klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

jag har en ide...

Publicerad 2012-01-31 16:54:28 i ,

Tror ni att man skulle bli rik på fölande ide? Det är så att jag har tänkt till lite. Och det jag tänkt på är följnade. Det är ju lyckligt att jag har fått känna på lite granna, att jobba inom vården, och då först och främst vården av äldre. Och som många kanske har sett i medierna, så är vården av våra äldre inte direkt något vidare. Så det finns ju en hel del att göra där.
Tänk om man nu skulle starta upp ett helt eget, privat äldreboende, där jag är chef och där jag fick fulla muggar att göra vad jag vill. Om jag nu fick denna chans, då är det några saker skulle göra först. Då skule jag börja med att anställa RÄTT och utbildad personal. Och jag skulel se till att det var MÅNGA anställda på vvarje avdelning. Så det aldrig blev något snack om att det ör brust på folk. För detta är nog den största bristen inom långvården av idag. En sak, som jag VERKLIGEN skulle se till, och det är att jag skulle förbjuda min personal att prata om de äldre som "brukare" elle andra ord. Utan det skulle va lag på mitt äldreboende att man ska utala alla vid dess namn.
Sen så skulle jag anställa en person som ENBART kommer att jobba med att göra mina pensionärer, att de får en så bra vardag som möjligt. Och sist men inte minst, så skulle jag anställa en kock, som ser till att de äldre får så bra mat som möjligt. Och sen så ska det inte va något snack om mina pensionärer vill ta ett glas vin till maten.

Så där, där har ni lite om mina ideer om det perfekta äldreboendet i Sverige. Men som med mycket i Sverige, så kommer nog aldrig dessa saker att bli uppfyllda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela