klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

ett tips till sportnördar...

Publicerad 2009-09-30 22:30:59 i ,

Det är att kolla in radiosportens hemsida på nätet. Där finns det enormt mycket kul att lyssna på om man som jag, älskar att "gotta" ner sig i gamla sport-referat. Men en sida där på radiosportens hemsida, det är "referat". Det är en special-sida där man har gjort reportage som handlar om stora sporthändelser i svensk sporthistoria. Dessa reportage är enormt välgjorda och väl värda många lyssningar. Själv har jag haft stor gläjde av dem, särskilt ikväll. Ikväll har jag lyssnat på ett reportage som handlar om det svenska os-guldet i hockey 1994. Jag kommer själv ihåg den turneringen särskilt väl, för jag är ju ett stort fan av hockey. Jag glömmer aldrig Peter Forsbergs straff i finalen. Det som är lite häftigt med just den straffen, det är att han la 2 stycken såna i några elitseriematcher veckorna innan. De straffarna missade han, men ändå så vågade Peter lägga just den straffen i finalen. Det tyder på att man hade sjukt stort självförtroende inför den finalen.


 

michael bolton is the shit..:)

Publicerad 2009-09-30 20:01:53 i ,

Fick lite lust att lyssna på lite skön musik ikväll, det är ju rätt ruggigt och kallt ute, så jag langade på en samlingsskiva med Michael Bolton. Han är grymt bra på att sjunga....


 

Mats berättar...

Publicerad 2009-09-30 14:10:58 i ,

Här finns den bra intervju med Mats Sundin, där han berättar om sin karriär och om varför han slutar som hockey-spelare.

Tryck på bilden


"the greatest" lägger av...

Publicerad 2009-09-30 13:26:55 i ,

Det är inte sant vad det dugger tätt av sorgliga nyheter dessa dagar, för idag så meddelade Mats Sundin att han lägger av med hockeyn för alltid. Jag kan tycka att han faktiskt gör rätt, för hans karriär har verkligen gått neråt de sista åren, så det är rätt gjort av han att han lägger grillorna på hyllan. Han har ju inget mer att vinna, för han har uppnått allt man kan i hockey-världen. Jag hade dock ett litet hopp om att han skulle avsluta i Djurgården med ett sm-guld, men av det blev det intet. Det enda jag kan tycka nu, det är att Peter Forsberg också ska lägga av, för han börjar faktiskt att bli lite av en pajjas i rinken. Jag undrar om inte Mats beslut kanske kan få Peter på andra tankar. Men som avslut så vill jag tacka dig, Mats för alla goa stunder du gett mig. Tack som fan...:)en underskattad komiker...

Publicerad 2009-09-30 12:58:34 i ,

...har gått ur tiden, jag tänker på Ulf Larsson som igår vid en ålder av 53 år gammal dog. Jag tycker att detta är enormt sorgligt, för jag tyckte om Uffe, han va en skön man som hade en otroligt kul humor. Jag gillade hans sorts humor, för det var kul att se han på scen dra sina vitsar. Han hade en humor som va tidlös, och inte så "stockholmsk" ironisk som dagens humor kan vara. Jag kan tycka att den humorn som finns idag, att den ibland kan vara för "smart" för sitt eget bästa. Jag kommer helt klart att sakna Ulf Larsson.

julmusik...

Publicerad 2009-09-30 00:54:22 i ,

Det har ju blivit höst i år igen, och med det så kommer ju de tidiga kvällarna och de mörka nätterna och regnet och rusket, så det är ju lite dags då för att lyssna på lite julmusik faktiskt...:)

tankar i natten...

Publicerad 2009-09-30 00:47:48 i ,

Jag läste ett blogginlägg som va så bra skrivet, att det var jag som kunde ha skrivit det. Nu kommer jag inte ihåg vem det är som skrivit det, men jag rippar det ändå, för det va så bra skrivet."Jag har märkt lite skillnad mellan mig och alla andra på senaste tiden. En uppenbarelse jag inte tänkt på förut men.. jag har inga problem med att vända ryggen till mot folk som sviker mig. Jag bryter upp och går vidare. För det är så jag vill leva. Lyckligt."

Per Ledin är kungen av skitsnack...

Publicerad 2009-09-29 12:33:22 i ,

Det märks direkt på Elitserien att slagskämpen och hockeyspelaren Per Ledin är tillbaka på de svenska rinkarna. För han har en mun och ett ego som är förstort för han själv. Nu har han gett sig på Peter Forsberg och anklagar honom för att bli särbehandlad av domarna. Så jäkla kul att det är lite känslor inblandat igen i svensk hockey. Jag tycker det har varit alldeles för lite av den varan de sista åren.

jag blir så arg...

Publicerad 2009-09-29 12:28:41 i ,

...när man läser artiklar som denna, då fans av djurgården fotboll har vandaliserat och förstört träningsanläggningen vid Kaknäs i Stockholm. Vad är detta för så kallade supportrar igentligen? Fattar de inte att de bara förstör ännu mer för klubben när de gör så här. Jag är så enormt trött på alla dessa fans som bara vandaliserar och förstör. Dessa fans borde stängas av på livstid från arenorna.

Anna Anka i Skavlan...

Publicerad 2009-09-29 12:15:22 i ,

Jag såg på nätet, det senaste avsnittet av talkshowen "Skavlan". Jag måste säga att den där norske mannen, är enormt bra som talkshow-värd. I senaste programmet så medverkade ju Anna Anka bland annat. Hon blev självklart hårt påhoppad av de andra som medverkade den kvällen. Det var enormt roande när Henrik Schyffert jämförde Anna Anka med Usama Bin Laden....:)

Anna Anka....försvinnnnnnnn

Publicerad 2009-09-29 12:12:13 i ,

Alltså, den där karraktären Anna Anka, kan inte den kvinnan försvinna för alltid ur vårt medvetande. Hon är något oerhört provocerande tycker jag.

vad ska hända med Foppa???

Publicerad 2009-09-29 11:49:06 i ,

Nu är det ju över, för denna gång tror jag, det jag talar om är Peter Forsbergs spel i elitserien. Jag tror att matchen mot HV71 kommer nog bli hans sista på svenska hockeymark. Han har ju en gång för alla bevisat, att när han är i form, då är han bra. Men jag tror nog att han väljer att spela i NHL framför att spela i Modo och elitserien. Det har ryktats om att han ska fundera på KHL, den ryska ligan. Men jag hoppas inte han väljer att spela där, för den ligan är inte alls lika bra som NHL. Jag vill se Peter spela och mäta sig me de bästa spelarna i världen i NHL.

ikväll blir det vinst...

Publicerad 2009-09-29 11:46:16 i ,

Ikväll så spelar Djurgården en rätt så viktig match mot Skellefteå. Det har ju inte blivit någon vinst än för Dif hittills i elitserien, men för att de ska kunna ha något med sm-guldet att göra, så måste vinsterna börja komma nu. Därför så vore det enormt skönt om Dif vann ikväll.

kent och en oförglömlig konsert...

Publicerad 2009-09-28 23:06:11 i ,

Det är speciellt med "bootlegs" ifrån konserter man själv har sett och har minnen ifrån. Jag har precis kommit över en inspelning från en otroligt bra konsert med Kent. Det är ifrån en spelning på Hovet i Stockholm från den 9 mars 2000. Jag hade precis fyllt 20 och hade fått en biljett till denna konsert i födelsedagspresent. Detta skulle komma att bli en rätt så ovanlig konsert, för det var inte många som trodde runt denna period i Kents karriär, att de skulle sälja ut Hovet, men det gjorde de. De hade också släppt ett av deras absolut bästa album någonsin också, nämligen "Hagnesta Hill". Ett album som inte innehåller många dåliga låtar. Detta album skulle också komma att sälja enormt mycket. Så de hade publiken med sig, när Kents turnebolag bokade Hovet. Mitt starkaste minne från denna konsert, det är nog den ENORMA allsången på varenda låt. Sen så kommer jag ihåg kärleken mellan just publiken och killarna i Kent. Den är stor, för killarna i Kent är enormt mån om sin publik. Denna konsert skulle komma att lämna ouplånliga minnen hos mig, för jag har inte sett en konsert me Kent efter denna. Jag är rädd att bli besviken idag, om jag skulle se kentarna igen live.

manic monday...

Publicerad 2009-09-28 11:03:07 i ,

Jag börjar denna måndag med att göra folk glada. Jag visar detta otroligt goa klipp med Laila Vestersund, en sjukt galen och rolig kvinna. Ha en bra måndag folket i Sverige.

filmen G....

Publicerad 2009-09-27 21:27:30 i ,

Jag gillar ju 80-talet enormt mycket, så jag hade en högtidsstund framför min tv för en stund sen. Kanalen tv4+ sände 80-tals klassikern "G som i Gemenskap". Detta är nog den största svenska 80-tals filmen framför alla andra. Det är inget mästerverk direkt, men den har "något" som gör att man vill se den. Jag gillar Magnus Uggla som den otroligt gayige dj´n och ägaren av nattklubben G. Han gör bra ifrån sig i den rollen, jag tror ingen hade kunnat spela den bättre....:)

varför bryr jag mig om Idol igentligen???

Publicerad 2009-09-27 11:36:54 i ,

För det är ju verkligen ett grymt dåligt program som igentligen vänder sig till barn. För det är ju så. För de som vinner Idol, de är ju bortglömda redan efter 1 vecka. För vad gör Kevin Borg och de andra som vunnit idag. Jo de står i något shoppingcenter och kör gamla covers. Sen så är det en sak jag undrar över, och det är detta att de som ställer upp, inte kan hantera att de åker ut. De behöver proffessionell hjälp efter beslutet då de åkt ut. Alltså, så här går det nog till på auditions, de som bedömmer är stenhårda. Och jag tror nog att vissa ungdomar behöver höra hur jävla dåliga de är på att sjunga.

det var ju det jag visste...

Publicerad 2009-09-27 10:59:24 i ,

...att billiga engångsbatterier är bättre och billigare framför allt mot uppladdningsbara. Detta kan man utläsa i ett stort test som en av de stora tidningarna har gjort idag. Detta går ju helt emot vad miljö-mupparna tycker. För man ska ju köpa uppladdningsbara för att det är bättre mot miljön. Men av egen erfarenhet så är de billigare bättre och så håller de faktiskt längre.

bröllopsannonser...

Publicerad 2009-09-27 10:41:35 i ,

Vad kul det är att läsa bröllopsannonserna och se på dess bilder när man bläddrar förbi de sidorna i min tidning. Det är så kul att se hur glada alla par är. Man önskar att man själv får vara med på bild där någon gång.

Foppa gjorde det igen...

Publicerad 2009-09-27 10:34:44 i ,

...för han nätade ju igen borta mot Djurgården igår. Han gjorde det avgörande "sudden death" målet, som betydde att Modo vann matchen med 1-2. Dock så kan jag glädja mig åt att återigen så gjorde Djurgården en bra match. Det lovar bra inför framtiden.

ikväll gäller det för DIF

Publicerad 2009-09-26 09:38:29 i ,

Ikväll är det stor hockey på Hovet i Stockholm, för idag så tar Djurgården emot Modo hemma. Detta är en rätt speciell match, för att Peter Forsberg kommer ju spela ikväll. Det är utsålt så klart sedan länge, så det kommer nog bli en häftig match. Djurgården spelade ju bra senast, borta mot HV, synd bara att de förlorade. Men jag tror nog att Modo kommer få det tufft ikväll, för Djurgården MÅSTE bara vinna denna match.

en åsikt om dagens skola som jag gillar...

Publicerad 2009-09-26 09:13:44 i ,

Herregud vad jag håller med denna skribent i vad hon skriver. Detta var en enormt tänkvärd kolumn i dagens DN. Läs själv och begrunda...

Ur Dagens Nyheter den 26 sep 2009"SKOLVERKET HAR gått igenom internationell
och svensk forskning för
att förstå varför dagens svenska
elever inte kan lika mycket som de
jämnåriga kunde på 1990-talet.
Lärartäthet och klasstorlek spelar
inte så stor roll. Inte heller lärarnas
formella behörighet. Den ökade invandringen
anses bara ha marginell
betydelse.
En viktig förklaring är att lärarna
har abdikerat från undervisningen.
Fyra av tio elever får stödundervisning
av specialpedagog någon
gång under sin grundskoletid, vilket
innebär att många lärare förklarar
sig inkompetenta att själva klara ut
väldigt vanliga problem. I specialundervisningen
eller lågnivågrupperna
är kraven ofta låga och prestationerna
därefter.
Individualiseringen som stolt proklamerades
i läroplanen av 1994 års
modell har vantolkats totalt. Tanken
var att lärarna skulle se varje elevs
behov och anpassa undervisningen
till varje elevs bästa lärstil. I stället
drog lärarna ner på utlärandet; på
att rita, berätta, gå igenom läxor och
förhöra dem i helklass under allmän
diskussion. Eleverna fi ck arbeta
själva med givna uppgifter, med eller
utan dator. Att arbeta ensam är
att arbeta individuellt – alltså rådde
nu individualiserad undervisning.
FÖR ELEVER MED god självdisciplin
och välutbildade föräldrar som kan
rycka in fungerar arbetssättet. Även
om det kanske inte är så kul. För de
elever som inte har föräldrar som
kan ta över lärarnas jobb går det
sämre. Eller som Skolverket säger i
sin rubrik ”Social bakgrund har fått
ökad betydelse”.
Skolverket konstaterar att elevernas
kunskapsnivå sjunkit samtidigt
som ”det skett en ansvarsförskjutning
från lärare till elev”. Nu är det
dags att baxa tillbaka ansvaret. Det
kan skolminister Jan Björklund inte
lagstifta om.
Rektorerna och lärarna måste
själva ställa katedern i salen igen.
Och vara stolta över att de gör skillnad,
åtminstone om de törs ha tillit
till att de kan lära ut och tro på att
eleverna då klarar att nå högt ställda
mål."

lördag lördag lördag...

Publicerad 2009-09-26 09:05:08 i ,

Det är bra skönt att vakna upp, och man ser hur otroligt fint väder det är ute. Just nu sitter jag och läser DN och äter min frukost, bestående av kaffe, mackor och vatten till det. Idag så vet jag inte riktigt vad som händer. Men jag tror nog att jag ska till Borlänge och besöka en skivbörs, det känns som att det vore en kul grej att göra idag. Har längtat som fan efter att få kliva in i en riktig skivaffär och rota runt i deras skivbackar. Det är mycket av en helig stund för mig....:)

Näslund och Forsberg i Modo?????????

Publicerad 2009-09-25 09:28:47 i ,

Nu verkar det som att Markus Näslund kan joina Peter i Modo. Han är iallafall bra sugen på det verkar det som. För han såg matchen igår då Peter gjorde comeback. Av det Mats såg av Peter på isen, så verkar det som att han blev bra sugen på att göra comeback även han. Om han gör det, så kan Modo bli enormt farliga denna säsong. Men ska jag va ärlig, så tror jag att denna återträff inte blir av.

dagens låt...

Publicerad 2009-09-25 09:14:31 i ,

...det är "Ett sällsynt exemplar" med Lars Winnerbäck. Denna låt är sjukt bra.....snacka om driv i den låten.mitt soundtrack till denna dag...

Publicerad 2009-09-25 08:41:59 i ,

...det är helt klart samlingsskivan "This is music, the singles 1992 - 1998" av och med gruppen The Verve. Deras drömska och lite rymdinspirerade rock är enormt skön att lyssna på. Man blir enormt avslappnad av att lyssna på deras musik. Denna musik är som gjord för att lyssna i ett par hörlurar.peter forsberg åter i rinken...

Publicerad 2009-09-25 08:21:12 i ,

Det blev ju en halvlyckad "comeback" för kungen av svensk hockey, Peter Forsberg igår. Han gjorde ju bara efter några minuter mål för Modo, men trots detta så blev det förlust mot ett mycket bättre Frölunda. Av det jag hörde Peter säga i intervjuer, så känner han sig lite halvvelig av hur kroppen var efter matchen. Men han ska tydligen köra vidare, jag hoppas att han kan spela en hel säsong för Modo. Det vore kul för Modo, men framför allt för svensk hockey och dess fans. En frisk Peter Forsberg medför ett större intresse. En dröm vore ju om han skulle spelat för Djurgården......;)

jobbigt att vara djurgårdade...

Publicerad 2009-09-25 08:15:30 i ,

...i dessa dagar. För det första så förlorade Djurgården borta mot HV71 i elitseriepremiären. Jag visste att det skulle bli svårt för djurgården att börja borta mot HV71, för HV är enormt bra på sin hemmaplan. De förlorar inte många matcher där. Dock så gav sig inte Djurgården utan en "fight", de gjorde faktiskt en bra match. Det lovar ju faktiskt gott inför resten av elitserien.
Men en annan sak som är mindre kul, det är att djurgården fotboll förlorade ännu en gång i Allsvenskan. Nu är nog "loppet kört" för laget, så de får nog börja om i superAllsvenskan nästa år. Det är helt sjukt att det kunnat gått så här dåligt. För bara några år sen så vann de ju sm-guld. Vad är det som gått fel????

det är pinsamt...

Publicerad 2009-09-25 07:43:02 i ,

...vad dålig svensk polis är. Man blir enormt skenerad över hur dåligt polisen agerade under det stora helikopterrånet idagarna.

Mats "MP" Persson

Publicerad 2009-09-24 20:01:49 i ,

Alltså, jag måste säga att Mats "MP" Persson är en grymt bra gitarrist. Han visar verkligen det i klippet nedan. Under Återtåget-turneen som Gyllene Tider gjorde 1996, och som jag också såg, så lirade de en gång, John Holms enormt bra låt "Den öde stranden". I den låten som finns ett av de bästa gitarr-solona som har spelats in i svensk musik. MP återgestaltar detta solo enormt bra i detta klipp. Han är verkligen en duktig gitarrist. Synd bara att han inte får visa det mera.

dagens Gyllene Tider...

Publicerad 2009-09-24 19:54:49 i ,Den där videon med Gyllene Tider ger mig gåshud, det är också en så sjukt bra låt. Låten är verkligen en riktig "Gessle-låt", för den sitter verkligen som häftmassa i skallen, den där refrängen.

rolling stones va bra....en gång i tiden...

Publicerad 2009-09-24 12:36:23 i ,

Det är helt otroligt va bra denna inspelning är med Rolling Stones som jag just nu lyssnar på. Jag har kommit över en inspelning 1973 med just denna fantastiska grupp. Denna bootleg är HEEEELT sjukt bra. Runt 1973 så var verkligen gruppen på höjden av sin karriär. Alla medlemmarna spelar verkligen på toppen av sin förmåga. Men är det någon som sticker ut när man lyssnarp på denna platta, så är det Mick Jagger. Hans närvaro och pondus på denna skiva är magnifik. Han har nog aldrig låtit bättre. Helt klart är denna skiva ett måste för alla fans av Rolling Stones.

tuff start för Dif ikväll....

Publicerad 2009-09-24 11:32:52 i ,

Det blir en otroligt tuff start för Djurgården ikväll, då de möter HV71 på deras hemmaplan. Oftast så brukar det bli förlust för Dif där, men jag hoppas att det kommer att gå bra. Jag hoppas också att dif vinner ikväll, för det är oftast viktigt att vinna första matchen på en ny säsong.

comeback för Peter ikväll...

Publicerad 2009-09-24 11:28:44 i ,

Jag vet inte vilken gång i ordningen nu, men det har blivit en del återkomster för Peter Forsberg nu, de sista åren. Men jag hoppas hoppas verkligen att det går bra för han ikväll. För jag vill verkligen att det ska gå bra för Peter, för han är ju en sjukt bra spelare, då han är frisk och spelsugen. Han måste ju också känna att han har mycket kvar att ge på rinken, annars skulle han ju inte fortsätta. Men jag ska verkligen hålla tummarna ikväll då han spelar för Modo.

Ikea till dalarna

Publicerad 2009-09-24 11:23:58 i ,

Jag fick ju igår höra att Ikea ska etablera sig i Borlänge, vilket är bra kul. Det är enormt kul att just Ikea kommer hit, för det betyder mycket för bygden här att de bestämmer sig för att öppna ett varuhus här. Framför allt betyder det mycket för framtidsandan, för det kommer ju betyda massor med nya jobb.

helikoptern var obevakad...

Publicerad 2009-09-24 11:02:21 i ,

Alltså, snälla, hur kan man ha svenska polishelikoptrar först utan bevakning, och sen så står de i ett tält, utan vare sig stängesl eller murar. Inte konstigt att det är lätt att sno dem.

detta med helikopterrånet...

Publicerad 2009-09-24 10:55:56 i ,

....det verkar ju vara rätt proffsiga banditer som har utfört detta rån. Men sen så blir jag så arg när jag tänker på hur polisen agerar. Det räckte med att sätta en liten bomb vid polisens helikopterplats, för att sätta dem ur spel. Det är ju helt sjukt vad svensk polis är dålig. Man blir lite rädd när man tänker på det.

jag är tokig i denna låt...

Publicerad 2009-09-22 21:30:33 i ,

...och det är "Dangerous" med Roxette. Jag kan inte direkt "sätta fingret på" vad det är som är så bra med just denna låt. Den är bara så jäkla bra bara...:)

Här får ni låten i 3 olika versioner. 

  

idag startar elitserien...

Publicerad 2009-09-21 06:05:47 i ,

...i ishockey. Man kan lugnt säga att den är efterlängtad av mig. Det ska bli sjukt kul att följa årets liga, för det är många bra spelare som återvänt, som till exempel Joel Lundqvist, dock spelar han i fel lag. Men det ska ändå bli kul att följa han. Jag hoppas självklart att Djurgården kan vända flera års dåliga resultat, till något bra.

god morgon sverige....

Publicerad 2009-09-21 05:39:36 i ,

....ja jäklar. Klockan är 0538 och jag sitter och äter frukost igen, och det är en ny vecka. Rätt så kul vecka tror jag det kan bli. Men ha en fin måndag, alla ute i Sverige...:)

har haft en "beatles-helg"

Publicerad 2009-09-20 19:52:23 i ,

Jag har haft rätt så mycket av en "Beatles-weekend", denna helg. För jag lånade av en polare dvd-boxen "The Beatles - Anthology". Detta är en maffig dvd-box som innehåller allt man kan önska sig om denna fantastiska grupp. Det är deras historia som grupp rätt så mycket. Kollar man igenom denna box, så får man reda på allt man önskar sig om denna grupp. Det jag kommer och tänka på, då jag kollat igenom alla 10 timmar med Beatles musik, det är hur otroligt bra musik de lyckades skapa, under relativt kort tid. De höll på under 10 års tid, och det är sanslöst va bra musik de lyckades skapa ihop.en tanke i 2009 års Sverige...

Publicerad 2009-09-20 11:00:28 i ,

Hur kan det komma sig, att man som invandrare i Sverige tror sig kunna få jobb inom kök och restaurangbranschen om man inte kan vare sig prata bra svenska eller bra engelska? Detta är något för mig helt ofattbart.

bra artikel om Depp i DN

Publicerad 2009-09-20 10:47:49 i ,

Jag har alltid gillat skådespelaren Johnny Depp. Han är en grymt bra skådis som har gått sin egen väg i sin karriär. Idagens Dagens Nyheter, så kan man läsa en otroligt bra artikel om just denna skådespelare. Kolla in den....
När det gäller Djurgården...

Publicerad 2009-09-20 10:20:05 i ,

...så tror jag faktiskt på laget denna säsong. Det verkar som att det kan komma ut något "stort" ur laget denna säsong. Jag vet inte riktigt vad det är, men det känns som att man har lyckats att bygga ett lag som inte har några svagheter. Nu snackar vi om laget "på papperet", men jag tycker att det verkar lovande. Dock så kan jag inte förlåta Djurgården, för att de inte låter Fredrik Bremberg komma tillbaka till laget. Han är ju "free agent" nu efter att ha misslyckats i Ryssland. Han borde självklart va välkommment tillbaka till Djurgården, men inte då. Men trots detta så tror jag mycket på nyförvärven "Marcus Nilsson" och "Fredrik Tjärnkvist". Sen så ska det bli kul att se vad Hardy Nillson kan tillföra laget. Jag hoppas att det kommer gå bra denna säsong.

börjar dagen med en dikt...

Publicerad 2009-09-20 09:37:16 i ,

Kärleken kommer och kärleken går
Ingen kan tyda dess lagar
Men dig vill jag följa i vinter och vår
Och alla min levnads dagar

Mitt hjärta är ditt
Ditt hjärta är mitt
Och aldrig jag lämnar det åter
Min lycka är din
Din lycka är min
Och gråten är min när du gråter

Kärleken är så förunderligt stark
Kuvas av intet i världen
Rosor slår ut ur den hårdaste mark
Som sol över mörka gärden

Mitt hjärta är ditt
Ditt hjärta är mitt
Och aldrig jag lämnar det åter
Min lycka är din
Din lycka är min
Och gråten är min när du gråter


~Nils Ferlin

elitserien...snart här...

Publicerad 2009-09-19 10:48:11 i ,

Man kan lugnt säga att jag ser fram emot Elitseriepremiären enormt mycket. Det ska bli skönt att få läsa och titta på hockey på tv, istället för denna skit som kallas Allsvenskan i fotboll. Det är ren ångest för mig lite, när Elitserien är slut för året, och Allsvenskan börjar. För det finns inget som är tristare än just svensk ligafotboll.

det "stora bröllopet" kommer snart...

Publicerad 2009-09-19 10:34:02 i ,

Man blir lite trött på Sverige ibland, detta är ett enormt bra land som har mycket att erbjuda, men ibland så blir jag bra trött på Sverige och svenskarna. Det jag tänker på främst, det är detta att vi ska klaga så mycket hela tiden. Nu ska det klagas på att det kommade "stora bröllopet" nästa är för den kommande drottningen Victoria. Hon ska ju ÄNTLIGEN få gifta sig med sin Daniel. Jag tycker det är skitkul att de ska få gifta sig, för de har ju varit ihop i så sjukt många år, så det är ju på tiden att de får "gänga" sig..:) Men nu sak det klagas på att detta bröllopet kommer att kosta 14 miljoner, och dessa pengar ska vi skattebetalare får betala. Men fan, detta bröllopet kommer ju inbringa låååångt mer för Sverige om man tänker vad utlandet kommer att bevaka Sverige under den tid, bröllopet pågår. För utländsk media är enormt intresserade av detta bröllop. Sen om man slår ut dessa fjorton miljoner på alla svenskar, så blir det ungefär 1.55 kronor per svensk. Så det är väl inte så dyrt.....

kändisdjungeln??? vad är det för något???

Publicerad 2009-09-19 10:14:54 i ,

Höstens nya tv-program har ju rullat igång nu idagarna. Och vissa program är ju faktiskt kul att se på, som till exempel "Doobidoo" och "Skavlan", för det är ju bra program som är kul att se. De är enormt genomarbetade, och det känns som att programledarna som leder dessa två program, verkligen brinner för att leda dem. Det är också kul att se när ett program verkligen passar programledaren, det är kul att se när ett program verkligen passar programledaren. Så tycker jag verkligen det är med Lasse Kroner och hans program "Doobidoo". Han är som klippt och skuren för det programmet.
Sen finns det ju också mindre bra program, som man undrar över varför de över huvudtaget sänds. I detta fallet vill jag ta upp tv-programmet "Kändisdjungeln". Jag såg ett avsnitt av detta skräpprogram, och jag fick verkligen avsmak för det direkt. För det första så är det verkligen "d-kändisar" som är med i programmet, sen så är själva iden med programmet uselt. Så det är inte med förvåning, jag läser att tittarsiffrorna efter det första programmet halverats.

ibland undrar man...

Publicerad 2009-09-19 09:14:55 i ,

...vad vissa har i skallen igentligen? Det har ju under veckan kommit fram att den musliske och delvis svenska killen Mehdi Ghezali har åkt fast IGEN i Pakistan. Denna kille åkte ju fast en gång förrut, och satt fången på Guantanamo fängelset i några år förrut. Då lyckades Sverige och med UD i spetsen få honom fri, man tycker ju att killen borde ha tagit det lugnt, och inte rest till denna mycket oroliga del av världen. Men, nej då, han åker ju självklart tillbaka dit, och blir återigen fången. Jag håller verkligen med Carl Bildt, i det han sa, om att UD inte kommer att lyfta ett finger för att få Ghezali fri ännu en gång. Jag brukar inte hålla med Bildt i det han säger, men detta va enormt bra sagt. För denna idiot kill kille, Mehdi Ghezali, han kan sitta och ruttna där han nu är fången.

lördag morgon...

Publicerad 2009-09-19 09:02:21 i ,

Klockan är 0900 och jag sitter här vid mitt matbord och har frukosten framdukad, så nu njuter jag i fulla drag. På stereon så har jag som så många gånger förr, detta år, Per Gessle och hans skiva "Party crasher". För mig så finns det ingen annan musik som passar bättre på morgonen...:)

skit också...sjuuuuuk

Publicerad 2009-09-17 07:52:11 i ,

Detta va inte en kul morgon, jag vaknade upp och hade värsta huvudvärken, ont i kroppen, och så hostade jag och snörvlade som fan. Det verkar som att jag är förkyld som en annan idiot. Men det är klart, när folk går och nyser helt öppet utan att hålla för handen, det är ju klart som FAN ATT MAN BLIR SJUK då. Trots att det står på affischer i vårt kök, att det är enormt viktigt att hosta i typ armhålan, så gör folk ändå tvärtom. Man blir bra trött på folk alltså.

detta med kock-grejjen...

Publicerad 2009-09-16 21:03:42 i ,

Jag förvånar mig själv lite faktiskt, för det har gått rätt så bra hittills, och jag är enormt glad för att det gör det.

Gellner....

Publicerad 2009-09-16 20:44:51 i ,

Jag är ju som ni kanske märkt, en rätt stor fan av Per Gessle och hans musik. En av mina absolut favoritskivor med han, det är helt klart "Son of a plumber". Denna dubbelskiva är sprängfylld med låtar som är sjukt bra. Man hittar också hela tiden nya favoriter när man lyssnar på denna skiva.

jag får bara mer "vatten på min kvarn"....

Publicerad 2009-09-16 06:15:49 i ,

...när det gäller min grej om att sluta att titta på tv. För när jag läser om program som "Svenska hollywoodfruar", så inser jag verkligen att detta kommer bli min grej framöver. För det är verkligen enormt mycket skit på tv, så man tröttnar att ens slå på tv´n. Sen så finns det programmet med "Kändisdjungeln" som sänds på tv3. Vad fan är det för skit??? Skicka ut en massa d-kändisar i den Malaysiska djungeln för diverse äventyr. Nej fan, tacka vet jag att läsa en bra bok.

detta va en bra krönika...

Publicerad 2009-09-16 06:05:28 i ,

...som är skriven av Anders Westgårdh på Aftonbladet. Han tar upp tanken om att mer teknik gör oss rastlösa och enormt virriga. Jag håller med Anders i att vi kanske inte behöver all teknik som finns idag. Alla valmöjligheter gör oss bara nervösa.

Zlatan, ständigt denna Zlatan

Publicerad 2009-09-16 05:47:16 i ,

Jag märker av att det är en stor match i Champions league ikväll. Det är ju Zlatans Barcelona som möter Inter. Det ska bli intressant att se hur denna match kommer att gestalta sig. För detta är ju första gången som Zlatan möter sin gamla klubb, Inter. Jag tror nog att han kommer att buas ut en hel del av Interfansen. Jag hejjar dock på Barcelona, det vore ju kul om det gick bra för han.

god morgon sverige...

Publicerad 2009-09-16 05:45:30 i ,

Så var det Onsdag, och vad betyder det, jo ett steg närmare helgen. Det är rätt skönt att tänka så. Idag denna morogn, så blev det kaffe, yoghurt och rostat bröd me gåsapågsröra till:) Det var gott som sjutton.

Evangeline - Ulf Lundell

Publicerad 2009-09-15 20:56:31 i ,

Skivan "Evangeline" är en helt sagolik skiva med Ulf Lundell. Detta är en dubbelskiva som han spelade in precis efter det att han hade nyktrat till, och hade precis då börjat tänka i helt andra banor. Han skrev under denna tid en helt ny typ av låtar, och skrev texter som behandlade ämnen som han inte berört tidigare. Denna skiva är en milstolpe i Lundells karriär, helt klart.

Swayzee död....

Publicerad 2009-09-15 06:14:15 i ,

Det är med stor sorg som jag läser att den amerikanske skådespelaren Patrick Swayzee har avlidit, vid en ålder av 57 år. Han avled i sviterna an en svår cancer, och nu sa hans kropp ifrån. Första gången jag såg Swayzee i en stor roll, det var i serien "Nord och syd" som helt vände upp och ned på mitt liv. Det är en enormt bra serie som handlar om det amerikanska samhäller och om två familjer och vad som händer dem under krigsåren. Swayzee spelar en amerikan som deltar i kriget på den sydliga sidan. Han var enormt bra i denna roll.  Under senare år så har han spelat i filmer som "Dirty Dancing" "Ghost".


 

men...det finns ju andra...

Publicerad 2009-09-15 06:02:49 i ,

...saker att glädja sig åt. Det är ju snart premiär för Elitserien i hockey. Det är ju bara några dagar kvar nu, så det ska bli kul. Jag ser fram emot årets säsong enormt mycket, för jag är trött på att läsa och titta på svensk fotboll, för den är verkligen dålig. I år så är mina förväntningar på djurgården hockey, enormt lågt ställda. För de har verkligen inte fått ihop något bra lag på papperet. Men om de får en bra start på säsongen, så kan allt hända.

djurgården är slut...

Publicerad 2009-09-15 05:59:19 i ,

Igår så förlorade Djurgården mot Malmö hemma på Stadion med 1-2. Detta var nog dödsstöten för Dif, som nu med all största sannorlikhet kommer spela i superallsvenskan nästa år. Det är helt sjukt att de med detta bra lag, de har på papperet, har gjort en så enormt dålig säsong. Jag kan inte fatta att detta kommer hända.

tisdag morgon...

Publicerad 2009-09-15 05:34:47 i ,

Nu är det Tisdag, och jag sitter här med min frukost och läser Dagens Nyheter, vad jag älskar denna stund på dagen. Den är helig för mig. Den tjej jag dejtade i helgen, visade sig vara någon hon inte uppgav sig för. Hon hade tydligen andra planer för helgen, vilket var enormt trist. Men så är livet, det är bara att gå vidare. Dock börjar jag bli bra trött, på detta med kärlek. Men, det är bara att ta nya tag.

lär sig folk aldrig...

Publicerad 2009-09-14 05:48:17 i ,

Vi har ju haft internet nu i ganska många år nu, och då borde man ju veta hur man ska bete sig på nätet, men nej då. Trots alla varningar, så förekommer det fortfarande att unga tjejer lägger ut nakna bilder på sig på nätet, och självklart så kommer dessa bilder på ut på diverse porrsiter. Men de får faktiskt skylla sig själva lite, för de vet farorna.

0516..och det är måndag...

Publicerad 2009-09-14 05:19:18 i ,

...och det är så häftigt, för att det verkar som att jag är den enda som är vaken just nu, bland mina bekanta. Just nu så lajjar jag sköningen Anna Ternheim på labas-stereos. Hon har verkligen en apskön röst. Just nu så håller jag på att fixa lite labas kaffe. Ska också göra lite frukost.


Ha en supersoft Måndag, alla där ute i landet Sverige....:)


dags för uppdatering...

Publicerad 2009-09-13 19:34:19 i ,

...tror jag. För det var några dagar sen jag skrev i här. Men jag har haft en grymt skön helg. Jag hade en tjej över på dejt i helgen, och jag måste säga att det var mycket trevligt. Hon var enormt go, vi hade det mysigt och åt go mat och snackade enormt mycket i helgen som var. Hon hade enormt bra smak när det kommer till musik, vilket jag som musik-älskare så klart uppskattade väldigt mycket.
Sen så har jag tränat lite, vilket va skönt också, men det gick bra trögt, så jag hoppas att det går bättre snart. Sen så har min jävla stereo lagt av, så nu måste jag använda datorn för att spela musik. Det funkar ju att spela cd-skivor och lyssna på MP3-låtar, men jag kan inte spela mina vinyl-skivor, vilket jag gör rätt så ofta. Jag trodde att eländet stoppade där, men för några dagar sen, så la min ps2 av också. Så nu har jag fått låna en dvd-spelare av en polare. Det går ju dock inte så länge till, så måste köpa en ny. Hatar elektronik som går sönder.......

alltså...va fan...

Publicerad 2009-09-10 06:29:23 i ,

Idioten, Lagerbäck säger att vi gjorde en bra match igår mot Malta. Detta är ju bara för mycket.......AVGÅ FÖR HELVETE..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sen blir jag så trött på...

Publicerad 2009-09-10 06:09:24 i ,

..Lasse Lagerbäck som tränare. Han är enormt trist under matcherna och han vågar aldrig att coacha laget under match för att vinna. Han kör på sin grej under matcherna och han byter sällan ut en spelare under match, för att kanske gå för att vinna. Ibland kanske man måste ta ut en stjärnspelare för att skaka om lite i laget. Sånt där gör aldrig Lagerbäck, och därför så vinner vi heller aldrig de stora matcherna. Det var detta som var Tommy Svenssons enorma storhet.

jag tror nästan inte det är sant....

Publicerad 2009-09-10 06:05:35 i ,

....när man läser att Sverige bara fick 0-1 mot Malta igår. Jag fattar inte att vi inte kunde göra mera mål.. För Malta är ett av de sämsta lagen som finns ute i fotbolls-världen. Alltså, jag tycker inte Sverige har något att hämta i ett VM, om vi spelar så här enormt dåligt.

detta var bra skrivet...

Publicerad 2009-09-10 05:53:21 i ,

En av Dagens Nyheters krönikörer skrev en enormt bra sak idag, som fångar lite av vad jag tycker om detta med att vi har så många möjligheter till att kommunicera. Det är inte alltid så bra, alla gånger.

Ur Dagens Nyheter 10 sep 2009

"Men i stället för värdiga samtal
reduceras deras livsavgörande
frågor till enstaviga sms och stökiga
mobiltelefonsamtal. Informationssamhällets
baksida visar
upp sig från sin sämsta sida: ju
fl er möjligheter att kommunicera
– desto sämre hanterar vi dem.
Kanske är det det som är allas vår
läxa, att det är dags att vi betraktar
våra teknikintensiva liv från
sidan en stund. Möts vi för sällan
irl (in real life)? Har våra mobiler
ersatt det köksbord jag minns att
min familj samlades kring för att
prata om hur dagen hade varit?"

god morgon....sweeeeeden...

Publicerad 2009-09-10 05:40:02 i ,

Så var det Torsdag morgon, och klockan är 0538, och jag sitter här med min frukostbuffé. Är inte så trött faktiskt som man kan tro, utan är rätt så pigg. Jag är förvånad att det har gått så bra, så här långt att komma upp på morgonen. Men pigg är jag, och nu ska jag avnjuta mitt kaffe och mina specialare till smörgås, fullkornsbröd, med skivad champinjon med lite vitlökspulver på....:)

jag har hittat ett nytt skäl...

Publicerad 2009-09-09 20:11:19 i ,

....till att inte titta på tv. Det är när svenska landslaget i fotboll spelar. För det verkar som att vi kan förlora mot Malta, för efter den första halvleken, så är det ju närmare 1-0 till Malta, än 0-1 till Sverige. Varför är det så svårt för svenskarna att göra mål? Det fattar jag inte. Vi har ju Zlatan, Elmander, Mellberg, spelare som är proffs på heltid ute i fotbollsvärlden. De borde ju kunna göra balja på balja mot detta skitlag som heter Malta.

jag ska sluta titta på tv...

Publicerad 2009-09-09 19:11:24 i ,

För det ska jag ta mig fan göra. För jag har har fått nog av detta medium nu. För när jag zappade för en liten stund sen så var det först en idiot till kille som kunde producera mjölk i sina bröstvårtor, och detta tar de upp i Svt´s debattprogram. Alltså, finns det inget annat att debattera om? Sen så är det idol-fjanteriet snart i TV4, och det kan man ju inte heller titta på. Sen så är det ju typ nyhetssändningar nästan varje minut i alla kanaler, så för mig som vill se kvalitets-tv, finns det inte mycket att titta på. Nej, nu får det vara nog, nu ska jag läsa böcker, diska, ha sex, ja allt annat kul, för nu är det slut med mitt tv-tittande.

Magnus Ugglas blogg...

Publicerad 2009-09-07 18:43:14 i ,

...den är verkligen kul att följa. Måste säga att Uggla har enormt kul och bra saker att säga. Men det man särskilt ska kolla in, det är kommentarerna från hans fans. Han har verkligen skumma fans som skriver enormt intressanta inlägg på hans blogg. Ett av Ugglas inlägg handlade om vad han skulle laga för mat. Då var det ett fan som skrev detta recept, det låter enormt gott. Ska nog testa det någon gång."Sjömansbiff! Oskalad potatis i grova skivor, gå loss på några köttbitar, banka dem lövtunna och bryn dem med en rejäl "klump" riktigt smör, några skivade lökar (pass upp så att det inte ser ut som om du lipar här...) - ös ner allt i en gryta, häll över en (eller två...) mörk porter, ställ in grytan att puttra i ugnen - sparka igen ugnsluckan och halsa en öl!"

the beatles i DN

Publicerad 2009-09-06 12:27:02 i ,

Om några dagar så kommer ju The Beatles att återutge sina gamla skivor. De kommer att släppas med ett helt nytt "sound" och med förbättrade konvolut. Jag vet inte om detta är någon världsnyhet direkt, för de flesta har väl dessa skivor redan i sin skivhylla. Dock har inte jag det, så jag kunde vara en potentiell kund. Idag så kan man läsa en otroligt bra artikel om just denna händelse. Jag tycker att alla ska kolla in den, iallafall så ska man det om man är det minsta intresserad av musik.

den där Thomas Dennerby...

Publicerad 2009-09-06 12:06:28 i ,

Idag så är det ju både glädjens och sorgens dag för alla fotbollsfans. För det första så är ju Sverige äntligen med i igen och tävlar om en plats i nästa VM, efter vinsten igår mot Ungern. Det var så skönt och så otroligt typiskt att just Zlatan skulle avgöra matchen igår. Han avgjorde ju precis på samma sätt mot Ungern för 4 år sen. Då gjorde han ett otroligt snyggt mål i slutminuten. Det var också bra skönt att Rasmus Elm fick slå passen till Zlatan. Man kan ju lugnt säga att han tog revansch då, eftersom det var han som orsakade straffen som betydde 1-1.
En annan sak som är lite sorglig, det är att de svenska tjejerna i damlandslaget underpresterade något oerhört mot Norge. Det var otroligt synd, för jag hade gärna sett dem spela en final, för så bra är dem. Men som vanligt, när det gäller tjejerna, så är de sämst när det gäller. Det är en sak som jag inte gillar när det gäller damlandslaget, och det är deras attityd när det kommer till stora matcher. De hade en så slapp inställning till matchen mot Norge. De stojjade och tjoade och va enormt glada när medierna intervjudade tjejerna. Det var nästan som att de vunnit matchen på förhand. Sen så är det en annan sak som jag också tänkt på. Det är uppladdningen inför matchen mot Norge. Det norska damlaget körde ett stenhårt träningspass dagen innan matchen. De svenska tjejerna valde istället att ta de lugnt och dra och shoppa på stan. Det va inget som jag gillade att läsa.

hehe...ZLATAAAANNN

Publicerad 2009-09-05 22:00:46 i ,

....taack Zlatan för att du gav segern till oss igen i Budapest. Han avgjorde precis som förra gången vi spelade en match borta mot Ungern. Han avgjorde i precis sista sekunden igen, helt sjukt att han lyckas med det. Men det är detta som avgör vem som är en världsspelare. Han hade millimetrarna på sin sida denna gång. Helt sjukt bra gjort av Zlatan.

en skön lördag

Publicerad 2009-09-05 16:24:46 i ,

Har haft en så skön lördag, det är sanslöst vad man uppskattar helgerna mer, när man är upptagen med antingen jobb eller skola i veckodagarna. Då inser man verkligen hur skönt det är när helgen väl är här. Har haft en riktigt skön lördag idag. Det började med att jag hade en såå skön frukost, kollade på fyrans morgon-tv. Jag njöt verkligen när jag såg när Europe lirade två nya låtar från deras nya skiva, samt så blev de intervjudade lite grand också. Jag måste säga att nya skivan med Europe är ruggigt bra. Helt klart så har de nu gjort 3 plattor på några år, som faktiskt är något av de bästa de har släppt. Efter detta så blev det en kort tur på stan me Linda, sen så blev det gym. Nu har jag köpt lite ingredienser för att göra en räk och svamp-soppa. Så kvällen kommer nog att fortsätta lika bra som den börjat...:)

en epok går i graven...

Publicerad 2009-09-05 11:17:55 i ,

Idag är det lite av sorgens dag för mig, för jag läste att min favorit-journalist, Barbro Hedvall på Dagens Nyheter har bestämt sig för att sluta. Detta kommer jag att sörja för en lång tid framöver, för jag har alltid sett upp till denna kvinna, och har alltid tyckt att hon haft bra åsikter och skrivit otroligt bra artiklar i Dagens Nyheter. Så tack för allt, Barbro.

jag vill inte att sverige vinner ikväll...

Publicerad 2009-09-05 11:09:25 i ,

Nu är jag kanske drastisk när jag säger detta, men jag vill faktiskt inte att Sverige vinner mot Ungern ikväll. Det vore bra skönt med en riktigt svidanden förlust, för jag tycker vi behöver nytt blod i svensk fotboll på landslagsnivå. Jag är bra trött på Lars Lagerbäck och hans sätt att leda det svenska landslaget. Han är ingen "vinnare" i mina ögon, han har aldrig vågat ta de där avgörande besluten som hade kunnat ta landslaget till en nivå till. Det är ju många som tycker att det är otroligt bra för Sverige att vi har gått till fem raka stora slutspel. Men va då, när vi väl är i VM så har det ju gått rakt åt det motsatta hållet. Vi åker ut direkt, och ibland mot riktigta skitlag. Jag tycker det vore skönt med en ny förbundskapten. Så jag hoppas faktiskt att vi förlorar ikväll, så hejja Ungern...:)

ny platta med Europe...

Publicerad 2009-09-04 06:27:07 i ,

Nu har den äntligen släppts, nya plattan med Europe "last look at eden". Det verkar som att den är grymt bra, vilket är enormt kul. Det jag kan retas över lite, det är hur okunniga folk är när man pratar om Europe med många. De fattar inte hur otroligt bra musiker grabbarna är i Europe. Jag brukar föreslå till folk att man ska lyssna in sig på deras akustiska live platta "Almost unplugged", för där visar de en gång för alla att de är sjukt bra musiker. Jag ser fram emot med spänning nya skivan.

Zlatan...snnnnaaaaarrrkkkk

Publicerad 2009-09-04 06:04:11 i ,

Det är inte sant vad trött jag är på alla skriverier om Zlatan i medierna. Han är så överskattad som fotbollsspelare. Alla får säga vad de vill, men för mig är Zlatan en nolla när det kommer till de stora matcherna. Han har inte tillfört det svenska landslaget någonting alls. Oftast när han är med, så förlorar faktiskt Sverige. Så jag ser gärna att Zlatan är skadad, så en annan spelare tar hans plats.
Däremot så hoppas jag att det svenska damlandslaget vinner ikväll mot Norge, det vore så kul.

gooood mooooorgon....

Publicerad 2009-09-04 05:32:37 i ,

Ja jäklar, nu är det fredag och snart helg. Det är ju fett med nice alltså.......:) och jag är pigg som en mört denna morgon. Det är ju också fett med nice....:) hehehehehehehe


tänk vad en kopp kaffe kan göra susen

snart är det dags....

Publicerad 2009-09-03 21:51:26 i ,

....för årets start i Lidingöloppet över 3 mil. Jag är grymt taggad för årets lopp, jag tycker att träningen detta år har gått över förväntan. Jag hoppas på att jag kan slå min tid på 03.27 från förra året. Det är det jag satsar på.

snart börjar det igen...

Publicerad 2009-09-03 06:25:31 i ,

Jag höll på att få kaffet i fel strupe i morse, då jag läste att snart är det 3 veckor kvar till melodifestivalen börjar. Det va inte kul att läsa, för folk som har följt min blogg, de vet nog va jag tycker om denna skittävling. Det kommer väl bli samma tjosanhejsan som åren tidigare. Vi röstar fram en skitlåt som typ kommer i slutet av tabellen sen när allt är klart. För mig så är HEAT det band som självklart borde ha skickats förra året. Deras låt och energi på scenen, borde ha varit självklart på den stora schlagerscenen.

bra sagt av en klok person...

Publicerad 2009-09-01 23:37:19 i ,

"Den känns som mörka moln som glider mot varandra eller den smått obehagliga känslan av evig natt som infinner sig när man trär ansiktet genom halsen på en svart polotröja."

kockkursen...

Publicerad 2009-09-01 17:06:40 i ,

....den är ju riktigt kul....:) Imorgon så får vi våra kockkläder, snacka om att man kommer va fräsig i dem..:)Bremberg är "bänkad"

Publicerad 2009-09-01 06:04:45 i ,

Jag tycker att det är otroligt dåligt av Djurgården hockey att inte ta in Fredrik Bremberg i laget, efter att han fått sparken från sin ryska klubb. Han är ju en otroligt bra hockeyspelare, en klass-spelare som behövs i det tuffa läge som jag tror att djurgården kan komma att hamna i den kommande säsongen. För på papperet så är inte direkt djurgårdens trupp det starkaste laget direkt. De saknar "vinnartyper" som just Bremberg.

tisdag....so it is

Publicerad 2009-09-01 05:58:54 i ,

Så är det tisdag, och dags för dag två på min kockkurs, det gick ju rätt bra igår, så det kommer nog gå undan idag också. Det är en rätt kul kurs jag börjat på, så jag ser fram emot denna dag. Vi har ju dock inte börjat med att laga mat än, men det kommer ju framöver.
Läste idag om att djurgården fotboll bara fick oavgjort mot Gais. De hade ju behövet vinna den matchen för att stå på lite säkrare mark i bottenstriden. Nu så kommer de nog, med allra största sannorlikhet, att spela i superallsvensk-
an nästa år. Det är en helt sjuk tanke när jag tänker på den.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela