klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

vill ha ÄKTA kändisar

Publicerad 2010-10-31 13:12:06 i ,

Jag blir så trött ibland då jag tänker på vad det är för folk som blir kända idag. För det är ju verkligen så, att folk blir kända för HELT andra saker idag, mot hur det var förut. Jag är ingen kille som brukar gnälla om att det var bättre förr, men på ett sätt är det lite så. Förr i tiden så blev folk kända för att de åstadkommit något, något som man kunde ta på och som var äkta vara. Det kunde vara en artist som gjort en bra skiva, eller en skådespelare som gör en bra insats i en film eller en utövare av en sport. Idag så blir folk kända genom att ha sex i en dokusåpa, vara med i det för jävla dåliga programmet Idol eller andra saker. Jag vill ha tillbaka folk som blir kända för att de gör något BRA. Är det för mycket begärt?

Nedan så kan ni se en lista på folk som gjort något bra och äkta.....enligt mig då..:)

 

 

jag hoppas på Mårts

Publicerad 2010-10-31 12:48:30 i ,

Det ska bli spännande att följa Per Mårts när han har tagit över kontrollen över Tre Kronor. Jag tror helt klart på hans spelidé och sätta att leda ett lag. Framför allt är det en sak som jag tror kan vara bra för Mårts. Och det är att han har daglig kontakt med de svenska spelarna i NHL. Det var en sak som inte Bengt-Åke Gustavsson hade. Han var ju knappt över till USA och NHL. Detta tror jag kan vara en bra sak.

verkar som en bra kväll

Publicerad 2010-10-30 17:48:55 i ,

Håller på att göra mig i ordning för kvällen. Spisar skivan "I centrum" med Bo Kaspers Orkester. Denna skiva är helt klart en av deras bästa.

det är inte krig???

Publicerad 2010-10-30 11:06:01 i ,

Jag råkade lyssna på nyheterna på radion denna morgon. Då fick jag höra våran försvarsminister Sven Tolgfors. Han uttalade sig om konflikten i Afghanistan och han svarade på frågan varför vi är där. Och den frågan tror jag de flesta vt svaret på. Men det jag reagerade mest på, det var att han sa "det är inte krig den svenska truppen medverkar i". Men då undrar jag, vad är det då? Är det en picknick vi är ute på efter? Och det måste vara en väldigt farlig picknick när svenska soldater har stupat. Det är väl klart som fan det är krig, och det är konstigt att svenska politiker inte vågar fejsa sanningen.

god morgon sverige

Publicerad 2010-10-30 10:48:03 i ,

Oj oj vilken kväll igår. Man kan lugnt säga att det blev både god mat och en väldans massa skratt igår. Tack för det....:):):) Nu blir det frukost här och Savage Garden på stereon...:)

 

 

kul för norrland...

Publicerad 2010-10-29 10:51:40 i ,

Dock så tycker jag, som är lite halv-norrlänning att det är kul att det går bra för lagen som kommer från norra delarna av Sverige. Jag tänker främst på Skellefteå, Luleå och Timrå. Särskilt Luleå spelar en enormt kul och häftig hockey. Jag tror LIF kan va med om att spela om guldet i år. Får de bara ha sitt lag fritt från skador, så tror jag vägen till guldet för dem är öppen.

synd för Ragnarsson

Publicerad 2010-10-29 10:49:23 i ,

Det var en mörk kväll igår för djurgården. Igår så mötte de Linköping hemma i Globen. Det blev en enormt mål snål match, men som djurgården ändå vann på straffar. Det var synd att laget inte lyckades få in ett endaste spelmål igår. För det har gått för lång tid nu, när det gäller spelmål. De måste börja sätta puckarna nu och börja vandringen uppåt i tabellen. Sen så var det bra synd att Marcus Ragnarsson blev skadad. Han är en spelare som verkligen behövs.

hösten....

Publicerad 2010-10-29 10:38:17 i ,

Fan vad jag älskar hösten, det är verkligen MIN årstid. Men det verkar som att jag är bra ensam om denna åsikt.

sunt förnuft

Publicerad 2010-10-29 10:28:14 i ,

Sen är det en annan sak jag stör mig på. Dagens politiker verkar vara så osmarta. Man kanske måste använda lite sunt förnuft ibland, men det verkar saknas hos våra politiker.

vad ska man säga

Publicerad 2010-10-29 10:26:55 i ,

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den så "kallade" skandalen kring moderaten Sofia Arkelsten. Det är svårt och säga om hon har gjort något fel. Jag tycker nästan inte det, men samtidigt så kunde hon ju ha betalat för sig, jag tror det hade varit lite bättre.

 

 

fredag....

Publicerad 2010-10-29 10:15:43 i ,

Skönt att det är Fredag. Ikväll blir det middag här hos mig, och så ska jag övningsköra idag, så det blir en maxad dag. Blir nog också en löprunda senare idag. Måste säga att jag blev bra sugen på att ställa upp i Göteborgsvarvet igen, efter att ha pratat med en polare som ska va med där.

MYCKET skön läsning

Publicerad 2010-10-28 13:18:58 i ,

Vad kul att Susanna Kallur fortfarande verkar ha hungern och vilja att orka komma tillbaka. Jag saknar verkligen henne på löparbanorna. Så jag hoppas att denna gång, att hon lyckas komma tillbaka. För när hon är som bäst, då kan hon slå vem som helst. Sen så vore det enormt skönt om hon kunde slå Ludmila Enkvists gamla svenska rekord på 110 meter häck.

detta va lite kul...

Publicerad 2010-10-28 12:27:09 i ,

Idag så släpptes nyheten att TV4 har köpt rättigheterna till dokusåpan "Big Brother". Och med detta så kommer nya avsnitt att sändas inom kort. Jag trodde faktiskt att denna kalkon till tv-program var begrad för evigt, men så är inte fallet. Det verkar som också att TV4 har tagit över rollen som kanalen som sänder mest "skit" på tv efter TV3 och Kanal5. Förrut så sändes ju enormt bra program i fyran, men det verkar som att de tiderna är förbi. Helt klart så gör detta, att jag ännu mindre kommer att titta på tv.

om du har tråkigt

Publicerad 2010-10-26 21:31:01 i ,

Då är det ett bra tips att lyssna på denna live platta med Robbie Williams. Säga vad man vill om denna kille, han är kanske inte världens bästa sångare, men nog fan är han en jävel på att leverera bra konserter.

en skön dag

Publicerad 2010-10-26 18:03:03 i ,

Har haft en bra skön dag idag. Idag har jag övningskört med skolan för första gången. Sen blev det att dra och simma. Körde cirka 68 längder, och nu ska jag ta och fixa lite krubb. Så man kan säga att livet är bra skönt just nu...:)

ny alkoholpolitik

Publicerad 2010-10-26 11:59:34 i ,

En sak som jag gjorde mig glad, det var när jag läste om nyheten om att man i framtiden kanske kan få köpa vin på vingårdar i Sverige. Detta är än så länge bara ett förslag, så det är ju inget som har bestämts i denna fråga. Men jag tycker att det vore en grymt bra idé om detta kunde fungera i Sverige. För vi har ju trots allt några rätt så bra, tydligen vingårdar i Sverige. Och om de ska kunna överleva, så måste de få sälja sitt vin på sin gård. Det skulle kosta alldeles för mycket om de skulle behöva gå via systembolaget.

Vad gör Nyllet i AHL???

Publicerad 2010-10-25 11:43:18 i ,

Denna nyhet va mycket tråkigt att höra. Jag hoppas verkligen inte att Michael Nylander är så svårt skadad att han måste avsluta sin karriär. Men sen så tänker jag på vad han gör i den amerikanska andra ligan AHL. Han borde ju va så bra att han platsar i NHL.

måndag morgon

Publicerad 2010-10-25 11:41:39 i ,

Jaha, så var det Måndag och sitter och läser morgontidningen och avnjuter min frukost. Som jag sagt många gånger tidigare, så är frukosten speciell för mig. Det är denna tid på dagen jag nog gillar allra bäst.

soft söndag

Publicerad 2010-10-24 17:27:08 i ,

Jag måste säga att det har varit en bra skön söndag idag. Har fikat med en polare samt varit ute i det bra sköna vädret idag. Helt klart är jag en stor fan av hösten.

lyssnar på Jackson

Publicerad 2010-10-24 13:26:30 i ,

Just nu så lyssnar jag på Michael Jacksons mästerverk "Thriller". Det är helt klart hans största stund som artist. Det finns inte en enda dålig låt på den skivan.

idag är det Federer show

Publicerad 2010-10-24 12:55:25 i ,

Jag tror och hoppas att det blir Roger Federer som vinner Stockholm Open idag. För han är en sån bra förebild för unga tennisspelare idag. För mig är han den störste genom alla tider, och har med råge passerat Björn Borg på rankingen över världens bästa spelare.

kul för södertälje

Publicerad 2010-10-24 12:50:27 i ,

Det var bra kul att fotbollslaget från Södertälje, Assyriska gick upp i allsvenskan. Det är alltid kul med nya lag som kan sätta färg på den annars bra tråkiga allsvenskan. Jag hoppas dock bara att de håller sig kvar i högsta serien, och inte åker ur efter första året.

söööndag

Publicerad 2010-10-24 12:16:07 i ,

Skönt med söndag idag faktiskt, ska snart äta frukost, dock en väldigt sen en. Sen så känner jag av träningspasset igår i benen, så idag blir det ingen träning. Det blir nog en promenad senare idag. Det är bra skönt väder ute också. Det är drygt +1,8 och lite mulet så där. Man kan väl säga att det är typiskt höstväder idag.

träning idag

Publicerad 2010-10-23 17:51:24 i ,

Idag var första gången på över 2 veckor som jag löptränade, så jag va lite osäker på hur formen låg. Men jag tog en bra skön runda, dock väldigt lugn i tempot, runt sjön Varpan här i Falun. Men formen va där som alltid, det gick hur bra som helst att träna idag. Så det blir nog en runda imorgon också skulle jag tro, men jag får se hur kroppen känns imorgon och hur vädret är.

fiasko Söderling

Publicerad 2010-10-23 12:08:01 i ,

Jag blev bra besviken igår då jag såg på text-tv att Robin Söderling hade förlorat sin kvartsfinal i Stockholm Open. Det är synd tycker jag, för det hade varit kul med en final mellan Söderling och roger Federer. Nu blir det inte så, utan jag tror att Federer kommer vinna sin semi idag och sen ta hem finalen imorgon. För när jag såg Federers match igår så är det mycket som talar för att det blir vinst för han. För han spelade verkligen bra igår. Det var så sjukt häftigt att se hur Federer lyckades vända matchen då han låg under med 1-0 i set. Han har ju styrkan att komma tillbaka i matcher då det ser tungt ut. Det är detta som är skillnaden mellan Söderling och Federer.

bokhandeln går dåligt

Publicerad 2010-10-23 11:32:35 i ,

Det verkar som att det är många svenskar som inte köper böcker i den vanliga bokhandeln längre. Detta kan man läsa om i en artikel på denna sida. Men det är synd tycker jag att det är så här. För jag gillar verkligen att gå in i en hederlig gammal bokaffär och känna på böckerna och läsa lite i dem innan jag kanske köper en bok. Det är något i detta som jag gillar. Men tiderna är ju som de är idag, med internet. Det är ju lättare och billigare att köpa böcker via detta medium. Det är ju bara för bokhandlarna att gilla läget och försöka att anpassa sig så bra som det bara går. Dock så tror jag att den vanliga bokhandeln har en framtid, det gäller bara att anpassa sin affär så att folk vill gå dit. Man ska kanske ha en affär som inte bara består av en massa bokhyllor fullsatta med böcker. Jag tror mycket på idéen att ha lite "happenings" i affären så att det blir lite av en upplevelse att gå in i affären. Man skulle ju kunna ha bokcirklar, föreläsningar eller kanske ha ett café i affären så man kunde ta en fika medans man läser sin bok. Det hela handlar om att man får anpassa sig efter tidens tand.

nu kommer DEN

Publicerad 2010-10-23 11:18:03 i ,

Pust, nu verkar det som att vi ännu en gång ska bli drabbade av en influensa igen. Och självklart så skriver tidningarna om detta som att det vore en stor epidemi med tusentals döda. Denna gång så är det inte svingrejjen som var på modet förra året. Utan denna gång är det "Hongkong-influensan" vi ska va rädda för. Jag tycker att det är sjukt att medierna skriver upp dessa influensor varje år. Hur många är det som inte dör i trafiken varje år?

att säga sanningen

Publicerad 2010-10-23 11:15:02 i ,

Det är så skönt ibland att göra rätt för sig. Det känns bra i kroppen att säga sanningen och sen leva med konsekvenserna av det. Det är verkligen något jag försöker leva efter.

lördag....

Publicerad 2010-10-23 10:52:21 i ,

Det är en bra fin lördag ute idag, det är bara -3,6 och solsken ute. Så idag blir det nog att va ute en hel del. Det känns som att det kan bli en löprunda tror jag.

det är lite sjukt

Publicerad 2010-10-22 11:13:15 i ,

Hur kan media i Sverige skriva om att det finns en ny "Lasermannen". Polisen är ju inte helt säkra på vem eller vilka det är som skjuter folk i Malmö. Jag tycker att journalister ska va mycket försiktiga med att skriva sånt här i media.

hur det är idag

Publicerad 2010-10-22 10:25:56 i ,

Jag blir så skrämd när man läser om alla människor som blivit skjutna i Malmö. Det är helt sjukt att det kanske är en ensam person som går runt och skjuter folk. Jag hoppas att det inte är så, men troligen så är det så det ligger till. Det är skrämmande också om det är bara invandrare han går runt och skjuter. För då är det ju nästan samma sak som när "Lasermannen" härjade på 1990-talet. Jag gillar verkligen inte dessa hemska tider av människohat i Sverige.

något av det viktigaste...

Publicerad 2010-10-21 00:46:26 i ,

..jag har, det är helt klart mina föräldrar. Dessa personer är nog de finaste jag har i mitt liv. Mamma och pappa kommer för alltid, att vara nummer ett för mig. De har betydd oerhört mycket för mig.

tågkaoset

Publicerad 2010-10-19 11:19:54 i ,

Det är ju fantastiskt att SJ har så enormt svårt att sköta våra järnväg på ett bra sätt. För det som hände förra året när det var så kallt, när allt bara blev till ett enda kaos, det är för mig obegripligt. Jag vill bara säga en sak, och det gäller detta med att så många högt uppsatta politiker i Sverige kallade förra årets vinter för en "kaos" vinter, för så var det verkligen inte. För mig var det bara lite kallare än vanligt. Det har varit så där kallt förut i Sverige, och det har inte blivit lika kaosartat i tågtrafiken då. Men idag har SJ så små marginaler, så när det sker olyckor eller andra händelser, så blir det kaos på en gång. Vi måste ha en järnväg som funkar i alla lägen, folk måste ju kunna komma till jobbet utan att riskera bli hemma på grund av att järnvägen inte funkar.

det är så trist...

Publicerad 2010-10-17 11:37:58 i ,

Men ännu en gång så har en svensk soldat stupat i Afghanistan. Det är så trist och sorgligt så man inte tror det är sant, men det är ju det. Självklart är detta enormt trist och jag tänker massor på hans anhöriga, de har mitt fulla stöd i detta. Men samtidigt så tänker jag på varför de svenska soldaterna i detta land. Varför är de där, och vad är deras uppgift? Det verkar som att de flesta i den svenska bataljonen är mer där för egen vinning, än att de vill hjälpa det afghanska folket. Detta gör mig oerhört arg faktiskt. Jag har tyckt att vi ska ta hem de svenska soldaterna. Och det är något jag står för än idag.

KALLT ute

Publicerad 2010-10-16 10:29:40 i ,

När jag vaknade upp denna lördagsmorgon, här hemma hos mina päron, så var det bra kallt. På termometern kunde man avläsa att det var -9. Men det är inte så konstigt att det var kallt, för när jag kollade ut genom fönstret så var det frost på marken.

första SNÖN

Publicerad 2010-10-14 10:51:49 i ,

Idag har jag sett snö för första gången detta år. Det var imorse som jag såg hur snöflingorna bara vräkte ner. Jag är ju just nu hos min mamma och pappa i Sollefteå, så att det snöar här, det är ju ingen ovanlighet för denna tid på året. Men det kändes lite konstigt.

vilka idioter

Publicerad 2010-10-14 10:39:55 i ,

Denna nyhet säger allt om vilken pajjasklubbb Leksandd är. För nu kommer det fram att Leksands nya värvning, är halvskadad då han kommer till klubben. Hur vore det om man skulle satsa 100% på egna produkter istället för att värva en massa idioter till sin klubb. Leksands hockey är verkligen en klubb bestående av en massa idioter som drömmer om gamla tiders forna gulddrömmar. Men jag tror nog att det kommer förbli drömmar.

är hos päronen

Publicerad 2010-10-13 17:01:34 i ,

Just nu är jag på besök hos mina föräldrar för att köra för körkort. Har övningskört en hel del idag, och jag måste säga, det går framåt. Men snacka om att det är svårt att starta i en uppförsbacke. Men jag tycker nog att jag har bra koll på mina fötter. Det skulle va bra kul för mig att få körkort.

ja du...vad säger man???

Publicerad 2010-10-12 23:58:43 i ,

Ikväll var det minsann inte kul att vara svensk supporter och följa det svenska landslaget när de mötte det holländska landslaget hemma i Amsterdam. Man kan lugnt säga att svenskarna blev totalt förnedrade i denna match. Jag har sällan sett vårat lag bli så totalt överkörda. Vi hade ingen som helst chans ikväll, och holländarna gav oss verkligen en lektion i hur man ska spela fotboll. Nej, jag saknar den gamla goda tiden från 1994 när vi spelade vm-semifinal och nästan höll på att slå Brasilien. Det var tider det, men de kommer nog aldrig tillbaka. Men jag är bra glad att jag fick uppleva detta.

john lennon

Publicerad 2010-10-11 12:43:01 i ,

I dagarna skulle ju John Lennon ha fyllt 70 år, om han hade fått leva idag. Detta har ju uppmärksammats stort över hela världen, och samtidigt har alla hans skivor släppts igen med remastrat ljud. Jag har själv lyssnat en hel del i helgen som var på alla hans skivor, som en hyllning till honom. Men det som slår mig, det är att hans skivor va enormt ojämna. Det är bara skivan "Rock and roll" som jag tycker håller än idag. Resten av han skivproduktion är väldigt dålig tycker jag. Det är enstaka låtar på vissa skivor som är bra. Man kan väl säga att igentligen är hans bästa skiva en samlingsskiva med alla hans hits. Det är då man kan verkligen njuta av Lennons samlade verk. Sen så kan jag inte sluta fundera på hur det hade varit om han fått leva. Jag tror nog att han hade mycket ogjort som artist. Detta är en tanke jag bråttas med mycket som musikälskare.

en tanke

Publicerad 2010-10-11 12:07:36 i ,

Jag läser ju sedan många många år Dagens Nyheter på morgonen, det är för mig en rutin jag inte vill vara utan. Det är skönt att läsa en papperstidning, för att det är skönt att ha något att ta i. Jag är väldigt "analog" på det sättet tror jag. För de flesta nuförtiden tror jag läser tidningen på nätet. Men jag gillar känslan av att ha en tidning att bläddra i. En del av DN som jag gillar lite mer att följa, det är insändarsidorna. Det är väldigt intressant att se vad folk gillar att klaga över. Det roliga är att ibland så blir det värsta debatterna där. Framför allt sedan DN för några år sen började med att man kunde skicka in insändare via sms. Men det jag också tänker på, hur orkar folk klaga så mycket?

monday

Publicerad 2010-10-11 11:23:29 i ,

And so it was monday......it´s is really fuckin´nice to be alive right now.....

minkar utsläppta

Publicerad 2010-10-10 14:03:46 i ,

Alltså vad håller dessa jävla trädkramare och veganjävlar på med? Nu har de släppt ut minkar återigen. Denna gång har de släppt ut runt 3000 minkarn vid en minkfarm i Småland. Självklart så hävdar dessa idioter till så kallade djurvänner att de gör det av hänsyn till minkarna. Men det är några saker dessa idioter glömmer. Det är att många av dessa minkar antingen kommer att bli överkörda, eller så kommer de svälta ihjäl. Sen så kommer dessa minkar också att äta upp många fågelägg. Dessa djurvänner är nog bland de värsta människor jag vet. De är så enormt körda i huvudet.

bortavinst

Publicerad 2010-10-10 13:42:27 i ,

Det som också gör mig så glad denna dag, det är också att djurgården vann borta mot Färjestad igår. Det är bra svårt att vinna borta mot just detta lag, så det var kul att de lyckades med det.

mår GÖTT

Publicerad 2010-10-10 13:41:29 i ,

"IT´S IS A GOOD DAY TO BE ALIVE", så sa en känd skådespelare i en film som jag nyligen har sett. Jag kommer inte ihåg vilken film eller vilken skådis det var som uttalade detta, men jag gillar det citatet. För det beskriver lite hur jag mår idag. Det är en väldigt skön dag idag det måste jag säga. Just nu så sitter jag i min soffa, läser DN på nätet, har skivan "Party crasher" med Per Gessle på stereon och en kopp hett rykande kaffe i närheten. Just i detta nu, så mår jag förjäkla bra...:)

jag håller med

Publicerad 2010-10-09 11:10:54 i ,

Jag läser om nhl matchen som spelades i Stockholm för någon dag sen. När jag läser om matchen så blir jag så sugen på att se nhl hockey igen. Jag har ju gjort det en gång tidigare, och det var 1997. Då va jag på plats i New York och såg derby matchen mellan New York Ragers och New York Ilander. Det är en av de bästa matcherna jag stt på en rink faktiskt. Det som gjorde den matchen så bra, det var att det var mindre rink, för det är ju så i NHL. De har ju mindre rinkar, och det gör faktiskt spelet bättre. Jag håller med Mats Wennerholm på Aftonbladet, jag tycker att vi borde ha mindre rinkar även i Sverige.

Depp är bra skön

Publicerad 2010-10-09 10:57:35 i ,

Ibland läser man artiklar som gör en så glad. En av dessa var denna, där skådespelaren Johnny Depp, utklädd som piraten "Jack Sparrow" gjorde ett plötsligt besök på en skola. Snacka om att det måste ha varit kul för barnen att träffa honom.

en legend

Publicerad 2010-10-09 10:37:17 i ,

Det är så tragiskt att John Lennon inte fick leva längre än han fick. För jag tror att han hade mycket kvar att åstadkomma inom musikens underbara värld. Denna vecka så skulle han ha fyllt 70 år om han hade fått leva. Han blev ju skjuten 1980 precis efter att han hade gett ut sin sista skiva "Double fantasy". Det var en skiva som visade upp en helt ny sida av John, för han hade precis kommit tillbaka efter ett 70-tal som va allt annat än bra. Under hela det decenniet så drogade han och söp som bara den, och så gav han ut skivor som va mindre bra. Många tycker att de skivor han gav ut då va magika, men jag håller verkligen inte med. Så klart det fanns enstaka låtar som va bra, men skivorna va enormt dåliga. Det som gör hans död så jobbig, det var att han precis hade fått tillbaka livsgnistan och tron på sin konstart. Han berättade i sina sista intervjuer att han kände en nytändning inför att skapa musik. Så det är en spännande tanke att tänke på vad han hade kunnat åstadkomma, om han hade fått leva. Men nu får man hålla tillgodo med det han gjorde under sin levnad.

rest in peace man...


lördag morgon

Publicerad 2010-10-09 09:28:00 i ,

Ja du, vissa mornar vaknar man och är så där grymt pigg, så man bara hoppar ur sängen. Denna lördags morgon va verkligen så. När jag vaknade denna morgon, till tonerna av "Ring så spelar vi", så kände jag verkligen att jag är så tacksam för att få uppleva denna tid, 2010, som vi lever i.

i veckan...

Publicerad 2010-10-08 23:34:07 i ,

Det finns ju böcker som är så bra att man kan läsa om dem flera gånger. En av dessa böcker är "14 år till Salu" av Caroline Engvall. Denna bok läste jag om i veckan, och precis som första gången så kunde jag inte sluta läsa den. Jag nästan läste ut den på en gång. Detta är en bok som är enormt stark och den påverkar mig mycket efter att ha läst ut den. Jag fattar inte vad denna tjej, som boken handlar om, finner sin inre styrka.att röra om i grytan

Publicerad 2010-10-06 14:24:54 i ,

Jag brukar ju inte direkt läsa artiklar i media som handlar om politik. Men sedan SD kom in i riksdagen så är det bra intressant att läsa om politik. För man kan ju lugnt säga att SD har rört om i grytan. Det är ju lite kul faktiskt att läsa om dessa idioter som är med i SD. Först och främst tänker jag på den urbota korkade saken de gjorde i kyrkan, när de tågade ut ur den. Det visar ju bara att de är en samling idioter som inte har något som helst att komma med i svensk politik. Sen tror jag inte att SD blir särskilt långvarig i riksdagen. Jag ger dem ett år, är de kvar efter detta första år, då har de gjort det bra.

GESSLE ROCKAR

Publicerad 2010-10-06 14:14:30 i ,

Detta måste nog vara den roligaste nyheten jag läst idag. För om de nya låtarna på Roxettes kommande skiva är så bra att mr Gellner kör så fort att han blir tagen av polisen, då måste ju skivan vara grymt bra. Man kan lugnt säga att jag ser fram emot det kommande skivsläppet.

det gäller nu

Publicerad 2010-10-06 14:01:30 i ,

För mig som djurgårdare så var det sköna nyheter som jag fick höra igår. Först och främst tänker jag på det att Marcus Nilsson är tillbaka i truppen. För han behövs verkligen just nu, när det går så dåligt för laget. Jag hoppas och tror att det vänder nu för laget som verkligen måste börja vinna. Det är detta som är så jobbigt med att vara fan av djurgården hockey. Det är så otroligt upp och ner, ena säsongen så vinner de nästan guld och sen säsongen efter så ligger de i botten.

för alla Hellström diggare

Publicerad 2010-10-05 23:35:41 i ,

Om man som jag gillar Hålan Hellström och hans musik, så kan man läsa en grymt bra intervju med han på Dagens Nyheters hemsida. Jag tycker att man verkligen ska kolla in den.

äntligen seger för dif

Publicerad 2010-10-05 23:18:10 i ,

Det var skönt att det äntligen blev en seger för djurgården. För de har ju börjat denna säsong allt annat än bra. Det har gått käpprätt åt skogen om man ska va ärlig. De ligger sist i elitserien, så de behöver alla segrar de kan få. Jag hoppas att de kan vända denna dåliga trend nu, och börja vinna lite. Det är också glädjande att Marcus Nilsson är tillbaka i laget efter sitt år i NHL. De gick ju inte så bra där, så jag tycker det var klokt av honom att välja djurgården framför att kanske riskera harva i AHL.

musikens underbara värld

Publicerad 2010-10-05 21:43:48 i ,

Det är så skönt att krypa in i musikens underbara värld ibland tycker jag. För det är så skönt att söka tröst i ens favorit musik ibland om man mår lite dåligt. För det är verkligen så, en bra låt, en bra text elle en bra skiva kan verkligen få mig att må så mycket bättre. Jag vet inte vart jag hade varit, elle hur dåligt jag hade mått, om jag inte haft mitt musik intresse. En klok man sa en gång en sak som jag verkligen håller med om...

"Om du mår lite dåligt, eller känner att du behöver söka tröst,
då är det bara att gå till din närmaste skivaffär, och besöka dina vänner i butikens skivhyllor."

det finns liveskivor...

Publicerad 2010-10-05 21:35:09 i ,

...och så finns det liveskivor. Jag lyssnar just nu på Kiss skivan "Alive". Jag hittade denna på tradera för 25 kr, och jag måste säga att detta är nog ett av de bästa fynd jag gjort som skivköpare. För jag lyssnar på denna skiva nu, och jag gillar den sååååååååå jävla mycket. Vilket drag det är på denna inspelning. Jag förstår verkligen varför folk världen över som gillar rock musik, brukar kalla denna skiva för en av världens bästa live plattor.

hmm....

Publicerad 2010-10-05 21:27:54 i ,

Detta är kanske ett bra konstigt inlägg, men brukar ni fundera på hur gamla ni kommer bli? Faktiskt så kan jag tänka så ibland.

vilken överlevare

Publicerad 2010-10-03 14:05:27 i ,

Jag läste en ganska deprimerande artikel om en av mina idoler från när jag va liten, jag talar om Christer Sandelin som kanske är mer känd som mannen bakom grupper som Freestyle som sedan bantades till Style. Han är ju också mannen bakom hits som "Dover Calais", "Vill ha dig" och så vidare. Själv har jag ett ganska personligt minne till just Sandelin och hans medkompanjon Tommy Ekman. Just Ekman bodde på min gata där jag växte upp på Lidingö. Självklart föll jag för Styles tuggummipop. Deras låtar är ju klassiska och kommer för alltid ha en stor påverkan på mig. När jag fyllde sju år, så hade pappa fixat en av de bästa överraskningar till mig någonsin faktiskt. Än idag är detta bra stort för mig. Men han hade pratat med Tommy Ekman om han ville komma över med Style och överlämna en skiva till mig på min födelsedag, och tror du inte jag blev HELT häpen när just dessa herrar plingade på våran dörr. Jag kommer ihåg hur jag knappt kunde tro det var sant.

dif måste skärpa sig

Publicerad 2010-10-02 14:03:57 i ,

Jag gillar inte att djurgården ligger sist i årets elitserie, för de är bättre än vad tabellen visar. De har ju spelare som är grymt bra. Men det är en stor skillnad mot förra året. Det är att Weslau i målet inte finns längre, för han var en grymt bra målvakt som var skillnaden mellan sm-guld och kvalserien. Ridderwall som står i djurgårdens mål nu, han är inte alls lika bra. Om djurgården ska börja vandringen uppåt i tabellen, så måste Riddarn börja spika igen målet.

två giganter har gått ur tiden

Publicerad 2010-10-02 13:25:28 i ,

Jag blev mycket nedstämd när jag hörde att komikern och skådespelaren Martin Ljung hade gått ur tiden. För han var verkligen en gigant inom svensk nöjesindustri. Jag är väl lite för ung för att ha upplevt hans stora dagar på 60 och 70-talen. Men jag har ju sett han i en hel del filmer, och jag måste säga att han va enormt kul. För mig så kommer alltid Martin Ljung bli ihågkommen för den bra sköna piraten i Pippi Långstrump filmen "Pippi på de sju haven".
En annan gigant som också har gått bort, är amerikanske skådespelaren Tony Curtis. Det är kanske inte så många som kommer ihåg han. Han hade ju inte någon direkt bra karriär de sista åren av sitt liv. Men jag kommer ihåg han för filmen "I hetaste laget" där han spelade mot Marilyn Monroe. Det är helt klart en av de roligaste filmer jag sett. Jag kommer helt klart att sakna dessa två giganter. Må ni vila i frid.

lööördag

Publicerad 2010-10-02 13:02:12 i ,

Det var bra skönt att dra ut igår, men det sanslöst igentligen hur folk beter sig när de drar ut. För det höll på att bli bråk i närheten av där jag var. Men det är ju så, vissa personer kan ju inte hantera alkohol. Det är bra tragiskt att se.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela