klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

har sån lust att skriva

Publicerad 2012-02-15 19:34:39 i ,

Ibland får jag sån lust att skriva något riktigt långt, för det är så kul att skriva faktiskt. Och jag har ju alltid tyckt om att göra det. Sen så glömmer jag aldrig en lärare jag hade i femte klass tror jag. Hon sade att jag kanske kommer att bli en författare någon gång. För hon gillade enormt mycket det jag skrev i diverse uppsatser. Jag kommer väl ihåg hur glad jag blev av hennes kommentar. För det var ju inte så ofta, på den tiden som man fick höra att man va bra i skolan. För det mesta så var det ju kommentarer i stil med "fan vad tjock du är", "kan inte du hålla din äckliga mun tyst" och klassikern "fan va äcklig du är". Så man kan ju LUGNT säga att jag verkligen tog emot med GLÄDJE när någon sa något bra till mig.
Men som sagt, jag skulle bra gärna vilja skriva en bok någon gång. Det känns som att jag har en bok inuti mig, och jag skulle bra gärna vilja få ut den. Dock så gäller det ju att hitta något att skriva om.

Kommentarer

Postat av: hampus

Publicerad 2012-02-28 14:43:57

klart du ska skriva en bok! jag gjorde en bok av mitt exemansarbete hos www.solentro.se och jag tror säkert du kan göra din egen bok där också.. det är gratis att använda tjänsten...lycka till med ditt författande!ha de/h

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela