klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

hehe

Publicerad 2011-03-31 23:47:32 i ,

Det är roligt med folk som inte vågar skriva sina egna namn, när de ska kommentera min blogg. Det är lite svårt att ta det ni skriver på allvar då....:):):)

jag har lärt mig en sak

Publicerad 2011-03-31 00:49:29 i ,

Och det är att jag ska va JÄVLIGT rädd om de som står mig nära. Jag var inte det idag, och det är jag så enormt skamsen för. Jag betedde mig som en jävla idiot idag, men det enda jag kan göra, det är att INTE göra om detta misstag. Men det kommer inte att hända igen. För så här dåligt vill jag inte må.

man gör inte så

Publicerad 2011-03-30 23:57:51 i ,

Jag mår enormt dåligt efter denna dag. För jag har gjort en sak idag, som man bara inte gör. Det är helt oförlåtligt att göra som jag gjort. Det enda jag kan göra, det är att be om ursäkt och säga sanningen till VARFÖR det blev så. Och det har jag gjort, jag har sagt sanningen och jag hoppas VERKLIGEN att det räcker för att täcka skadan. En sak ska ni veta, och det är att detta INTE kommer hända igen. Det svär jag på, så sant som jag heter Klas Karlsson.

jag är kung

Publicerad 2011-03-29 23:42:50 i ,

Jag känner mig verkligen som en kung, efter varje gång jag har diskat....:)

 

 

kent hagnesta hill

Publicerad 2011-03-29 22:00:32 i ,

Plattan "Hagnesta Hill" med Kent är en sån där skiva som jag aldrig tröttnar på. Jag vet inte hur många gånger jag har lyssnat på den, men det måste vara hundratals gånger, men jag tröttnar liksom aldrig på den. För mig så spelar just denna platta en rätt viktig roll i mitt liv. För när den släpptes, så befann jag mig i Bollnäs och pluggade vid deras folkhögskola. För mig var denna tid enormt jobbig, och jag kommer ihåg att jag låg där, på mitt studentrum och sökte tröst i denna platta. Och jag måste säga, att musiken på skivan gjorde att jag faktiskt mådde lite bättre för en stund. Så denna platta är lite av en viktig hörnsten i mitt liv.

 

 

de överträffar sig själva

Publicerad 2011-03-29 21:39:48 i ,

Jag måste säga att jag är imponerad av Skellefteå i årets hockey slutspel. De vann återigen över Luleå ikväll med 2-0. Och nu sticker jag ut hakan lite, men jag tror faktiskt att det är kört för Luleå nu, och att SAIK kommer spela final.

har lagat asiatiskt ikväll

Publicerad 2011-03-29 20:54:27 i ,

När jag var och hälsade på min mamma och pappa för några veckor sen, så hade jag en fantastisk helg där. Jag fyllde ju år också då, så jag fick en kokbok av mamma som innehåll en massa asiatiska läckerheter. Jag har lagat några rätter ur denna kokbok, och jag måste säga att det asiatiska köket är bra gott.

MYCKET bra band

Publicerad 2011-03-29 13:56:30 i ,

Bandet Graveyard är sjukt bra, och jag ska verkligen se till att se dem live i sommar.

in flames släpper nytt..

Publicerad 2011-03-29 13:03:41 i ,

Det är bra kul att In Flames är på gång med en ny platta i Juni. Jag har längtat bra mycket efter nytt material med just denna fenomenala grupp. Jag har aldrig lyckats att se dem live, men jag ska försöka att bättra på det. För de ska vara sjukt bra live tydligen.

är det verkligen nödvändigt?

Publicerad 2011-03-29 12:54:36 i ,

Nu ÄR det klart att vi skickar några stridsflygplan till Libyen. Enligt säkra källor blir det upp emot 8 Gripen plan vi kommer att skicka. Detta blir första gången som svenskt stridsflyg är med i ett regelrätt krig sedan Kongokrisen på 1960-talet. Men min fråga är. Varför ska vi skicka stridsflyg till Libyen? Denna lilla krigs operation kommer gå runt på drygt 200 miljoner. Hade inte de pengarna varit till bättre användning på andra ställen i Sverige.

han är grym

Publicerad 2011-03-29 00:23:56 i ,

Just nu så lyssnar jag på Niklas Strömstedt och avnjuter ett glad single malt whiskey. Jag tror nog att jag mår rätt bra just nu. Men jag kan nog aldrig få nog av Niklas musik, för han är verkligen en grymt bra sångare och framför allt låtskrivare.

 

 

stenis imponerar

Publicerad 2011-03-28 23:17:29 i ,

Jag har just sett på Mästarnas Mästare på svtPlay. Och jag måste säga att detta program är helt klart sevärt. Det är så kul att se gamla idrotts idoler igen i tv. Och det roliga är också att se om de fortfarande har formen kvar. Många ser ju ut som att det är många många år sen de la av. Men det verkar som att många före detta idrottsstjärnor håller igång rätt bra. En sådan måste ju vara Ingemar Stenmark. Det är helt sjukt vad vältränad han är för sin ålder.

tack för allt Svanis

Publicerad 2011-03-28 13:08:00 i ,

DET ÄR MED STOR SORG I HJÄRTAT, JAG LÄSER ATT JAN SVANLUND HAR GÅTT UR TIDEN. FÖR MIG SOM ÄR EN STOR SPORTÄLSKARE SÅ ÄR JAG UPPVÄXT MED HANS ENORMT VÄLABRETADE REPORTAGE PÅ SVT SPORTEN. JAG KOMMER ALLTID ATT SAKNA HONOM FÖR HANS KUNNANDE OCH RESPEKT FÖR SPORTENS ALLA HÄRLIGA GRENAR.

men lägg ner

Publicerad 2011-03-28 12:54:08 i ,

När man läser om Leksands hockey och deras enormt dåliga ekonomi, så är det några saker jag tänker på. Hur är det möjligt att ha en elitverksamhet och inte haft en lönsamhet sedan långt tillbaka till 1970-talet? Alla som har egen rörelse vet att om man inte har koll på siffrorna så går man omkull. Vad är det för idioter som suttit i LIF´s styrelse? Har de inte något som helst kunskap om hur man sköter ett företag? Men det är så med många idrottsföreningar i Sverige. De har inget elittänk överhuvudtaget verkar det som. Jag har alltid tyckt att ska man ha en ett elitlag inom högsta serien i någon serie, så måste man driva det som ett företag. Annars så går det inte. Det är nog där det har brustit för Lif.

årets BB

Publicerad 2011-03-28 12:38:04 i ,

När man läser vad som skrivs om årets Big Brother, så undrar man igentligen vad det är för program. En sak är säker, och det är att jag har min åsikt klar. Och det är att BB är ett sånt sjukt dåligt program. Jag har sett en del av årets säsong, och jag mår fan illa varje gång jag ser det.

bara att ta av hatten

Publicerad 2011-03-28 12:26:54 i ,

Men den tjej som verkligen ska hyllas, det är hon ovan. Jag talar om curling tjejen Anette Norberg. Som i helgen vann sitt tredje vm-guld. Det är fan helt sjukt va bra hon är. Det som gör henne så stor, det är att hon med ett helt nytt lag vinner.

de har ändå gjort det bra.

Publicerad 2011-03-28 12:21:37 i ,

Jag måste bara skriva en sak om AIK. Jag vet att det inte direkt hör till vanligheterna i denna blogg, men jag måste bara ta upp en sak. Och det är att de har gjort det riktigt bra. Att första säsongen i högsta ligan, så går de till semifinal. Det är faktiskt inte dåligt.

 

 

jag måste beundra tjejerna

Publicerad 2011-03-28 12:16:57 i ,

Jag är full av beundran till de tjejer som spelar hockey på högsta nivå i Sverige. För det är verkligen ingen glamorös tillvaro de för direkt. I helgen som gick så vann Segeltorp sm-guld, men det var 72 betalande på deras final. Och det är ju helt sjukt när man tänker på det. Jag förstår ärligt talat inte varför dessa tjejer håller på. Men de måste ju verkligen älska sin sport, och det är nog därför de håller på.

earth hour...

Publicerad 2011-03-26 23:14:42 i ,

Är inte det bara ett jävla dravel. Mer om detta har jag inte att säga.

skön lörda kväll

Publicerad 2011-03-26 23:13:41 i ,

Vilken skön lörda kväll det har varit för mig ikväll. Jag måste säga att jag är lite av världsbäst på att ta hand om mig själv, det måste jag säga. Ikväll så har jag lagat god mat, druckit gott vin, lyssnat på enormt skön musik. Jag va som många gånge förr om lördagarna, iväg till skivbutiken "folk och rock" i Borlänge. Jag måste säga att det är bra skönt att besöka denna skivbutik. För det är ju en av de sista riktigt fina skivbutikerna i landet, och jag ser det som en plikt att göra mina stödköp där varje månad. Folk får säga vad de vill, men att besöka en RIKTIGT bra skivbutik, det är nästan som att gå i kyrkan för mig. För det är en bra jämförelse tycker jag. För det är så skönt att gå runt bland skivhyllorna där och leta bland alla plattor. Och vips så gör man fynd som man aldrig trodde man skulle gjort annars. Iallafalll så köpte jag på mig två plattor med Deep Puple. De plattorna har jag avnjutit ikväll med god mat och god dryck.

 

media är kul

Publicerad 2011-03-25 23:36:52 i ,

Det är så kul att se hur media funkar ibland. För just nu så pågår ju två stora oroshärder i vörlden. Den ena är ju i Libyen och den andra är, ja fan på ett ställe som jag just nu inte kommer på. Men det roliga är, att ikväll så toppar den STORA NYHETEN att någon svensk idiot har vunnit den svenska versionen av tv programmet "Lets dance". Alltså jag menar en allvarlig sak här. Hur kan det komma sig, att ett tvprogram kan toppa löpsedeln på två av våra största kvällstidningar?

meeeen guuuuuuuddddd

Publicerad 2011-03-25 13:58:27 i ,

Vad fan är det med IOGT NTO ibland? Är det en samling idioter som är med i den förening elle? För ibland undrar man vad de har för hjärna igentligen? Nu är det några nötter från den föreningen som har anmält tvprogrammet "Pluras kök" för att det tydligen dricks för mycket där. Men det jag undrar över är. Har de från IOGT NTO överhuvudtaget tittat på programmet. För inte dricks det så enormt mycket i det programmet. Är det i något program som det sups i, så är det väl Big Brother. Där super de ju för fan skallen av sig.

hur ska det gå för Juholt???

Publicerad 2011-03-25 13:37:13 i ,

Man undrar ju lite hur det ska gå för Håkan Juholt på sitt nya jobb som partiedare. Känslan jag gick när jag först såg hans namn, det var att nu går det åt helvete. För vem är han igentligen? Jag tror inte det är många som vet vad han går för, och är han bra som partiets starke man. Jag är enormt tveksam till honom. Men jag hoppas att han kommer att lyckas. Men jag får också känslan av att han var lite av en nödlösning.

 

 

vad är det för tid vi lever i?

Publicerad 2011-03-25 13:30:11 i ,

Nu verkar det som att många föräldrar av idag, inte har tid att hämta sina barn på dagis. Utan att de anställer någon att göra  det åt dem. Det är lite konstigt tycker jag. För mina päron kom nästan alltid och hämtade mig, och det var trots att de jobbade full tid. Jag fattar inte detta med att många föräldrar är så stressade idag, att de inte har tid för sina barn. Min mamma och pappa hade ju också fullt upp med sina jobb och andra grejjer, men nog hade de tid för mig och min syster. Skillnaden är nog, då och nu, det är att mina föräldrar satte mig och min syster FÖRST i alla lägen. Det var aldrig någon tvekan på det. Och det gjorde dem också till helt underbara föräldrar. Idag så verkar det som att dagens föräldrar ska vara något annat, som jag inte känner igen mig i.

keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeent

Publicerad 2011-03-24 23:35:50 i ,

Jag lyssnar just nu på skivan "Verkligen" med gruppen Kent. Och jag måste säga att den skivan är bra underskattad. Tydligen så var det en ganska jobbig skiva för gruppen att spela in. För de spelade in skivan i någon liten stuga, långt inne i någon skog någonstans i Sverige. Och de söp och festade rätt bra tydligen under inspelningsprocessen. Så det är ganska lönslöst för journalister att fråga gruppens medlemmar hur det var att spela in "Verkligen" plattan. För de kommer inte ihåg så mycket. Dock så gillar jag denna platta, och dess sound och vägg av gitarrer. Jag saknar denna sida av Kent, och jag hoppas att de återgår till ett mer rockigt sound i framtiden. För jag gillar inte depeche mode synthar i Kent.

 

 

det gick bra idag

Publicerad 2011-03-24 17:39:30 i ,

Jag är bra glad att mötet på högskolan gick bra idag. Jag tror jag kan se ljust på framtiden nu. Men gud vad jag var nervös inför detta mötet idag. För det var lite "moment of truth" för mig idag, men det gick vägen. Vilket var enormt skönt. Sen så måste jag också berömma högskolan dalarna för en sak. Och det är att det är grymt trevlig personal som jobbar där. Jag har inte mycket att klaga på dem. För vill man något, så är det så enkelt att ta kontakt med en lärare som man vill något. Det är ju detta som är fördelen med en liten mindre högskola.

iväg snart

Publicerad 2011-03-24 11:50:34 i ,

Ska iväg snart till ett möte om min utbildning. Jag hoppas verkligen att det går vägen..

dessa bandynissar alltså

Publicerad 2011-03-24 11:26:19 i ,

Jag vet ju att folket i Bollnäs är ENORMT intresserade av bandy. Men priset tar väl ändå den här tjejen och hennes reaktion när Bollnäs förlorade....:)

måste tipsa

Publicerad 2011-03-23 20:27:50 i ,

Har kommit över ett sjukt bra rockband från Göteborg. Det är inte klokt igentligen hur mycket bra musik som kommer från den staden. Men det band jag talar om är "Graveyard". De spelar en grymt skön blandning av 70-tals hårdrock ala Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath. Har ikväll lyssnat på deras nya skiva "Hissingen Blues". Och det är nog en platta jag kommer att lyssna bra mycket på framöver.

 

 

varför??

Publicerad 2011-03-23 20:11:27 i ,

Jag förstår verkligen inte varför svenska stridsförband ska skickas till olika krig, runt om i världen. Det är för mig helt otänkbart att detta ska få ske. Nu så ska ju svenskt stridsflyg skickas till Libyen. Och då kommer svenska stridspiloter, för första gången vara med i ett krig. Det har inte hänt på hur länge som helst. Men jag förstår inte riktigt detta med att vi ska lägga oss i andras orodhärder. Jag kanske är gammalmodig. Men är inte svenska soldater till för att övervaka våra gränser.

det blev en skön kväll

Publicerad 2011-03-23 19:49:20 i ,

Nu ligger man i soffan och softar me god dryck och skön musik på stereon. Lyssnar på en samlingsplatta med Deep Purple. Har haft en god vän över på middag ikväll, och det var bra kul. Och god mat blev det också.

 

 

mina tankar

Publicerad 2011-03-22 21:47:40 i ,

Det är en jäkla tur att ingen kan se in i min hjärna. För det är sjukt va skumma tankar jag har där....:) Ni skulle bara ana vad jag går runt och tänker på...:)

 

 

det är nog tur

Publicerad 2011-03-22 20:55:40 i ,

Det är nog tur att jag tränar, eftersom jag älskar att laga mat och framför allt gillar att äta mat. För hur skulle det se ut om jag inte tränade.

det blir krig ikväll

Publicerad 2011-03-22 12:26:07 i ,

Vad det kommer osa ikväll uppe i norrland. För ikväll är det ju dags för den första matchen mellan Skellefteå och Luleå i årets semifinal. Jag vet inte vad jag ska tycka om denna semifinal. Men jag tror att jag håller på Skellefteå, för jag tycker att de har spelat en roligare och härligare hockey.

lite tråkigt

Publicerad 2011-03-22 12:23:37 i ,

Det är lite tråkigt att inse att hockey säsongen snart är över. För det är lite trist att se att allsvenskan i fotboll snart är över oss. För mig finns det inget som är så trist som just svensk klubblagdsfotboll. Det är ju ingen överraskning direkt, att vi inte haft ett lag ute i europa på många många år. För våra egna klubblag är sjukt dåliga.

man måste ju tänka positivt

Publicerad 2011-03-21 21:26:19 i ,

Så självklart så är ju jag världens snyggaste kille. Det måste ju bara vara så...:) Så Schenkenberg, slägg dig i väggen..:)

 

 

hemligheten med matlagning

Publicerad 2011-03-21 21:19:12 i ,

Vet ni vad den är? Nej det ska jag avslöja för er. Jo för mig är det lite att ha så mycket som möjligt hemma i skafferiet. För det är lite så faktiskt. För det är trist att hela tiden behöva komplettera om man ska laga en rätt. Så det gäller att ha ett bas skafferi hemma hela tiden. Och för mig är det också bra att ha en bra krydd hylla. För jag gillar att krydda min mat mycket, vilket kanske är mindre bra för mina vänner. För jag gillar ju stark mat, men det gör ju inte alla. Men jag har lärt mig att, jag inte kryddar så mycket under själva matlagningen. Utan ska man bjuda på mat, så får gästerna krydda själva.

dom kallar oss artister

Publicerad 2011-03-21 21:15:02 i ,

Jag såg ikväll säsongens sista "Dom kallar oss artister". Ikväll så var det Bo Kaspers Orkester som programmet handlade om. Och måste säga att det är synd att det var sista avsnittet, för det är ett kul litet program. Och det är ju alltid kul att se vad Bo Sundström och grabbarna har för sig i sin vardag.

 

 

vilka dåliga hemsidor

Publicerad 2011-03-21 13:10:14 i ,

Det ska fan vara arbetssökande ibland. För det är sjukt va dåliga många företags hemsidor är. Man tycker ju att de kan lägga ner lite pengar och tid på dem faktiskt. För det är enormt irriterande när de lägger av hela tiden.

en fundering över middagsbordet

Publicerad 2011-03-21 11:22:20 i ,

Det pågår ju just en hel del krig runt om i världen. Och sverige är ju inte direkt en neutral nation länge, som vi var en gång i tiden. Jag tycker att tanken om att vara neutral är inte dum. För idag så har vi ju ett insatsförsvar, och där vi har trupper som kan sättas in i oroshärder runt om i världen. Men jag gillar inte detta. För jag tycker inte vi ska lägga oss i andra länders krig. För detta kommer ju bara föra med sig att vi drar på oss terrorhot.

roxette till stockholm och malmö

Publicerad 2011-03-21 11:10:09 i ,

Detta var kul att höra. Jag ska nog försöka att få tag i biljetter till spelningen i Stockholm. Det skulle va så kul att se Per och Marie igen när de lirar sina gamla sköna hits i Roxette.

 

 

underskattad artist

Publicerad 2011-03-20 22:26:59 i ,

Jag lyssnar just nu på en platta med Christer Sandelin. När jag lyssnar på skivan, så slås jag av vilken enorm kvalitet han har i sina produktioner. Jag tycker nog allt att han är bra underskattad.

JAG HAR SORG

Publicerad 2011-03-20 21:47:34 i ,

Det är så enormt trist att djurgården förlorade ikväll. För jag trodde faktiskt att de skulle vända och vinna mot Luleå ikväll. Men det är bara att ta nya tag och komma igen nästa år.

just nu leder dif

Publicerad 2011-03-20 17:33:51 i ,

Det är grymt stort att djurgården leder just nu, över luleå i slutspelt i hockey. Vinner de ikväll så blir dif det första laget någonsin som vänder ett 0 - 3 underläge i matcher.

kul för sandviken

Publicerad 2011-03-20 17:29:50 i ,

Jag brukar ju inte direkt följa sm-slutspelet i bandy. Men eftersom att Bollnäs var i final i år, så kändes det lite extra faktiskt i hjärtat. För jag bodde ju där förut, och man känner ju lite extra då får den staden. Och det är nog få städer, som verkligen LEVER för sitt bandy lag. Jag tycker att det är starkt av Bollnäs att ta sig till en final. Men saik visade att de är ett grymt bra lag, och vann rättvist idag. Det är bara för Bollnäs att ta nya tag.

det är som LeMarc sjunger...

Publicerad 2011-03-19 22:44:29 i ,

"jag ska gå hel ur det här" Det kan ni lita på att jag ska. Och ni som försöker att lära mig hur jag ska leva mitt liv. Sluta upp med det.

en fräckis...:)

Publicerad 2011-03-19 20:04:53 i ,

jag vet inte om denna fräckis är för mycket....men tänkte jag skulle dela med mig av den....:)

 

fan....nej den va inget bra....:)

djurgården måste vinna

Publicerad 2011-03-19 10:33:24 i ,

Jag hoppas att djurgården även vinner den sista och helt avgörande sjunde matchen mot luleå. För jag tycker att de ska vinna för svensk hockeys framtid. Luleå har ju inte direkt gått långt i årets slutspel genom att spela kul och undehållande hockey. Utan de har spelat den tristaste och gråaste hockey jag har sett på en hockeyplan. Djurgården däremot VILL ju spela och vinna. För luleå spelar ju nästan enbart på motståndarlagets misstag, vilket är enormt tråkigt att se.

roxette ställer in

Publicerad 2011-03-19 10:25:46 i ,

Det är trist att läsa om att Marie i Roxette är sjuk. Hon är så pass allvarligt sjuk att de är tvugna att ställa in den utsålda spelningen i Tallinn. För jag måste säga att det har gått över förväntan för Roxette på deras första stora turnee på år och dar. Och det är inte dåligt att ha sålt ut nästan fem spelningar i sydafrika. Sen så går det tydligen rätt bra i sydamerika också. Det märks att publiken inte har glömt Roxette, vilket är enormt kul. Det är synd bara att svensk media är så negativt inställda till Roxette. De hyllas i stora delar av världen, men i ankdammen som kallas för sverige så handlar det mer om hur mycket pengar Per tjänar. Det är lite trist.

 

det finns sms och så finns det S M S...:)

Publicerad 2011-03-19 10:15:03 i ,

Det är kul att se vad folk skickar för kärlekssms till sina partners. Men ibland tror jag det kan bli för mycket. Jag läste om detta på aftonbladets hemsida igår. Det var en tjej som blev lite arg, då hon fick detta sms av en kille hon dejtade ett tag. Men jag förstår henne...

 

- sötnos, ska vi åka salamihiss i bingen ikväll?

det är HELT HELT HELT SJUKT

Publicerad 2011-03-18 21:39:30 i ,

MEN DET ÄR SANT, OCH DET ÄR KNAPPT MAN TROR ATT DET ÄR SANT. Men jag såg just nu på text tv att Djurgården har vunnit med 2-0 över Luleå. Och det betyder att djurgården är det första laget någonsin i svensk hockeyhistoria som har vänt ett 3-0 underläge i ett svenskt klubblags slutspel. Och man kan lugnt säga att jag är stolt över grabbarna nu. Nu tar vi fan hem hela skiten...:)

 

en sak som är ganska dålig..

Publicerad 2011-03-18 18:48:15 i ,

...det är att tala om för mig hur jag ska leva mitt liv. Det är ganska dumt, för är det något jag vet, så är det just det. För har jag kommit så här långt i mitt liv, och har klarat det på egen hand. Så kommer jag nog att lyckas snart. Men sluta upp med det kära vänner. Klart man lyssnar på goda råd emellanåt, men att tala om för mig hur jag ska leva mitt liv, det är så dumt.

nu tar vi dom

Publicerad 2011-03-18 12:05:57 i ,

Det blir ett fullsatt globen som tar emot sina hjältar i djurgården hockey. Det var enormt kul att höra, att intresset för hockeyn fortfarande är stor i Stockholm. Det är bara det att jag hade bra gärna varit på plats. För det finns inget som är så nice som ett fullsatt globen när mitt lag spelar. För ska man vara med om tryck under en match, då ska man se hockey i globen.

bandyfinalen till Göteborg????

Publicerad 2011-03-18 11:31:20 i ,

Det är en konstig värld vi lever i igentligen. För det ska förändras hela tiden, och det ska förnyas. Det jag tänkt på nu, de är bandyfinalen som i nästan 21 år har spelats på Studenternas i Uppsala. Det är ju en magnifik sak att se denna final på tv. Men nu blåser det nya vindar i bandy sverige. För högt uppsatta inom bandyn i sverige vill flytta finalen till en större och modernare arena, och helst en arena som har tak. Men jag vill inte verka "old fashion", men jag tror att detta kan va en ganska dålig idé. För det första så tror jag inte man ska flytta det till en större arena. Och för det andra så ska man akta sig för att bryta en sån härlig tradition som finalen i Uppsala. Jag vet av egen erfarenhet att bandypubliken är ganska mycket av bakåtsträvare, och de gillar helst inte förändringar. Så jag tycker nog man ska fortsätta att spela finalen i Uppsala.

så intressant

Publicerad 2011-03-17 23:25:33 i ,

Så hamnade man en gång till då, på en sån där dejting sida. Jag har ända sedan jag blev medlem på en sån sida, varit enormt facinerad av detta fenomen.

Det jag är lite intresserad av nu, det är för bilder folk lägger ut på sig. Om tjejer till exempel inte vill bli stämplad som ett sexobjekt. Varför lägger de då ut nästan helt nakna bilder på sig? Eller har bilder där det enda man ser är deras bröst.

är taggad

Publicerad 2011-03-17 22:50:16 i ,

Jag har nog aldrig känt mig så taggad på att komma vidare i livet som just nu. Tänk vad en liten resa till päronen kan ha stor betydelse.

när Moneybrother va som bäst...

Publicerad 2011-03-17 21:27:01 i ,

Helt klar är det ju så, att Moneybrother var som bäst kring 2005. Det var ju då han släppte det UNDERBARA albumet To die alone. Det är ett ganska bortglömt album som för mig är ett sveriges bästa genom alla tider. Men det som skulle komma att gå till historien, det var turneen som följde p det albumet. Det är sällan man har sett ett sånt ös på scen som just på de konserterna.

 

 

så bra sagt

Publicerad 2011-03-17 20:28:07 i ,

En klok man, sa en sak i ett mycket bra matprogram, en sak som jag skriver under på.

 

-det är som posei på en tallkrik, det jag äter just nu.


Mauro Scocco

när jag hälsade på Haag och Kalla

Publicerad 2011-03-17 19:32:33 i ,

Ibland så har man såna där enormt sköna löprundor, där allt bara stämmer och kroppen känns som en maskin. Så var det lite idag, det var bra skönt att träna ute idag. Det var mycket så också för att det var en av de första rundorna också där jag hade nästan helt ren asfalt under löparskorna idag. Det är enormt skönt att känna det, efter att ha tränat på snö under flera månader nu.

Men denna runda var också bra speciell för en annan sak också. Det var så att jag träffade på skidåkartjejerna Anna Haag och Charlotte Kalla, som var ute på ett lätt träningspass löpning idag. Jag va ju bara tvungen att spurta om dem och hälsa på dem. Men de måste ha undrat vad det var för en flodhäst till löpare som hälsade på dem. För jag va trött då jag sprang om dem. För jag hade över timmen med löpning i benen då.

 

 

ett sjukt bra band

Publicerad 2011-03-17 13:53:23 i ,

Detta nya band, The Vaccines är helt klart värt att lägga på minnet. För de lirar en skön melodisk rock som jag vekligen diggar. Deras nya vax är något av det bästa jag hört på bra länge.

 

 

 

 

kan göra mycket

Publicerad 2011-03-17 13:35:33 i ,

Jag skulle kunna göra mycket för att få se nästa hemma match för djurgården. För tydligen så kommer de att spela nästa match hemma i globen. Och fan vilket tryck jag hoppas det kommer vara då. Jag hoppas verkligen att det kommer mycket folk och stöttar allas vårat favorit lag...:)

frågan alla ställer sig

Publicerad 2011-03-17 13:16:20 i ,

Det är väl. Varför spelade inte Djurgården så här bra i de första matcherna? För det är lite konstigt. Att de just nu, har lyckats att hitta tillbaka till storspelet de hade förra säsongen. Man tycker ju att de skulle spela så hela tiden.

de vann IGEEEEEEN

Publicerad 2011-03-16 21:41:00 i ,

Det är inte sant, men det är det. Djurgården hockey vann ikväll igen mot Luleå. Jag tror faktiskt inte att det är sant. Vinner de nästa match, då blir dig det första laget någonsin i svensk hockey historia som vänder ett 0-3 underläge i matcher i slutspelet. Jag måste säga att det är sjukt starkt att komma tillbaka så här starkt. Nu vinner vi helt klart nästa match också.

 

 

top 3 rod stewart

Publicerad 2011-03-16 21:18:09 i ,

Kom på att det var länge sen jag gjorde en sån här lista. Men jag måste göra en nu.

 

1

Sailing


2

Downtown train


3

Mandolin wind

 

om man jämför

Publicerad 2011-03-16 20:58:59 i ,

Det är ju många som jämför Rod Stewart och Eric Claptons unplugged skivor. Men jag måste säg att jag föredrar nog Rods platta. För det är mer rock n roll över den.

 

 

en sån bra röst

Publicerad 2011-03-16 20:40:01 i ,

Rod Stewart måste ha en av rock historiens bästa röster. Jag tror jag aldrig får nog av hans musik.

har de bra...

Publicerad 2011-03-16 20:33:41 i ,

Just nu så tror jag inte man kan må bättre. Ligger i min soffa och avnjuter dvd´n "Unplugged" med Rod Stewart. Har äiit god mat så nu mår man som en prins.

 

 

landskampen

Publicerad 2011-03-16 20:19:35 i ,

Jag måste säga, att Landskampen på tv3, det är helt klart ett av mina favorit tvprogram just nu.

det är konstigt igentligen

Publicerad 2011-03-16 11:43:37 i ,

Åter igen har debatten kring kärnkraftens vara eller icke vara blosst upp igen. Men det som är konstigt, det är en sak som jag tänkt länge på. Det är hur dessa motståndare till kärnkraften tänker igentligen. För hur har de tänkt att vi ska driva vidare våran tunga industri med typ vindkraft?

skönt att vara hemma

Publicerad 2011-03-15 19:14:49 i ,

Det är skönt att vara hemma efter norrlands äventyret. Men det är en sak som har förändrats hos mig. Och det är att det blir jobbigare och jobbigare att resa ifrån mina föräldrar. För jag måste säga att min mamma och pappa är nog två av de skönaste människor jag vet. Det är verkligen så skönt att umgås me dem.

orup är tillbaka på scenen

Publicerad 2011-03-14 20:22:57 i ,

Det är verkligen kul att ens gamla musikaliska hjältar fortfarande är med och presterar nya storverk inom den musikaliska världen. En av mina stora husgudar, det är Orup. JAg har lyssnat på hans musik i många år. Och det är så för att man blir så glad av hans musik. Han gör musik som gör att man blir så glad i själen. Och faktiskt så tycker jag att hans senaste platta är en av hans bästa genom tiderna. Just i dagarna så är han ute på sin första turnee på många år. Och jag ska försöka att se någon av hans konserter denna vår. För jag vet också av erfarenhet att Orup är sjukt bra live.

 

 

kärnkraft...JA TACK

Publicerad 2011-03-14 20:01:37 i ,

Man kan lugnt säga att alla motståndare till kärnkraften har fått vatten på sin kvarn de sista dagarna. För det ser ju inte så bra ut efter alla kärnkrafts olyckor i Japan. Det gör ont i magen faktiskt att se hur deras kärnkraftverk går sönder. För det sista man vill, det är ju att en massa kärnkraftsolyckor ska hända. Så alla som är emot dessa verk, de har lyckliga dagar just nu. Men jag vill säga en sak, och det är att kärnkraften är en säker energikälla trots allt. För sköter man kärnkraften, så har man en källa som kommer att ge billig el i många år. För jag tror inte att det går att ersätta elen till SSAB med vindkraft direkt.

det är illavarslande

Publicerad 2011-03-14 10:00:17 i ,

Det är bra jobbigt att läsa om alla kärnkraftverk i Japan som är skadade efter tsunamin. Jag hoppas att inget av verken sprängs så det blir en härdsmälta. Sen kan man undra varför Japan har så många av dem så nära kusten. Man kan ju tycka att de borde vara byggda mera inåt land.

nytt från THE SOULBOY

Publicerad 2011-03-14 09:56:42 i ,

Det är kul att en av sveriges bästa låtskrivare och sångare är tillbaka med ett nytt album snart. Jag talar om Mauro Scocco. Han släpper ju sin nya skiva den 25 maj. Av det man hört från det kommande albumet, så tror jag att skivan är en riktig höjdare.

vad har hänt med Modo?

Publicerad 2011-03-14 09:51:02 i ,

Ikväll så börjar ju kvalserien, och det kommer nog bli tufft för Modo. För det är ju så enormt mycket som står på spel. Dessutom så har ju inte direkt Modo rosat marknaden denna säsong. Det är ju därför de ligger som de ligger i tabellen. Men de har ju också ett enormt åldersstigen lag, och en målvakt som jag inte direkt har spelat bra. Men jag hoppas att de klarar sig kvar.

god morgon från sollefteå

Publicerad 2011-03-14 09:31:55 i ,

Det är ännu en skön morgon här hos min mamma och pappa. Jag har precis avverkat morgonkaffet och sitter nu i sängen och betar av nyhetsflödet via min dator. Och det är jobbigt att följa efterspelet till tsunamin i Japan. Dock är det en sak som glädjer mig mitt i all bedrövelse. Och det är att läsa om deras enormt utbyggda säkerhetssystem som varnar vid en kommande tsumani.

efter att ha sett låtarna

Publicerad 2011-03-12 23:01:27 i ,

Det är bra skönt att schlagertramset nu är slut, så nu kan svenska folket börja ägna sig åt viktigare saker. Men det var en sak som slog mig under denna kväll. Det var när man spelade upp de tidigare årens vinnar låtar i den svenska schlagern. Och det jag tänkt på, var hur dåliga de låtarna igentligen är. För det är ju inte direkt några höjdare direkt.

kvällen

Publicerad 2011-03-12 22:44:03 i ,

Det känns lite konstigt, att sitta och titta på melodifestivalen, när flera tusentals människor har omkommit i tsunamin i Japan. Det känns ganska futtigt också att pengarna som samlas in under denna kväll inte går till räddningsarbetet där borta. Det tycker jag faktiskt att det kunde gjort.

vet ni vad

Publicerad 2011-03-11 23:10:14 i ,

Jag har kommit på en sak. Men det är inget jag har kommit på just denna kväll. Utan det är något jag har tänkt på i några år. Och det är en regel jag nog kommer att leva efter bra länge. Det jag tänker på är detta med folk i mitt liv. Jag tänker skita i folk som inte ger mig något tillbaka, och så kommer jag att ägna mig åt dem som jag tycker om. Detta kanske verkar hårt. Men jag är så trött på att ha folk runt omkring mig som bara fungerar som utsugare och bara tar kraft. Jag är enomt trött på såna människor, och då kommer jag hädanefter att klippa banden till dem.

skön morgon

Publicerad 2011-03-11 10:42:28 i ,

Det är ännu en skön morgon här hos mamma och pappa i Sollefteå. Vi skulle ha åkt skidor idag, men det är så dåligt väder, så vi blir hemma. Dock så går det inte att inte bli orolig för hur det står till med världen, när man läste om den enorma jordbävningen som skakat Japan. Det är hemskt när man ser tsunami vågorna välla in över Tokyo. Det enda man kan hoppas på i ett sånt här läge, det är att så få som möjligt skadas eller omkommer.

 

skönt att komma iväg ibland

Publicerad 2011-03-10 21:28:27 i ,

Är just nu hos mina föräldrar. Det är sanslöst vad skönt det är att besöka dem ibland. För det är lite som ett reningsbad att åka hit upp ibland. För mig så betyder dessa besök mycket.

 

 

kul med alla dessa unga tjejer inom idrotten

Publicerad 2011-03-08 11:54:10 i ,

Det är roligt att det kommer fram så många nya talanger inon den svenska sportens värld. Men det är ju en sak som står ut. Och det är ju att det nästan bara är unga tjejer som kommer fram och slår igenom. Det har inte kommit fram några killar som visat framfötterna direkt. Senast så var det ju den unge och mycket talangrika höjdhopperskan Ebba Ljungmark som helt plötsligt slog igenom. Jag tycker det är roligt för hennes skull. Man kan lugnt säga att det ser lovande ut för framtiden för svensk idrott. Mer lovande än på länge tycker jag.

 

 

det börjar bli enormt töntigt

Publicerad 2011-03-08 11:36:17 i ,

Jag har ju sagt att jag inte ska ta upp melodifestivalen så mycket i bloggen, detta år. Men jag måste bara ta upp en sak. Nu är det ju finalen som högrar nästa vecka, och det är ju superbra. För sen är det ju över, detta schlagertrams. Men alla vet väl att i grund och botten så är ju melodifestivalen en tävling, där det tävlas om vem som har den bästa låten. Så långt är väl alla med. Men när man följer det som skrivs om denna tävling, så är det ju intressant att se hur LITE det skrivs om låtarna.

så blir man 31 då

Publicerad 2011-03-08 10:52:31 i ,

Det är ju inte klokt igentligen att man blir ett år äldre idag. Men faktiskt så är det bara med glädje jag ser framåt. För det är verkligen så. Jag skulle nog inte ha sagt så för några år sen, för då var det sannerligen inte lätt att vara jag. Men jag mår mycket bättre nu, och det är så skönt. För det första så är det att jag funnit löpningen i mitt liv. Den har betytt oerhört mycket för mig. Sen så är det flytten hit upp till Falun. Jag trivs ju som fisken i vattnet här. Så vill allt mig rätt, så kommer jag nog att bo här ett bra tag till.

 

Alltså, ni får ursäkta nu. Men jag är fan bra jäkla snygg....;)

hon sa en sak

Publicerad 2011-03-07 00:53:54 i ,

Den där personliga tränaren, som ni kunde se i inslaget från tv4, hon sa en väldigt bra sak. Och det är att det måste vara roligt när man tränar, det är enormt viktigt. Jag tror att det kan va en stor orsak till varför många slutar att träna, för att de helt enkelt inte har kul när de tränar. Varför jag har fastnat så för löpningen de sista åren, det är mycket för att det är så sjukt kul att löpträna. Så är det verkligen. Jag njuter nästan varje gång då jag är ute och springer. Så jag säger till många jag känner, att de måste hitta SIN form av träning.

det är när jag talar med människor...

Publicerad 2011-03-07 00:06:58 i ,

Detta med fördumningen i samhället, det märker jag verkligen av när jag pratar med människor i min närhet. För jag tycker att det är så många som snackar så mycket yta, och inget innehåll. För om man vill snacka om något "tyngre", så är det inte många som vill det. Eller om man vill diskutera något som har hänt i världen, då är det inte många som känner till det. Det verkar som att ju mer nyhetskanaler vi har, desto mindre tar vi till oss nyheter.

fördumning i samhället

Publicerad 2011-03-07 00:00:37 i ,

Detta är en känsla som har växt starkare och starkare hos mig, de sista åren. Men jag tycker faktiskt att det svenska samhället håller på att fördummas en del. Jag kan inte sätta fingret på exakt vad det är som detta beror på. Men jag tycker att det har blivit så ytligt idag, för det enda som räknas är utsidan. Sen om man har en hjärna, det verkar inte som att det räknas.

 

det är rätt häftigt igentligen

Publicerad 2011-03-06 23:33:46 i ,

Det är ingen dålig utveckling jag haft de sista åren, när det kommer till min kondition. För jag har fått en grym kondis de sista åren. Men det är ju inget jag fått utan att ha fått jobba för det. För jag har verkligen tränat som en gnu de sista åren. Men det är så skönt att man märker att man utvecklas och att man gör framsteg. Men det är en sak jag tänker på enormt mycket när jag tränar. Och det är hur jag knappt orkade springa något alls för några år sen. Och idag så är jag på väg att kanske genomföra min första mara.

Det är så mycket annat positivt jag fått genom löpningen också. För det är ett helt annat liv jag lever nu, mot när jag inte tränade. Jag mådde inte alls bra innan löpningen. Men idag mår jag mycket bätte, fast allt är inte bra. Det ska jag säga, och jag har långt kvar tills jag mår HELT så där jättebra som jag vill må. Men jag är på god väg dit, och det är skönt.

sååån skön söndag..:)

Publicerad 2011-03-06 17:53:55 i ,

Idag har det varit en enormt skön söndag. För det första så gick ju vasaloppet av stapeln idag. Och det har ju blivit en bra skön tradition att följa det loppet från soffan. Dock så blev det ju inte min favorit som vann, jag tänker på Oskar Svärd. Men det blev ändå en annan favorit, Jörgen Brink som gick segrande ur striden. Måste säga att jag blev enormt imponerad av hans vinst. För han bröt ju staven i början av loppet, och att då komma igen och vinna, det är bra starkt. 
Efter att jag sett på vasaloppet, så blev jag så sugen på att dra ut och springa. Dels så var det så fint väder, och sen så hade jag så mycket spring i benen. Så det blev en skön runda förbi Tisken och sen förbi Kålgårn och sen hem. Av alla rundor jag har i Falun, så är nog den förbi Tisken den jag gillar mest.

kul för Jörgen Brink

Publicerad 2011-03-06 12:04:17 i ,

Det är så kul att min favorit i årets lopp vann. Jag hade ju Brink som förhandsfavorit, och det blev ju han som just vann. Nu kan man lugnt säga att han har tvättat bort loserstämpeln från förr. Nu är han en av de allra stora inom svensk skidåkning. Om han inte är en av de allra största. För det är inte många som har försvarat en titel.

svt äger

Publicerad 2011-03-06 10:36:26 i ,

Jag måste bara säga en sak, och det är att SVT är helt klart bäst på sportsändningar. För när man är en stor sportälskare som jag, så är det skönt med framför allt reklam fria sändningar. För det finns inget som är så irriterande som när de kommersiella kanalerna bryter för reklam, och oftast så bryter de när det är något avgörande på gång. Så jag måste ge SVT och deras sportredaktion all heder för deras bra genomförda sändningar. Och jag hoppas att det förblir så. För jag vill INTE se att en reklam kanal tar över sändningarna för Vasaloppet. Jag vill också inte va utan kommentatorn Jakob Hård. Han är så grym på att kommentera skidtävlingar.

kollar på vasloppet...

Publicerad 2011-03-06 10:17:20 i ,

Det är en bra tradition som jag ägnar mig åt just nu. För ju så ligger jag i min soffa och kollar på Vasaloppet. Det har blivit en bra skön tradition att kolla på detta loppet denna söndag, så här års.

 

 

KÄÄÄÄÄÄMPA

Publicerad 2011-03-05 11:49:12 i ,

Det verkar som att det gått troll i maskineriet för Leksand denna säsong. För igår så förlorade de ännu en gång mot Mora i hockeyns Allsvenska. Jag vet inte vad jag ska tycka om Leksand, men det är en sak som är klar. Och det är att de MÅSTE ta sig i kragen inför nästa säsong och börja vinna. För ska de överleva som lag, så måste de gå upp i elitserien. Gör de inte det så tror jag sagan är all för detta anrika lag. Jag tycker att det är sorgligt att se hur det gått utför för detta lag, som i sina bästa stunder har presterat en hockey på superhög nivå. Men det måste också vara slut på dagisverksamheten i klubben. De måste börja tänka mer proffisgt och agera som det företag de faktiskt är. Det känns som att folket som styr leksand gör det för att det är kul, och inte på ett proffsigt sätt.

 

 

foo fighters är tillbaka

Publicerad 2011-03-05 11:39:49 i ,

Jag har alltid varit en stor fan av bandet Foo Figthers. Och nu är de tillbaka med en ny platta. Jag gillar första singeln "Rope". Det är en ganska hård sida som bandet visar upp nu, men jag gillar det.

 

 

 

 

fin lördag

Publicerad 2011-03-05 11:38:01 i ,

Det är en bra fin lördag här i Falun. Så det är inte utan att man har bra lust att vara ute. Så det blir nog en promenad ner på stan.

hur är det möjligt?

Publicerad 2011-03-04 12:12:04 i ,

När jag ser på biotoppen i Sverige, så är det en sak som jag undrar över. Och det är hur det är möjligt att nya Åsa-Nisse filmen kan ligga på fjärde plats. Hur är det möjligt att flera tusen svenskar har sett denna skitfilm? Jag hoppas att de kom levande hem från denna pest, och att de inte fått men för livet.

vasaloppet på söndag

Publicerad 2011-03-04 00:05:40 i ,

För mig som är en stor älskare av skidsport, så är det ju en stor grejj detta med Vasaloppet. Jag tycker att det är alltid lika kul att följa detta lopp i tv. Det har blivit lite av en tradition att gå upp tidigt, göra lite frukost, och sen följa hela loppet live i tv. Men det bästa vore ju om man kunde få uppleva loppet live i Mora. Jag hade ju chansen för några år sen att göra detta. Det var nog något av det bästa jag fått uppleva inom sportens underbara värld.

såg på ett bra matprogram igår....

Publicerad 2011-03-03 23:38:35 i ,

Jag har ju i alla år, på denna blogg klagat över att det finns så lite att se på tv. Men nu tror jag att jag har hittat något. Det tv-program jag tänke på är "Mästerkocken" som sänds i tv4. Det är ett program som har en ganska basiic ide. Det hela går ut på att ett antal amatörkockar gör upp om titeln MÄSTERKOCKEN. Det är kul att se ett antal helt vanliga personer laga mat, i tv för en gångs skull. För det är ju alltid en drös sjukt grymma kockar som alltid lagar mat. Men jag gillar detta program, så detta kommer jag nog att följa framöver.

Sen så var det en av deltagarna som sa sen sak som jag verkligen kan skriva under på. Och det är att laga mat, det är grymt avkopplande. För det är verkligen så. När jag lagar mat, då kopplar jag av till hundra procent.

 

 

råkade av en händelse se BB

Publicerad 2011-03-03 23:22:03 i ,

Jag va me om en bra JOBBIG händelse tidigare ikväll. Det var så att jag var över till en mycket god vän, och åt lite fruktsallad. Det är alltid bra gott att äta det. Det är nog för mig, den perfekta efterrätten. Men vi åt inte bara det, utan vi kollade på Big Brother också. Jag måste säga att det programmet fascinerar mig. Jag undrar vad det är som lockar för dessa människor, att stänga in sig i drygt 100 dagar, tillsammans med en massa andra idioter. Sen så är det en annan sak som jag tycker är bra konstig. En av deltagarna, är en kvinna som tydligen är mamma. Vad är det för idiot till mamma, som skiter i sina barn och är med i Big Brother????

måste nog gå en charmkurs

Publicerad 2011-03-03 23:06:19 i ,

Jag hade vägarna förbi Borlänge idag. Och när jag skulle hem med bussen till Falun, så utspelade sig en lite kul sak. För jag åkte nog med en av de suraste busschauförer jag sett på bra länge. Han var så sur så man undrar om han hade käkat surklister till frukost. Man tycker ju att det är inte jobbigt att dra på smilbanden, men denna kille hade bra svårt med det. Annars så tycker jag att de som jobbar för bussarna i Dalarna är enormt trevliga. Denna man var nog ett svart får bara.

 

 

skön rrevansch

Publicerad 2011-03-03 12:27:31 i ,

Det var så skönt att se Ida Ingemarsdotter och Charlotte Kalla, när de tog guld igår. Det var så skönt dels för att det var en revansch efter alla misslyckanden tidigare. Sen så var det skönt att se Kalla ta guld på en klassisk gren. För hon har ju alltid varit som bäst på fristil. Nu visar hon att hon blir bättre ju äldre hon blir. Idag tror jag det blir någon medalj också på stafetten. Dock så tror jag det blir tjejerna igen som gör det.

 

 

en hyllad hjälte

Publicerad 2011-03-01 15:47:07 i ,

Det är ju 25 år sedan, i dagarna Olof Palme blev mördad en kall februari natt 1986. Det var ett håprt slag för Sverige att förlora denna stora statsman. Man kan lugnt säga att det är ett trauma som jag tror aldrig vi svenskar kommer att komma över. Jag har inte så starka minnen från den natten, för jag var bara sex år då. Men det jag kommer ihåg, det var att min pappa stod och grät vid köksbänken när han hade fått höra att Palme var mördag. Nu ska jag ju också säga, att min pappa sällan gråter. Så det ska till stora saker för min pappa att visa känslor. Men detta var ju också ett rätt stort ögonblick i hans liv. För min pappa var en stor beundrare av just Palme.

I dagar som dessa, så skrivs det ju en enorm massa artiklar om mordet. Man försöker som vanligt att lösa mordet i medierna. Det blir så pinsamt när man också läser om hur den svenska polisen har skött detta mord. För det verkar som att alla misstag som gick att begå, hände just då. Det är helt sjukt när man läser om det. För vi talar ändå om ett statsmord, och då borde man ju kunna följa regelboken. Men det skedde verkligen inte under de första dagarna efter mordet. Jag kan förstå om polisen då blev chockad av det som hände, men de är ju för fan utbildade för att sköta sånt här. Och då borde man kunnat ha skött utredningen lite bättre. Jag tror aldrig vi kommer ett få fram mördaren. Och det är bra pinsamt, att en svensk statsminister kan bli skjuten på öppen gata mitt i Stockholm.

 

 

snart är det dags

Publicerad 2011-03-01 15:30:57 i ,

Det börjar närma sig klimax snart, när det kommer till vem som ska bli näste partiledare för Socialdemokraterna. Men jag måste säga att jag är besviken på de namn, som har radats upp som kandidater. För namnen Tomas Östros och Mikael Damberg är inte direkt några personer som jag hoppar högt av glädje över att höra. Det doftar mögel på dessa namn tycker jag. Jag hoppas att sossarna kommer fram med ett fräschare namn framöver. För vad detta parti behöver, det är en nytändning och då måste det till en person som har något nytt att komma med. Det ska vara en person som har glöd och har lite visioner i sin politik. För det är det som krävs tror jag. För jag är så trött på dagens politiker som inte har några visioner med sin politik.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela