klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

har så mycket tankar i huvudet....

Publicerad 2012-05-15 22:56:15 i ,

Det har varit en rätt skön dag idag, dels så var jag hos min psykolog och det är alltid bra skönt för mig att besöka henna och prata av mig. Ska helt klart erkänna att jag var SÅ emot allt som hette psykologi förut. Men jag har helt klart få omvärdera mina tankar och värderingar om detta. Jag pratade massor med skit om detta med psykologi förut, och jag tyckte att de som gick dit var helt sjuka i huvudet. Jag vet, det är rätt kassa tankar och fördomar jag hade förut om detta, så jag skäms jättemycket faktiskt. Så det är skönt att jag har blivit motbevisad, och jag vet helt klart, att detta med att gå till en psykolog, det har räddat mig rätt mycket.
Jag köpte också två tröjjor idag, och det är skönt. För det är kul att ha lite nya kläder. Men det som har varit lite jobbigt idag, det är att jag har tänkt och funderat om pappa jätttemycket idag. Och det som är bra jobbigt, det är att när jag tänker på han, så blir jag först enormt sjudande glad, men sen så kommer jag till insikt att jag inte kan ringa han och prata med han som jag kunde göra förut. Det är en insikgt som är VÄLDIGT jobbig att komma till insikt om. Och när det är så här, då är det som att jag börjar gråta nästan på en gång. Och detta är också en sak som har ändrats hos mig, sen min pappa gick bort, det är att jag har så nära till tårar. Och det kan ju kanske vara bra. För jag har ju hört att man ska gråta ut, och inte hålla inne med sina känslor. Men det är lite jobbigt, om jag börjar att gråta, om jag typ sitter på bussen eller går på stan.
Men det brukar gå över, och efter en stund så kommer glädjen över mig, att få ha varit Enok Karlsson son. För det ska jag säga, det är en sån glädje, att få ha tillbringat min barndom tillsammans med pappa och mamma. De är helt klart två av de bästa personerna som finns i denna värld.

.....snacka om att det var skönt att skriva detta inlägg. Denna blogg är faktiskt ett redskap till att jag är på rätt väg känns det som.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela