klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

ogillar denna man

Publicerad 2010-08-11 10:00:25 i ,

Jag tror jag börjar att ogilla Bert Karlsson allt mer, för han gör verkligen helt ogenomtänkta uttalanden i media ibland. Särskilt när han säger att ungdomar idag är lata och inte gör rätt för sig. Men det är inte SÅ LÄTT att vara ung idag. För det finns knappt något jobb att söka och att få en bostad, det är ju också nästan helt omöjligt. Jag läste en kommentar som jag också tycker speglar hur jag tänker om Bert.

Ur Expressen den 11 augusti 2010

"Det är ju jäv---t lätt för Bert att säga att ungdomarna är lata när han själv växte upp i ett helt annat samhälle bestående av militärtjänstgöring, lärlingsutbildningar, ingångsarbeten, fasta arbeten, hyresbostäder mm mm.
Ungdomar måste få känna framtidstro och verkligen känna sig delaktiga i samhället för att kunna må bra.
Om man inte får fast anställning kan man inte planera för sin framtid, man kan varken flytta hemifrån eller leva livet som det en gång var tänkt när det ända man blir erbjuden är praktikplatser och fejkade kommunala arbeten.
Nej du Bert, byt en månads leverne med en ungdom så får du se hur verkligheten ser ut för våra ungdomar 2010 sen kan vi pratas vid för att diskutera förändringar men kom inte och ta upp plats i Expressen med att säga att våra ungdomar är lata."

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela