klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

vart finns nyhetsvärdet???

Publicerad 2012-03-12 23:40:43 i ,

Jag såg lite på reprisen av förra avsnittet av Uppdrag Granskning ikväll. Och just denna gång så ägnade man dyrbar tv-tid till att granska melodifestivalen och dess "överkucku" Christer Björkman. Men efter att ha sett halva inslaget, så är det en tanke som direkt dyker upp i mitt huvud, och det är vad onödigt detta inslag är. För det första, så är detta med melodifestivalen ett tv program och inte dödligt allvar. Jag tror att det är så för de flesta som bor i Sverige. Och så är det också för mig, det var länge sen som man såg detta program med en gnutta allvar.
Sen så inser man en annan sak, och det är att det är INTE längre en meloditävling längre. Det går att utläsa av det Björkman säger i intervjun. Han verkar utgå ifrån att göra så bra tv som möjligt, och då ska det vara en massa skitlåtar med som utfyllnad. Det är därför vi får se idioter som Sean Banan, Björn Ranelid med flera i rutan.
Men som sagt, jag tycker att programmet Uppdrag Granskning fick sig en törn, när det gäller trovärdigheten, efter förra veckans program. För det måste finnas andra saker att bevaka, än ett tv program i rutan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela