fel jag hade där. Hon bevisar på denna nya skiva, att hon är att räkna med i framtiden.


Lars Winnerbäcks nya platta är också lite av en comeback tycker jag. Alltså, han har ju direkt inte varit borta en längre tid från strålkastarljuset. Men det jag menar är, att det är så här jag tycker att han borde låta på skiva. Jag gillar verkligen hans rockigare attityd på nya skivan. Det är ju sanslöst vad bra de nya låtarna är. Man skulle faktiskt kunna släppa nästan varenda en som singel, och de skulle bli en hit på radion. Så bra är dem. Jag tror att denna skiva kommer bli en klassiker bland alla de andra skivorna han har gett ut.


Nya plattan med The Sounds är också en myyyyycket bra skiva. De har verkligen gjort en skiva som är helgjuten från start till slut. Denna skiva passar sig också enormt bra att löpträna till, för deras låtar är enormt snabba och tempostarka. Så jag har verkligen kutat massor till denna skiva. Jag måste nog säga att denna skiva med The Sounds är en av deras bästa. De har liksom hittat "hem" lite på denna skiva.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-10-05 18:28:21

Sv: häärligt, vad trevligt :) min har varit lungn och sansad. kan vara skönt o vila upp sig ibland ju )Sv: tack så jätte mycket, de värmde :) följ gärna med blogloviin och lägg gärna en nominering i inlägget "min tur, min dröm" är du snäll :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-10-05 18:28:38

Sv: häärligt, vad trevligt :) min har varit lugn och sansad. kan vara skönt o vila upp sig ibland ju :)följ gärna med blogloviin och lägg gärna en nominering i inlägget "min tur, min dröm" är du snäll :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela