klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

tjejer...tänk lite...

Publicerad 2011-04-13 21:28:23 i ,

Nästa höst så har jag tänkt att jag ska skriva min c-uppsats. Så just nu så håller jag på för fulla muggar, att leta efter ett ämne att forska kring. Och ett ämne som jag är bra nyfiken på, det är detta med dejtande över internet. Detta fenomen har ju ändrats en hel del de sista åren. Det har ju blivit alltmer legitimt att dejta på detta sättet. Det är ju bra tycker jag, för det är nog ett bra sätt att träffa någon på.

Men det är en LITEN annan detalj som jag har lagt märke till. Det är detta med vad det är för bilder, vissa tjejer väljer att visa på sin sida. För vissa tjejer väljer ju att visa väldigt mycket av sig själv på sina sidor. Men det jag tänker på, det är att man kanske inte ska visa upp alltför mycket av sig själv, om man vill bli tagen på allvar. Detta kanske kan vara något att fundera över.

Kommentarer

Postat av: Katarina

Publicerad 2011-04-14 17:12:27

Jag blir lite irro över att du flera gånger tagit upp hur tjejer gör med sina bilder på nätdejtingsidor, men aldrig vilka bilder killar lägger upp. De är verkligen inte bättre. Ska du skriva om ämnet måste du nog även kolla på killars bilder. Det är så man skäms i deras ställe, för det mesta.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela