klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

STÄNG AV IDIOTERNA!!!!!!!!!!!!!!

Publicerad 2011-07-30 20:50:14 i ,

Så har det då hänt igen. Och det jag menar är att en allsvensk match har blivit avbruten pga att huliganer har skött sig illa. Jag vet inte vad jag ska säga eller tycka längre, för det är så sjukt trist. Det är så trist att ett fåtal personer ska få förstöra något som kunde ha blivit en stor folkfest.

Kommentarer

Postat av: benny

Publicerad 2011-07-31 00:21:32

12 anmälda fall av misshandel, en våldtäkt, ett våldtäktsförsök, inte tillräckliga resurser att ta hand om alkohol- och narkotikabrott.

Handlar det om ett fotbollsderby? Nej, en "lugn" Falsterbo Horse Show.Var är krigsrubrikerna?

Postat av: Juha

Publicerad 2011-07-31 02:45:20

Jag begriper inte. Dumskallar som inte kan hålla tiden, varför släpps de in? Det var kraftig polisbevakning på denna match (poliser från stockholmsområdet bussades in) de borde ha kunnat göra processen kort men smurfarna. Varför ska sk "fotbollsfans" daltas med? De får väl för fan acceptera att om de inte tar sig fram i tid, oavsett vilken anledning, så är det kört.

Varför ska de daltas med? Kommer jag för sent till någon tillställning där tidspassning gäller så får jag vackert acceptera konsekvenserna om jag inte kommer i tid.Att man "inte har tid" att visitera kända riskfaktorer är en dålig ursäkt.

Postat av: Liz

Publicerad 2011-07-31 10:58:08

@ juhaDet är ju helt och håller arrangörens fel. Jag vet inte hur många matcher jag har varit på ute på landsbygden och de har ett insläpp för 500 besökande (samt en bajamaja) medan de har 10 insläpp för sina egna cirka 1000 åskådare. Varför ska besökande fans behandlas som boskap?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela