klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

costner kan fan sjunga

Publicerad 2011-09-30 19:23:31 i ,

Jag blir bra förvånad när jag här den gamle skådisen Kevin Costner, när han sjunger. För han är inte så dålig, som man kan tro. Utan han är faktiskt riktigt bra. Det är bra skön country som han lirar på sina skivor. Det är sån där skön bilåkar musik som han bjur på. Man får riktigt lust att dra ut på the highway of the west, när man hör hans musik.

saknaden ÄR stor

Publicerad 2011-09-30 16:32:16 i ,

Det börar att märkas nu att min pappa är borta ur mitt liv för alltid. För det är sjukt vad jag saknar honom emellanåt. För det gär ONT att veta att jag inte kan ringa honom och bara snacka lite skit, som jag gjorde bra ofta förut. Det var alltid så kul att höra hans röst, då jag ringde upp till mamma och pappa. Det var alltid pappa som svarade, och han svarade alltid med sin sköna norrländska accent, och han va alltid så otroligt skön att prata med. Vi talade om lite allt möjligt, typ väder och vind och sånt. Ofta blev det också jobb snack, och det kunde va om gräset på deras tomt behövde klippas, eller om det var vinter, om det var mycket snö som behövde skottas bort. Att snacka sånt var en enorm trygghet för mig, och den kommer jag att sakna i framtiden. Självklart kommer jag att fortsätta att prata med mamma, för det är skönt det med. Men jag hade alltid en speciell relation till just pappa. Men jag kommer att bry mig mycket om min fina lilla mamma också i framtiden. Hon är en sån enormt betydelsefull person för mig. Hon har gjort så mycket för mig, så det är ganska självklart att jag finns där för henne nu när det är tungt ibland, efter pappas begravning.
Mamma har gått vidare, och mår efter allt sm hänt ganska bra. Men jag mår faktiskt inte så bra, och det är bra jobbigt just nu, att jag vet att pappa inte finns längre i mitt liv. Dock vet jag att han finns i mitt hjärta, och han kommer alltid att finnas runt omkring mig, men vetskapen att han inte längre lever, den är stor. Sjukt stor, och det kommer att ta lång tid för mig att bearbeta sorgen efter honom. För pappa va en sån fin människa, och såna som han görs inte längre. Jag är också glad att ha funnits i hans liv.det är väl inte så konstigt

Publicerad 2011-09-30 12:04:54 i ,

Läser i aftonbladets webtidning att runt 85 personer kommer att sägas upp inom kort. Men det är väl inte så konstigt att just detta händer. För våra kvällstidningar har ju blivit allt sämre, och för inte tala om deras internet versioner. De är ju ännu sämre. Jag tycker att det är på tok för mycket reklam, och sen så finns inte alla artiklar från papperstidningen på webben. Jag tror att det kommer att bli en "klassfråga" i framtiden att läsa en bra tidning. För det är ju lite så redan nu.

jag SKA klara detta....

Publicerad 2011-09-29 19:59:55 i ,

Jag mår lite skit just nu, men jag ska fan klara av studierna. För det har jag lovat pappa innan han gick bort. Så det ska bara gå.

varför detta???

Publicerad 2011-09-28 12:53:12 i ,

Bilden ni kan se nedan tycker jag är bra konstig. För här i Falun, så går barnen omkring och bär på dessa lysvästar inne på dagisens områden? Varför gör de det? Det är väl helt ok om de har lysvästar om de går ute i trafiken, men inte inne på dagisens område? Jag tycker att det lyser väldigt mycekt av skyddad verkstad tycker jag. Sen så gillar jag inte detta med att dagisfröknar sätter gps´er på barnen, så att de ska hålla koll på dem. Hur vore det om man skulle anställa mer personal istället. Jag tror att det skulle va en väldigt bra ide.


är hemma nu

Publicerad 2011-09-28 12:47:39 i ,

Nu sitter jag och avnjuter en lunch här hemma hos mig. Är hemkommen sen igår från Stockholm. Jag var där med min flickvän. Saknar Stockholm som bara den, och det blir nog att jag kommer att flytta tillbaka dit så snart det bara går.

god morgon måndag

Publicerad 2011-09-26 07:20:30 i ,

Så var det måndag, och jag är glad som tusan idag. Dels går det bra i skolan, sen så blir det snart att åka till Stockholm, med min flickvän. Det ska bli grymt.

det känns bra

Publicerad 2011-09-25 17:57:30 i ,

Jag måste säga en sak, och det är angående detta med att jag just nu studerar så huvudet håller på att explodera. Snacka om att jag kommer va smart, när jag får min examen sen. Men det jag ska komma till, jag är mycket också av en person som kan helt plötsligt, mitt i en mening, eller när jag talar med folk, komma på en helt annan sak att prata om. Men jag känner VERKLIGEN sån lust att plugga just nu. Och det är så skönt. För så var det inte förr om åren.

de känns trötta

Publicerad 2011-09-25 15:24:00 i ,

 

 

Det är nog bra att gruppen R.E.M. lägger av, för det är en sak som slår mig, när jag ser klippet ovan. Och det är att de känns SÅ trötta och blasé när de blir intervjuade av Musikbyrånas Magnus Broni. Och sen så har deras karriär också gått i stå sedan deras storhets tid på 1990-talet.

ännu en bra text

Publicerad 2011-09-25 12:20:50 i ,

Erik Hörstadius, är en kille som också skriver bra krönikor om olika saker. Han skriver så där bra, så att man inte vill sluta att läsa. Denna krönika som jag tycker är sjukt bra skriven, och jag känner också igen mig i det han tar upp. För jag kan själv tycka att det är SJUKT mycket av en prylhysteri inom detta fenomen som kallas för träning.

Så bra skrivet

Publicerad 2011-09-25 11:45:42 i ,

Jag tycker mycket om det han skriver om i sin krönika i denna dags upplaga av DN.

De får lön ändå...

Publicerad 2011-09-25 11:14:20 i ,

Just nu så läser jag DN. Och det var en artikel som gjorde mig bra arg. Och det var den om att politiker i riksdagen, som har slutat, ändå får en lön. Och det är inga dåliga arvoden de får heller. Nu talar vi om flera tusen i månaden. Hur rättvist är DET?

sööööööönDAG

Publicerad 2011-09-25 10:19:51 i ,

Så var det söndag, och ännu en dag bestående av plugg. Men det går så bra nu, så det kommer att gå galant. Men först blir det att softa i sängen me tidningen. Soft blir det imorgon också, för då ska jag till Stockholm med min flickvän. Det kommer bli gött....:)


ulf uttalar sig

Publicerad 2011-09-24 10:51:24 i ,

Vad skönt det var att Ulf Lundell visar att han fortfarande är vid liv. För det har ju varit bra tyst om han, sedan han plötsligt, förra vintern ställde in sin turnee. Han gav inte några större skäl till varför han ställde in. Men nu är han alltså tillbaka med en ny bok. Och som vanligt så säger han i Aftonbladets intervju att han inte kommer att spela live igen. Men har man inte hört det ett antal gånger förr. Han sa ju så redan 1993, och man vet ju hur det blir med det. Känner jag Lundell så kommer han att fortsätta att ge ut skivor och turnera. Jag hoppas på det, för det är inte många som slår Uffe i en live situation.

lördag morgon

Publicerad 2011-09-24 09:35:11 i ,

God morgon hela svenska folket. Det var en skön promenad hem från min flickvän denna morgon. Det är verkligen grymt fint väder ute så här års. Det är nästan så man inte vill vara inne, för att man blir så förtrollad av alla färger i naturen nu.
Ska ta och dricka lite kaffe nu och avnjuta morgonens exemplar av Dagens Nyheter. Sen blir det en löprunda och en massa timmar av plugg följt på det.


ha en bra dag alla jag känner.....


the cure svänger....

Publicerad 2011-09-23 17:39:24 i ,

Håller just nu på att äta lite, samtidigt som jag kollar på lite konsert klipp med diverse band, Nu kollar jag på en konsert med The Cure, och eran runt skivan "Wish". Snacka om att de va bra då.

har pluggat idag...

Publicerad 2011-09-23 16:47:10 i ,

Idag har jag varit bra duktig, har pluggat i en herrans massa timmar, så nu är mitt huvud bra tjockt. Så jag tror att jag slutar för dagen nu.

plugg dag...

Publicerad 2011-09-23 16:45:09 i ,

Det har ju gått några veckor sen jag påbörjade mina studier vid högskolan, och jag måste säga, att det går över hövan bra faktiskt. Dock ska jag erkänna att jag tycker fortfarande att det är bra konstigt, att jag nu studerar. Men det är faktiskt bra skönt att vara igång, och till skillnad mot förr om åren, så känner jag en hunger efter studier. Och jag vill göra klart mina studier nu. Så nu SKA jag bara ta min examen, och mycket är det för att jag vill visa min bortgågna pappa det. Jag vet att han finns med mig hela tiden, och är det något jag hade önskat. Så är det att han hade fått sett mig ta examen. Men nu är han inte med oss längre, så det är bara att göra det bästa av situationen. Han finns i mitt hjärta, och det kommer han alltid att göra.

plugg vecka

Publicerad 2011-09-23 09:28:17 i ,

VAd denna vecka har varit jobbig, men jag HAR klarat det. Jag är så sjukt stolt över mig själv nu.

lite visdoms ord om mat

Publicerad 2011-09-22 19:51:13 i ,

Det är en sak som gäller, då man ska laga mat. Och det är att det är MYCKET roligare att laga mat, om köket är rent innan.

r.e.m. lägger av

Publicerad 2011-09-22 10:11:14 i ,

Det är tydligen avslutens år i år. För det är inte bara den svenska gruppen The Ark som lägger karrären på hyllan. Utan nu kan jag också läsa att gruppen R.E.M. också lägger av. Det är bra synd tycker jag, för jag har alltid gillat deras musik. Och sen så har jag aldrig fått chansen att se dem live, vilket jag alltid nu kommer att sörja. Men sen så tycker jag det är starkt att lägga av när man är på topp. Det borde fler inom musikens underbara värld fatta, och jag tänker främst på Rolling Stones. De borde ha lagt av efter skivan "Tatto you!" som utkom 1981. Sedan dess så har de inte direkt släppt ifrån sig några fler mästerverk. Kanske så tyckar jag att plattan "Voodoo lougne" har några bra låtar.
Hur som helst så kommer jag att sörja mycket att R.E.M. nu har lagt av.god morgon god morgon

Publicerad 2011-09-22 10:02:37 i ,

Hejsan sverige och alla som läser min blogg. Det är morgon för mig nu, har precis kommit hem från min flckvän. Jag tillbringade kvällen och morgonen hos henne. Och det är ju som alltid HELT UNDERBART:), men nu är jag hemma. Ska plugga hela dagen idag, för imorgon har jag en hemtenta som ska va klar. Så önska mig lycka till idag, men först blir det att läsa dagens nyheter som jag köpte på vägen hem.


är inne i en djup The Cure period

Publicerad 2011-09-20 23:06:33 i ,

När det kommer till mitt musik lyssnande, så kan man nog säga att det går i perioder. Och just nu så är jag inne i en djup The Cure period. För det är inte klokt vad jag lyssnar på denna grymma grupp just nu. Och det beror nog på också att deras rätt mörka musik, passar bra att plugga till.

djurgårdeeeeeeen...:)

Publicerad 2011-09-20 23:01:55 i ,

Ja du, ibland är det RÄTT KUL att vara djurgårdare. För inte trodde jag att föreningen skulle va SÅ OTROLIGT överlägsna, så att de dominerar Stockholm i både fotboll och hockey. Men så är det, för de vann bägge derbyna, vilket jag tror måste va något av historisk. Men kul är det iallafall.

skit också

Publicerad 2011-09-20 19:37:53 i ,

Såg nyss på nätet, att AIK leder i derbyt. Det var inte så kul att se. Jag hoppas att djurgården kommer igen, och vinner matchen. Om jag skulle till och tippa slutresultatet, så tror jag att det blir 5-2 till djurgården.man pluggar

Publicerad 2011-09-20 19:10:30 i ,

Det är otroligt vad tankar jag får i huvudet, nu när jag ligger i min soffa och pluggar. Just nu så läser jag en skit intressant text om framtidens medieklimat. Detta är bra intressant mina vänner, och jag undrar lite hur vi kommer att ta del av nyheter i framtiden. För mig så finns det inget bättre, än en gammal hederlig papperstidning. Jag tycker att man får en bättre överblick över vad som hänt, närman bläddrar i en sån. Men en tänkare, som det skrivs om i den text jag läser, tror att papperstidningen kommer att vara stendöd om några år. Men det tror inte jag, för jag tror att folk vill även ha sin tidning på morgonen i framtiden också. Men det finns två saker som måste till, för att den gamla goa papperstidningen ska finnas kvar. Och det är att den MÅSTE i fortsättningen delas ut i brevlådan. Och sen så får det inte bli dyrare att ha en prenumeration.paus i pluggandet

Publicerad 2011-09-20 16:05:36 i ,

Har just nu en liten paus i pluggandet, och då passar jag på att lyssna lite på Patrik Sjöbergs ljuidbok "Det du inte såg". Och jag måste säga att den är bättre än jag först trodde. Den är enormt läsvärd, och det är intressant och lite hemskt också att ta del av hans liv och karriär som en av världens bästa jöjdhoppare. Jag har alltid gillat han som idrottsman, men det är en sak som har ändrats lite. När man läser om hur han har agerat tidigare under sin karriär, så tycker jag lite mindre om han faktiskt. Det baserar jag på vissa detaljer ur hans bok. Ni måste nog läsa den, för att förstå. Men hur som helst, så är det en fantastisk höjdhoppar karriär, som han har bakom sig. Det är fantastiskt kul, att han mellan hoppen, på DN-galan 1987, då han slog världsrekord, gick ut och drog i sig två varmkorvar, för att stilla sin hunger. Och sen bara kliva in på arenan igen och sätta det där fantastiska rekordet. Och så i sista försöket också. Det är för mig världsklass.

ibland skäms jag

Publicerad 2011-09-20 11:44:20 i ,

Ibland skäms jag en hel del för att vara svensk. Och denna nyhet, som faktiskt fick mig att sätta kaffet i fel strupe, gjorde mig både arg och ledsen. För SJÄLVKLART ska vi sjunga vår egen nationalsång på hockeymatcherna framöver. Detta är en sak som bara kan hända i denna ankdam som faktiskt kallas för landet Sverige.

thåström är på gång igen

Publicerad 2011-09-20 11:34:09 i ,

Vad glad jag blev, när jag hörde att denna man är på gång igen med en ny skiva. För det är alltid intressant när Thåström är igång med nytt material. Dock så hoppas jag att det blir lite mer skön "rock and roll" denna gång. Helt klart så har hans akustiska skivor varit bra, men han är för mig alltid en "rocker", och då ska man spela rock tycker jag.

djurgården vann igår

Publicerad 2011-09-20 11:19:42 i ,

Kul också att djurgården fotboll vann igår derbyt mot aik. Nu är vi ännu en gång bäst i stan, och det kan bli ÄNNU roligare ikväll. För ikväll är det dags för det första hockey derbyt, och jag tror på vinst där med. Det vore otroligt kul om man vann bägge matcherna. Jag tror aldrig det har hänt, men om det händer, då kommer jag bli sjukt glad...:)


hur ska det gå för saab???

Publicerad 2011-09-20 11:15:49 i ,

Just så håller jag på att skumma igenom vad som hänt under det senaste dygnet, på diverse nyhetssidor. Och ännu en gång så kan man läsa om allt som händer kring bilmärket Saab. Och det är med förundran som man följer denna cirkus. Jag tycker att det är synd att man har misshandlat detta bilmärke så. För det ÄR en bra bil, och om man skött sina kort lite bättre, så hade man kunnat gjort en bra affär. Men nu är det inte så, och nu finns det nog bara en utväg, och det är en konkurs och en nedläggning av Saab. Dessvärre så är det nog så.

käkar lite...

Publicerad 2011-09-20 11:04:52 i ,

Sitter nu och käkar lite sen frukost, skulle man kunna säga. Men det är skönt att ha denna morgonrutin, för jag är en person som älskar rutiner.
Det blir ju en hel del plugg idag, och jag tycker det fortfarande är lite skumt att skriva så. För jag hade verkligen inte tänkt att jag skulle börja plugga igen, så att jag säger att jag ska va hemma en hel dag och plugga, det är för mig bra konstigt igentligen. Men jag ska också säga att jag är sjukt taggad att göra detta nu, så det är faktiskt bara kul att studera just nu.

pluggar just nu

Publicerad 2011-09-19 21:14:39 i ,

Det är bra skönt att vara igång me skolan nu, och jag måste säga att det går bra. Just nu så pluggar jag inför en hemtenta som ska va inne på fredag. Vore det inte för min flickvän, som ger mig en ENORM styrka att göra detta, så vet jag faktiskt inte om jag skulle klara detta. Älskling, du ger mig SÅN inre styrka...:)

supportrar skämmer ut sig

Publicerad 2011-09-19 18:20:08 i ,

Aha, och så är vi där igen. Det är ännu ett stort fotbolls derby i Stockholm, och ÅTER IGEN så har ett antal supportrar skämt ut sig. Alltså, hallå vad är detta för idioter igentligen? Fattar de inte att de är helt körda i hiuvudet som håller på så där.

varför förstöra????

Publicerad 2011-09-19 11:49:04 i ,

Man blir bara så bedrövad och arg när man läser artiklar som denna. För jag undrar lite om varför det är så kul att förstöra allmän egendom hela tiden som busskurar eller lyktstoplar ute på stan. Det kostar ju massor för Falu stad att reparera allt som förstörs hela tiden. Men jag har länge tänlt på detta med busskurarna. Varför måste de vara gjorda av glas? Borde det inte vara bättre att de var byggda av till exempel stål eller betong, som det är hemma i Stockholm. För det är ju svårare att ha sönder en busskur som är gjord av det.

nya Dagens Nyheter

Publicerad 2011-09-19 11:23:32 i ,

Som så många gånger förr, så köpte jag mig ett exemplar av Dagens Nyheter, då jag var på väg hem från min flickvän om morgonen. Det har blivit en skön liten tradition detta. Och idag så var det en speciell dag, för idag så såg jag för första gången hur NYA tidningen såg ut. Och jag måste säga att jag blev ganska nöjd, nu efter att jag har läst ut den. Dock så tycker jag att man saknar den gamla layouten och det gamla typsnittet. Det handlar väl om att jag kanske är lite för gammalmodig av mig nu. Men jag gillade den mycket, och jag tycker inte direkt om att de har ändrat på den. Men annars så har jag bara gott och säga om nydaningen av tidningen.


en BLÖT promenad hem

Publicerad 2011-09-19 09:55:42 i ,

Gick för någon timme sen hem, efter att ha sovit hos min tjej. Som alltid var det otroligt skönt att sova hos henne, och sen äta en skön frukost me henne. Sen så gick jag hem, för jag ska plugga hela dagen, och också dra till skolan för vidare studier där. Men shit vilket regnväder det var, när jag gick hem. Dock så hade jag Patrik Sjöbergs nya ljudbok i lurarna. Och jag måste säga att den är grymt bra att lyssna till så här långt. Den är bra välskriven, men den är också bra sorglig och lite hemsk ibland också.vinyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyl

Publicerad 2011-09-17 18:24:52 i ,

Skulle bara säga en sak till, och det är att vinylskivor är "the shit". Det finns inget som är så nice som att lyssna på en vinylplatta och höra knastret innan en skiva börjar spelas.nej ska må bra....

Publicerad 2011-09-17 18:16:39 i ,

Det finns inte tid till att deppa ihop nu, utan nu är det dags att gå vidare med mitt liv. Pappa är inte med oss längre, och det är bara något man måste acceptera. Men jag vet att han alltid kommer att finnas i mitt hjärta så länge jag lever.ibland har man depp perioder...

Publicerad 2011-09-17 18:12:42 i ,

Hade en liten depp period idag, och det var för att jag tänkte på farsan en hel del en period idag. Men jag ringde morsan, och hejsan va bra man mådde helt plötsligt....:)

tar en paus

Publicerad 2011-09-17 14:19:39 i ,

Nu tar jag en paus från pluggandet, och lyssnar och läser lite om Ulf Lundell...

skön runda i höst solen

Publicerad 2011-09-17 12:33:32 i ,

Har kommit nyss hem från en otroligt skön löprunda i den mycket sköna höst solen. Jag har skrivit om det många gånger förr, men det är faktiskt jätteskönt att träna ute på hösten. Det är en sån skön luft ute nu, och så är det så fint med alla färger i naturen. Det är lite som att springa runt i ett naturprogram.ska plugga och laga mat....

Publicerad 2011-09-16 19:05:37 i ,

Ikväll så blir det bra lugnt, jag ska mest plugga och laga mat. Men för att komma i form till matlagningen så lyssnar jag på denna godbit. Sjukt bra liveplatta med Abba är det, man blir så glad varje gång man hör den.

ska iväg nu

Publicerad 2011-09-15 17:21:50 i ,

Nu håller jag på att göra mig i ordning, för det är så att jag ska äta middag med min tjej Linda. Jag tror att denna kväll kommer att bli oförglömlig. Tack älskling för att jag får vara DIN...:)look sharp - roxette

Publicerad 2011-09-15 17:17:56 i ,

Hur många gånger har jag igentligen lyssnat på denna platta? Det är en fråga jag ställer mig MÅÅÅNG gånger ibland. Men om sanningen ska fram, så måste det vara hundratals gånger. Men det är ju en så grymt bra platta, så man kan ju aldrig tröttna på den. Om alla inte vet det, så var det med denna platta som Per och Marie erövrade världen. Men det är inte så konstigt, för på skivan så finns några av deras allra största hits, som de faktiskt fortfarande spelar live. Jag talar om odödliga smash hits som THE LOOK, LISTEN TO YOUR HEART, DANGEROUS, DRESSED FOR SUCCESS och många där till. En liten kul detalj kring låten "Listen to your heart", det är att den låten har en text, som är ganska mycket av verklighet. För Per skrev den texten efter att han hade haft ett långt nattligt samtal med en god vän. De talade om bruten kärlek, och hur Pers vän ville ha tillbaka en tjej som hade gjort slut med honom. Per tog till sig det nattliga äventyret till den milda grad, att det speglade av sig i texten till en av deras största ballader alla kategorier.

går bra för Roxette

Publicerad 2011-09-15 16:20:50 i ,

Det är helt otroligt igentligen att gruppen Roxette ens existerar, men det gör de. Och de är ute på en sjukt succee betonad världsturnee. Och det verkar också som att denna turnee kommer att hålla på ett bra tag till. För just nu så har de bokat upp stora delar av 2012 också.

lyssnar på orup

Publicerad 2011-09-13 16:11:51 i ,

Just nu så lyssnar jag på en livekonsert med Orup. Vad jag skulle ge mycket för att få se han live igen. Det är så kul att han är tillbaka på live scenen igen. När han är som allra bäst, då är det inte många som slår han.

Falling into you - celine dion

Publicerad 2011-09-12 19:05:14 i ,

Vilken enorm "guilty pleasure" det är att lyssna på denna skiva med Celine Dion. Första gången jag hörde denna platta så tyckte jag inte så mycket om den. Men det var versionen av Eric Carmens gamla "Al by myself" som fick mig att ramla baklänges då jag hörde Celines egna version. Fan i HELVETE VAD HON sjunger på tonartshöjningen på låten. Det är så man nästan faller baklänges i soffan när man hör henne ta i för fulla muggs. Men det finns andra bra bitar på denna platta också. Hennes rockröckare av Tina Turners låt "River deep mountain high" är inte så dålig heller. Helt klart är detta en av Celine Dions bästa plattor genom tiderna.

ett av världens bästa band

Publicerad 2011-09-12 12:10:45 i ,

För ett tag sen så släpptes alla gamla Queen album på nytt, med nyare ljud och diverse bonus spår. Och jag har lyssnat på skivorna igen på spotify, och det är bara en sak som slår mig. Och det är att Freddie Mercury, va en av rock historiens bästa sångare. För det är sjuuuuukt va bra han va på att sjunga. Det är synd att han inte lever längre, så jag själv hade kunnat få se han live. Men det är tur att skivorna finns kvar, så man kan njuta av dem.

att inte våga stå för det man skriver eller säger

Publicerad 2011-09-12 10:50:17 i ,

Jag har en längre tid följt vad som skrivs i de olika kommentarsfälten som finns i diverse dagst och kvällstidningar på nätet. Och det jag ser, det är det enorma hatet som finns där. För det är inte klokt vilket hat som sprids där. Men det man också förundras över, det är hur många som inte vågar stå för detta i det verkliga livet. För sedan en tid sen, så har ju många tidningar börjat att minska det "öppna ordet" i sina kommentarsfält. Och de har börjat att övervaka mer vad som skrivs där. Detta är något som är bra, för det är viktigt att se över vad som skrivs där. Men jag tycker också att det är fegt av många som skriver i dessa kommentarsfält, att de inte vågar stå för vad de skriver, i det riktiga livet.

LeMarc rör på sig

Publicerad 2011-09-12 10:33:16 i ,

Det är kul att Peter LeMarc snart är tillbaka med en ny platta. För jag har alltid gillat det han har gjort genom åren. Det som är lite trist, det är att det var länge sen han gjorde en turnee, så jag har aldrig fått se han live. Men gör han en konsert vända igen, då SKA jag se han. För han ska va sjukt bra live.

saab snart borta

Publicerad 2011-09-12 10:11:30 i ,

Det är så jobbigt och enormt tråkigt att följa utvecklingen i krisen kring bilmärket Saab. För snart är det nog historia för detta fina bilmärke. Det är trist att Saab snart inte längre kommer att finnas att köpa. För det är en fin och bra bil tycker jag. Sen så tycker jag att den svenska regeringen kunde ha skött denna affäre lite bättre. De har ju hela tiden sagt att de aldrig kommer att gå in med pengar i Saab, men i elfte timmen så har de plötsligt ändrat sig. De ska nu hjälpa Saab vilket är bra konstigt. Detta kunde de väl ha gjort mycket tidigare.

igår var det tio år sedan

Publicerad 2011-09-12 09:56:47 i ,

Tänk vad tiden går snabbt ibland. För det är så ibland tycker jag. Och igår så var det hela tio år sendan "nine eleven" skedde med bombningarna i New York. Jag kommer ihåg exakt nästan vart jag var, när jag fick höra om dessa hemska bombningar. Jag hade också hoppats att världen skulle bli bättre efter dessa hemska terror handlingar, men så har det absolut inte blivit. Det har snarare blivit sämre, men tack och lov, så är inte George W Bush president i USA. Han var ju en fara för mänsligheten med hans "krig mot terrorn". Jag är en man som alltid ser ljust på tillvaron, så jag hoppas att det kommer bli en ändring framöver. Jag slutar aldrig att hoppas på en bättre framtid.

måååndag

Publicerad 2011-09-12 09:35:05 i ,

Det är måndag och det REGNAR, denna dag kunde väl ha börjat liiiite bättre.

Liv är saknad

Publicerad 2011-09-09 10:39:03 i ,

Det är så trist att målvakten Stefan Liv inte längre är med oss. För han var en otroligt bra målvakt som alltid gav allt på rinken, och verkligen hatade att förlora. Så det är med sorg i kroppen som jag skriver dessa ord. Han var också en sån enormt fin förebild för unga hockeyspelare i Sverige.

synd för Saab

Publicerad 2011-09-09 10:34:02 i ,

Det är synd att detta bilmärke snart inte finns längre på marknaden. För jag har alltid gillat Saab, och det är synd att man har misskött denna bil så otroligt mycket. För när allt kommer omkring så är det en otroligt bra och säker bil att köra.

fredag den nionde sep

Publicerad 2011-09-09 10:26:32 i ,

Hej alla
Här kommer ett nytt inlägg här på bloggen. Och det är ju som alla vet fredag idag, och det är ju bra skönt, för nu stundar ju helgen. Det är bra höstlikt väder ute idag, och det är lite kallt, så det gäller att klä mig varmt idag, så man inte fryser. Men det är också skönt att det är höst nu, för det är lite av min årstid faktiskt. För jag kan tycka att sommaren är lite för stressig idag, och jag gillar att krypa in med min älskling Linda och ha det skönt med långa middagar och kanske en film då och då.
Nu om några timmar ska jag till skolan på seminarium, och jag tror det kommer att gå bra. För jag känner mig bra förberedd denna gång. Det var lite av ett helvete att få till en inlämningsuppgift denna gång, men den är klar nu. Jag hoppas bara att den blir godkänd.

sååå trist

Publicerad 2011-09-07 22:32:16 i ,

Jag vet inte riktigt vad man ska säga, men jag känner en sån ENORMT stor sorg. För jag har alltid gillat Stefan Liv som målvakt. Helt klart var han en av de större vi haft. Jag kommer helt klart att sakna han. En STOR målvakt har lämnat svensk hockey.

pluggar

Publicerad 2011-09-07 21:58:28 i ,

Jag håller just nu på att plugga, och jag läser in en del texter, som jag sen ska skriva en rapport på. Allt ska va klart tills seminariet på fredag. Men det är en sak som är så skön, och det är att jag känner en sån ENORM lust att plugga just nu. Det har jag inte känt på ett bra tag, men det är skönt också att det är så.

är man skivtokig så är man

Publicerad 2011-09-07 19:05:37 i ,

Jag tror att det kommer bli en hel del musik framöver på denna blogg. För det var ju det som va själva tanken med denna blogg, en gång i tiden. Jag vill ha ett ställe och skriva om min musiksmak, så det var därför jag startade denna blogg. Så därför kommer det nog mest att bli en hel del skriverier om musik framöver. Jag hoppas att det ska falla er i smaken.

Arkeology - The Ark

Publicerad 2011-09-07 18:56:05 i ,

Jag fick denna härliga vinyl skiva med posten idag. Och som ni alla kan se så är det samlingsskivan med den otroligt härliga gruppen The Ark. Jag köpte den på vinyl, för att dels så är det bättre ljud och för det andra så är det mer nice att ha en vinylskiva med denna grupp. För jag har alltid gillat detta format för att det är så gött att hålla den i handen. Det känns liksom mer "äkta" med vinyl formatet. Men nu kanske vi ska snacka lite om vad denna platta innehåller. Som alla vet så ska ju The Ark lägga av efter turnen soim snart är slut. De kommer att ge sin allra sista konsert den 16:de september, på Gröna Lund i Stockholm. Det skulle va bra kul att se den konserten, för det kommer nog bli en oförglömlig kväll. Jag har också sett den del klipp ifrån sommarens turnee, och det verkar som att gruppen lägger av på topp. För det är sjukt va bra de är just nu, så det är lite trist att de ska lägga av. Men de ska också ha en eloge för att de lägger av medans de är på topp. Det är på tok för många grupper och artister som bara "harvar på" och inte fattar att de borde ha lagt av för länge sen.

Men plattan innehåller alltså The Arks allra bästa låtar, men de bjuder också på två helt nya spår. De tillhör väl inte några av deras större låtar, men det är alltid kul om man släpper en samlingsskiva och bjuder på lite nytt också. Det är en sak som slår mig när jag lyssnar på plattan, och det är att urvalet av låtarna är grymt bra. Det är verkligen deras bästa låtar som är på plattan. Oftast om man köper en samlingsskiva med en grupp eller artist, så fattas det alltid någon låt. Men denna gång så är det verkligen tvärt om. Denna gång så saknar jag inte en enda låt med The Ark. Om man frågar mig så är nog deras allra bästa låt "It takes a fool to remain sane". Den låten sammanfattar allt som är bra med denna grupp tycker jag. Men till slut så skulle jag vilja säga, att om man bara ska köpa en enda platta med The Ark, så tycker jag att man ska välja denna.

snart är det dags

Publicerad 2011-09-07 10:36:20 i ,

Det är inte många dagar kvar nu, och det jag talar om är så klart premiären av Elitserien i hockey. Jag har längtat så enormt mycket efter årets hockey säsong.

roxette is still going strong

Publicerad 2011-09-07 10:22:14 i ,

Det är så kul att följa Per och Marie i Roxette och deras segertåg över världen. Det var väl ingen som trodde att efter Maries sjujdom, att det skulle finnas en framtid för Roxette. Men det gör det, och Marie står åter som den scendiva hon är på scen. Och det är så enormt kul att denna grupp finns.

sverige mot EM

Publicerad 2011-09-07 10:04:48 i ,

Det blev trots allt en vinst igår mot San Marino i kvalet till EM. Men man kan lugnt säga att det satt långt inne för det svenska landslaget. Jag lyssnade lite på radion igår, och de svenska kommentatorerna va rent utsagt utom sig av vrede efter den första halvleken. För den va så usel, så man undrade lite vad de svenska killarna höll på med igår. Jag tycker att vi borde ha vunnit med fler mål än 0 - 5. Holland vann ändå med 11 - 0.

sorgen är stark

Publicerad 2011-09-06 20:49:34 i ,

Det är otrligt vad man kan SAKNA en person. För cet är ju så att min pappa, har gått ur tiden för ett tag sen. Det var en otroligt fin begravning, och jag vill tacka alla som deltog i min familjs stora sorg. Det var skönt att det var så många som dök upp. Men nu när allt har lagt sig, och vardagen kommer, så är det otroligt vad jag saknar min pappa. Jag brukade ringa mamma och pappa lite ibland, och oftast var det pappa som svarade. Och det var alltid lika skönt att höra hans röst, det var som en tröst när man hörde den. Nu är han borta, och det är bara minnena som finns kvar hos mig. Men det är många fina minnen jag har av min pappa, och det är faktiskt en stor tröst att ta fram när saknaden av honom blir för stor. Enok, min pappa, han var den bästa pappa jag någonin kunnat haft. Men nu finns min mamma kvar, och jag kommer att finnas där för henne, så att hon mår bra.

imorgon

Publicerad 2011-09-01 22:55:43 i ,

Det kommer att bli en JOBBIG dag imorgon. För hur ska jag kunna ta farväl av pappa????????

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela