klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

morgon funderingar...

Publicerad 2012-06-26 08:01:34 i

Det är morgon och jag äter frukost, om än lite tidigare än vad jag brukar. Men det var lite jobbigt denna morgon, för jag hade slut på kaffet. Så måste fixa detta tills imorgon. För är det något jag MÅSTE ha på morgonen, så är de kaffe.
Men nu till mina funderingar. Jag brukar ju bland det första jag gör, när jag vaknar, och det är att lyssna på senste eko-sändningen på mobilen. Och denna morgon var en av topp nyheterna att barn fattigdomen ökar. Och i radio reportaget, så kunde man höra en del barn uttala sig. Och då var det ett barn som spär på mina misstankar till detta som kallas för "barnfattigdom". Han sa som följer...
-Ja man kan inte få så många dyra presenter....

Men för fan, är det detta som är barnfattigdom. Att man inte kan få dyra saker av sina curlade föräldrar. Självklart är det större än så, och det finns familjer som har problem med att kunna försörja sina barn, det i sig är bra hemskt. Men jag gillar inte att ungen sa att han inte kunde få så dyra presenter. För det gäller att mätta munnen efter behov. Och sen så tycker jag att det är många föräldrar, som borde tänka över både en och två gånger, innan de skaffar barn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela