klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

svensk rap

Publicerad 2012-02-27 15:03:12 i ,

Är inne i en period av svensk rap ocg hip hop. Jag lyssnar sjukt mycket på det just nu. Det började med att jag lyssnade på en radiospecial om Petters skiva "Mitt sjätte sinne" igår. Om ni gillar Petters musik så ska ni lyssna på det programmet. Det går att höra i repris på sveriges radios hemsida. Men jag måste säga, att det har gjorts mängder med grymt bra skivor inom svensk rap och hip hop. Om man frågar mig, så är det dessa som jag rankar som de allra bästa.

 

Den här plattan har nog det mesta, för att kunna få vilket party som helst att "gå helt bananas". För denna skiva innehåller så sjukt många bra låtar, det är en sån där skiva som man kan spela rakt igenom, och man ville bara spela den en gång till. För den är grym, denna platta.

 

Denna platta väljer jag mycket på grund av texterna. För denna skiva innehåller några av Latin Kings allra bästa texter faktisk. De va alltid väldigt bra på att fånga tidsandan i samhället i deras texter. Men de gjorde också grymma låtar också. Jag tycker också att det var synd att de splittrades som grupp. För jag tycker inte att Dogge har lyckats speciellt bra som soloartist.

 

Denna skiva är ett perfekt soundrack till vilken fest som helst. För den är mixad som ett party där låtarna går in i varandra. Det är bara att langa på denna skiva, ta en öl och bara "freaka loss" på dansgolvet. Denna skiva är också en bra överblick över svensk hip hop och rap. För de flesta är med på denna grymma platta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela