klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

gruvorna söker folk

Publicerad 2012-05-28 10:38:59 i ,

Jag läser om att det går bra för de svenska gruvorna. Och i och med detta så behöver de ju också arbetare dit upp. Men det jag undrar över är. Vad är det för kunskap som krävs för att jobba där? Helt klart så skulle jag vilja jobba där kanske. Det är ju ett jobb, och jag är banne mig inte kräsen när det kommer till jobb. Och därför så tycker jag att arbetsförmedlingen kunde underlätta lite för oss arbetssökande med information om jobben i norr.

Kommentarer

Postat av: Arbetsförmedlingen

Publicerad 2012-05-29 12:14:52

Hej!

Mitt namn är Ingela och jag arbetar som arbetsförmedlare på Arbetsförmedlingen. Vi prenumererar på blogginlägg som handlar om Arbetsförmedlingen.

Vad roligt att du är intresserad av att arbeta inom gruvnäringen som kommer att behöva rekrytera mycket arbetskraft den närmsta tiden. De pågående och kommande arbetena sysselsätter i första hand folk i byggbranschen samt anläggnings- och transportbranschen.

Här hittar du ett urval av yrken som behövs inom gruvnäringen:www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Yrke-och-framtid/Yrkesinformation/Inspireras-av-.../Arkiv/5-21-2012-Framtidsjobb-i-gruvan.htmlPå grund av det stora behovet har Arbetsförmedlingen inrättat en speciell arbetsförmedling för gruvnäringen:

www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Stod-och-service/Hitta-din-arbetsformedling/Kontorssidor/Region-Norrbotten/Norrbotten/Gruvnaring.html

Här hittar du frågor och svar om gruvnäringen och information om gruvprojektet i Pajala samt länkar till arbetsgivare och entreprenörer inom gruvnäringen. Du är alltid välkommen att kontakta arbetsförmedlare på Arbetsförmedlingen Gruvnäring om du har ytterligare frågor.

Du missade väl inte inlägget på vår facebooksida som publicerades igår och som handlade om gruvnäringen:

www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Stod-och-service/Nyheter-Arkiv/Nyheter-for-Arbetssokande/5-25-2012-Inspireras-av-gruvyrken.html

Ring oss gärna om det är något du undrar över, Arbetsförmedlingen når du på telefonnummer 0771 – 416 416. Med vänlig hälsning Ingela, arbetsförmedlare

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela