klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

into the wild...

Publicerad 2011-06-09 21:40:00 i ,

Jag älskar ju film, och har genom åren sett en enorm mängd film. Många gånger har det varit sjukt dåliga filmer, men ibland så hittar man de där guldkornen, som gör att man vill se ännu mer film. Ikväll har jag sett en film, som VERKLIGEN fångade mitt hjärta. Jag talar om filmen "Into the wild", och detta är en film som jag starkt kan rekommendera till alla som älskar film. Jag blev mycket berörd personligen efter att jag sett klart på filmen ikväll. Dock har jag svårt att sätta fingret på vad, det var som fångade mitt hjärta med just denna film. Men en sak vet jag, och det är att jag blir berörd av huvudpersonen i filmen, och hans tankar. Jag måste helt klart erkänna att vissa tankar i filmen kan jag hålla med om. Dock så måste man ta vara på livet, och det är för kort för att slösas bort på oväsentligheter. Man ska ta vara på de nära och kära man har, det tycker jag är bra viktigt. Ma kan äl säga, att filmens huvudkarraktär, inte direkt gör detta.

Kommentarer

Postat av: Frida

Publicerad 2011-06-09 22:02:44

Fin blogg ^^

Hoppas du haft en bra dag ~

Postat av: Isabel

Publicerad 2011-06-09 22:17:32

Jag har ungefär 700 läsare varje dag skulle du vilja bli länkad i från min blogg i ett inlägg & få lite läsare som kanske stannar kvar och också läser din blogg?! Allt du behöver göra är att skriv en komentar till mig med din blogg adress & berätta hur gammal du är & vart du bor?

Postat av: FowZie ♥ ~ pojkfixerad Eskilstunabo

Publicerad 2011-06-09 22:24:24

Jag är en av många bloggare, stora som små som har startat en spridning så kallad: KROSSA SAMHÄLLSIDEALET! (: nu försöker jag se hur många som faktiskt påverkas av ideal.. om de är så farligt som alla säger. blir du påverkad av de som "krävs av en", i såfall på vilket sätt,?annars kämpar vi ju kraftigt mot något som vi bara fått för oss finns..

Postat av: william

Publicerad 2011-06-09 22:41:42

filmen 'är bra_D

Postat av: Olivia

Publicerad 2011-06-09 22:44:28

Den är så bra, visst är den. :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela