klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

så töntigt

Publicerad 2010-11-30 13:35:46 i ,

Det där som Nils Ekman gjorde på planen för några dagar sen, det var faktiskt inte så farligt som det såg ut. Det är verkligen inte så farligt så det krävs en polisanmälan tycker jag. Det är detta som är så enormt trist med svensk hockey. Vi tar liksom inte spelet på allvar, för det är faktiskt en sport som ÄR tuff och aggressiv. Det är det som är själva ideen med sporten ishockey. I denna sport så smäller det ibland, och känslorna spelar en ibland ett spratt. Kan man inte tåla en smäll och gå vidare sen, då ska man inte spela ishockey tycker jag. Den där slashingen som Ekman delade ut, det är ju vardagsmat i NHL, och då händer det ingenting.

 

 

det är nu det gäller

Publicerad 2010-11-30 13:31:45 i ,

Det är upp till bevis nu för AIk lite. För nu har de ju tre raka förluster, och det är nu de ska visa att det är ett lag för elitserien. Så jag tror nog att det är lite av en "måste-match" nästa gång de kliver in på isen.

Lidingö skänker mest

Publicerad 2010-11-30 13:08:23 i ,

Det var lite intressant att läsa om att Lidingö är bäst i Sverige på att skänka mest pengar via pantburksautomater. För man kan ju göra så numera, att via en knapp när man pantar burkar och pet-flaskor, så kan man skänka några kronor. Detta är en bra grej tycker jag, för det ska vara enkelt att skänka pengar. Men jag blev förvånad över att min gamla hemort Lidingö va så bra på detta. För de är ju inte direkt kända för att skänka mycket pengar. Det är snarare tvärtom. Dock så kommer jag i framtiden nästan aldrig skänka några pengar till behövande barn i tredje världen eller något liknande. Det finns bättre sätt att använda de pengarna på. Sen så är jag enormt skeptisk till hela biståndsgrejjen.

en liten sak till

Publicerad 2010-11-30 12:56:48 i ,

Sen kan man ju tycka att det är lite konstigt, att politiker vill ha tanken om att sätta nyanlända invandrare i arbete. Det är en skitbra tanke, men den kommer ju inte att funka i praktiken. För vi har ju knappt jobb till oss själva. Så vart ska de jobben komma ifrån har de tänkt????

en tanke bara

Publicerad 2010-11-30 12:55:10 i ,

Jag vill bara säga en sak först, så att det inte blir något missförstånd. Jag är absolut inte emot att det kommer hit invandrare till Sverige. Det är självklart att vi ska ta emot folk som har det jobbigt i andra länder. För det är ju faktiskt krig i många länder och då hamnar ju många på flykt, och då ska vi i Sverige ta emot dem tycker jag. Det jag däremot är hård motståndare till, det är att vi inte ska ta emot invandrare som bara lever på samhället och går på bidrag och som inte gör något som helst nytta, eller invandrare som mördare och stjäl. Såna ska utvisas på en gång.

tisdag

Publicerad 2010-11-30 12:41:11 i ,

Vi får se vad denna dag för med sig. Ska iallafall träna idag och försöka att må så bra som möjligt. Det är sanslöst vad en formdipp kan sitta i länge, så jag hoppas att den SNART är över. Och en sak till, 2011 kan inte bli ett sämre år än det som varit, så är det bara. Men vad som än händer, så kommer jag att stå rakryggad i stormen. Jag klarar allt.

SÅÅ SKÖNT

Publicerad 2010-11-29 22:33:45 i ,

Det var skönt att AIK åkte på sin tredje förlust på raken nu, för det har ju gått lite vääääl bra;) för dem på sista tiden. Så för mig som hejjar på djurgården så är det skönt att mitt lag börjar närma sig gnagarjäklarna i tabellen. För det kan ju inte va så, att AIK ska ligga före oss.

 

 

SNACKA OM UNDERHÅLLANDE

Publicerad 2010-11-29 21:06:31 i ,

Det är bara att erkänna igen, jag har fallit för det där programmet "Ung och bortskämd". Detta är nog något av det mest underhållande jag sett i en tv på bra länge.

ORUP ÄR TILLBAKA

Publicerad 2010-11-29 17:51:06 i ,

Det är så kul när gamla hjältar gör en comeback och gör det så bra att man tappar hakan. För jag måste säga att Orups nya platta är överjäkligt bra. Man kan lugnt säga att den är "klassisk Orup". Här kan ni också läsa en bra skön intervju med denna kille som faktiskt bor på Lidingö. Kan ni tänka er...:)

JUL MED MAURO

Publicerad 2010-11-29 17:29:06 i ,

Jag tror jag håller på att bli helt golvad av Mauro Scoccos nya jullåt "Julkort från New york". Detta är en av de bästa jullåtar jag hört på senare år. Men det som gör den så bra, det är att den är så anti mot all julmusik som görs idag. Låten handlar om en väldigt ensam och sorgsen jul, så långt ifrån en Walt Disney jul som man kan komma. Man verkligen känner smärtan i låtens text, och det är en text som är så typisk för Scocco.

vad håller ni på med??

Publicerad 2010-11-29 08:18:33 i ,

Nu tycker jag det börjar gå till överdrift med den svenska hockeyn. För det första så är det ISHOCKEY vi talar om, och det ÄR en tuff och hård sport där det hör till spelet att man tacklas och att det GÖR ont att vara hockeyspelare. För klagar man på att det smäller till ibland, då ska man verkligen inte spela hockey. Jag tycker att det ska vara lite hårt ibland i denna sport, och det ska smälla till när man tacklar. Så detta med att djurgårdens Nils Ekman ska bli avstängd resten av säsongen efter det han gjorde under en match, härom dagen, det är enbart töntigt att läsa om.

det går bra i spåren

Publicerad 2010-11-29 07:56:58 i ,

Det är kul att läsa om framgångarna för det svenska skidlandslaget i längd tycker jag. För det verkar ju som att många skidlöpare verkar ha prickat in formen bra inför denna säsong. Jag tänker framför allt på Charlotte Kalla och Hellner, som visar gryende form. Dock så verkar ju många i det norska längdlandslaget också ha prickat in formen bra, så det kommer nog bli lite av en inhemsk landskamp mellan Sverige och Norge på VM, senare i Vinter.

god morgon sverige...

Publicerad 2010-11-29 07:18:16 i ,

Helt klart är vintern här, för här i Falun är det -13 nu och enormt kallt ute, så nu kan man verkligen säga att vintern är här. Men skönt är det, jag riktigt njuter..:)

en bra kväll

Publicerad 2010-11-27 18:13:32 i ,

Så va man bjuden på middag ikväll, och det tror jag kommer bli kul. Så nu laddar jag upp med ett glas vin, In Flames på stereon och lite tv-spelande....:)

 

 

se upp med ljusen

Publicerad 2010-11-27 10:14:59 i ,

Jag hoppas att alla tar det lugnt med tända ljus så här i adventstider. För det händer ju att hus brinner ner för att folk slarvar med tända ljus. Så jag hoppas att alla i Sverige tar det lugnt med ljusen nu.

 

 

lördag morgon

Publicerad 2010-11-27 10:07:13 i ,

Härligt vad skön lördag det varit så här långt. Sitter här vid middagbordet och äter frukost och plöjjer igenom nyhetssidorna på nätet. I stereon så rullar The Boppers julskiva "Jinglebells rock". Senare blir det att träna samt att äta lunch på stan. Jag tror det kan bli en rätt skön dag idag.

det är helt SJUKT!!!!!

Publicerad 2010-11-27 01:22:07 i ,

Jag kollar av en händelse aftonbladets web sida, och läser först om kvällens idol, vilket är ju en vana vid denna tid så här års. Men jag blir lite skrämd, när jag längre ner på deras hemsida läser om en dödskjutning i Stockholm. Men det som jag först tänker på, det är att nyheter om idol går före ett mord i Stockholm. Det är fan bra sjukt.

ursäkta mig

Publicerad 2010-11-26 22:27:35 i ,

Men om det är 48 personer som läst min blogg idag, då borde det finnas någon som kan lämna en LITEN kommentar......:)

leeeeeksand

Publicerad 2010-11-26 01:13:25 i ,

Jag hoppas att Tommy Salo går till Leksand så vi slipper se dem i Elitserien i fortsättningen också!

Tuffa låt namn

Publicerad 2010-11-25 20:53:57 i ,

Just nu ligger jag i soffan och avnjuter en live dvd med Wilmer X. Och jag måste säga att denna grupp måste ska ett slags världsrekord i häftiga låt namn. Vad sågs om FÖR DUM FÖR POP, TUFF PUCK, BLIND MANS BLUFF, HON ÄR IHOP MED EN INSEKT.

För att lysa...

Publicerad 2010-11-25 20:46:34 i ,

upp i vinter mörkret, så är det så mysigt att tända en massa ljus. Det har jag gjort nu.

fan va kul

Publicerad 2010-11-25 20:01:58 i , 

DETTA VAR KUL ATT LÄSA OM, FÖR DET ÄR JU ALLTID KUL ATT SE ULF LUNDELL LIVE. JAG SKA VERKLIGEN FÖRSÖKA ATT SE NÅGON AV DESSA KONSERTER. FÖR UFFE ÄR ALLTID BRA LIVE.

synd för Söderling

Publicerad 2010-11-25 19:50:05 i ,

Det var tråkigt att läsa om Söderlings förlust idag i tennisen, men jag måste ändå säga att jag är bra impad av hans år. För han slutar kanske detta år som fyra på världsrankingen, och det är inte dåligt för en tennisspelare från Sverige. Den senaste svensken som var rankad så där högt, det var Jonas Björkman för några år sen.

Jag hade på känn att Roger Federer skulle bli bra svår att möta, för han är verkligen inne i en formtopp just nu. Och då är han enormt svår att vinna över. När Federer spelar som bäst, då är han verkligen världens genom tiderna bästa tennisspelare.

 

lite jul musik

Publicerad 2010-11-25 19:39:51 i ,

Det är ju snart jul, och då åker ju de fram så här års. Jag talar om julskivorna, och jag som är en stor musik diggare, lyssnar ju självklart på julmusik också. Jag har några favoriter här som jag tänkte tipsa om...:)

 

 

 

skönt nu

Publicerad 2010-11-25 19:18:02 i ,

Har kommit hem efter ännu en skön promenad ute i det sköna vintervädret. Det är enormt vintrigt nu i Falun, och när jag tittar på termometern så visar den -9,2, så jag njuter verkligen nu.

 

 

Leksand - rest in peace

Publicerad 2010-11-25 13:47:04 i ,

Alltså, kom igen nu Leksand hockey! Vad är det ni håller på med igentligen? Det är frågan jag ställer mig när jag läser om att de är sugna på att värva Tommy Salo till platsen som sportchef. När jag läste detta så blev jag enormt förvånad, men inte direkt överraskad heller. För det verkar som att folket som styr Leksand verkar göra allt för att försätta laget i konkurs. Jag tycker att detta med att värva Salo är enormt dumt. Av vad jag har hört, så måste man värva folk till Leksand som har HJÄRTA för klubben och som brinner för laget. Jag vet inte om Salo är just denna person. Men det är som jag sagt förut, och jag står för det än idag, LÄGG NER LAGET. För leksand hockey har inte någon som helst chans längre att vara med och kriga i elitserien. Den tiden är förbi tror jag. Det finns två vägar för dala hockeyn att gå. Antingen så lägger man ner elit tänket på en gång, eller så slår man ihop Leksand och Mora till ett lag.

 

vi hejjar på Robin

Publicerad 2010-11-25 13:39:18 i ,

Idag så spelar Robin Söderling en bra viktig match mot Roger Federer. Han måste vinna denna match för att ha någon som helst chans att spela vidare i matsters slutspelet. Men jag är hoppfull, för Robin har spelat enormt bra den sista tiden, så jag tror på vinst i eftermiddag.

skön långpromenad

Publicerad 2010-11-24 17:53:09 i ,

Har precis kommit hem från en bra lång promenad ute i det faktiskt, bra sköna vintervädret. Det verkar som att jag är en av få som njuter av att vintern har kommit. För det är sanslöst vad folk börjar gnälla så fort det blir vinter. Men jag är verkligen tvärtom, jag älskar vintern. Det är så skönt när man känner av att det är olika årstider. För att klara vintern bra, så gäller det ju bara att klä sig rätt, och det är inte svårt att göra det. För idag så finns det så enormt fina underställ att ta på sig. Så om man fryser idag, då är man bra slarvig tycker jag.

 

 

söderling VANN

Publicerad 2010-11-23 23:21:49 i ,

Jag måste säga att Robin Söderling imponerar bara mer och mer på mig. Ikväll så vann han en enormt tuff match mot David Ferrer. Det som imponerade mest på mig, det var på det sätt han vann. För det var första gången som Robin spelade som den världsspelare han är. Det är så coolt att se han göra det. Han slog slag som jag inte sett han förut slå. Jag tror verkligen att Robin kan bli världsetta.

 

 

en skön platta

Publicerad 2010-11-23 21:59:53 i ,

Jag hade ju vägarna förbi Myrorna för någon vecka sedan. Det är ju så bra där, för man kan verkligen fynda billiga skivor där, framför allt vinyl. Och snacka om att jag blev glad då jag fyndade denna sköna platta med gruppen "Boston". Denna skiva är en sån där skiva där det knappt finns ett dåligt spår.

 

 

skön musikhöst

Publicerad 2010-11-23 21:50:01 i ,

Det är så kul att ha saker att se fram emot, och så är det för mig denna höst. För det var länge sen jag hade så mycket sköna musik-släpp att se fram emot, som just denna höst och vinter. Det jag framför allt tänker på, det är Roxettes kommande skiva. Det är ju helt sanslöst igentligen att det kommer en ny skiva från dem. Men det gör det, och jag ser fram emot denna efterlängtade platta från Gellner "himself". Mr på himself också, nämligen Orup är ju på gång med en ny skiva snart också. Av de låtar han släppt på sin hemsida, så måste jag säga att det låter bra lovande. 
Mauro Scocco är ju också "havande" och snart föder han en ny skiva också. Det är ju bra länge sen han gav ut något nytt, så det ska bli kul när hans skiva släpps.

 

har simmat

Publicerad 2010-11-23 19:41:18 i ,

Va iväg ikväll och simmade förrut, och det va enormt bra skönt. Måste säga att jag diggar verkligen att simma, för det är så skön träning. Det är så avkopplande också tycker jag, så jag tror nog att det kan bli många pass i simbassängen denna vinter.

 

 

He he

Publicerad 2010-11-22 20:37:11 i ,

Vad kul det ÄR att se "Ung och bortskämd." Jag måste säga att detta program är något av det mest underhållande jag sett på tv.

Snökaos

Publicerad 2010-11-22 20:01:56 i ,

Jag börjar bli bra trött på allt prat om det kommande "snö-kaoset". Det ÄR SÅ töntigt.

Det skulle...

Publicerad 2010-11-22 19:47:37 i ,

...inte va dumt att vara med i det programmet. Men det skulle inte va någon match mot de andra. Jag skulle ju vinna enkelt mot de andra med min kokkonst.:)

Matprogram

Publicerad 2010-11-22 19:44:51 i ,

Det finns ju många matprogram på tv. Men det allra bästa är "halv åtta hos mig".

Zlatan

Publicerad 2010-11-21 21:07:44 i ,

Hur det än är, så kommer inte Zlatan bli stor i mina ögon, förän han gör bra ifrån sig i landslaget.

Har en teori

Publicerad 2010-11-21 20:46:41 i ,

Jag tror jag vet varför det går dåligt för DIF. jag tror det är för att tränaren Hardy Nilsson inte är en tränare som är bra när det går dåligt. Han agerar dåligt i motvind. Det är vad jag tror.

Jobbigt värre

Publicerad 2010-11-21 20:43:45 i ,

Det går ganska bra för AIK just nu. Men det är inget jag gillar direkt. Så jag hoppas att det går bättre för mitt lag, djurgården snart.

så skön söndag

Publicerad 2010-11-21 19:46:06 i ,

Jag måste säga, det är inte dumt med såna här sköna söndagar ibland. För denna dag har verkligen varit grym. Det började med en maratonsittning framför tv´n imorse, då jag följde skidtävlingarna från Gällivare. Det blev ju inte sämre av att det gick hur bra som helst för svenskarna. Sen blev det en skön lång promenad i det otroligt sköna vädret idag. Jag kom faktiskt hem för bara någon timme sen. Nu blir det att mysa här hemma till tonerna av den bästa julplattan jag vet.

 

 

en skön skidsöndag

Publicerad 2010-11-21 15:39:42 i ,

Det har verkligen varit en bra skön söndag idag, och man kan lugnt säga att det varit längdskidor för hela slanten. Men det gör ju inte så mycket när det går så bra för Sverige som det gjort.

 

 

Förr om åren

Publicerad 2010-11-21 14:10:02 i ,

Jag glädjs mycket åt dessa framgångar i längd. För jag kommer ihåg hur det för många år sen. Då fick man ju va glad för en trettionde plats.

Bäst i rutan

Publicerad 2010-11-21 12:19:12 i ,

För mig är den bästa kommentatorn på tv Jakob Hård. Han är enormt kunnig och påläst varje gång han jobbar. Sen har han konsten att göra ett trist lopp intressant.

Svt äger igen

Publicerad 2010-11-21 12:05:33 i ,

En sak är helt klar, ska man se bra sport i tv, då ska man titta på svt's sändningar.

Bra sagt

Publicerad 2010-11-21 11:49:07 i ,

Det va bra härligt att höra Kalla i sin intervju. Hon sa att de andra nationerna kommer få se upp med Sverige under den kommande vintern.

Maria Rydkvist

Publicerad 2010-11-21 11:42:26 i ,

Henne är jag bra imponerad av efter denna helg. Det är kul att hon är tillbaka.

Norsk dominans

Publicerad 2010-11-21 11:40:14 i ,

Men tyvärr va det norska dam laget ännu bättre. Så jag tror att det kan bli även så under skid-vm i Norge.

Vad BRA GJORT

Publicerad 2010-11-21 11:38:20 i ,

Ser just nu att det svenska dam laget tar silver i skid-stafetten. Så SJUKT bra GJORT.

godmorgon

Publicerad 2010-11-21 10:44:23 i ,

God morgon alla nissar ute i vinter sverige. Har vaknat för en dryg timme sen. Nu sitter jag här vid mitt matbord och plöjjer igenom mediebruset på nätet. Den första nyheten som jag fick mig att tänka till lite extra, det var den om att antalet råttor ökar bara mer och mer i Sverige. Det är ju inte så konstigt att det är så, för folk slänger ju så mycket skräp i naturen idag. I en artikel på www.dn.se så kan man läsa om att vi slänger just mycket skräp i naturen. I den artiklen så sägern en representant för anticimex att det är viktigt att vi slänger skräp i papperskorgar. Men det är som jag har sagt många gånger förut, det finns ju knappt några såna ute idag. I många svenska städer så har man ju sparat in på antalet papperskorgar, och det är ju SÅ DUMT så man tror inte det är sant.

Vänner

Publicerad 2010-11-21 03:22:22 i ,

Jag är SÅ trött på folk i min närhet. Jag försöker verkligen att vara en bra vän genom att höra av mig ibland. Men ingen gör desamma för mig. Jag är SÅ trött på att bli utnyttjad. Så passar det inte, så tänker jag ge fan i vissa personer som jag känner.

lätt irriterad

Publicerad 2010-11-20 23:33:27 i ,

Det är en sak som jag kan störa mig på hos folk, och det är att "vissa" kan va så jävla självupptagna med sitt egna liv så att de glömmer folk i sin närhet. Detta har jag varit med om vid ett flertal gånger i mitt liv, och det är lika jobbigt varje gång. Jag känner att man ska ta vara på de vänner man har, och vara rädd om dem. För det är inte lätt att skaffa nya vänner om de man har försvinner. För mig är mina vänner enormt viktiga för mig, men jag har lika lätt att skita i folk som jag tycker inte är värda min vänskap.

årets första snöpass

Publicerad 2010-11-20 14:21:32 i ,

Fan vad det var tungt idag att löpträna, men så brukar det ju också vara så här på försts vinterpasset. Men det gick bra, så jag tror nog att vintersäsongen kan bli bra.

 

 

Svt äger

Publicerad 2010-11-20 12:19:28 i ,

En sak är klar, ska man se bra sport på tv, då ska man se SVT's sändningar.

Norsk dominans

Publicerad 2010-11-20 12:17:26 i ,

Det va lite jobbigt att se hur bra de norska längd tjejerna va. Så VM i Norge kan bli jobbigt för en svensk som jag.

Haag

Publicerad 2010-11-20 12:02:53 i ,

Min favorit denna säsong kommer vara Anna Haag. Hon gjorde också en bra tävling. Henne tror jag mycket på under året.

Ser på skidor

Publicerad 2010-11-20 11:56:44 i ,

Vad kul det är med Kallas enormt fina insats vid tävlingarna idag. Hon kom tvåa idag och det är grymt kul tycker jag.

hej sverige

Publicerad 2010-11-20 10:20:50 i ,

Så var det lördag morgon, och jag sitter här vid mitt frukostbord och äter. På stereon rullar plattan "Tillfälligheternas spel" med Tomas Ledin. Ute så snöar det enormt mycket, så den där löprundan jag tänkte ta förrut, den tror jag att jag ställer in. Det blir nog att följa längdåknings tävlingarna från Gällivare på tv idag istället.

Vart hjärtat finns

Publicerad 2010-11-19 23:02:25 i ,

Jag känner verkligen att falun är mitt ställe att bo på. Jag tycker så mycket om att bo här.

Dalkarl?

Publicerad 2010-11-19 22:52:19 i ,

Det är många som sagt att en stockholmare som jag inte kan bli en dalmas? Enligt mig så är jag redan det:)

En bra film

Publicerad 2010-11-19 22:47:59 i ,

En film som verkligen har fångat mitt hjärta är "Masjävlar". Jag ser på den nu.

Ett bra program

Publicerad 2010-11-19 21:55:28 i ,

Jag ser just nu på "Skavlan". Och jag måste säga, att jag gillar detta sköna program.

Holly Hunter

Publicerad 2010-11-19 21:51:56 i ,

Hon är helt klart en av mina favoriter inom amerikansk film. Jag ser just nu henne på tv.

i helgen börjar det

Publicerad 2010-11-19 13:03:48 i ,

I helgen som kommer nu, så börjar skidsäsongen på allvar. Och då tänker jag inte på att jag själv ska tävla:) utan jag tänker på våra svenska tävlande i alla vintersporter som man kan följa genom tv-rutan. I helgen så är det tävlingar i längd i Gällivare. Det ska bli intressant att följa Kalla, Hellner och alla de andra.

 

mer dum-tv

Publicerad 2010-11-18 14:32:10 i ,

Det verkar som att det blir mera skit i tv-rutan även nästa år, för det ska sändas ännu en säsong av "Ullared". Jag förstår inte vad det är som folk gillar i den serien? För mig är det något av det sämsta jag sett på tv.

tänkte på en sak

Publicerad 2010-11-18 13:39:20 i ,

Jag såg på "Uppdrag granskning" igår, och som vanligt så var det ett bra program. Det fick mig som vanligt att tänka till lite mera. Igår så handlade det om en ung tjej som ville göra en skönhetsoperation. Hon valde att göra denna i Polen, för hon ville inte vänta. Men det var något som gick rejält snett vid denna operation, för hon vaknade inte upp efter att hon fått bedövning. Det första jag kommer och tänka på, är att hur bra är de Polska läkarna igentligen på skönhetsoperationer? Om jag skulle göra en sån operation, då är inte Polen det första land jag kommer att tänka på.

Hem nu

Publicerad 2010-11-17 17:02:14 i ,

Nu ska jag hem och njuta av en skön kväll fylld med god mat. Ikväll ska jag testa en ny pasta rätt jag aldrig testat förut.

Har simmat

Publicerad 2010-11-17 17:00:28 i ,

Jag va och sintränade ida. Måste säga att det är en bra skön form av träning. Idag blev det cirka 80 längder.

faaan

Publicerad 2010-11-16 15:30:04 i ,

jävla kärring jag prata i tele med då. Hur vore det om vi i sverige skulle börja tänka lite på att ta vara på en bra ide, istället för att på en gång "måla fan på väggen"......

jag har SORG

Publicerad 2010-11-16 12:54:26 i ,

Jag måste säga att det var med sorg i strupen, jag läste om att en av mina absoluta favorit skivaffärer kommer att slå igen. Jag talar om Borlänge skivbörs. Jag har ju genom åren stått och letat i en och annan skivback, eftersom jag är en stor skivsamlare av rang. Och man kan lugnt säga att jag har varit i många skivbörsar genom åren, men det är två som jag har som mina stora favoriter. Den första jag tänker på, det är Skivhögen i Stockholm. Där har jag nog slängt ut en förmögenhet på skivor, men de har så sjukt bra utbud och bra priser. Där kan man finna en ny skiva för 50 kr. Den andra skivbörsen som är min stora favorit, det är just Borlänge skivbörs, och det är mycket för att den är så enormt mysig att handla i. Så det är med stor sorg jag ser att den ska slå igen. Det är nästan som att förlora en vän. Men tiderna förändras, och det hör ju till att det sker förändringar, även om vissa känns lite extra i hjärtat.

 

 

såg fotbollsgalan igår

Publicerad 2010-11-16 12:41:21 i ,

Jag måste bara säga en sak, kanalen tv4 börjar bli allt sämre ju längre tiden går. Jag vet inte vad det är med denna kanal, men det verkar som att de gör allt fel numera. För det är inte ofta de får till sina program numera. Förr om åren så var tv4 en kanal som stod för hög kvalitet på sina program, men så är det verkligen INTE idag. Ett bra exempel på detta är fotbollsgalan som gick i denna kanal igår, det var nog något av det sämsta jag sett på bra länge. Förut gick den ju i sveriges television, och då var det faktiskt en sevärd sändning. En sak som tv4 borde tänka på tills nästa år, det är att ta bort Peter Jihde som programledare, för snacka om övertänd kille. Sen så tycker jag vi borde hylla våra fotbollsspelare som spelar i allsvenskan och inte de som spelar utomlands.

Ute och myser

Publicerad 2010-11-15 17:03:37 i ,

Just nu är jag ute och går. Det är så nice att ta en promenad när det snöar.

Zlatan

Publicerad 2010-11-14 20:14:26 i ,

Vad allt är överdrivet när det kommer till honom. Jag gillar inte han som spelare.

Men trots allt

Publicerad 2010-11-14 18:45:35 i ,

Så här tre kronor gjort en väldigt bra turnering för det svenska laget. De spelade väldigt bra. Det ser ljust ut för laget i framtiden.

Ser inte bra ut

Publicerad 2010-11-14 18:35:25 i ,

Fast just när man är så glad, då gör finnarna 3 - 1. Man Vad jobbigt om vi förlorar mot dessa jobbiga killar från finland.

Vi vinner

Publicerad 2010-11-14 18:29:45 i ,

Jag kollar på matchen mellan sverige och finland i Karjala cup. Måste säga att det är en bra match. Men jagtror på svensk vinst.

nu hoppas vi på tre kronor

Publicerad 2010-11-14 17:34:01 i ,

Om tre kronor slår finland idag, då vore denna dag HELT perfekt. För det vore så kul om Sverige kunde vinna över finland hemma i deras nationalarena. Det vore MYCKET kul...:) hehehehehehe

här händer det saker

Publicerad 2010-11-14 17:19:09 i ,

Herregud vilken söndag detta har varit då. För snacka om att det händer saker denna Söndag. Först så går Robin Söderling och vinner mastersslutspelet i Paris, och sen så ser man att Mona "tråkisen" Sahlin har avgått. Men jag tycker det är bra att hon avgår, för hon har verkligen inte varit någon bra partiledare för Socialdemokraterna.

Lite kul

Publicerad 2010-11-14 16:42:49 i ,

En sak som är lite kul. Det är att Robins tränare Magnus Norman vann just denna tävling för nästan exakt tio år sedan. Det är lite kul.

Så stort

Publicerad 2010-11-14 16:40:42 i ,

Det är SÅ stort att Robin vann masters turneringen i Paris. För mig är detta en av de största prestationerna en svensk tennisspelare gjort.

HELT SJUKT!!!

Publicerad 2010-11-14 16:21:33 i ,

Jag ser just nu på finalen i tennisens slutspel. Min favorit i tennisen numera, Robin Söderling är med i matchen. Och just nu leder han med 1-0 i set. Och det är helt SJUKT vad bra Robin spelar just nu.

söderling i final

Publicerad 2010-11-14 13:10:11 i ,

Detta trodde jag verkligen inte, att Robin skulle spela final i Masters slutspelet. Det är så kul att bli överraskad ibland i sportens värld. Jag har alltid trott att Robin hade detta storspel i sig, och jag hoppas att han kan plocka fram sin allra bästa tennis idag, då han kliver ut på banan i Paris.

hejja Söderling idag

Publicerad 2010-11-13 11:24:26 i ,

Helt klart så tycker jag att en av de största inom svensk idrott 2010, det är för mig Robin Söderling. Varför jag tycker så, är mycket för hans otroliga jämnhet under detta år. För det är inte dåligt hur han har spelat under detta år. Nu är han aktuell i en av två semifinaler i mastersslutspelet. Idag möter han den franska spelaren Michael Llodra. Jag tror faktiskt att Robin har en stor chans att gå till final, och gör han det, så är det grymt bra gjort. Så idag hejjar vi på Robin.

ett riktigt skitprogram

Publicerad 2010-11-13 11:11:42 i ,

Jag brukar inte gilla att skriva om tv-program här i min blogg, men jag bara måste kommentera ett av den förra veckans allra största "snackisar" inom tv-mediet. Det jag tänker på är "Ung och bortskämd", ett program som verkligen har retat upp folket i den svenska "ankdammen". Jag har inte sett detta program, men av allt jag läst om det, så kommer jag nog aldrig att göra det heller. Det jag inte heller fattar, det är hur någon orkar stämma detta program för att de smutskastar föräldrarna till dessa ungdomar. Man kanske skulle ställa sig frågan om de överhuvudtaget har tänkt på varför de är föräldrar och hur de uppfostrar dessa barn.

Lördag morgon

Publicerad 2010-11-13 09:45:12 i ,

Ligger i min säng och lyssnar på radio programmet "ring så spelar vi". Att lyssna på det är verkligen så kul. Det är inte lördag annars för mig.

En bra dvd

Publicerad 2010-11-12 21:30:10 i ,

Ikväll har jag kollat på Gyllene Tiders dvd "Parkliv". Jag måste säga att den är rätt kul att se.

nu lagas det mat

Publicerad 2010-11-12 19:19:06 i ,

Ikväll så har jag tänkt fira en sak, och det är att jag lever och mår bra. Jag tycker verkligen det är något att fira, så ikväll ska jag göra riktigt god mat. Ikväll blir det entrecote med basilikagnocchi och vitlökschampinjoner. Till det blir det ett gott rött australiskt vin..:) Ha en bra helg alla jag känner...

 

 

Kjellvanders nya

Publicerad 2010-11-12 14:29:24 i ,

Jag lyssnar just nu på Christian Kjellvanders nya skiva. Och jag måste säga att så här långt gillar jag vad jag hör.

sista försöket

Publicerad 2010-11-11 14:04:01 i ,

Det verkar som att Peter Forsberg ska göra ett allra sista försök att komma tillbaka. Jag som hockeyälskare ser detta från två håll. Det första jag tänker på, det är att det är självklart kul om Peter skulle lyckas komma tillbaka, för jag tror han fortfarande har mycket hockey "i sig" och att han kan prestera på världsnivå fortfarande. Annars så tror jag inte han skulle försöka att komma tillbaka hela tiden. Men det andra är att jag tycker det börjar bli enormt tråkigt och pinsamt att läsa om alla Peters comeback försök. Jag tycker att han borde inse att kanske "tåget har gått" och att hans storhetstid är förbi. Men jag vill ju så klart att han ska komma tillbaka och visa omvärlden en gång för alla, att han är världens bästa hockeyspelare, när allt stämmer.

 

 

inte SÅ bra

Publicerad 2010-11-11 13:54:57 i ,

Som stor hockeyfan som jag är, så har man ju sett den del otroligt bra straffar genom åren. Den bästa enligt mig, det är nog den straff som avgjorde os-finalen i hockey mellan Kanada och Sverige 1994, som slogs av Peter Forsberg. Den straffen är legendarisk enligt mig. Men denna straff, det är nog den sämsta jag sett. Kolla in klippet nedan.

 

 

jag tror på vinst

Publicerad 2010-11-11 13:32:44 i ,

Ikväll så är det stor premiär för "det nya" tre kronor under ledning av Per Mårts. För ikväll så möter tre kronor Tjeckien i Karjala Cup. Jag hoppas verkligen att sverige vinner och att de gör det stort. För jag vill se ett tre kronor som spelar en glad och kul hockey.

 

 

jag är imponerad

Publicerad 2010-11-11 13:28:57 i ,

Jag läste att Robin Söderling vann den första matchen i årets sista stora tennis turnering, jag talar om Masters slutspelet i Paris. Det är så kul att vi återigen har en tennisspelare i topp på rankingen. Det var ju några år sen vi hade det. Men jag är så imponerad av den förvandling Robin har gjort sen han började tränas av den förre storspelaren Magnus Norman. Efter att de började samarbeta så har det bara gått spikrakt uppåt på världsrankingen. Nu väntar jag bara på det sista steget, det att Robin blir världsetta. För jag tror han har kapacitet till det.

 

"hem igen till jul"

Publicerad 2010-11-10 00:53:02 i ,

Nu när snön har kommit hit till där jag bor, så går det inte en dag utan att jag tänker på hur min julafton var förra året. Det var nog det jobbigaste jag varit med om. Det blev ju så att jag firade julafton själv, och jag måste säga att detta ÄR DET jobbigaste jag varit med om. Jag är en kille som är enormt social av mig, och jag älskar att vara bland människor. Så att det kom sig att jag va själv på julafton förra året, det blev lite som en chock för mig. Det gick bra, men det var självklart bra jobbigt. Så jag har bestämt mig, för att detta år ska jag ha den bästa julafton jag någonsin kan ha. Jag vet redan på förhand att det kommer bli bra, för jag kommer att vara med mamma och pappa i norrland. Det är faktiskt något jag längtat efter i flera år, så det kommer nog bli bra fett nice.

 

 

Nu har snön kommit

Publicerad 2010-11-09 22:29:26 i ,

Det är alltid lika intressant varje år när den första snön kommer. Vi står alltid lika oförberedda. Jag fattar inte detta. Vi lever ju i ett land med snö stora delar av året.

Vänner

Publicerad 2010-11-09 21:49:35 i ,

Det finns inget som gör mig så glad, som när mina vänner har det bra. För det är så, att ni som är mina vänner, ni betyder mycket för mig. Så det är kul när man för veta bra saker som händer dem ibland. Idag fick jag höra just en sån sak, och det gjorde mig bra glad.

Livsnjutare

Publicerad 2010-11-09 21:31:14 i ,

Jag måste säga en sak. Det är att jag är väldigt bra på ATT LEVA och ha de bra. Med andra ord, jag är en stor livsnjutare-

jag tror på Mårts

Publicerad 2010-11-09 12:43:11 i ,

Jag gillade verkligen att Per Mårts fick ta över jobbet som tränare för Tre Kronor, det är ett beslut som jag tror kan utmynna i något "stort" framöver. Det jag gillar med Perra, det är hans hockeyfilosofi, för han vill verkligen vinna till varje pris, och det gillar jag. Sen så verkar han vara en skön snubbe som jag tror går ihop med de flesta personer. Sen är det en annan sak som jag gillar hos han. Det är att han har anställt en målvaktstränare på heltid, för det fanns inte förr om åren när sunkige Bengt-Åke Gustavsson va tränare.

 

 

samarbetar de eller???

Publicerad 2010-11-09 12:33:12 i ,

Det är en sak jag funderat över bra mycket de sista åren. Och det jag tänker på är om mediebolagen som gör tv-program har ett samarbete med kvällstidningarna. Det verkar nästan som att det är det. För det är inte LITE de skriver om tv i kvällstidningarna, och jag undrar om det svenska folket verkligen VILL läsa om allt som skrivs. Iallafall är inte jag det, jag är helt ointresserad av alla skitprogram i tv. Det senaste exemplet som man kan läsa om, är det där tv-programmet om en massa bortskämda ungdomar, som sänds i svt.

en skön höst platta

Publicerad 2010-11-08 23:14:18 i ,

Jag tror jag har upptäckt mitt "soundtrack" till min höst och vinter detta år. Det är en liten underbar live platta med den gamle rockartisten Bryan Adams. Han har gett ut en platta från sin pågående "Bare bones" turnee. På skivan finns det gamla och nya låtar i helt nya akustiska versioner. Jag måste säga att jag blir bra imponerad av mr Adams här, för här visar han verkligen vilken grym artist, och framför allt musiker han är.

 

 

det är INTE bra

Publicerad 2010-11-08 12:49:11 i ,

Detta var inte så kul läsning, för en djurgården fan som jag. Att Marcus Ragnarsson måste sluta som hockeyspelare, är ett stort tapp för djurgården. För Ragnarsson är en sån där spelare som är enormt viktig för laget, han är en stor ledare på plan men också en enormt bra spelare. Så det kommer bli svårt för laget att ersätta honom. Men det är bara att tacka för allt han gett mig som hockey fan. Tack som fan...

 

 

skönt för malmö

Publicerad 2010-11-08 12:32:29 i ,

Jag tycker att det var rättvist att Malmö FF vann det allsvenska guldet i år, för det är inget lag som spelat så bra fotboll som just detta lag, så självklart ska de då vinna guldet. Sen så måste det ju vara rätt skönt att få något att glädjas åt i Malmö, efter allt som varit med skjutningarna på stan.

skotten i malmö

Publicerad 2010-11-08 12:01:51 i ,

Det verkar som att de kanske har fått tag i han som sprungit runt och skjutit på folk i Malmö. Jag hoppas att det är rätt person, och att han sitter inne länge i fängelse för detta han gjort.

måndag

Publicerad 2010-11-08 11:55:05 i ,

Då är det dags för en ny vecka, så nu kör vi..:)

skön musik i natten

Publicerad 2010-11-08 01:16:08 i ,

Sitter här i mitt rum och surfar runt på musiksidor på nätet, detta gör jag till tonerna av en best of skiva med Norah Jones. Hennes röst är verkligen som ett gott pålägg på en smörgås...:)

 

 

 

 

men jag vet

Publicerad 2010-11-07 22:14:07 i ,

...vad som är botemedlet för mig, om jag känner mig lite deppig. Då är det bara att lyssna på artisten Anna Ternheim. Hennes musik är verkligen en skön snuttefilt i örat om man behöver lite tröst i höstmörkret.

 

 

söndagsångest

Publicerad 2010-11-07 22:03:50 i ,

Jag brukar inte känna så här, men jag känner mig så deppig ikväll. Vet inte vad det är riktigt????

Frölander

Publicerad 2010-11-07 20:59:08 i ,

Jag såg nyss på sporten. Då kunde man se att simmaren Lars Frölander kan fortfarande. Han vann i helgen under tävlingar i Sthlm. Jag måste säga att jag är grymt imponerad av han.

Låt kungen vara

Publicerad 2010-11-07 19:33:34 i ,

Jag tycker det är så enormt löjligt att läsa om det "drev" som just nu förföljer våran kung. Jag tycker vi ska låta han vara så han kan fortsätta att sköta sitt jobb som svensk kung. Jag tycker han gör ett bra jobb.

jag tänkte på en sak...

Publicerad 2010-11-07 13:20:33 i ,

Det var en sak som jag iaktog igår då jag va ute, och det är hur folk klär sig då de går ut. För vissa var så enormt fult klädda, det var som att de bara tagit det första bästa i garderboben och sen har de nöjt sig med det. Jag har alltid tyckt, och det kommer jag stå för, att går man ut, då klar man "upp sig" inte "ner sig". För själva meningen med att gå ut, det är väl att man ska klä sig snyggt.

fest igår...

Publicerad 2010-11-07 13:05:10 i ,

.....och idag mår man som man förtjänar. Är bra bakis idag. Så idag blir det bra lugnt....

 

 

Vilket drag...

Publicerad 2010-11-06 19:58:11 i ,

Håller på att göra mig i ordning för kvällen nu. Samtidigt tittar jag på en dvd med bruce springsteen. Det äR en konsert från 1975. Man kan lugnt säga att han va bra redan då:)

DE VANNNNNN

Publicerad 2010-11-06 19:37:20 i ,

Vad skönt att det blev vinst för djurgården ikväll. För de förlorade ju senast i derbyt mot AIK, så för mig som håller stenhårt på Dif, så var det skönt med en vinst. Nu blir det SM-Guld..:)

 

 

jag undrar

Publicerad 2010-11-06 17:09:12 i ,

Vart finns tjejen som gör allt för att göra mig lycklig????

 

 

Ett bra band

Publicerad 2010-11-06 16:27:08 i ,

Jag tänkte bara tipsa om ett väldigt bra band som heter BAD CASH QUARTET. De va ett väldigt populärt band för några år sen. Men efter tre skivor gick de skiljda vägar. Det va synd, för de gjorde grymt bra musik. Deras bästa skiva är, enligt mig deras OUTCAST.

Bada

Publicerad 2010-11-06 16:22:52 i ,

Det äR nog något av det bästa jag vet:)

Lördag eftermiddag

Publicerad 2010-11-06 16:21:26 i ,

Det äR inte helt fel att börja en kväll med ett långt och skönt bad. Sen lite bra musik till det, då är jag hemma. He he

vilket gnäll

Publicerad 2010-11-06 11:31:59 i ,

Ibland blir jag bra trött på svenska idrottare på elitnivå, de har en förmåga att gnälla som gör mig bra irriterad. Den jag tänker på nu i första hand, det är Stefan Ridderwall som är målvakt i Djurgården. Han talar nu ut i media om att han blev irriterad på djurgården fansen som buade ut den andre målvakten i djurgården efter dess dundertabbe i derbyt senast. Han säger att han blev bra arg då klacken började bua ut Mark Owuya. Men jag förstår fansen, för en sån tabbe som Owuya gjorde, det ska bara inte få hände i en hockeymatch i elitserien. Det hör hemma i de lägre divisionerna. Och kan inte han ta lite kritik från läktarna, då har han VERKLIGEN inte på en hockeyrink att göra. För om han tror att han ska kunna spela sen i NHL, då måste han kunna ta lite buande från läktarna. För i USA och Kanada är de inte sena med att visa sina känslor för sina spelare. Där är det regel att de buar ut sitt lag, om de spelar dåligt. Så nej, sluta GNÄLL SÅ FÖRBANNAT svenska hockeyspelare.

är jag pretentiös???

Publicerad 2010-11-05 22:56:08 i ,

Jag tänker på en sak. Jag tror att jag börjar gilla vinyl framför cd. Är det för att jag börjar bli gammal eller för att jag börjar bli en riktig musikdiggare? Men jag måste säga, att sätta på en vinylskiva på stereon, och höra det där "knastret" i högtalarna när skivan börjar spelas, det är fan i mig gudomligt SKÖNT för mig.

musik att sova till

Publicerad 2010-11-05 22:41:57 i ,

För några dagar sen så lyssnade jag på Frank i P3, ett otroligt bra program i den kanalen. Då diskuterade några personer bra musik att somna till om nätterna. De radade upp en hel del artister och grupper, vars skivor och låtar skulle vara bra bot mot sömnlöshet. Själv så har jag en artist som jag brukar lyssna till om jag vill somna, och jag måste säga, att hennes musik är som gjord för att lyssna till om nätterna. Jag vet inte om det är ett bra betyg för henne. Men den artist jag tänker på, är Sophie Zelmani, hennes musik är som balsam för öronen om nätterna.

så skönt

Publicerad 2010-11-05 19:47:56 i ,

Vad skönt att det finns någon som plockar ner divan Zlatan. Jag tycker det är så skönt att han får stryk, så han vet sin plats. Jag har aldrig varit något stort fan av denna fotbollsspelare. Och jag tycker det vore skönt om han kunde bojkotta landslaget, för han är aldrig bra där ändå.

 

 

nya kunga boken???

Publicerad 2010-11-05 19:34:39 i ,

Vem är igentligen intresserad av den där nya boken om Kungen??? inte fan är jag det iallafall.

fredakväll

Publicerad 2010-11-05 18:34:42 i ,

Nu blir det Gyllene tider på stereon och jävligt god mat på tallricken här hos mig..:)


 

Topp 3 Bryan Adams

Publicerad 2010-11-05 17:59:44 i ,

När jag ändå är på gång. Här kommer en lista till... 1 Heaven 2 House arrest 3 Summer of 69

så skönt med fredag

Publicerad 2010-11-05 15:24:00 i ,

Ikväll tror jag det kan bli en alldeles lysande kväll, för det är ju fredag och det är så klart den bästa dagen på veckan. Imorgon verkar det som att det till och med blir utgång, så se upp Falun, för här kommer "KlabbetheMAN:)

 

 

man blir imponerad

Publicerad 2010-11-05 12:45:28 i ,

En av de största inom svensk herr simmning, jag talar om Lars Frölander har bestämt sig för att satsa mot OS i London 2012. Jag kan inte annat än att bli bra imponerad av denna herre. För det är inte dåligt att vara i så pass bra form att han för några veckor sen simmade på en av de bästa tider han gjort de sista fem åren. Så det är klart som korvspad att han ska med till OS i London om han är så bra.

 

 

de döda

Publicerad 2010-11-05 12:27:42 i ,

Snart är det ju alla helgons dag, och det är ju en dag då man ska komma ihåg de som gått bort de sista åren. Jag tycker detta är en bra dag, för jag tycker vi ska tänka på de döda på ett bra sätt. Jag läste också en enormt bra krönika av Fredrik Strage som slog an en sträng hos mig, för jag har varit med om lite av samma sak. Det är enormt jobbigt när en ung människa går bort. Läs och njut...

jag sörjer

Publicerad 2010-11-05 00:17:45 i ,

Ibland så tänker jag tillbaka på gamla tider och får då minnen i huvudet som jag vårdar ömt. Detta är tyvärr minnen som aldrig kommer att komma tillbaka, och det gör ont i mig när jag tänker på det. För dessa minnen är något av det finaste jag upplevt. Jag vet att tiderna förändras och det är lite av livets gång, men varför måste det bli till det sämre, när personen i fråga inte fattar något. Helt klart så är dessa "minnen" jag tänker på enormt värdefulla för mig. Jag hoppas verkligen att de kanske kan komma tillbaka någon gång, men jag har inte stora förhoppningar om det.

trist att de förlorade...

Publicerad 2010-11-05 00:15:15 i ,

Jag såg att Aik vann även det andra derbyt, vilket var BRA JÄVLA jobbigt för mig som är djurgårdare. Men spelar de så otroligt dåligt som de gjorde ikväll, då förtjänar de inte att vinna. För djurgården spelade långt ifrån bra ikväll, och det gör bra ont att erkänna, men Aik var det bättre laget ikväll.

derby ikväll

Publicerad 2010-11-04 13:34:35 i ,

Ikväll är det dags för det andra derbyt för året mellan Djurgården och Aik. Jag som är dif-are hoppas ju självklart på revansch efter förra gången då vi åkte på torsk. Jag hoppas också att det blir lugnare på läktaren och att det inte blir bråk. För det var ju helt sjukt vad trubbel det blev förra gången.

 

 

som om man inte visste det

Publicerad 2010-11-04 12:58:25 i ,

I många medier nuförtiden, så kan man läsa om att vi kommer få en allt större andel pensionärer i Sverige. Antalet kommer att gå i taket om bara några år, när alla i 40-tals generationen går pension. Det som är lite jobbigt, det är att antalet som jobbar har minskat betydligt. Det är inte så bra, för det kommer krävas enorma mängder pengar för att försörja alla pensionärer i framtiden. Så vi måste komma igång och skapa jobb för de som inte har jobb i Sverige.

Bruce

Publicerad 2010-11-03 16:38:47 i ,

Just nu mår jag väldigt bra. Det är skönt:)

roxette är tillbaka på ALLVAR

Publicerad 2010-11-03 13:26:57 i ,

Det är så kul att Roxette är tillbaka. De kommer ju i dagarna att släppa första riktiga skivan sen "Room service" som utkom 2001. Sen så ska de ju tydligen åka på en riktig världsturnee. Detta är så strålande att man nästan måste fira det ikväll med lite god mat och jävligt mycket Roxette på stereon..:)

 

 

 

 

undrar

Publicerad 2010-11-03 12:45:56 i ,

Sen kan man ju undra, hur Mona Sahlin har tid att i nästan en vecka besöka Stockholm Open. Har hon inte annat för sig kan man ju tycka?

 

onsdag

Publicerad 2010-11-03 12:38:44 i ,

Idag var det helt otroligt vilket dåligt väder det är här i Falun. Det bara vräker ner, så jag hoppas att det snart slutar, för ska ju senare iväg och simma. Då hoppas jag att det slutat.

Är det bara jag som är enormt trött på Mona Sahlin i svensk politik? Jag är det iallafall, och jag tycker att det är dags för henne att avgå och lämna över till någon som brinner mer för politik. För jag tycker att hon verkar enormt trött numera, det är inte alls samma "glöd" när hon debatterar i tv.

vill HAAAAA

Publicerad 2010-11-02 21:33:39 i ,

Nu i dagarna så släpps ju en ny box, där Bruce Springsteen samlar allt material som han spelade in till skivan "Darkness on the edge of town". Den plattan är inte direkt någon favorit hos mig, jag tycker att den är lite för ojämn. Men det beror mycket på att det var lite av fel låtar som hamnade på plattan, tycker jag. För när man kollar så här i efterhand, på det material som blev över, så skulle plattan ha kunnat blivit bra mycket bättre. Den box som nu har kommit ut, visar verkligen på det. Helt klart så är denna box ett måste för alla som gillar Bruce och hans musik.

 

 

 

 

lite sjukt...

Publicerad 2010-11-02 11:35:06 i ,

Vad konstigt det känns att studera Elitserien i hockey just nu. För denna vecka så ligger Aik före Djurgården i tabellen. Man får gå långt tillbaka i tiden för att hitta när detta hände senast. Det känns ju bra jobbigt som dif-fan att det är så. Men jag hoppas att vi snart går om idioterna i Aik....:)

 

död och förödelse

Publicerad 2010-11-02 11:21:24 i ,

Det måste vara helt hopplöst igentligen att skapa fred i mellanöstern. För det verkar som att folket där inte vill ha fred. För när det börjar komma överens om en fredsplan, då smäller det alltid en bomb någonstans och så är de tillbaka på noll. Sen så undrar jag hur media i sverige orkar följa allt som händer i Jerusalem och andra ställen där. För det enda vi får höra därifrån är ju bara elände. Det vore kul någon gång, om man fick höra goda nyheter därifrån också.

moorning

Publicerad 2010-11-02 10:59:43 i ,

Detta kommer bli en rätt intressant dag. Ska på ett möte på AF angående jobb i Norge, det tror jag kan bli bra intressant. För man kan ju lugnt säga att jag är bra intresserad av att jobba där. Det som var lite kul, när jag besökte AF igår, det var att handläggaren jag hade, hade ingen aning om detta möte. Jag hade tagit reda på det själv. Det är ju bra dumt, att de som jobbar varje dag på AF, inte har någon kunskap om det som händer där.

softa ner

Publicerad 2010-11-02 00:31:48 i ,

Vad skönt det är att softa ner kvällen med lite skön jazz av Miles Davis...

 

 

sommarpratarna

Publicerad 2010-11-01 21:26:14 i ,

Har för en liten stund sen avnjutit tv-programmet "Sommarpratarna". Och jag måste säga, detta lilla enkla program i tv-aparaten är litet av ett mästerverk i mediebruset. Men jag tycker att detta program verkligen behöver lyftas fram, bland all dynga som finns i tv-mediet.

ja du...

Publicerad 2010-11-01 19:58:46 i ,

Det krävs inte mycket för att jag ska må bra. Lite gott vin, lite god mat och bra musik på stereon. Har jag det, då mår jag väldigt bra. Så har jag det just nu. Jag har precis i detta nu lagat en väldigt god middag, och till det avnjuter jag ett enormt gott vin. På stereon så rullar Gyllene tider..:)

man blir lite trött

Publicerad 2010-11-01 12:45:18 i ,

Jag såg igår på reprisen av "Skavlan" på tv. Oftast så är han enormt bra på att intervjua sina gäster och man verkligen njuter av hans program. Men på senare tid så tycker jag att han har blivit bra mycket sämre i sina intervjuer. Och botten nåddes igår då jag såg hans intervju av giganten Tom Jones. Han är ju en enormt stor sångare och har en spännande karriär bakom sig. Nu är han aktuell med en av sina bästa skivor på år och dar. Han har ju också nog mycket kul att berätta, men Skavlan fick inte ur sig någonting alls. Jag höll på att krevera av ilska när han började interjvun med att kommentera först hans hår, och sen att han inte längre ser sexig ut i läderbyxor. Va fan, Skavlan har en av de största sångarna världen har skådat i sitt program, och det enda de snackar om, det är hans hår. Det är inte underligt att folk slutar titta på tv. Man kan ju först och främst, förvänta sig att Skavlan ska snacka lite om hans musik. Det är ju därför han är där.

 

 

så han säger

Publicerad 2010-11-01 11:58:34 i ,

"It´s not easy being happy" sjunger Ed Harcourt på sin senaste skiva "Lustre". Och jag kan inget annat än att hålla med. Det är inte lätt alla gånger att vara glad. Men jag är en glad skit, och jag orkar inte med att vara sur, jag har gett mig fan på att vara en glad skit hela livet.

 

 

jag njöt denna morgon

Publicerad 2010-11-01 11:19:01 i ,

Jag har kanske inte tagit upp detta så många gånger här på bloggen, men jag måste ta upp en sak. Jag tänker på det fantastiska radioprogrammet "P3 dokumentär". Det är ett program som sänds varje söndag och är ungefär en timme och tjugo minuter långt, om man laddar hem det i pod versionen. Men deras dokumentärer är så välgjorda att man kan höra dem flera gånger. Vilket jag har gjort de senaste åren, jag fullkomligen slukar deras program, vissa har jag hört flera gånger. Men de är så bra. Jag kan verkligen rekommendera deras senaste dokumentär, den om Sverige under andra världskriget.

måndag morgon..

Publicerad 2010-11-01 11:09:44 i ,

Så var det måndag igen, men jag känner verkligen ingen ångest över att en ny vecka har börjat. Snarare känner jag att jag ser fram emot en ny vecka, och vad den kan föra med sig.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela