klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

det är ren jävla kärlek....

Publicerad 2012-04-21 23:24:10 i ,

När jag tänker på bandet "The Ark" så tänker jag på sprudlande känslor och stormande OCH SJÖVILD kärlek. För det är det jag först kommer att tänka på när jag lysnnar på detta bands musik. Och det är så synd att de lägger av, för de har så mycket ogjort tycker jag som band. Men samtidigt så tycker jag att det är en oerhörd styrka, att de vågar lägga av när de är som bäst. För när man tittar på musik historiien, så är det många fler band som borde ha lagt av när de var som bäst. Jag tänker först och främst på The Rolling Stones. De borde verkligen ha lagt av tidigt på 1980 talet. För som de är nu, så är de långt, långt ifrån sina fornstora dagar.
Men när jag ser detta klipp med The Ark, som är från deras avskedsturnee, så känner jag bara glädje. För det kommer nog aldrig att finnas ett bättre band än just dessa grabbar.
Jag har själv ganska mycket av egna minnen också till detta band. För den första gången som jag stiftade bekantskap med dem, det var när de var förband till grupperna "The Cardigans" och "Kent". De spelade på Johanneshov i Stockholm. Och jag kommer ihåg att jag kom rätt tidigt till konserten, för jag ville slippa att trängas för att komma åt min sittplats. Och som så många gånger förr, så trodde jag att förbanden skulle va sjukt dåliga, som det ofta är med förband. Men denna gån så var det verkligen inte så. The Ark gick ut och ÄGDE scenen som att de aldrig hade gjort något annat än att spela inför stora folkmassor. Det skall också nämnas i dagsläget, att publiken i Stockholm kan vara enormt kräsna, men denna kväll, så fångade verkligen gruppen The Ark publiken i Johanneshov. Och jag påbörjade en lång livskärlek till bandet, som kommer att vara för evigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela