klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

fredag...valborg

Publicerad 2010-04-30 07:51:55 i ,

Nu är det verkligen härliga tider, det är Valborg och man ju säga lite att det är nu värmen börjar komma. Det är nu man kan ta och ställa fram grillen, grilla något gott, kanske dricka ett glas vin och njuta med "någon" man tycker om...:) Som sagt, det är bra härliga tider som kommer nu.

Jag vill önska alla i sverige och de jag känner en bra fin valborg


modo satsar

Publicerad 2010-04-28 08:08:34 i ,

Såg att Challe Berglund skulle bli ny tränare för Modo. Detta tycker jag verkar vara en bra ide, för han är inte så dum som tränare faktiskt. Det skulle också va kul om det blev en återförening också me Peter Forsberg. Senaste de va ihop i hockeybåset så lyckades de ju rätt bra. Det blev ju OS-guld 1994 i Lillehammer...:)

reklam

Publicerad 2010-04-28 07:41:17 i ,

Är det bara jag som tänkt på detta. Men är det fan inte för mycket reklam i morgontidningarna?????

morron och wilmer x

Publicerad 2010-04-28 07:29:10 i ,

Har precis vaknat, och nu har jag gjort kaffe och langat på plattan "Silver" med Wilmer X.....så nu är jag på gång...:)


god morgon förresten alla undersåtar i konungariket Sverige...:)

har lyssnat på The Arks nya

Publicerad 2010-04-26 20:11:31 i ,

Efter att ha köpt nya plattan "In full regalia" med The Ark idag, så var det att bege sig hemmåt och lajja plattan i stereofånen här. Måste säga att jag är grymt nöjd med vad jag hörde efter första lyssningen. Men jag tror nog att denna platta är en sån där sak som kräver lite fler lyssningar för att vissa av låtarna ska sätta sig. Men helt klart är jag nöjd med vad jag hörde. Det första som slår mig, det är att Ola Salo har utvecklats en hel del som sångare sen förra skivan och Jesus Christ Superstar äventyret. Helt klart så har den musikalen satt sina spår hos Salo. Den är lite mer genomarbetad mot tidigare plattor också med The Ark. Men som helhet så är det en väldigt helgjuten skiva som jag rekommenderar varmt. Denna platta kommer jag helt klart spisa mer här hemma hos mig.


The Arks nya kommer imorgon

Publicerad 2010-04-25 20:09:35 i ,

Jag ser verkligen fram emot att köpa The Arks nya platta imorgon. Jag har alltid gillat denna lite märkliga grupp, så imorgon kommer jag verkligen att köpa nya plattan för att sen spela den massor här hemma hos mig.

är detta möjligt

Publicerad 2010-04-25 16:31:28 i ,

Men är det verkligen möjligt att det kan finnas så här fina Söndagar som just denna? För mig är det helt otroligt vad denna dag har varit skön.

är inte så bitter

Publicerad 2010-04-25 13:00:53 i ,

Jag är lite förvånad på mig själv faktiskt, för jag är inte så bitter som jag trodde att jag skulle va. För jag har ju alltid tagit Djurgårdens förluster rätt så hårt genom alla år, men detta år är annorlunda. För jag är bra glad faktiskt över att de kom på andra plats. För de förlorade faktiskt mot ett bättre lag, och så var fallet med HV71. De va lite bättre på många punkter.

häääärlig morgon

Publicerad 2010-04-25 12:42:56 i ,

Jag måste säga att sönda mornar är bra härliga vid denna tid på året. Denna morgon så beslöt jag mig för att dra ut på en tidig löprunda, för jag hade så sjukt me spring i benen denna morgon. Jag passade samtidigt på att köpa en morgontidning samtidigt. Det var lite kul att se minen på folks ansikten på Willys när jag klampade in i butiken, svettig som få. Men jag ville bara ha min tidning, det är viktigt med mina rutiner på morgonen.

summering

Publicerad 2010-04-24 20:10:45 i ,

Fan, det är bra tungt så här timmarna efter att HV71 har avgjort årets final-serie. Djurgården va enormt nära några gånger att få till en avgörande sjunde match. Men då måste man ju sätta chanserna som djurgården hade. De hade ju nästann öppet mål några gånger, och man vinner inga matcher om man inte gör mål. Men jag håller med expertkommentatorn Niklas Wikegård, om att HV71 va lite bättre som lag på många punkter. Men jag är bra glad för ett silver faktiskt, så brukar jag inte tänka. Jag vill ju vinna oftast, men att Djurgården tar silver, det är enormt bra. Får de bara behålla många av sina spelare från denna säsong, då tror jag att de kan bli farliga nästa säsong också.

fan också...

Publicerad 2010-04-24 18:46:00 i ,

Nu är det slut för denna säsong, för nyss så avgjorde HV71 årets säsong med ett sm-guld. Jag är enormt trött på detta nu. Har väntat i snart 10 år på ett guld för Djurgården, och så är vi så nära. Men men, det är bara att gratullera HV71 till guldet. De hade ett bättre lag.

det är ju inte klokt

Publicerad 2010-04-24 18:26:15 i ,

Jag följer sjätte matchen mellan Djurgården och HV71, och det är helt sjukt vad det är spännande i denna final serie. För sjätte matchen så blir det förlägning, så nu kan allt hända. Men jag hoppas att djurgården vinner så de blir en sjunde och avgörande match.

fett nice väder

Publicerad 2010-04-24 09:24:03 i ,

Så var det lördag och jag måste säga, det var attans va gött väder det var ute. Så idag kommer det bli en hel del uteaktiviteter tror jag. Först ska jag dock höra klart på "Ring så spelar vi" och fixa en "go" frukost också...:)

tjipp och hejjj leverpastej...:)

shit va spännande

Publicerad 2010-04-22 20:57:57 i ,

Alltså hur jobbigt kan de va att följa en match på radion. Ena stunden så leder Djurgården med 0-3, och sen så står det 2-3. Fan vad detta är jobbigt......

men HERREGUDDDD

Publicerad 2010-04-22 07:42:33 i ,

Alltså, det får väl vara någon måtta med feminismen ibland i Sverige. Jag säger inte att det är dåligt med det, utan jag är en stor feminist, det ska jag erkänna. Men ibland tycker jag att vissa kvinnor gör till överdrift. Som i till exempel artikeln nedan.

Ur Dagens Nyheter 22 april 2010

"Stockholm har 52 monument och
byster som hedrar män och endast
10 som gäller kvinnor. Det är
djupt kränkande för alla kvinnor,
anser Eva-Louise Erlandsson Slorach
(S) som har tagit upp frågan
i kommunfullmäktige.
Under veckans möte behandlades
motioner om en kommunal
Bergmanbiograf, en minnesplats
över arkitekten Sven Wallander
och en byst föreställande stadsplaneraren
Albert Lindhagen.
– Vi ska inte beställa en fl od av
kvinnliga statyer just nu för att hyfsa
statistiken. Vi får titta framåt,
sade kulturborgarrådet Madeleine
Sjöstedt (FP)."

morron igen

Publicerad 2010-04-22 07:07:46 i ,

Vad glad jag är denna morgon, dels är jag för att djurgården vann igår och tvingade fram en kanske sjunde och avgörande match i Globen på Lördag. Jag måste säga att det var enormt starkt av djurgården att vinna borta mot Hv71. Sen så är jag så glad för att jag är jag, och att jag kommit så här långt i livet. Jag tänkte på det inatt, att jag klarat mig så här långt, det är fan i mig inte dåligt. Så grattis till mig själv...:)

jjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa

Publicerad 2010-04-21 23:03:52 i ,

Jag är så ENORMT glad att Djurgården vann ikväll borta mot HV71. Så nu så står det 2-2 i matcher, och nu är final-serien helt öppen igen. Det var kul för Markus Kruger att han fick avgöra, för han är verkligen en sån där spelare som är superviktig i en jämn final-serie.

VINST är ett måste ikväll

Publicerad 2010-04-21 08:05:00 i ,

Ikväll möts djurgården och HV71 igen i den fjärde matchen av sju i årets finalspel. Denna gång så är det HV71 som har hemmaplan, och det kommer bli svettigt för djurgården denna gång. För de MÅSTE bara vinna denna match, annars är det matchboll för HV. Men jag tror på dif att de tar hem denna match.

jag är så duktig

Publicerad 2010-04-20 17:49:53 i ,

Jag måste ta och grattulera mig själv lite. För idag var det tredje dagen på fyra dar som jag klarat av 3 långa pass när det kommer till löpning. Jag tänkte att jag skulle testa och köra lite hårdpass några dagar på antingen 10 till 15 km vardera. Och jag måste säga att jag har överraskat mig själv nu. För det har gått över hövan bra. Riktigt kul faktiskt.

denna tjej är otrolig

Publicerad 2010-04-20 12:02:56 i ,

En av de bästa bloggar jag vet just nu, det är den 16-åriga australiska tjejen Jessica Watson, som skriver om sin pågående jorden runt segling. Jag måste säga att jag är så enormt imponerad av hennes bedrift. Snart är det över för henne, för hon är snart hemma i Sydney. Det har varit bra häftigt att läsa om denna tjej, och jag blir bra impad av att hon har vågat ta på sig en sån enorm uppgift. Men man kan lära sig mycket av henne. För man klarar bra mycket mer än man tror.kort dag

Publicerad 2010-04-20 11:47:38 i ,

Det blev en kort dag i plugget idag, så nu blir det träning och sen lite annat i eftermiddag. Det är skönt väder ute, så de kommer nog bli en bra skön löprunda snart. Jag ser fram emot det.

lite roligt

Publicerad 2010-04-20 07:58:59 i ,

Det går ju inte att läsa en dagstidning just nu, utan att läsa om vulkanen på Island och dess utbrott. Det som gör mig så förvånad, det är hur samhället fungerar då det blir såna här naturkatastrofer. Inte nog med att man inte kan ta sig hur som helst med flyg, utan hotellen gör också sitt till för att vara ett riktigt "pain in the ass". Har läst att vissa hotell höjjer sina priser tack vare vulkanutbrottet. Hur snällt är det liksom???

god morgon Klas

Publicerad 2010-04-20 07:55:10 i ,

- Hur mår du denna morgon Klas?
- Jo jag mår alldeles utmärkt tack...
- Känner du att du är snygg idag?
- hehe klart jag känner mig snygg idag. Jag är ju alltid snygg..:)posten är snabbbbbba

Publicerad 2010-04-19 07:19:19 i ,

Jag drog lite på smilbanden då jag läste denna nyhet. Snacka om att man kan kalla detta för snigelpost.

Ur Dagens Nyheter 19 april 2010

"Snacka om snigelpost. I förra veckan damp det ned ett
kuvert hos en kvinna i Jakobsberg. I kuvertet låg ett kort med
en hälsning från en gammal väninna i Dalarna.
– Jag blev lite förvånad för jag kände inte
igen stilen, säger mottagaren till DN.
Inte så konstigt eftersom kortet var poststämplat
den 3 juli 1962. På kortet satt ett femtonöres
och två femöres frimärken.
– Posten går inte så fort nu för tiden, konstaterar
kvinnan.
Hon tycker att Posten, som måste ha stoppat
ned kortet i kuvertet, kunde ha kostat på sig en
förklaring till hur det kunde dröja 48 år innan det
kom fram."

men det är väl inte så konstigt

Publicerad 2010-04-18 20:03:10 i ,

Idag kan man läsa att Piratpartiet tappar väljare, och det är väl inte så konstigt. För jag undrar lite vad detta parti igentligen vill med sin politik? Jag tycker själv att det är konstigt att man kan fånga väljare med enbart frågor som rör fri nedladdning av musik och film på nätet. Det måste ju finnas mer i deras partiprogram.

Ur dagens nyheter 18 april 2010

"Under bara några dagar har
Piratpartiet tappat tusentals
medlemmar, skriver svd.se.
Som mest har partiet haft
50 000 medlemmar.
Efter den omtalade Pirate
Bay-domen i april i fjol fi ck
partiet, som för tillfället har
sitt årsmöte, många nya medlemmar.
Men medlemskap
måste förnyas efter ett år och
alla gör inte det.
– Jag skulle gissa att vi faller
till någonstans runt 25 000 till
30 000 medlemmar, säger EUparlamentarikern
Christian
Engström till svd.se."

ja du...de finns dagar

Publicerad 2010-04-18 19:16:20 i ,

...och så finns det dagar som denna Söndag. Måste säga att denna söndag har varit enormt go..:) Fortsätter det så här, så är det bra skönt att leva..:)

går det bra nu???

Publicerad 2010-04-18 13:49:23 i ,

Ja det kan man lugnt säga, när det kommer till att löpträna. För denna helg har varit väldigt bra ur träningssynpunkt. Men sen så finns det ju "vissa" andra saker som också går bra....;)

har läst en bok

Publicerad 2010-04-18 10:18:12 i ,

Nu har jag läst klart boken "Den orolige mannen" skriven av Henning Mankell. Detta är en Kurt Wallander roman, och av slutet att dömma, så är det nog den sista. Men vilken final i så fall. För denna bok va enormt bra. Det är inte den bästa i serien om Wallander, men helt klart var den sevärd. Och det är lite med sorg, som jag tänker på att detta är nog sista boken Mankell kommer skriva om sin käre Ystads polis.

det är så trist

Publicerad 2010-04-17 21:39:57 i ,

Jag läste att djurgården fansen skämde ut sig rätt så rejält efter matchen mot HV71. Jag är sååååå TRÖTT på att fansen till stockholmslagen skämmer ut sig när de är på bortamatcher. När ska läktarvåldet ta slut igentligen? Det är ju nästan så man skäms att vara djurgården-fan.

en kul intervju

Publicerad 2010-04-17 15:55:49 i ,

Verkar som att arbetet med den kommaden Roxette plattan snart är klar. Det kommer bli väldigt intressant att höra den. Tills det att den kommer ut, så kan man se denna enormt underhållande intevju med PG och hans vänner.

ikväll gäller det

Publicerad 2010-04-17 10:53:18 i ,

För ikväll så spelas den andra matchen i årets sm-final serie. Mitt lag, djurgården vann ju den första. Dock så kommer det bli enormt svårt för dem i Linköping, eftersom HV71 är enormt bra hemma.

flyget

Publicerad 2010-04-17 10:50:41 i ,

Det är nog bra tur att man inte är ute och flyger just nu. För det är sanslöst vad ett vilkanutbrott kan orsaka stora störningar i flygtrafiken. Jag trodde i min enfald att vi 2010 hade flygplan som kunde flyga i vilket väder som helst.

mat...det är kärlek

Publicerad 2010-04-16 21:36:50 i ,

Jag måste säga en sak, att laga mat, det är fan kärlek för mig. Ni får säga vad ni vill om om hur skönt det är att ha se. Men för är den äkta kärleksakten att laga en god maträtt. Det finns nog inget finare än det. För mig är det äkta kärlek..:)

dalmas...jag..:)

Publicerad 2010-04-16 19:28:47 i ,

En liten fråga som jag går runt och tänker på, alla som känner mig vet väl att jag tänker på allt mellan himmel och jord. Men den sak jag tänker snacka om nu, det är följande. Hur gör man som jag, som kommer från Lidingö, om man vill bli en riktig dalmas? Går det att fixa på något sätt? Ska jag köpa en folkdräkt? Eller kan man konverter till "dalmasismen" på något sätt...:) För jag vill verkligen bli en riktig dalmas...:)
freeeedag

Publicerad 2010-04-16 19:11:58 i ,

gud vad det är skönt med fredag. Som alla vet så är det ju vid fredagarna man vet att man lever. Ikväll blir det party...:) hemma hos mig...:)

ha en bra fredag everybody..:)

dags för final 1

Publicerad 2010-04-15 07:28:00 i ,

Ikväll kan man lugnt säga att jag kommer va rätt så asocial, för det är ju dags för match 1 av sju i finalserien. Jag kommer att sitta som på nålar. Men jag hoppas att djurgården vinner den första matchen, för det är viktigt att få en bra start.

tordag 15

Publicerad 2010-04-15 07:20:30 i ,

Måste säga att den nya kursen jag börjat, den är över förväntan bra. Jag är enormt glad att jag fick komma in på den, och jag tror att den kommer att ha stor betydelse för mig. Iallafall har jag lärt mig enormt mycket dessa 3 första dagar.

nu blire frukost....ska göra en liten förändring idag. Ska ta fullkornsbröd istället för rågbröd....:)

en vis man sa

Publicerad 2010-04-14 21:58:49 i ,

..........................................................vart har kärleken tagit vägen????

det är lite ballt

Publicerad 2010-04-14 21:39:17 i ,

Man kan nog säga att Per Gessle är en gigantisk husgud när det kommer till musik för mig. För är det en artist som jag diggar bra mycket, så är det just Gellner och hans lite sköna och catchy "power-pop".

har sett ett nice tv-program

Publicerad 2010-04-14 21:21:40 i ,

Jag har ikväll sett ett jäkligt kul tv-program som verkligen har fångat mitt intresse. Det program jag talar om är "Draknästet". I detta program så får okända uppfinnarer och entreprenörer "pitcha" sina ideer framför en panel med riskkapitalister som är grymma på att investeria i diverse områden. Måste säga att tanken bakom detta progam är grymt. Helt klart är det sevärt.

har bakat lite

Publicerad 2010-04-13 22:25:46 i ,

Jag blev så himmla trött på att utbudet hos Faluns fik är så dåligt. Så jag fick för mig att jag skulle baka lite själv. Och detta är vad jag gjort ikväll. Och god blev den också.....:)


störiga typer på facebook

Publicerad 2010-04-13 07:53:54 i ,

Det är inte utan att jag håller med denna kille. Han är sjukt underhållande när han berättar om sin lista. Jag är ju inte direkt den som använder facebook så där värst mycket, men jag tror att många kan komma att gilla listan ändå.

galen på morgonen

Publicerad 2010-04-13 07:25:58 i ,

Det finns nog få som är så galna som jag på morgonen. För jag älskar verkligen att gå upp tidigt, göra mig frukost och sen sitta med min morgontidning och läsa om vad som hänt i världen. Men som kanske skulle göra många galna på mig, det är nog att jag har en förmåga att vara äckligt glad på morgonen och sjunga, när jag typ gör frukost elle är i duschen...:)

tisdag morgon

Publicerad 2010-04-13 06:57:56 i ,

Det är tisdag, och jag har sovit rätt så dålig. Är trött som en galning, men en kopp kaffe kommer nog göra susen. Det är bra vackert väder idag, och det får en ju alltid att må bra.

har hittat nytt att läsa

Publicerad 2010-04-12 22:48:08 i ,

Jag har hittat tillbaka till deckar-genren när det kommer till litteratur tror jag. För när jag va uppe och hälsade på min mamma och pappa för någon dag sen, så lånade jag en bok av pappa. Det är senaste boken om Ystads-polisen Kurt Wallander av Henning Mankell. Jag vet inte vad det är som gör att jag bara total-älskar allt som Mankell skriver om Wallander. Men Mankell har en förmåga att bygga upp en så skön stämning i sina böcker. Man kan inte sluta läsa dem. Så har det varit varje gång. Och boken "Den orolige mannen" är inget undantag.

denna måndag

Publicerad 2010-04-12 20:57:08 i ,

Denna måndag har verkligen varit en av de bästa hittills detta år. Först en skön stund på kursen, med riktigt sköna kurskamrater. Sen så blev det en skön löprunda i det fina vårvädret. Jag tror inte att en måndag kan bli sämre..:)

kl 0744 måndag

Publicerad 2010-04-12 07:46:11 i ,

Nu sitter man här och väntar på att kaffet ska bli klart, och idag är det dags för en liten nystart i livet. Jag är full av tillförsikt, och jag hoppas och tror att de ska bli bra. Jag är iallafall bra taggad, så nu kör vi...:)

hemma igen

Publicerad 2010-04-11 18:00:45 i ,

Som vanligt så var det bra skönt att åka och hälsa på mina föräldrar. Jag har för bara några timmar sen kommit hem, och nu är jag bra mör. Så i eftermiddag blir det bra lugnt.

en hälsning från PG

Publicerad 2010-04-08 11:51:53 i ,

Per Gessle och människorna bakom Roxette håller ju på att spela in en ny skiva. Och man kan följa det arbetet på en twitterblogg som Per Gessle har. Måste säga att den mannen är väldigt underhållande. Men det är inte direkt en galmorös vardag i PG´s liv. Det kan man se på det väldigt underhållande klipp nedan.

hälsning från norra sverige

Publicerad 2010-04-08 11:49:52 i ,

Har varit i norrland nu sen någon dag tillbaka. Och det är som jag alltid sagt, det är enormt fint här uppe. Nu är det dock inte lite kallt och snöigt som när jag va och besökte mamma och pappa senast. Utan nu är det bra vårlikt ute och rätt så lite snö, faktiskt på marken. Denna tid på året är det väldigt fint att vara här.

lite tankar om svensk hockey

Publicerad 2010-04-06 23:00:59 i ,

Jag har många tankar om hur svenska hockey ska förbli världsbäst i framtiden. De sista åren tycker jag att svensk elithockey har blivit bra mycket sämre, mot hur den va för några år sen. Det blev jag verkligen varse om efter att ha sett finalen i OS-hockeyn. Hade Kanada mött Sverige i finalen, så hade inte sverige haft skuggan av en chans. För den hockey som Kanada spelade, den var vida mycket bättre. Jag tycker att vi inom svensk landslags-hockey måste bli bättre på att spela tuffare och våga tacklas. För jag tycker att många svenska spelare är bra fega faktiskt på rinken. Ska man vinna matcher idag så måste vi bli tuffare inom svensk hockey. Jag glömmer aldrig då Peter Forsberg blev tacklad enormt fult bakifrån av en Kanadensisk spelare. Tre kronor ledde med 5-1 tror jag, men efter den tacklingen så var det som att det svenska spelet helt kom av sig. Kanada vände matchen och vann. Men jag tror att den tacklingen var en ren order. För det är så spelare från Kanada och Usa funkar. Dock så tror jag att det är ganska ovanligt inom svensk hockey.

Sen är det en annan sak jag tänkt på, då jag följt kvalserien till elitserien de sista dagarna. Man ser ju att lag som Leksand och Aik har enormt starkt publikstöd. Jag tycker verkligen att vi borde utöka elitserien med några lag, så lag som just de jag nämnde får plats också. Jag tror också att det skulle utveckla svensk hockey.

kul för leksand

Publicerad 2010-04-06 22:32:15 i ,

Snacka om kul för Leksand att de vann ikväl. Nu lever ju drömmen om elitserien på allvar för dem. Så även om jag är Djurgårdare "by heart", så måste jag erkänna att just nu så hejjar jag nästan lika mycket på Leksand faktiskt.

vilket drag

Publicerad 2010-04-05 20:55:20 i ,

Nu jäklar har jag verkligen letat fram ett guldkorn i min skivsamling. Denna gång så har jag hittat en skiva med Dinah Washington som heter "Dinah jams". Denna platta är en liveinspelning från år 1954. Inspelningen gjordes under ett "jam-sessions" som hon hade inför en special inbjuden publik. Det hörs att det är lite "stela" applåder, så de som var med i publiken är nog inga riktiga fan av Dinah. För det är fasen vad de är klena på bjuda på applåd-åskor. För Dinah är verkligen i sitt esse under denna konsert. Helt klart är denna skiva ett måste för dem som gillar jazz när den är som bäst.

alltså

Publicerad 2010-04-04 22:24:25 i ,

Ärligt talat. Hur härligt är det inte att höra knastret från en vinyskiva. För mig är det så nära himmelriket man kan komma när man tar fram en vinyskiva. Kollar på det stora omslaget. Känner storleken på skivan. Ser den svarta vinylen i ljuset. Och sen går man till skivspelaren, lyfter på locket, och sen langar på skivan. Det där knastret "scratch, scratch" innan musiken börjar, det är fan ljuv musik för mig....:)

detta är BRA

Publicerad 2010-04-04 22:08:15 i ,

Ibland så kommer man över såna där "magiska" sidor på nätet, som man bara inte kan få nog av. Nu har jag hittat en sån där sida som jag besöker bra ofta. Det är denna sida, som är sjukt bra om man som jag, är besatt av den grymma gamla musiktidningen "POP". På denna sida så lägger de ut gamla artiklar ur tidningen, och det är ju bara för bra för att vara sant. Men nu råkar det vara sant. Och det är ju sjukt bra, för dessa artiklar är så enormt välskrivna att det är en ren jävla njutning att läsa dem. Jag rekommenderar särskilt Pär "mannen som hånglade med Hellström" Bjurmans enormt insnöade artikel om David Bowie. Läser man den artikeln då får man fan orgasm av musiknörderi...:)

tv-serien "lost"

Publicerad 2010-04-04 11:12:14 i ,

Det är väl ändå en tv-serie som helt och hållet har spårat ur helt. Jag menar, hur länge kan man spela på att man har strandsatt ett antal personer på en öde ö???

och som lök på laxen

Publicerad 2010-04-04 10:54:14 i ,

Så verkar ju Djurgården vara helt ostoppbara i år i hockeyn. Så det är inte klokt va livet är gött att leva nu...:)

det är sköna tider nu

Publicerad 2010-04-04 10:52:35 i ,

Först så får jag reda på att en polare har det skitbra på kärleks-fronten. Sen så får man reda på att just i detta nu så håller syrran på att klämma ut en unge. Så kan man lugnt säga att det är fan roliga tider...:)

det är så konstigt....

Publicerad 2010-04-04 10:27:10 i ,

Hörde nyligen en sak som gjorde mig lite förundrad. Det var att HIV sprids mer än någonsin, och det är en ökning mot hur det varit de sista åren. Jag fattar nu ingenting. Har folk inte lärt sig något nu, efter åååååååååååååraaatal av reklam-kampanjer mot HIV? Men sen är det en annan sida av myntet här också. Politiker och och folk in RFSU vill ju att folk ska skydda sig mot HIV och andra sjukdomar, men då finns det en sak jag tänker på. Hur kul är det igentligen att köpa kondomer i Sverige. Man måste ju alltid be om att få köpa dem i affären. Det är ju diretk inte det första man vill som konsumet, att folket i kön i mattaffären vet vad jag ska göra på natten med min tjej. Jag har alltid tyckt att man ska kunna köpa kondomer precis lika lätt som man köper shampo eller andra hygienprodukter.

jäklar vad kul

Publicerad 2010-04-03 18:49:27 i ,

Ibland blir man bara så där sjukt glad av att få höra roliga nyheter om sina vänner. Idag har jag fått höra en sak som gjorde mig grymt glad. Måste säga att jag är glad för min väns skull...

dags för löprunda....

Publicerad 2010-04-03 13:37:44 i ,

Det är sjukt nice väder ute, så förutsättningarna för en skön runda ute, är ganska stora.

see ya folks....

leksand med i racet

Publicerad 2010-04-03 11:59:25 i ,

Leksand vann ju sinn match igår, och nu är de helt plötsligt med i racet om en elitserieplats. Men herregud va de gör det svårt för sig. Att de inte kunnat visa upp det fina spel de hade igår i tidigare matcher.

glad påsk...

Publicerad 2010-04-03 10:58:49 i ,

Idag är det Lördag och det är ganska fint väder här i Falun. Det är runt -10 och så är det bra muligt. Men det är bra nice väder för en löprunda senare, så det blir nog det. Nu frukost.....

jag...

Publicerad 2010-04-03 03:22:29 i ,

hatar mitt jävla, patetiska, äckliga skitliv.......

har upptäckt Elliott smith ikväll...

Publicerad 2010-04-03 01:05:07 i ,

Jag laddade hem denna platta efter ett råd från en god vän. Hade sade att man måste avnjuta denna skiva med ett glas vin, liggandes i sängen, blixt stilla. Man måste göra detta för att kunna insupa storheten i denna platta. Och det funkar faktiskt, denna platta ÄR helt sagolik.

gnällig...jag....

Publicerad 2010-04-02 22:16:03 i ,

Har ni märkt en sak? Det är attans vad gnällig jag har blivit på sista tiden i denna blogg. Jag har gnällt som värsta gnällspiken. Nej nu får det vara slut me det.....:)

det är så konstigt

Publicerad 2010-04-02 22:00:57 i ,

Jag vet inte vad det är med "Karlsson-släkten", men det är en jävla konstig samling människor igentligen? Jag har aldrig mött en mera skum samling människor Något vidare trevliga är de direkt inte. Det som jag tycker är bra konstigt, det är att "vissa" personer i denna släkt fan inte lär sig av historien. Jag blir så trött...

kom igen nu Leksand

Publicerad 2010-04-02 11:03:58 i ,

Ikväll så MÅSTE ni bara vinna. Jag hoppas att de gör de, för jag och många hockeyälskare med mig, saknar Leksand och deras underbara publik i elitserien.

så här ligger det till

Publicerad 2010-04-02 10:25:24 i ,

Sunt förnuft ( använd hjärnan ) Det du stoppar in mellan läpparna MÅSTE förbrännas görs det inte det så ökar du i vikt. Ät allsidigt, du får äta godis du får dricka en dricka men du måste röra på dig såpass mycket så att du förbränner det som du har stoppat in mellan läpparna. En miljon bantar recept kan spolas ned på toaletten.!! Som SAGT det är Du själv som bestämmer ingen annan. Använd hjärnan! Rör på dig!! Förbränn det du äter och behåll vikten, att gå ned i vikt förbränn mer än det du äter.

långfredag...

Publicerad 2010-04-02 10:14:22 i ,

Idag är det fredag och inte vilken fredag som helst, utan det är Lång-freda. Detta kan bli en kul dag, ska på en intervju om ett jobb, sen på kvällen blir det "himmelska höjder" här hemma hos mig. Vad nu jag kan mena me det....:) hehehe

dagar....

Publicerad 2010-04-01 14:34:19 i ,

Helt klart så finns det ju dagar, och så finns det DAGAR. Denna dag är en sådan dag.........................................:(

skit också....

Publicerad 2010-04-01 14:27:36 i ,

Det verkar som att man blir hemma och måste tillbringa påsken helt själv. Det var ju fan inte kul....men men. Det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen.dags för semi 1

Publicerad 2010-04-01 13:11:04 i ,

Ikväll spelar ju Djurgården den första av kanske sju semifinal-matcher. Jag tror att det kommer bli en tuff semi mot Linköping. Jag tror stenhårt på att det blir sju matcher. Dock så tror jag att Dif kan ha fördel av att ha spelat mindre matcher mot Linköping.

jättebra av Zlatan

Publicerad 2010-04-01 13:07:55 i ,

Måste säga att det var enormt bra gjort av Zlatan, att göra två mål i champions league matchen igår mot Arsenal. Killen har ju haft en rätt så tung period ett tag, men nu verkar det som att det har lossnat för han, och det är ju kul. Det finns en annan sida av hans framgång också, jag vet inte om det är många som tänkt på det. Men ju bättre han spelar i Barcelona, desto mindre kommer han ju att ha tid för landslaget. Många kanske skulle tycka att det var dåligt, men för mig så är detta gyllene nyheter. För jag tycker inte Zlatan ska spela i landslaget. Han har aldrig tillfört speciellt mycket i detta lag. Ska man kolla på statistiken så har landslaget nästan alltid under-presterat när Ibra varit med. Så för mig så får killen gärna bojkotta landslaget för all framtid.

påsken...

Publicerad 2010-04-01 12:15:51 i ,

Nu är det skärtorsdag, jag tittar ut genom fönstret och det regnar, vilket kanske inte är så kul. Men det går iallafall mot ljusare och varmare tider. Det gör att man orkar med att tänka frammåt....

glad påsk till hela svenska folket önskar jag alla...:)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela