klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

såg på handboll igår...

Publicerad 2012-07-31 11:51:40 i

Det var trist att se det svenska damlandslaget i handboll förlora mot Norge igår. För det känns som att det var klasskillnad igår mellan lagen. För jag tycker de svenska tjejerna krånglar till det hela tiden på banan. Om de ska ha någon som helst chans i fortsättningen så måste de gå snabbara på mål. Och framför allt, så MÅSTE de sätta sina straffar. Det håller inte att missa två straffar på denna nivå.

hur orkar folk

Publicerad 2012-07-31 11:35:29 i

Jag är just nu inloggad på Fejjan, och som vanligt så är det en fråga som kommer upp i mitt huvud. Och det är, "Hur orkar folk uppdatera sin status hela tiden?" För vissa gör det ovanligt mycket, och så mycket så man undrar hur de hinner med sitt vanliga liv. Och är det så intressant igentligen att veta allt om vad folk gör? Jag tycker inte det. Jag tror det liggermycket prestige i att kunna visa upp vilket bra liv man har. Men kommer man till mig, så bryr jag mig inte ett dugg faktiskt i vad folk gör. Men samtidigt så är det ju också lite kul att följa vad folk har för sig....

Ottosson blir kvar i dif

Publicerad 2012-07-31 11:21:27 i

Mitt bland all os hysteri så måste jag bara skriva lite om hockey. Och det jag vill skriva om gäller att Kristoffer Ottosson stannar i djurgården. Och detta var en mycket skön nyhet att läsa om. För han är en viktig spelare för djurgården.

det går för långsamt...

Publicerad 2012-07-30 23:48:08 i

Jaha, så blev det som jag trodde. Och det var att det blev ännu en förlust för det svenska damlandslaget i handboll. Och jag vet svaret, och det är stt de svenska tjejerna är helt klart för klena och så vågar de inte vinna. De är helt enkelt för dåliga......

nu gäller det

Publicerad 2012-07-30 23:05:37 i

Snart är det dags för andra halvlek, och sverige ligger under med fem bollar. Så nu måste de ta och visa att de kan spela bra handboll. Jag vet att de kan det, och det vore kul om de kunde visa att de kan spela bra handboll när det krävs som mest. Men ska jag va helt ärlig, så tror jag det blir svårt att vinna denna match. För Norge är helt klart på tok för bra.

sverige är för passiva

Publicerad 2012-07-30 22:56:20 i

Nu när jag har sett klart på den första halvleken i matchen mellan mellan Sverige och Norge, så inser jag en sak. Det svenska laget är på tok för passiva och för klena i sitt spel. De måste helt klart steppa upp några kliv, om de ska ha chans att vinna mot Norge.

våga mer...

Publicerad 2012-07-30 22:44:35 i

Det är en väldigt tveksam start på matchen av Sverige. Och sen så har man inte råd att missa två straffar i rad som de svenska tjejerna har gjort i den första halvleken. De måste spela bättre i andra, om de ska gå en chans.

kollar på handboll

Publicerad 2012-07-30 22:34:31 i

Just nu så ser jag på sverige som möter norge i den kvinnliga handbollsturneringen i OS. Och så här långt så verkar det som att sverige är steget efter som vanligt när de möter ett bra lag. Men jag hoppas att sverige kommer igen, ju mer matchen pågår.
 
 

att ringa skatteverket

Publicerad 2012-07-30 15:02:55 i

Jag ringde i fredags till skatteverket. Och jag ville ha ut lite värdepapper. Men tror ni inte att idioten jag pratade med, har SKICKAT FEL PAPPER. Hur svårt ska de vara att SKICKA RÄTT papper.

jag är så arg....

Publicerad 2012-07-30 15:00:47 i

Något av det värsta jag vet, det är folk som inte kan sköta sitt jobb. Jag blir SÅ SJUKT ARG när sånt händer. Och detta har nu hänt. Fan vad ARG jag är just nu.

han SATTE SOLOT

Publicerad 2012-07-29 23:34:27 i

När jag såg att Bruce Springsteen hade spelat låten "Jungleland" på sista konserten igår, då blev jag så sugen på att se klipp på youtube. Jag var så nyfiken på om Jake, skulle kunna göra rättvisa på solot i denna låt. Och det ska ju sägas att det solot nog tillhör ett av de svårare inom den populära musiken. Men när jag nu har sett en antal klipp, så är jag helt hänförd. över hur bra Jake spelar. Jag visste att han är sjukt bra på sax, men detta går ut över allt förstånd jag har. Han spelar ju solot på ett sätt som jag inte trodde var möjligt. Han nästan spelar det lika bra som Clarence. Ska ju bara säga, att det är ingen som kommer att kunna spela solot i Junlgeland lika bra som Clarence. Men Jake gör det helt klart jättebra.
 
 

det är episkt....

Publicerad 2012-07-29 23:22:28 i

Jag lyssnar just nu på Bruce Springsteen. Och samtidigt som jag gör detta så läser jag på nätet om allt som rör Bruces konserter i Göteborg. Och det verkar som att han kan leverera fortfarande, och trots också att THE BIG MAN inte längre är med oss. Jag trodde för en kort stund att Bruce aldrig mer skulle turnera med sitt band något mer. Men tala om att ha fel, för Bruce och bandet verkar vara bättre än någonsin. Och jag såg också ett klipp på Youtube, där de spelar låten Jungleland. Och man får tårar i ögonen när de spelar denna godbit. Och det är så kul att se Jake Clemmons, och som är sonson till Clarence. Och när han sätter solot i låten, då gråter jag floder. För låten Jungleland är så speciell för mig. Det är episkt helt enkelt....

blev en kvällsrunda....

Publicerad 2012-07-29 23:04:50 i

Har för bara någon minut sen torkat mig efter att ha tagit mig ett skönt långt bad. Va ju ute och körde ett långpass inlines med en vän. Och denna helg har verkligen bjudit på alla väderlekar som finns. Igår då jag va ute, då ösregnade det. Men idag så var det strålande solsken och varmt. Så skönt.

ser rött

Publicerad 2012-07-29 17:48:34 i

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅh vad jag är TRÖTT på svenska elitidrottare som alltid ska skylla ifrån sig på något, när det inte går deras väg. Jag vet inte hur många gånger jag har varit med om detta. Är det inte domaren som är dålig, så är det något annat. Och när jag läser detta, så blir jag såååå trött. Hur vore det om du skulle prestera bättre kanske. Det är väl samma för alla andra lag, och inte fan kör de andra länderna för att hjälpa de svenska cyklisterna.

Persson utslagen

Publicerad 2012-07-29 17:29:38 i

Det är en era som har gått i graven idag, och det jag talar om är det svenska bordtennis undret som idag har gått i graven. För idag så förlorade Jörgen Persson i singel turneringen i OS. Och däremed så är detta sista gången vi kommer att få se denna gigant. Och det är faktiskt lite synd att han åkte ut på det sättet som han gjorde. För ska man va helt ärlig så blev han utklassad, och det efter notet också. Det är så synd med stora idrottsmän eller kvinnor som inte har vett nog att lägga av på topp. Och Jörgen borde ha lagt av efter förra os, för då visade han verkligen en sista gång att han kan spela bordtennis på världsnivå. Men denna gång så var han flera nummer för liten.
Jag tycker att han borde ha lagt av tidigare, och inte skämt ut sig som han faktiskt gjorde idag.

Sjöström till final

Publicerad 2012-07-29 08:49:12 i

Det var mycket kul att simmerskan Sarah Sjöström gick till final på 100 meter fjäril. Det var bra gjort av henne. Men läs tänker lite på vad hon sa i radiosportens intervju ihåg. Och hon hon sa något om att det kan bli svårt att ta ett guld, eftersom de andra är så mycket bättre. Jag är så trött på att höra svenska idrottsstjärnor säga så. Man måste väl tro på guld om man är i en os final. Och gör man det inte, då kan man lika gärna lägga av.

om jag får familj...

Publicerad 2012-07-28 22:48:05 i

En sak är helt självskriven. Och det är att bildar jag en egen familj, någon gång då kommer jag att vara grymt rädd om dem. Inte på ett dåligt sätt, utan det är nog så att jag kommer att värna om det jag gör tillsammans med dem. Sen så tänker jag inte göra misstaget som många föräldrar gör, när de lever genom sina barn. Utan jag kommer leva med mina barn. Man skaffar ju barn för att leva ett liv med dem.

jag saknar min familj....

Publicerad 2012-07-28 22:40:49 i

Vad jag saknar min familj ibland, och speciellt kvällar som denna. Då många av mina vänner är upptagna på sitt håll med familje middagar och dylikt. Sånt var jag ganska bortskämd med förut, och jag tog nog de ganska förgivet och inte njöt av dem tillräckligt. Men idag så saknar jag allt som jag har gjort tillsammans med min mamma, pappa och min syster. Vi var verkligen en gång i tiden en fantastisk fin familj som gjorde mycket ihop. Och det är så synd att allt detta kanske tillhör det förflutna. Och är det så, så kommer jag att sakna det sjukt mycket. Men det är väl bara att leva på bula fina minnen jag har.

Karonen är min favorit

Publicerad 2012-07-28 19:05:00 i

Kanotisten Lassi karonen är nog min allra största favorit i detta OS. För jag tycker att det skulle va sjukt kul om om det gick bra för han. Förra gången så blev han ju sjuk när det drog ihop sig till final i Peking OS. Jag tror att han hade kunnat ta medalj där, om han hae fått vara frisk. Så jag hoppas att det går bättre denna gång.
 

Arvidsson utslgen direkt

Publicerad 2012-07-28 18:54:53 i

Det är väl ingen som direkt är förvånad att den svenske tennisspelaren Sofa Arvidsson blev utslagen direkt ur tennis turneringen i OS. Och jag blir fan så arg när jag tänker på detta, för vad skulle denna tjej i OS att göra? Hon har ju inte direkt rosat marknaden de sista åren. Så självklart skulle hon inte med till OS. Och istället för henne hade man kunnat skicka Mustafa Muhammed som verkligen har visat att han hör hemma i världseliten.
 

jag är inne på ett bra spår....

Publicerad 2012-07-28 18:44:37 i

Det känns som att jag är inne på ett bra spår i livet just nu. Och det jag talar om är att jag idrottar mycket och gör de saker jag tycker om. För det känns som att detta är det rätta för mig just nu.

såg dig idag....

Publicerad 2012-07-28 18:38:39 i

Det hände en rätt kul sak, men också bra jobbig. Och det var att jag såg DIG idag medans jag var ute och körde inlines. Och HERREGUD VAD SNYGG du är fortfarande. Du va på snygg när jag såg dig idag......

lyssnar på Europes senaste....

Publicerad 2012-07-27 21:58:59 i

Jag var iväg till en skivbutik idag. Och när jag besöker en dylika sådan, så slutar det oftast med att jag köper någon skiva. Och denna gång så hittade jag Europes senaste "bag of bones" på vinyl. Och jag måste säga att denna skiva är sjukt bra.

riktigt skön kväll

Publicerad 2012-07-27 21:32:52 i

Efter att ha haft en förjäkla jobbig dag för någon dag sen, så har det mesta rätt ut sig nu. Så nu tar jag det bara lugnt ikväll och tar hand om mig själv. Man behöver såna kvällar också.

nu kan jag börja leva

Publicerad 2012-07-27 14:11:28 i

Det är så skönt när saker och ting löser sig till det bättre. Och det har det gjort nu, och det är så skönt. Så nu kan jag gå vidare och leva.

låt folk få bestämma själva

Publicerad 2012-07-27 12:48:48 i

Man blir bra trött ibland på detta land, som kallas för Sverige. För det är inte klokt vad överförmynderiet regerar här, och det verkar som att det bara blir mer och mer av detta. Nu kanske det snart kommer att bli ett totalförbud för att röka. Och detta är något som jag bara gått och väntat på. Och med detta förbud så skulle det bli nej till att röka utomhus på offentliga platser, och inte enbart på krogen. Men jag tycker att nu börjar det gå lite väl långt. Jag har ju alltid trott på att folk kan tänka själva, och ta hand om sig själva. Och jag tror nog att folk har vett att inte röka så det stör folk. Självklart finns det undantag här också, men på det stora hela så störs inte jag iallafall när jag är ute av att folk i min närhet röker.

har varit en jobbig dag....

Publicerad 2012-07-27 00:01:44 i

Det har varit en ganska jobbig dag idag, men jag tänker inte gå in på varför det blev jobbig. Jag vet att jag är bra öppen med mitt liv här på bloggen. Men det finns gränser även hos mig med vad jag vill lämna ut. Men det blev som sagt en ganska jobbig dag, men det hela löste sig till slut. Så nu kan jag gå och lägga mig med ett rent samvete. Och en sak, och detta är ju något som jag har skrivit om så många gånger förr. Men det tåls att upprepas. Jag är INGEN SOM GER UPP NÄR DET ÄR JOBBIGT. Utan jag biter ihop och kommer igen.

ni får klara er själva...

Publicerad 2012-07-26 01:14:22 i

Vad många idioter det finns där ute. För bara någon dag sen så var det en bekant till mig, som frågade om han kunde få låna två hundra kronor av mig. Men snacka om att han gick bet där. För inte fan tänker jag låna ut pengar till någon, när jag själv knappt kan klara mig.

detta är helt sant....

Publicerad 2012-07-25 23:53:59 i

Det jag kommer att skriva om om nu, det är helt sant. Och det jag tänker skriva om, det är min enda kärlek här i livet. För jag har verkligen fått uppleva hur det är att älska någon fullt ut, och det var en sån härlig tid. Och jag ska helt ärligt säga att jag saknar att inte vara med dig. För du gjorde mig verkligen helt sanslöst glad. Och hur det än är, så kommer jag aldrig att glömma dig. Och det spelar ingen roll om jag träffar en ny kärlek, så ska det mycket för att de ska komma upp i DIN KLASS. DU är helt klart den finaste tjej jag träffat i mitt liv. Och att det inte blev du och jag, det kommer att vara en stor sorg för mig. Och jag kommer aldrig att glömma resan vi gjorde tillsammans till Rom. Det är en resa som jag sällan kommer att glömma. Det var en resa som dels var full av så mycket skratt, men också så full av kärlek. Helt klart är den resan så sjukt betydelsefull för mig. Och om du, som detta inlägg handlar om, så vet du nog också varför resan till Rom blev extra värdefull för mig. Jag har tackat DIG för att jag fick chansen att följa med dig till Rom. Men jag vill tacka ännu en gång via denna blogg. För det du gjord den gången, det kommer jag aldrig att glömma. Och jag får faktiskt en tår i mitt ena öga, när jag tänker på allt kul vi gjord på den resan. Men det första jag får i tanken, det var hur sjukt mycket jag gjorde bort mig vid Colosseum. Ja DET glömmer nog inte du och jag....he he

det säljs tunnare böcker nu....

Publicerad 2012-07-25 23:28:19 i

Det var en sak som jag kom att tänka på, efter att jag hållt upp ett glas vin, slagit mig ner i min säng med min senast bok jag köpt på en loppis. Och det jag tänker på är att det säljs väldigt få böcker idag som är över fyra hundra sidor. För de flesta böcker av idag är väldigt tunna. Är detta ett resultat av av att vi idag inte orkar läsa tjocka böcker. Jag hoppas att jag har fel.

fantasy inte min grej...

Publicerad 2012-07-25 22:40:28 i

Jag har under många år försökt mig på att läsa böcker inom fantasy genren. Men efter att ikväll har försökt ännu en gång med en sån bok, så inser jag att denna genre inte ger mig ett dugg. Jag tror det har att göra med att det är lite för mycket av trollkarlar och eldsprutande drakar för min skull.

ett oförglömligt ögonblick

Publicerad 2012-07-25 22:04:54 i

Säga vad man vill om Jan Owe Waldners prestation under OS i Athen, men jag tror nog att Stefan Holms guld i höjdhopp nog är det jag kommer att komma ihåg mest från detta os. För som han gjorde det, det glömmer jag aldrig. Han var verkligen bäst när det gällde som mest.

Olsson var en av de bästa

Publicerad 2012-07-25 21:49:32 i

När man ser trestegshopparen Christian Olsson hoppa, då är det nästan som att titta på en tavla på Louvren i Paris. För det är idrott när den är som bäst, och Christian hoppade så bra att man nästan inte tror att det är sant att han en gång har varit så bra. För när jag tittar på när han tar OS-guld i Athen, så är det nästan så man tror att han inte har gjort det. För hans prestation i detta os, det är så stort. Och att sen höjdhopparen Stefan Holm samma dag, gick och tog guld i sin gren, det är ju helt otroligt. Jag tror det kommer att dröja innan svensk idrott kommer att få uppleva samma dygn igen. Jag är så glad att jag fick chansen att uppleva det live i tv-soffan.

os i athen...

Publicerad 2012-07-25 21:24:15 i

Det var ett ganska bra os för Sverige när det gick i Athen. Men mitt minne det kommer att vara J-O Waldners fantastiska prestation i detta os.

laddar upp inför os....

Publicerad 2012-07-25 21:06:18 i

Jag håller på att ladda upp inför os i London med att kolla på gamla os krönikor. Och det är något med gamla idrottsminnen och mig. Jag har så lätt för att gråta när det kommer till stora idrottsprestationer.

Paul är den coole i beatles...

Publicerad 2012-07-25 20:13:17 i

Jag vet inte hur många gånger jag har läst om den EVIGA debatten om vem som är den mest coole och mest talangfulle i gruppen The Beatles. Och som så många gånger förr så väger det över till John Lennons fördel. Jag tror att detta har att göra med att han inte lever mer, det är en teori som jag har dryftat många gånger. Men jag skulle vilja ta Paul McCartney i försvar en liten stund. För jag har alltid tyckt att det var han som är den mest talangfulle i denna fantastiska grupp som har gjort sån klassisk musik. Jag tycker detta för att Paul har en fantastisk förmåga att skriva låtar som fastnar, och det verkar han ha fortfarande. För lyssnar man på hans senast alster som han har släppt, så är det inga dåliga skivor. Jag förvånas verkligen över att han fortfarande har en hunger att fortsätta släppa skivor i världsklass. Och det är så kul att läsa krönikor som denna, som är med på min sida. Att det är Paul som är den störste i gruppen the beatles.
 
 

glömmer aldrig...

Publicerad 2012-07-24 21:28:38 i

När jag hör Ledin nu sjunga i tv, så är det en sak som jag kommer att tänka på. Och det är att mycket av hans musik är faktiskt the soundtrack till min barndom. Och vilka minnen sen. Det är första Tomas Ledin konserten jag såg med min familj i Sundsvalls folkets park år 1992. Det var en sjukt bra konsert. Och jag tänker på alla gånger som Ledins musik gick på högvarv i bilen när vi var ute på bilsemester.

Tomas Ledin special på tv....

Publicerad 2012-07-24 21:19:08 i

Vad nice med en hel timme direktsänd konsert med Tomas Ledin på tv. Och vilka låtar han har gjort. Och vilken glädje han sprider med sin musik.

en tänkvärd kommentar

Publicerad 2012-07-24 12:28:21 i

Det är alltid kul att läsa insändarsidor tycker jag. Och idag läste jag denna på Dagens Nyheters hemsida, och jag håller verkligen med om vad skribenten skriver om.

Ur DN den 24 juki 2012

"Först får jag läsa om den stora ungdomsarbetslösheten,
sedan får jag
läsa om bristen på sommarjobb och
därefter får jag läsa om människor
som reser över halva jordklotet för
att plocka bär i svenska skogar. Hur
hänger allt detta ihop?"

några tips på podcasts

Publicerad 2012-07-24 05:12:50 i

När jag ändå är igång och skriver om fenomenet podcasts, så måste jag ju bara tipsa om några stycken. Men den första som vill uppmärksamma, det är poden OBITER DICTUM. Detta är en podcast som jag har lyssna helt sjukt mycket på sen jag upptäckte den för något är sedan. Men det består av två personer som är så sjukt bra på det de pratar om så att inte bli intresserad av det de pratar om, det är helt omöjligt. Och det är ju också detta som är så kul med hela fenomenet podcasts. Att man kan få lyssna på ett samtal om ett intressant ämne, och de som pratar får prata till punkt. Det är nog det som jag tycker är det bästa med poden.

podcasts....

Publicerad 2012-07-24 05:05:18 i

Vad jag börjat att lyssna på en massa podcasts hela tiden. Men detta är ett fantastiskt sätt att lyssna på en intervju eller ett reportage om något. Och det som gör hela grejen med podcasts, det är det att man själv bestämmer när man vill lyssna. Och att man kan pausa när man vill. Man kan väl sammanfatta det med att man som mediekonsument har makten.

jag bryr mig inte....

Publicerad 2012-07-24 05:00:54 i

Jag har ibland tänkt på vilka det är som läser denna blogg ibland. För det är ju lite kul att veta att det är cirka tjugo personer som varje dag läser det jag skriver om. Och vilka är ni? Det hade varit kul att veta. Det är ju också en rätt kul och spännande grej, att det finns folk som läser det jag skriver om. Ska ju nämna att jag använde denna blogg ganska mycket som ett verktyg för mitt eget ego. Jag skriver ju rätt ofta om vilka sjukt bra person jag är. Men jag är en bra kille, och det är skönt för egot att "boosta" mig själv genom att skriva hur bra och snygg jag är. Nu är jag kanske inte så snygg direkt, i och med att jag inte har rakat mig på några dagar. Och det är helt otroligt vad mitt s!skägg växer fort. Jag undrar ibland om det är gödningsmedel i mitt raklödder.
Men hur som helst, så är denna blogg väldigt skön att använda för att skriva av sig. Och jag bryr mig inte om det är folk som bryr sig om det jag skriver om. Och jag känner inget hinder att skriva om vad jag vill. För det kommer jag att göra.

jag kände hans närhet....

Publicerad 2012-07-24 03:52:04 i

Det var en ganska så jobbig dag för mig igår. Och för att lugna ner mig, och det behövdes. För jag var SÅ MYCKET uppe i varv igår, så jag gick och satte mig i en kyrka. Och vad skönt det var. Jag har ju skrivi förut om detta, men det ÄR SÅ SKÖNT att gå in i en kyrka. Det är som en lisa för själen att gå in i en kyrka, sätta sig ner i en av kyrkbänkarna, och blunda ögonen och bara insupa en kyrkliga tystnaden.
Och medans jag satt där igår, så tänkte jag en massa tankar. Jag tänkte mycket på min livssituation just nu. För det känns så hopplöst just nu allt för mig. Och det känns som att det inte är någon hejd på allt som är jobbigt för mig. Men det som var så skönt igår i kyrkan, det var det att jag kände faktiskt pappas närhet just då som jag tänkte. Och det kändes ganska mycket som att det var pappa som klev med från molnen och sade till mig "- fan Klas. Nu får du allt ta och ta dig i kragen och skärpa till dig. Det är ingen som kommer att fixa livet av dig. Utan det måste du själv fixa."

vissa dagar är skit...

Publicerad 2012-07-23 18:06:07 i

Vad vissa dagar är så sjukt dålig. För denna måndag har verkligen inte gått till historien som en av mina bättre dagar. Men det är bara att ta nya tag imorgon och hoppas på att tisdagen blir bättre.

vissa dagar är skit...

Publicerad 2012-07-23 18:05:35 i

Vad vissa dagar är så sjukt dålig. För denna måndag har verkligen inte gått till historien som en av mina bättre dagar. Men det är bara att ta nya tag imorgon och hoppas på att tisdagen blir bättre.

inget OS för Kluft

Publicerad 2012-07-22 17:07:58 i

Det blir som jag trodde, och det är att det blir inget OS för Carlina Kluft. Men det hade man ju på känn, för hon har ju varit LÅÅÅNGT ifrån den form hon har varit i tidigare om åren. Det är trist, för denna tjej har ju varit sjukt bra, och då i 7-kamp. Men det är en helt annan sak och gå till att specialisera sig på längdhopp. Jag tycker att det är trist att en så talangfull tjej ska behöva skämma ut sig på det sättet hon gör. Jag tycker att hon borde lägga av nu, innan hon blir en ännu större parodi på sig själv.
 
 

det är upp till bevis idag....

Publicerad 2012-07-22 12:09:03 i

Idag är det sista chansen för Carolina Kluft att visa att hon är värd en plats i os. Hon ska ju tävla idag i en liten tävling i Finland, och förhoppningsvis visa att hon har klass. Men jag är bra tveksam till hennes start i os. För jag tycker att hennes start i os, är ett hån mot idrottare som Mustafa Muhammed, som inte kom med till os. Och han har ju verkligen visat världsklass inom sin idrott. Det är sjukt att han inte kom med i os truppen.

Emma skadad IGEN!!!

Publicerad 2012-07-22 11:49:49 i

Detta som jag tänker skriva om nu, det har jag luftat så många gånger förr på denna blogg. Men jag tänker skriva om alla svenska idrottare och alla dess skador. För det är förvånansvärt många som är skadedrabbade idag. Och vad kan detta bero på? Är de för dåligt grundtränade? Ja många år frågorna som jag ställer mig.
Den som nu senast blev drabbad är Emma Green-Tregaro. Men ska hon verkligen med till os? Jag tycker inte det. För hon har inte skuggan av en chans på en medalj.

det känns genomtänkt

Publicerad 2012-07-22 10:43:10 i

Det är en sak jag tänker på, när denna dag nu har kommit. Och det är att allt verkar gå enligt planerna för Anders Behring Breivik. Jag har ju följt rättegången mot han, och han har ju läst upp en del från sitt så kallade "manifest". Och ska man läsa mellan raderna, så går ju nästan allt enligt planerna för han. Och allt detta gör mig så illa berörd. För om sanningen ska fram, så skulle man faktiskt sluta skriva om han. Det skulle inte ha genomförts någon rättegång. För han kan ju sitta där, och helt oemotsagt nästan få framföra sina sjuka åsikter. Nej man skulle ha låst in han i en mörk håla och slänga bort nyckeln.
 
 

idag hedrar vi offren från Utöya

Publicerad 2012-07-22 10:29:44 i

Det är helt sjukt när man tänker efter på det som hände på den norska ön Utöya, för exakt ett år sedan idag. Hela den där massakern är för hemsk för att ta in tycker jag. Men det är fruktansvärt det som hände, och framför allt också explosionen i Oslo. Idag tänker jag hedra offren från denna hemska dag.
 

vilken LÅT

Publicerad 2012-07-22 01:47:50 i

Har legat i soffan och kollat på en dvd med Robbie Williams en stund. Och det är så kul att ta fram denna dvd med denna fantastiska artist ibland. För han verkar vara sjukt bra live. Men av allt han har gjort, så är det en låt som har fastnat mer än andra av hans låtar. Jag talar om hans låt ANGELS. Den låten har nog allt. Och jag kommer nog aldrig att trötta på den.

jag har en agenda för framtiden...

Publicerad 2012-07-22 01:33:55 i

Efter denna vecka som har varit, så känns det faktiskt som att jag kan se på framtiden med tillförsikt. Och det är så skönt. För jag lever ju rätt mycket för dagen, men det funkar bara en kort tid. Men efter det möte som jag hade i veckan så känns det som jag snart kanske kommer att lyckas. Och skulle allt gå i land, då skulle jag bli Faluns lyckligaste kille. Och det är som jag sagt förut, jag KOMMER ALDRIG ATT GE UPP.

haft en jobbig vecka...

Publicerad 2012-07-22 01:25:34 i

Det har varit en bra jobbig vecka igen, vilket är bra jobbigt. Jag har haft sjukt jobbiga drömmar i veckan när jag har sovit. Sen har jag haft bra svårt att sova också. Jag pratade med en vän i veckan och hon tror att det kan ha att göra med att jag håller på att sluta med min medicin. Och först så ville jag inte tänka på det. Men när jag tänker efter så tror jag att det är så. Men jag kan inte ta denna medicin, för den är inte bra för mig.

det kommer dröja...

Publicerad 2012-07-22 01:14:08 i

Det känns som att det kommer att ta lång tid för mig att kunna älska en tjej igen. Det känns som det.

the verve

Publicerad 2012-07-21 22:01:45 i

Hur är det möjligt att göra så bra musik som den som den brittiska gruppen The Verve gör. För den är helt sanslöst bra. Och jag tror jag aldrig kommer att trötta på deras musik heller. För det är något magiskt över den.

en riktigt skön lördag...

Publicerad 2012-07-21 21:17:16 i

Det blev en riktig skön lördag idag. Och det blev ju mycket så för att det har ju inte regnat idag, och det var så skönt. För det är inte klokt vad det har regnat mycket den sista tiden. Nu ska jag ju säga att jag är inte någon som brukar klaga på att det regnar, men även jag har ju mina gränser. Och idag var det så skönt att spränna på inlinesen och köra en riktig långrunda i sommarsolen. Och det ÄR VERKLIGEN REN NJUTNING när man åker och man känner vinddraget och solen i ansiktet. Det är mina damer och herrar vad jag kallar livskvalitet.

oroligt i kongo

Publicerad 2012-07-21 11:57:58 i

Jag har ju skrivit förr om den afrikanska kontinenten, och den hopplöshet det måste kännas för FN och andra hjälporganisationer. För hur mycket de än försöker att få fred i afrika, så verkar det som att det aldrig kommer att gå. Och nu har det blivit oroligt igen i Kongo. Det verkar som att Konga är ett hopplöst land att få ordning på. Det som är så sjukt, det är att FN har försökt att få fred här under 13 år, och deras insats där har kostat i runda slängar 11 miljarder. Det jag tänker på, det är att dessa pengar hade nog kunnat komma till bättre nytta någon annanstans. Och som jag också tänker, lämna Afrika åt dess öde. För de verkar vara lite om i mellanöstern, de vill inte ha fred. Så låt de kriga tills de krigar ihjäl sig.
 
 

de är de största genom alla tider

Publicerad 2012-07-20 20:18:12 i

Det är inte klokt vad jag får sköna känslor när jag kollar på os-krönikan från OS i Sydney. För det var verkligen ett bra os när det kommer till svenska prestationer. Det som dock var bra synd, det var att det svenska herrlandslaget i handboll inte fick vinna sitt hett efterlängtade os-guld. För var det någon gång som de skulle vinna ett os-guld så var det denna gång. För de va bättre än någonsin, och manegen var krattad tör att de skulle ta guld. Men som så många gånger förr så var Ryssland steget bättre i finalen. Men det jag kommer ihåg, det var att sverige gjorde så många misstag i finalen. Hade de spelat som mot Spanien i semifinalen, då hade de klart vunnit. Men det är lätt att vara efterklok, det är inte fy skam att komma tvåa heller. Men jag hade verkligen unnat detta FANTASTISKA lag att få vinna ett os-guld i handboll. Och för mig så är detta lag DET lag som jag har tagit mest till mitt hjärta.
 

jag är så känslig...

Publicerad 2012-07-20 20:05:15 i

Jag vet inte vad det är, men när jag tittar på sport så får jag så lätt tårar i ögonen när man ser en sjukt bra idrottsprestation. Och det är åtskilliga gånger som jag gråtit framför min tv när man varit med om ett stort idrottsögonblick.

ser på sport....

Publicerad 2012-07-20 20:00:05 i

Det är väl inte många som missat att det snart är dags för sommar olympiad i London. Och för att värma upp kollar jag in gamla os-krönikor. Och den jag ser på ikväll är den från os i Sydney. Och för mig är det det bästa os genom alla tider. Jag säger inte detta för att det gick bra för Sverige, utan att det var ett sånt bra genomfört os. Och den värme som folket i Australien visade, den smittadede verkligen genom i rutan.

alla kan inte simma idag

Publicerad 2012-07-20 12:28:04 i

Jag tycker att det är bedrövligt att det har blivit lite av en klassfråga, detta med simundervisning för barn. För det verkar som att det är sjukt mycket dyrare att sätta sina barn i simskola mot när jag var barn. Detta är en utvekling som jag inte tycker om. För det är viktigt att man lär sig simma när man är barn, för det är mycket svårare ju äldre man blir. Men det som gör mig mest arg, det är att det är en fråga om klasstillhörighet. Det gör mig sååå arg. Alla ska kunna lära sig simma, vare sig vart man än bor.
 
 

det är dags att vakna nu

Publicerad 2012-07-20 03:21:49 i

Nej det är dags att vakna nu och inse en sak. Och det är att det som har varit, DET HAR VARIT och det kommer inte att komma igen. Så det är dags att gå vidare i mitt liv. Jag ska inte tänka så mycket på det som varit.

nu får det SLUTA regna....

Publicerad 2012-07-19 19:41:38 i

Nu börjar till om med jag få nog att detta eviga regnande. För brukar inte i normala fall klaga på vädret, men nu börjar även jag att få nog.

man måste vara hård och kall...

Publicerad 2012-07-18 22:41:07 i

Det känns som att man måste vara kall och hård i dagens Sverige. För det känns så, för det finns inte direkt plats för mjukisar längre. Och det är ju rätt trist att behöva skriva detta. Men jag tycker att detta stämmer.

det är en hård värld där ute....

Publicerad 2012-07-18 22:24:33 i

Jag tycker att Sverige av idag är ganska mycket som den gamla Mauro Scocco låten "till dom ensamma." För i den låten sjunger han att "det är en hård värld därute. Och kärleken är bara till för några få...." vad Mauro hittar rätt i denna låt. För när man hör denna text, så får jag rysningar i kroppen. För denna text stämmer så väl in på mitt liv just nu. För det känns som att jag aldrig mer kommer att få uppleva äkta kärlek igen. Jag har ju fått smaka på det perfekta livet en del, men som vanligt så gick det åt skogen. Så det är kanske min lott i livet, att vara ensam. Men det vägrar jag att acceptera. För jag VILL HITTA NÅGON, för jag har så mycket kärlek att ge till NÅGON. Och jag är inte en kille som ska leva ensam. Jag älskar verkligen den himlastormande kärleken, och jag vill så gärna uppleva den igen.

Per var rätt säker på sin sak

Publicerad 2012-07-18 19:05:53 i

Jag måste säga att Sveriges Radios hemsida är en guldgruva om man gillar radio som jag gör. Och på deras hemsida så finns det ju en sida där man kan lyssna på gamla intervjuer, och det kan vara rätt så underhållande. Och ikväll så har jag roat mig med att lyssna på en el gamla intervjuer med Per och Marie i Roxette. Och det är rätt intressant att höra på en intervju som Per gav i P1´s Studio Ett runt år 2001. Det var ju ett rätt så bra år för Per. För dels så hade han ju släppt den fantastiska plattan "Mazarin" som sålde som smör i solskenet. Och sen så gav han sig ju detta år ut på sin första egna soloturnee någonsin i Sverige. Själv så såg jag konserten på Sjöhistoriska museet i Stockholm, och det var en väldigt bra konsert. Men det är en sak som jag reagerar på i intervjun i Studio Ett. Och det är det Per svarar på frågan om hur Marie mådde just då. Och då säger han att hon kommer att komma tillbaka till de stora scenerna. Och när han säger det, så säger han det med en så säkerhet i rösten. Per måste ju ha känt på sig att Marie skulle komma tillbaka. Och med facit i hand, så är det ju helt otroligt att han dels hade rätt, och att Marie sedan kom tillbaka. Jag tycker att hennes comeback är en av de 30 årens mest osannolika comebacker. För man ska veta, att hon hade välidgt liten chans att överleva sin hjärntumör.
 

varför skriver de så mycket om ramadan?

Publicerad 2012-07-18 12:25:32 i

Jag fattar inte varför svensk media uppmärksammar den muslimska högtiden ramadan så mycket. För det är ju inte direkt en svensk högtid, och de skriver om den som att det kommer att bli det. Och detta är något som jag verkligen INTE gillar. Självklart så ska muslimer i sverige få fira sina högtider, och det har jag inget emot. Men svenska journalister kan väl sluta skriva om det. Jag förstår inte direkt nyhetsvärdet heller i denna nyhet.min plan...

Publicerad 2012-07-17 23:45:49 i

När det kommer till att leva så är de en sak som är ganska självklar för mig. Och det är att jag tänker så länge jag lever, så kommer jag att LEVA LIVET fullt ut. För jag har kommit på att livet är för kort kort för att ha tråkigt.

såg ju en film igår

Publicerad 2012-07-17 21:44:42 i

Igår så såg jag ju filmen "Sleepless in Seattle". Och när jag såg filmen igår. så slogs jag av den enormt fina filmmusiken. Och just nu så lyssnar jag på skivan som släpptes i filmens kölvatten. Och så här långt, så tycker jag verkligen att soundtracket till denna film är sjuuuuukt bra.

jag vill leva....

Publicerad 2012-07-17 21:32:39 i

En sak ska du veta gud, och det är att jag har inte så stora krav på mitt liv. Det enda jag kräver, det är att jag ska må bra och att mina närmaste vänner och bekanta ska må bra. Och detta är väl inte så mycket begärt. Så om dessa tankar kan gå i uppfyllelse, då skulle jag bli glad.

jag får såna minnen...

Publicerad 2012-07-17 21:23:44 i

Jag kollar just nu på Allsång från Skansen, och precis då jag slog på tv´n så uppträder mina gamla idoler i gruppen "Bröderna Herreys". Och VILKA minnen jag får i huvudet när jag ser dessa tre män uppträda. Det som är så kul, det är att jag var bara fyra år då de vann med sin låt i schlagern. Men jag kommer ihåg det som igår. Och det är sjukt vad musikaliska minnen har en påverkan på mig.

kan ni tänka er....

Publicerad 2012-07-17 21:08:08 i

Jag var ute och tog en promenad idag. Och precis som jag var ute och gick så gick jag förbi en loppis, och som vanligt så tittar jag efter gamla skivor. Och just som jag bläddrade i en vinylback så hittade jag en skiva med mina mycket gamla favoriter med bröderna herreys. Och när jag lyssnar på denna skiva, ja vilka minnen jag får då i skallen....:-)

jag vet en sak...

Publicerad 2012-07-17 19:43:51 i

Och det är att jag vill att mina vänner ska ha de bra. För de är så VIKTIGA för mig. Har de ett bra liv och mår bra, så mår ja bra. Så är det bara.

klockren kommentar

Publicerad 2012-07-17 11:47:10 i

Jag är bara tvungen att citera en person som skrev en kommentar till SvD´s artikel om att föräldrar super inför sina barn. Denna är så klockren tycker jag....
 
 
"Problemet är att många svenskar inte lärt sig dricka alkohol med stil. Man dricker läsk till maten och sedan vräker man i sig billig sprit utblandat med mer läsk alternativt åtta billiga burköl bara för att bli full. "Man måste ju få varva ner när helgen kommer", säger Svenne Banan, och blandar busgrogg. Inte konstigt att barnen inte lärt sig dricka med måtta. I de länder (Sydeuropa) där det är brukligt med alkohol i form av vin eller öl till maten, lär sig barn umgås med alkohol tidigt och under sociala former. De har aldrig sett sina föräldrar fulla, men de har sett dem dricka vin till maten nästan varje dag. Det är inte de som raglar runt i Magaluf, utan svenskar, norrmän och engelsmän."

päron som är berusade inför sina barn,...

Publicerad 2012-07-17 11:45:42 i

Det känns verkligen som att tidningarna har extrem nyhetstorka just nu. För nu har den klassiska artikeln om att föräldrar blir fulla inför sina barn vevats ett tag i medierna. För den brukar ju komma så här års och just på sommaren också. Men självklart ska man inte vara full inför sina barn, utan man ska dricka med måtta. Men det verkar som att svenska folket aldrig kommer att kunna dricka med måtta, och framför allt ta ett glas vin till maten för att det är gott. Så tänker jag, och så kommer jag också att agera när jag får barn. Jag vill ha vin till maten för att det upphöjer en maträtt till sällan skådade höjder. För det är ju inte lika kul att ha mjölk eller vatten till en god pastarätt tycker jag.

kollar på en film...

Publicerad 2012-07-17 01:28:59 i

JAg kollar just nu på en, för mig verklig all time classic när det kommer till romantiska filmer. Jag talar om "Sleepless in Seattle". Och jag menar verkligen när jag säger att denna film är en klassiker, för det är den. Den har allt som en riktigt bra kärleksfilm ska ha. Och jag är så svag för såna här filmer, och det har väl att göra ganska mycket med att jag är en hopplös romantiker. För är det något jag tror på, så är det KÄRLEKEN med stort K. Och det finns inget goare än att först kolla på en riktigt bra kärleksfilm med den man älskar. Och då passar ju denna film som hand i handsken.
 
 

jag tänker på dig...

Publicerad 2012-07-16 22:35:11 i

En sak är säker, de känslorna som jag hade och fortfarande har för DIG, de är starka fortfarande. Och du ska bara veta att jag tänker mycket på dig fortfarande. Jag kanske inte ska göra detta, men du var verkligen en helt fantastisk tjej. Den första tjejen som jag VERKLIGEN har älskat av hela mitt hjärta. Men du har nog gått vidare i ditt liv, och har du det så vill jag bara att du ska veta att jag önskar dig all lycka men allt du tar dig för. Och detta menar jag. Jag vill att du ska ha de bra.

tack Uffe...

Publicerad 2012-07-16 22:23:34 i

Vad jag behövde lyssna på Ulf Lundell ikväll. För jag kände mig lite nere, och då passar Uffes musik väldigt bra att lyssna på då.

sommarjobbet kan bli en fälla

Publicerad 2012-07-16 11:17:09 i

Det är helt fantastiskt hur Sverige fungerar ibland. För vi har ju en gigantisk växande ungdomsarbetslöshet. Och då ska vi ju göra allt vi kan för att den ska minska. Och då borde man ju som ungdom få arbeta hur mycket man vill på sommaren, för att kunna få mycket erfarenhet från arbetslivet. Och det är ju något som borde uppmuntras tycker jag. Men nej då, självklart så får inte studenter som har CSN inte jobba hur mycket de vill. Utan det finns ett "tak" som deras lön inte får gå över, för då blir de återbetalningsskyldiga. Jag tycker att detta är en så dålig regel så det finns inte. För det är väl nog med att man ska koncentrera sig på sitt sommarjobb, så man tycker ju att man ska slippa allt annat. Sen kanske det kan va skönt som student att koppla av plugget under sommaren. Jag tycker att detta är klassisk dubbelmoral, för man ska ju uppmuntra till att sätta folk i jobb. Det sjuka är ju också att det finns studenter som tackar nej till sommarjobb, för att de är rädda för att förlora sitt sommarjobb. Det är ju helt galet detta.

they still got it

Publicerad 2012-07-16 01:24:34 i

Säga vad man vill om Roxette, men nog fan är de bra live. För när jag såg dem live tidigare denna sommar, så var det mer av en rock konsert än en popaktig en. Men helt klart så tycker jag att de håller för att spela ett antal år till.
 

en katts liv är mer värt...

Publicerad 2012-07-16 00:11:50 i

En sak som är lite kul. Det är att folk kan lägga mer pengar på sina husdjur än på sig själva. För när man ser program på tv som handlar om husdjur så är det ju inte direkt gratis att gå till veterinären. Och nyss så läste jag om en kvinna på Facebook som hade tagit om hand om en katt som nästan var döende. Men hon hade gett sig katten på att denna katt skulle överleva. Men grejen var ju den att hon startade en insamling på Fejjan om att få pengar till kattens veterinär kostnader. Och det fick hon. Men det var inte LITE pengar som denna katt kostade att hålla vid liv. Och man kan ju diskutera hur mycket en katts liv är värt. Men jag tycker väl att en katt som dör är väl inte hela världen.

jag tror jag vet...

Publicerad 2012-07-15 23:59:38 i

Jag tror jag vet hur jag ska få ordning på mitt liv. Och det är så sjukt skönt att veta det. Och för det första så är det en sak som är ganska given. Och det är att jag bra gärna skulle vilja bli kvar här i Falun. För jag trivs så bra här. Och att få bo kvar här skulle be betyda mycket för mig.

varför skaffar man husdjur?

Publicerad 2012-07-15 23:49:35 i

Det är en sak jag tänkt på. Och det är detta med hur folk tar hand om sina husdjur. För !jag tycker lite att det har gått till överdrift men folk och sina djur de har hemma. Det känns ju som att många inte har någon koll på sina djur. För jag vet inte hur många gånger jag har sett "en katt försvunnen" lapp på min anslagstavla som jag kan se här där jag bor. Jag tänker ju självklart att det är synd om katten och dess ägare att den har kommit bort. Och jag skulle väl inte säga något om jag såg någon enstaka lapp. Men jag tycker att man ofta ser dylika lappar. Och då är det ju något som är fel. För hur svårt ska det vara att hålla koll på en katt liksom. Men folk är väl så stressade idag, att de inte kan hålla koll på sina katter. Själv skulle jag aldrig skaffa l

bästa köpet på bra länge...

Publicerad 2012-07-15 23:07:45 i

Jag vet inte vad det är med mig, men jag har de sista dagarna åkt sjukt mycket inlines. Men det är ju så sjukt kul att åka. Och detta köp måste nog vara ett av de bästa jag gjort på bra länge.

Wordfeud....

Publicerad 2012-07-15 23:00:57 i

Ibland är man verkligen två på banan. Men NU har jag upptäckt grejen med Wordfeud också. Och det är ju grymt kul. Fast att jag hela tiden förlorar är ju en annan sida av myntet som jag inte gillar:-)

skivorna från åttiotalet....

Publicerad 2012-07-15 22:46:28 i

Det är något speciellt med skivor som kommer från åttiotalet tycker jag. Jag har dock svårt att sätta ord till vad det är. Men det är något med ljudet som jag gillar.

har fattat grejen...

Publicerad 2012-07-15 22:41:41 i

Jag tror jag äntligen har fattat grejen med gruppen ZZ Top. Det är bara att lyssna på deras skiva "Eliminator". Sjukt bra är den.

vilken röst hon har

Publicerad 2012-07-15 12:47:28 i

Vad hände igentligen med den fantastiska sångerskan Alicia Keys? Hon gjorde ju några fantastiska album för några år sen. Men sen så blev det tyst om henne. Jag hoppas verkligen inte att hon har lagt av, för enligt mig så har hon en av de sista 20 årens bästa röster.

vilken tjej hon är...

Publicerad 2012-07-15 12:19:53 i

Det verkar ju som att det finns en framtid ändå, för svensk friidrott. För helt plötsligt så kliver några svenska juniorer fram och presterar resultat i världsklass. Ta bara den där unga tjejen, Sofi Flink som tog guld i JVM. Och dessutom slog sitt pers med hela tre meter. Men den tjej som för mig har gjort den största prestationen, det är nog ändå Angelica Bengtsson. Hon försvarade sitt guld från förra året, och det är inte dåligt att göra det. Så jag hoppas att hon får vara skadefri framöver. då kan hon nog bli hur bra som helst.

jag sörjer en gigant...

Publicerad 2012-07-15 10:34:24 i

Det var mycket sorgligt att höra om att Sixten Jernberg hade gått ur tiden. Jag va ju inte med under den tid då han var som bäst. Men det är ju bara att kolla på hans meritlista för att inse att han var sjukt bra på att åka skidor. Hur som helst så var han och kommer alltid vara en legend inom den svensk sport historien.

tack mamma

Publicerad 2012-07-14 23:57:44 i

En STOR STOR höjdpunkt i mitt liv, det var när jag fick se Rod Stewart live i Globen 1991. Jag kan inte förklara varför detta moment i min uppväxt har spelat så stor roll, men det har den. För det första så var det en SJUUUUUKT bra konsert. Men detta var också första gången som jag var på en konsert, och som det skulle bli, så blev det NÅGRA till efter denna i mitt livv. Men jag vill tacka dig mamma för att du tog med mig på denna konsert.

två pass idag...

Publicerad 2012-07-14 23:05:10 i

Det har varit en helt sanslöst fin dag idag. Det har varit en sån där riktigt fin sommardag idag. Och vad passar då bra, om inte att vara ute och åka inlines. Och det har jag. Det blev hela två pass idag. Men det va så skönt så det bara blev så.

pratade med en präst...

Publicerad 2012-07-14 01:57:49 i

Häromdagen så pratade jag med en präst. Ja det är sant att jag har gjort det.
Det hände när jag gick förbi Kristine kyrka här i Falun. Jag såg att han precis kom ut från kyrkan, och fick ett infall att jag ville prata lite. Och jag fick ett kort snack med han. Och jag pratade om min förlust av pappa lite grand. Och det var bra skönt att prata med han. Och ska sanningen fram, så har jag nog blivit lite mer kyrklig av mig den sista tiden. Men det är skönt att typ gå till kyrkan och sitta där och tänka på pappa. Och medans jag också är i kyrkan, så brukar jag jämt tända ett ljus till hans minne.

avalon....skitfilm

Publicerad 2012-07-14 00:59:58 i

Jag har nyss sett klart den svenska filmen Avalon. Och jag hade bra höga förväntningar på denna film. Dels för att Johannes Brost spelar en av rollerna. För han brukar göra bra filmer. Men dels också för att denna film hade fått sån fin lkritik. Men ack vad fel man kunde ha när jag väl sett filmen. För det var inte sant vad dålig filmen var. Jag kan inte förstå varför denna film har blivit så hyllad. För den var rent utsagt usel. En av de sämre svenska filmer jag sett faktiskt.

Roxette var före...

Publicerad 2012-07-13 22:57:12 i

Det är lite kul med en sak. Och det är att Roxette har gjort en stor sak, som säkert har gjort många västerländska grupper avundsjuka. Det jag tänker på är att Roxette var först med att spela i Kina på senare tid. För det är en stor sak att få till en spelning där, för det är inte lätt. Och att Roxette har lyckats med detta framför grupper som Rolling Stones med flera, det är något att vara stolt över som svensk tycker jag.
 
 
 

ser påRolling Stones

Publicerad 2012-07-13 22:34:53 i

Har grävt ikväll i min samling av musik DVDs. Och jag fastnade vid en med gruppenRolling Stones. Och det är den som spelades in under deras gigantiska A Bigger Bang turnée. Det jag slås av när jag tittar på denna dvd, det är vad kul dessa giganter verkar ha på scen. Och det är nog därför som de också fortsätter att spela live efter alla dessa år.

jag känner glädje åt andra

Publicerad 2012-07-13 20:07:26 i

Det finns nog inget som är så kul, som när mina vänner har det bra. För de är så viktiga för mig, och då är det ju skönt att de mår bra. Och jag kan verkligen känna stor glädje när de går bra för dem. Och det är ju så, att när de har de bra och mår bra, då mår jag bra också.

blev vittne till en olycka igår

Publicerad 2012-07-13 11:41:49 i

När jag var ute på och åkte inlines igår, så hände det en sak som gjorde att jag ännu mer vill köpa skydd ifall olyckan skulle vara framme. Det var så att jag blev vittne till en ganska så hemsk olycka, där en kille med full fart drattade i backen och slog i huvudet och så bröt han nyckelbenet. Det var bra hemskt att se hur det gick till, för jag kunde ha krockat med han om jag inte hade väjt undan. Det som var så olyckligt, det var att killen inte hade vare sig hjälm eller andra skydd. Och jag tycker att han nästan får skylla sig själv. Dels på det sättet han cyklade, för han tog verkligen ingen hänsyn till andra medtrafikanter som han for fram. Och sen så vet man ju av erfarenhet att man ska ha skydd, och framför allt hjälm. Och sen så var ju denna kille rätt så gammal av det jag såg. Han måste ju ha varit äldre än vad jag var, och då tror man väl att man har lärt sig en hel del, men det verkar ju inte vara så. Men jag får väl hoppas att han lär sig något av denna olycka.

18 miljoner riskerar att svälta

Publicerad 2012-07-13 11:32:38 i

Det är helt sjukt igentligen att hela 18 miljoner människor riskerar att dö i svält i Västafrika. Och det var en ganska hemsk artikel som jag läste i Dagens Nyheter idag. Dock så börjar man ju bli ganska så luttrad efter att ha läst en mängd liknande artiklar. Och som så många gånger förr, så vill hjälporganisationerna att vi i väst ska skänka pengar. Men i helvete att jag tänker göra det. För man vet ju att hälften knappt kommer fram av det man skänker. Jag tror på något sätt att folket i Afrika måste ta saken i egna händer, för det går inte att vara beroende av folket i västvärlden.
 
 

din tjocka idiot!!!

Publicerad 2012-07-13 02:00:08 i

Jag bara kände för att skriva lite om en sak, som jag tidigare under denna vecka har skrivit om. Och det gäller denna tjej som var för tjock för att åka attraktionen Balder på Liseberg. för denna tjej har jag tänkt på efter att jag skrev om henne. Och det jag tänker på, det är hur hon tänker. För det första så fattar jag inte varför hon går till kvällstidningarna med hennes historia. För hon kan verkligen inte fatta, att hon blir till ännu större åtlöje, när hon blir känd för sin feta kropp, när hon är med i riksmedia. Och sen för det andra, så om man är så fet, att man inte får plats på Aftonbladets bild i artikeln, då är det verkligen något som är fel. Nej denna tjej, kan inte ha alla hjärnceller hemma. Och till sist, SLUTA ÄT OM DU NU ÄR SÅ FET!!!

det kanske ska va så...

Publicerad 2012-07-13 00:57:39 i

Ibland när jag får en tid eller stund över, så händer det att jag funderar på varför jag finns till på denna jord. Och när jag gör detta, så kommer jag nästan alldit fram till samma svar. Och det är att mitt liv igentligen inte spelar någon roll. Jag vet att detta låter enormt deppigt, men det känns så ibland. För jag gör allt för att jag ska kunna spela en roll i detta samhälle, som jag för det första känner är så bra sjukt så det finns inte. Och det är också som jag sagt till min psykolog många gånger. Och det är att jag känner mig väldigt vilsen i detta Sverige av idag. Det känns som att jag haade kunnat haft ett bättre liv någon annan tid.
Detta låter bra deppigt, men det är så här jag känner. Men ni ska veta att jag gör allt för att motarbeta dessa känslor. Men det är ett ständigt krig som det känns som att jag oftast förlorar. Men jag ska aldrig låta den dåliga sidan av mig vinna. Jag vill leva och jag vill ha ett bra liv. Så är det bara och så kommer det att vara. Och en sak, jag är inte kräsen, när det kommer till det jag vill ha ut av livet. Men en sak vet jag, och det är att jag vill leva med NÅGON. Men jag tror att det kommer att dröja tills jag lyckas med kärleken på allvar. Och jag känner också att jag inte riktigt är redo för att träffa någon just nu. Men när jag känner mig redo, då ska jag ge allt. För jag vet en bara att jag inte vill vara ensam....men fan vad jag känner mig ensam just nu....
 
 

jag är så känslig

Publicerad 2012-07-12 13:59:14 i

Det är helt otroligt vad jag går igång på stora prestationer i OS. Men det är ju något väldigt speciellt med just de där fantastiska prestationerna som går in under skinnet på en. För det är ju så speciellt just med OS. För det är ju bara vart fjärde år, och att just då i detta ögonblick prestera, det är något som är så sjukt häftigt. Och varje gång det händer, så får jag tårar i ögonen av lycka. Och det händer varje gång då jag ser klippet nedan. För jag kommer ihåg hur jag hoppade och skuttade av glädje då jag såg när dessa två fantastiska kanotister tog guld. För just kanot är ju också en sån tuff gren. För det är ju verkligen smärta i hela loppet igenom. Och konkurrensen var ju också mördade just under detta os.
 
 

vem är Sofi Flink???

Publicerad 2012-07-12 13:06:40 i

Vad kul det är med alla dessa unga svenska friidrottare som helt plötsligt har visat framfötterna. Det har ju gnällts mycket om att våra stora stjärnor inom svensk friidrott har börjat att se slutet av sina karriärer, och att det inte kommer några underifrån och fyller på. Men nu verkar det ju som att det finns en framtid för svensk friidrott ändå. För ta bara denna fantastiska spjutkasterska Sofi Flinck. Helt plötsligt så kliver hon fram på junior vm och slår till med ett pers på hela tre meter och vinner guld på samma gång. Det är ju så kul när det kommer någon helt okänd idrottare och vinner guld. Nu hoppas jag att denna tjej får vara skadefri, då tror jag att hon kan bli hur bra som helst.

har nyss vaknat....

Publicerad 2012-07-12 10:16:19 i

Jag vaknade nyss efter en skön natts sömn. Jag har inte drömt något jobbigt i natt, vilket var bra skönt. Dock så känner jag av inlines passen igår. För jag har lite träningsvärk i låren. Men det är ju bara skönt. För har man träningsvärk, då har man ju gett allt när man tränat.

har köpt två pass idag....

Publicerad 2012-07-11 21:41:20 i

Det tog inte lång tid innan jag hade snörat på mig inlinesen och var ute och körde. Och gud va kul det var. Och det gick så fort att få in stilen när man åker.

har köpt inlines...

Publicerad 2012-07-11 21:38:37 i

Har gjort en väldigt bra sak idag. För idag har jag köpt inlines. Och jag måste säga att detta är nog det bästa köp jag gjort på bra länge.

åh VAD TRÖTT JAG BLIR!!!!!

Publicerad 2012-07-11 18:43:06 i

Ja du, man märker verkligen att det är nyhetstorka när en sketen liten korv annons kan bli en riks nyhet. Men det roliga slutar inte där. För några helt rabiata feminister har sen förvandlat detta till något som det verkligen inte är. Vissa har nog LITE för lite att bry sig om.
 
 

börjar nästan gråta

Publicerad 2012-07-10 23:32:29 i

Ja du, hur mycket ska jag igentligen skriva om Roxette på denna blogg. Men det är ju så, att jag tycker ju att denna grupp ÄR SÅ SJUKT BRA att jag bara måste skriva om dem igen. Och framför allt när man ser såna här klipp som det som ni ser nedan. Man börjar ju nästan gråta när man ser Marie framföra låten "Perfect day". För det är så mycket känsla i detta klipp att man bara måste se det om och om igen.
 
 

SOK gör rätt

Publicerad 2012-07-10 12:21:04 i

Vilket gnäll det har varit på svenska elitidrottare bara för att "vissa" inte har lyckats att komma med till OS i London, som snart startar. Och de senaste dagarna har man kunnat läsa i svensk media att många idrottare har gråtit ut i media över SOK´s tuffa krav. Men jag tycker att SOK gör rätt, för vi ska inte skicka en massa "turister" till OS som man vet kommer åka ut i försöken, och sen får de två veckors betald semester. Sånt har jag alltid varit så irriterad över. Så att SOK nu har infört tuffare regler är bara av godo tycker jag. Och sen så håller jag med radiojournalisten Mats Strandberg som jobbar på radiosporten. Han sa för en tid sen att "OS ska vara en elittävling, och inte en tävling för en massa amatörer". Och jag tycker att han har rätt i detta. Till OS ska man ebart om man kan ta sig till final, eller är i den yppersta världseliten. Och nu är det ju tyvärr så, att många av våra svenska idrottare är inte bra just nu, och därför så ska de heller inte med till OS.
 
 

för tjock för tivoli...

Publicerad 2012-07-10 10:49:30 i

Ibland undrar man hur folk tänker? För läste på Aftonbladet om en kvinna som hade blivit nekad att åka en attraktion på ett nöjesfält i Sverige. Och självklart så gnäller denna kvinna om att hon har blivit förnedrad och förlöjligad. Men det är ju faktiskt så, att man kan inte vara hur tjock som helst när man ska åka attraktioner på svenska nöjesfält. Och sen är det ju lite kul, för denna kvinna är ju också så tjock att hon knappt får plats på artikelns foto... Läs här.... http://mobil.aftonbladet.se/nyheter/article15096861.ab;jsessionid=618AAC6FABA407C99E509583568FE2FF.mobil-www2

lite FÖR mycket vin...

Publicerad 2012-07-10 01:20:35 i

Fan, jag tror det blev lite för mycket vin ikväll. För nu när jag ska sova, så snurrar det som attans av fylla i huvudet.

men för guds skull...

Publicerad 2012-07-09 23:06:15 i

I detta då denna familj har råkat ut för en hemsk sak. Är då det första man tänker på några katter? Jag skulle verkligenINTE göra det. För livet är väl ändå viktigare än en sketen katt.
Läs här... http://mobil.aftonbladet.se/nyheter/article15092102.ab

svårt släppa folk in på livet...

Publicerad 2012-07-09 02:44:56 i

Jag har märkt att jag har svårt att släppa folk in på livet. Vet inte vad det beror på, men det är någon försvars mekanism jag har. Sen kan det också ha mycket att göra med att dels tar jag ingen skit längre från folk, och sen vill jag inte ha att göra med jobbigt folk längre.

har svårt att smält matchen...

Publicerad 2012-07-08 22:32:44 i

Det var verkligen en grymt bra match tidigare idag. Och finalen i Wimbledon blev precis så bra spelad som jag hoppades på att den skulle bli. Och det är en riktig njutning att se en riktigt bra och välspelad tennis match.

rätt man vann...

Publicerad 2012-07-08 19:20:41 i

Ja vad ska man säga om KUNGEN AV TENNIS. Jag talar om Roger Federer. För det är bara att bocka och buga och tacka för showen. Det var helt sanslöst bra tennis av han idag. För han visade att han är en vinnare. Och en sån kännetecknas av att man är bäst när det gäller. Och det var precis det Roger var idag. En helt klart värdig segrare. Men jag måste också säga att Murray gjorde det bra. Men han var inte lika bra som Roger helt enkelt.

Murray ser plågad ut....

Publicerad 2012-07-08 18:49:02 i

Det känns som att matchen är på väg ur Murrays händer. För det känns som att han är plågad. Så nu måste Murray plocka fram sitt allra bästa spel. Annars är det kört. För en Roger som har vittring på seger, då är han svår att stoppa.

bra kommentatorer...

Publicerad 2012-07-08 18:26:56 i

Det är bra kommentatorer som tv fyra har valt. Och den förre storspelaren Jonas Björkman är grym som bisittare.

Roger är på gång...

Publicerad 2012-07-08 18:24:29 i

Det känns som att det är Rogers match efter avbrottet. För han spelar på en helt annan nivå just nu. Man ska ALDRIG räkna bort honom.

skulle precis skriva...

Publicerad 2012-07-08 17:05:09 i

Det är så typiskt. Jag skulle precis skriva att jag inte känner igen Roger Federer, för jag tyckte inte han spelade bra. Och just som jag skriver det, så plockar Roger fram sin enorma vinnarskalle. Det är så sjukt häftigt att se.

ska han göra det?

Publicerad 2012-07-08 16:47:07 i

Det är HELT SJUKT vad bra Murray spelar just nu. Och man börjar ju fundera på om han ska kunna göra det omöjliga.

andra set nu....

Publicerad 2012-07-08 16:13:15 i

Nu är andra set på gång. Och till min glädje så vann Murray det första. Han ser verkligen helt oberörd ut. Jag fattar inte hur han kan va så lugn.

hur tänker Murray?

Publicerad 2012-07-08 15:46:35 i

Det jag tänker på. Det är hur Andy Murrays tankar går? Man undrar om han är nervös eller inte. För det är ju inte så konstigt om han är nervös. För idag har han ju hela Storbritanniens tryck på sig. Men jag hoppas att han lyckas hålla nerverna i styr. Och av det jag ser nu, så verkar han lugn.

en väldigt speciell match...

Publicerad 2012-07-08 15:39:34 i

Det är ju en ganska så speciell match. För det var hela 74 år sedan som en brittisk spelare vann Wimbledon. Så man kan ju hoppas att det blir Andy Murray som går vinnande ur striden idag. Så jag håller nog på han idag.

lördag kväll 7 juli...

Publicerad 2012-07-07 21:46:31 i

Det är inte klokt vad lite god mat och dryck kan göra för ens eget välbefinnande. För det är så nice att laga god mat och sen avnjuta det med ett gott vin. Exakt detta har jag gjort ikväll.

vill tillbaka....

Publicerad 2012-07-07 02:41:45 i

Jag vill verkligen känna äkta kärlek igen. För jag är inte någon kille som ska vara ensam. Jag har så mycket kärlek i mig som jag vill ge till någon tjej. Och sen så vill jag ha familj och barn. Helt klart så längtar jag efter det. För mig så skulle det vara DET FINASTE MAN KAN UPPNÅ i livet att få bli pappa. Tänk att få köpa en boll till sin son och sen kicka boll med han. Självklart så kan man göra exakt samma sak om jag får en dotter. För mig spelar det ingen som helst roll vilket kön det blir på mina barn. Jag kommer att bli glad vad det än blir.

i once had it....

Publicerad 2012-07-07 02:26:17 i

Det bästa med kärleken och att vara ihop med någon man älskar, det är nog att slippa sova ensam om nätterna. Det är nog för mig det allra bästa med att vara ihop med en tjej. Och gud vad jag HATAR att gå till sängs numera ensam. Det suger rätt bra ska jag erkänna. Och det smärtar ännu mer när man har fått smaka på hur det känns att få uppleva ÄKTA KÄRLEK för det har jag fått känna. Och jag vill känna den underbara känslan igen.

de skulle bokat henne istället...

Publicerad 2012-07-06 23:37:18 i

Jag kollar på en dvd med Beyonce just nu. Och det som slår mig när jag ser denna tjej på scen, det är vilken sjuk publikkontakt hon har. Och fan Peace and love skulle ha bokat henne istället för Rhianna.
 

andy murray i final

Publicerad 2012-07-06 22:33:56 i

Vad kul det är för Andy Murray och brittisk tennis att han är i final i Wimbledon. För det var ju bra länge sedan en brittisk tennisspelare var i final i denna MYCKET anrika tennisturnering. Dock så tror jag att det kommer att bli en bra svår final mot tennisens kung Roger Federer. Men jag kommer att sätta mina pengar på Murray ändå, för det vore kul om han vann.
 

Strage har rätt...

Publicerad 2012-07-06 21:45:33 i

Jag gillar verkligen det som journalisten Fredrik Strage skriver om. I dagens exemplar av dagens nyheter så skriver han en kolumn om filmformatet 3d. Och det är inte lite han sågar det heller. Men jag kan inte annat än att hålla med. För det är inte många filmer som passar i detta filmformat. Och dessutom så blir det dyrare biobiljetter också vilket inte heller är så bra. Nej jag tycker att svensk filmindustri är fel ute som satsar på filmer i 3d. Jag tycker de ska satsa mer pengar på att digitalisera de svenska salongerna istället.

har det bra...

Publicerad 2012-07-06 21:35:47 i

Just nu ligger jag i min säng och läser dagens nyheter. Och vid min vänstra sängkant har jag en kopp kaffe. Och mitt ena fönster står på vid gavel och jag känner den sköna sommarluften mot min kropp. Så man kan nog säga att jag har det ganska så bra just nu.

centerpartiet, vad står de för idag???

Publicerad 2012-07-06 21:27:17 i

Jag följer med stort intresse almedalsveckan. För mycket av svensk politiks agenda bestäms ju under denna ganska så viktiga vecka. Många kanske tror att detta är den svenska politikens Hultsfred. Men jag tror att den är viktig.
Och idag så var det centerpartiet och Annie Lööf som stod i centrum. Men det var inte mycket de hade att komma men i deras tal. Och jag undrar med intresse vad centern spelar för roll idag. För det känns som att de har spelat ut sin roll ganska mycket. Det känns mer som att centern mer är ett storstads parti mer än att stödja glesbygden som nog är deras rötter.

min pappas historier...

Publicerad 2012-07-06 21:15:46 i

En sak som min pappa var bra, det var att berätta historier från hans uppväxt. Och vilka historier sen, de var helt underbara att lyssna på. När man hörde pappa berätta dessa historier, så var det nästan som att man åkte tillbaka i tiden, tills dess då dessa händelser hände. Och jag älskade verkligen att höra pappa berätta allt han varit med om. Och jag vill hålla hans berättelser levande genom att berätta dem för andra som jag känner. För saken är den, det är att dessa berättelser är värda att höras på. För de berättar om en tid och ett Sverige som inte finns längre.

kommer han spela LÅTEN???

Publicerad 2012-07-06 13:18:18 i

Det är intressant att följa Bruce Springsteen och hans pågående turnée på hans hemsida. För det verkar som att Bruce har hittat tillbaka till sällan skadad form när han uppträder under denna vända runt klotet. Men den fråga som jag tänker på. Det är om han kommer att spela låten Jungleland?

superiet på Peace and love....

Publicerad 2012-07-06 12:54:53 i

Vad det skrivs mycket om allt supande på Peace and love. Vad folk inte har fattat verkar det som, det är att detta är en festival, och det blir supande då. Varför är folk förvånade? Låt folket få göra vad de vill.

Rahm borde stängas av för alltid...

Publicerad 2012-07-06 12:39:19 i

När det gäller dopning så har jag alltid haft min åsikt klar om detta. Och det är att idrottare SKA stängas av på livstid om de åker fast. Och det finns inget annat än detta straff tycker jag. Och detta är nog ända sättet man kan lösa detta problem. För jag tror nog att det ända som hjälper är att sätta hårt mot hårt.
Så jag tycker att det är rätt sjukt att ishockey målvakten Robin Rahm nu kan fortsätta att spela för sin nya klubb Brynäs. Helt klart borde han fått mer än bara två års avstängning.

vad är grejen?

Publicerad 2012-07-06 12:30:06 i

Vad är det som är så märkvärdigt med denna Justin Bieber? Jag fattar det inte....

vänner...

Publicerad 2012-07-06 03:18:23 i

Att ha riktigt goda vänner, det är så ENORMT viktigt för mig just nu. Och de vänner jag har, de är inte många, men de är mycket viktiga för mig. Och tack för att ni finns.

brittiskt i semifinal...

Publicerad 2012-07-04 23:11:48 i

Det brittiska folket som följer Wimbledon vädrar morgonluft just nu. För britten Andy Murray är framme i semifinal. Och det vore ju kul om det kunde bli en britt som fick vinna denna anrika tennisturnering.

tryckarnas tryckare....

Publicerad 2012-07-04 22:46:50 i

Jag lyssnar just nu på en låt som är ganska så speciell för mig. Och låten är "Still loving you" med gruppen Scorpions. För det som gör denna låt så speciell för mig, det är att det var till denna låt som jag dels fick kyssa en tjej för första gången och dels känna hur det var att krama någon av det andra könet. Detta var ju något som för mig var helt okända territorier innan de första klassfesterna gick av stapeln. Och det som är lite kul. Det är att jag typ tvingade mig till kyssar av tjejerna på dessa fester. Idag så kan man ju undra vad jag höll på med. Men jag får väl ursäkta mig med att jag va ung och dum...:-)

solot i om No stone uturned....

Publicerad 2012-07-04 22:20:35 i

Det är en sak som jag har lärt mig, efter att ha lyssnat på musik i så många år. Och det är att det är de små detaljerna som gör en låt eller en skiva bra. Ta för till exempel låten "No stone unturned" som finns på Europes skiva "Last look at eden". I den låten så finns det mest fantasifulla keyboard solo som jag har hört. Och det lyfter hela denna låt.

jag har bestämt mig för en sak....

Publicerad 2012-07-04 21:31:28 i

Och det är att jag ska inte tänka på allt som varit och må dåligt för att det inte kommer bli som förr igen. Utan jag kommer att försöka att lägga det bakom mig och gå vidare i mitt liv. Det aär ingen idé att sörja det som varit när jag vet att det inte kommer tillbaka. Det är bara att gå vidare i mitt liv, och det tänker jag göra också.

kollar på Lundell...

Publicerad 2012-07-04 21:26:16 i

Har käkat och och ligger just nu i min soffa och jäser lite. Och medans jag gör det så kollar jag lite på en dvd med Ulf Lundell. Och det är den som är inspelad på Hultsfredsfestivalen 2001. Och jag måste säga att Uffe va grym form denna kväll. Men det är få som slår Ulf när det kommer till att lira live.

träningen går bra....

Publicerad 2012-07-04 14:50:10 i

Har varit ute på en skön runda runt Falun idag igen. Och passen går av bara farten nu. Det är så skönt att träna på sommaren. För det är bara att ta på sig skorna, ett par shorts och en t-shirt. Och så är man klar.

vilket gnäll....

Publicerad 2012-07-04 05:28:19 i

Ibland undrar man vad folk tänker med. För jag har nyss läst en artikel om att folk som jobbar som funktionärer på Peace and love festivalen klagar på att de får jobba för mycket. MEN VAD ÄR DETTA FÖR GNÄLL??? För det är nämligen så här det ligger till. Att alla som bestämmer sig för att jobba ideellt som funktionär på festivalen måste skriva på ett avtal om att det är detta och detta som gäller. Och grejen är den att, alla måste skriva på detta. Så alla vet vad det handlar om. Att sen komma och klaga på att man får arbeta för mycket, det är ju så sjukt dumt. Nej vad allt handlar om, det är att folk av idag är för lata och inte vågar få "lite skit under naglarna..." Läs här...... http://www.dt.se/nojekultur/peacelove/1.4864583-p-l-anmals-for-daliga-arbetsvillkor

det kanske ni borde tänkt på före....

Publicerad 2012-07-04 04:52:49 i

Det var då ett otroligt gnäll på dömda brottslingar i Sverige. Nu gnäller de om att det är svårt för dem att få jobb i Sverige. Men det är väl inte SÅÅÅ konstigt att det är så. Vem skulle vilja anställa någon som har begått ett brott? Inte skulle jag göra det om jag var arbetsgivare. Sen så är det en annan sak också. Man gör ett val då man begår ett brott. Så man ska inte komma och gnälla i efterhand.
Läs här.... http://m.sverigesradio.se/artikel/5178429?programId=83

det spelar ingen roll....

Publicerad 2012-07-04 00:53:52 i

Det är nog inte min lott i livet att få uppleva kärlek och lycka. Det är nog bara så. Jag vet att detta kan framstå som väldigt deprimerande tankar, men det är så här det känns.

miljöpartiet för en felaktig politik

Publicerad 2012-07-03 12:07:10 i

För någon dag sen så var det Miljöpartiets dag i Almedalen. Och deras språkrör Åsa Romson talade till massorna. Men det var inte mycket nytt hon hade att komma med. Det skall sägas att jag sympatiserar med Mijöpartiet i mycket av den polik de för. Men det känns som att de för en politik som allt mer passar de som bor i städerna. Ta detta med bilpoler som de vill föra fram mer. Det kan ju knappast funka i landsbygden. Och sen så vill MP att folk ska cykla mer. Ja det är kanske bra, men inte om man har flera mil till sitt jobb.

är ledsen...

Publicerad 2012-07-03 01:29:59 i

Jag kommer ångra så länge jag lever att det inte blev du och jag. För jag älskade verkligen dig!!!

har förlorat något värdefullt....

Publicerad 2012-07-03 01:27:37 i

Jag hoppas det är ok för DIG att jag skriver så här. Men jag känner att det jag måste skriva av mig lite. Och det jag tänker på är att DU fortfarande är den finaste tjej jag har träffat i mitt liv. Och jag tänker på dig mycket fortfarande och mina känslor för dig försvinner ju inte direkt och jag tror nog inte de kommer försvinna heller.

Bruce och JAG

Publicerad 2012-07-02 23:56:26 i

Jag kommer nog aldrig att sluta lyssna på den fantastiska musik som Bruce Springsteen gör. För det är inte klokt vad jag finner styrka i att lyssna på hans musik. Och när jag mår bra av detta, så varför sluta med något bra liksom.

låten the river....

Publicerad 2012-07-02 23:45:18 i

Varje gång som jag hör låten THE RIVER med Bruce Springsteen så får jag rysningar varje gång. Det är något med denna låt som gör att jag går igång på den. Men en sak är säker, denna låt har en av Bruces bästa texter genom alla tider om man frågar mig.

börsen skriver bra saker...

Publicerad 2012-07-02 23:05:38 i

Ligger i min soffa och kollar på en konsert med Bruce Springsteen. Och jag gillar hans låt "badlands" för i den låten så finns det en textrad som jag gillar...

I BELIEVE IN THE LOVE THAT YOU ?GAVE ME.
I BELIEVE IN THE FAITH THAT COULD SAVE ME....

grattis Spanien....

Publicerad 2012-07-01 22:39:49 i

Det är ju bara att säga grattis till Spanien för en sjukt bra genomförd bra match. För det är som jag sagt ikväll, det va bara ett lag på plan ikväll. Och det var spanien.

tre mot noll nu....

Publicerad 2012-07-01 22:29:49 i

Och precis när jag skrivit att Spanien är grymt bra, så gör torres 3-0 till sitt spanska dröm lag.

Spanien äger Italien ikväll....

Publicerad 2012-07-01 22:27:13 i

Nej Italien va verkligen ett nummer för litet ikväll. För det är som jag sagt tidigare under denna turnering, och det är att det har bara funnits ett lag, och det är Spanien.

ett komplett lag...

Publicerad 2012-07-01 22:18:00 i

Det finns inget som just nu talar för att Italien ska komma igen. Men grejen är ju den att Spanien är för bra helt enkelt. Det jag har sett så här långt ikväll, det är det mest kompletta landslag som jag sett i det spanska laget.

en man kort....

Publicerad 2012-07-01 22:06:15 i

Som om inte eländet är nog för Italien, så råkar de ut för en skada. Och nu kommer de få spela resten av matchen med en man kort. Det ser inte bra ut detta.

kom igen Italien...

Publicerad 2012-07-01 21:55:22 i

Det ser mörkt ut för Italien mot Spanien. Men jag ger inte upp och fortsätter och tjoar på Italien.

fan också......

Publicerad 2012-07-01 21:31:07 i

Det ser inte så bra ut just nu för Italien. För bara någon sekund sen så gjorde Spanien sitt andra mål för kvällen. Men vad rättvist det är, för just nu så finns det bara ett lag på planen. Och det är Spanien. Det spelar sjukt bra.

ser på fotbollen...

Publicerad 2012-07-01 21:21:00 i

Just nu så ser jag på finalen mellan Spanien och Italien i fotbolls-em. Och för tillfället så leder Spanien med 0-1. Men jag hejjar ju på Italien så jag hoppas att de kommer igen....:-)

en OBOTLIG romantiker...

Publicerad 2012-07-01 02:16:38 i

Jag tror jag vet vad som kommer att stå på min gravsten. Där kommer det stå som följer..."Klas Karlsson, en meste och STÖRSTA romantikern som någonsin levt"

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela