klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

vad fan är det för mening igentligen????

Publicerad 2012-04-16 04:47:06 i ,

Vad jag är TRÖTT PÅ DETTA!!!!!!!!!!!!! Jag är så jävla trött på att må så här dåligt, det känns som att det aldrig kommer att ta slut, och jag ska helt ärligt säga att vet inte om jag orkar så mycket till. För just nu så känns det inte bra, och jag är bra jävla rädd för hur jag mår just nu. Men det är väl bara att komma igen, kan jag tänka, och jag FÖRSÖKER att göra det, men det går inte så bra just nu. För jag har börjat att tänka på vad, som är meningen med mitt liv. Och det är ungefär frågor som "Vad är meningen med mitt liv?" "Vad spelr jag för roll i detta liv?" Såna frågor tänker jag hur mycket som helst på just nu.
Men jag är bra trött på att aldrig få något tillbaka, för jag ger och ger men jag får fan aldrig något tillbaka. Om det finns en bra gud, så är det snart på tiden att han börjar att betala tillbaka, efter allt som jag har gett honom, och efter allt jag gjort för honom. Det känns också som att detta med "karma" kanske spelar roll, det är också en sak jag tänkt på. Har jag levt på ett dåligt sätt eller så? Nej på den frågan kan jag helt ärligt säga så. Jag har varit en bra människa, och jag lever efter att jag vill att andra ska tycka att jag är en bra person. Dock så var det JÄVLIGT JOBBIGT att växa upp på Lidingö, och det var ingen "piece of cake" att klara mina "grundskole" år, där man var mobbad nästan från årskurs ett. Men tack vare att jag hade en familj, som verkligen stöttade mig när det var som jobbigast, så klarade jag mig. Jag hade inte klarat mig utan dem. Min pappa och mamma är de bästa personer som levt i mitt liv, och kommer att leva. Nu är bara min mamma kvar, och henne kommer jag göra allt för, lita på det. Men jag kanske inte var snäll alla gånger mot folk i min närhet, när jag växte upp och gick i skolan, men det var en överlevnadsfråga för mig. Jag kanske var dum ibland mot andra mobbade elever, men för mig handlade det rent av om ren och skär överlevnad. En elev, som jag tänker på, och som hade det MYCKET mer jobbigare än jag, det var en kille som hette Santos i efternamn. Han var ganska tjock, och hade glasögon. Och självklart så blev han bra mobbad för det. Så här i efterhand så skulle jag ha tagit han i försvar mot alla som var taskiga mot han, och de var det. De var sjukt taskiga mot han. Jag känner sånt dåligt samvete så här i efterhand, att jag inte tog han i försvar, mot alla som sa taskiga saker till han. Men jag kunde inte göra det då, för hade jag gjort det, då hade jag råkat ännu mer illa ut än jag gjorde. Jag hoppas, hoppas att det gick bra för han så här i många år efter.
Men jag känner att jag mycket snart måste få uppleva lite glädje i mitt liv, annars så vet jag inte vad jag gör. Jag är så trött på att hela tiden få känna besvikelse och nästan aldrig någon glädje. Det är trist att aldrig få känna någon livsglädje, för den är nästan helt borta om jag ska erkänna det. Jag gör saker för andra, men vad får man tillbaka, inte ett jävla skit. Detta är också något jag tänker på. Hur ska man vara, för att folk ska uppskatta mig för den jag är. Måste man vara en idiot och behandla folk som idioter eller? Det känns som att man idag ska vara en idiot och sätta sig själv i första rummet hela tiden och skita i andra. Nu är det så, att jag ÄR INGEN SÅN PERSON. Jag är den jag är, och så kommer jag att förbli och så kommer jag att leva mitt liv. Jag är trött på att vara någon som jag inte är. Jag kommer att vara den jag är, sen får folk säga vad de vill. Men det är tröttsamt att göra saker för folk, och sen får man ingenting tillbaka. Jag har fått MYCKET svårt att lita på folk i min närhet. Och det är också svårt att kunna lita på nytt folk jag lär känna. I framtiden så kommer jag nog aldrig att helt kunna släppa folk in på livet på mig, och särskilt efter allt jag gått igenom.
Men för att repetera en sak, jag kommer att vara den jag är, för jag kan inte vara någon annan. Och sen om folk inte kan acceptera detta, så får det vara. Kan de inte det, så är det bara att dra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela