klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

Sanna kom tillbaka....

Publicerad 2011-05-12 11:00:53 i ,

Det är så trist att Susanna Kallur har drabbats av alla dessa skadeproblem de sista åren. För jag saknar henne enormt på löparbanorna. JAg saknar henne dels för hennes glädje till sin sport och den glädje man får av att följa henne. Och sen så är det så jobbigt, för är hon helt frisk så är hon med i världstoppen. Så bra är hon. Men jag börjar mer och mer tvivla på att hon kan komma tillbaka til forna dagars form. Det känns också som att hon börja att tappa verklighetsförankringen lite. För jag tycker att detta uttalande känns lite väl skumt.

– Tittar man på hur det ser ut i världstoppen i häck så är det väldigt många av de som är i världseliten som är 30 plus, säger hon i en SVT-intervju.

Och hon tänker tävla i många år till.

– Jag kommer att tävla i kanske fem år till. Jag känner att jag har många år kvar.

 

Det är sant att de häck stjärnor som är över 30 är bra fortfarande. Men sanningen är också att de tävlar regelbundet, och inte är borta från skador speciellt länge. Min teori är att Susanna Kallur har varit borta alldeles för länge från tävlande, och det kan va till en nackdel för henne. Men jag hoppas att jag har fel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela