klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

det SNÖAR!!!

Publicerad 2012-11-30 12:26:17 i

Det är så skönt att snön har kommit tillbaka. För när jag tittar ut genom mitt köksfönster, så ser jag hur snön bara vräker ner. Så nu myser jag:-)

om Sverigedemokraternas framtid....

Publicerad 2012-11-30 12:22:02 i

Trots de senaste veckornas skandaler inom Sverigedemokraterna, så går de framåt i väljarbarometerna. Jag trodde inte alls på detta, för jag trodde att folk skulle börja att välja andra partier. Men så är tydligen fallet. Jag tror också att framgångarna för SD kommer att öka i framtiden. För detta parti är ju faktiskt det enda som vågar ta itu med invandringspolitiken. Och det finns mycket att göra på den fronten.

pappa vet du vad?

Publicerad 2012-11-30 01:37:22 i

Du lärde mig en sak om livet. Och det är att man ska ta vara på det och vara rädd om det. TACK för att du lärde mig det!!!!!!

halv åtta hos mig kväll...

Publicerad 2012-11-29 23:17:22 i

Har njutit av ännu en "halv åtta hos mig" kväll. Och denna gång var det jag som skulle stå för maten. Men det gör jag så gärna, för jag älskar verkligen dessa personer som jag lärt känna på sista tiden. Det är så skönt att jag äntligen har träffat folk som UPPSKATTAR god mat och god dryck.

har sovit dåligt...

Publicerad 2012-11-28 11:01:10 i

Jag blir ju hemma idag från "grön rehab", för jag känner mig inte alls i form. Jag hoppas att jag är bättre imorgon.

det är ju bara sunt...

Publicerad 2012-11-28 10:57:26 i

Det verkar som om affärer runt om i Sverige är oroliga för den kommande julhandeln. Och det de är oroade för är att hushållen inte kommer köpa lika många julklappar som åren innan. Men jag tycker inte alls synd om affärsägarna. Utan jag tycker det bara tyder på att svenska folket tänker efter lite nu, och inte shoppar för mycket. Själv tar jag det mycket lugnt med klappar i år.

vilken hemsk dröm...

Publicerad 2012-11-28 06:09:13 i

Jag bara vaknade nyss med ett ryck, och jag är just nu helt svettig och mitt hjärta slår enormt många slag i minuten just nu. Men det är så att jag har drömt en mardröm, och den var så hemsk. Jag drömde att jag och min familj var ute och klättrade i berg i de fjällen. Och mamma klättrar framför mig, och precis när jag ska klättra förbi en klippskreva så ser jag hur min mamma tappar taget och ramlar ner för sidan på berget. Och precis när detta hände så vaknade jag. Men jag glömmer inte blicken i min mammas ögon när jag såg henne falla....fan vad jag hatar att drömma så....

man blir så hungrig...

Publicerad 2012-11-27 21:36:48 i

Det är en sak som är lite lustig när man läser Jan Guillous böcker. Och det är att han är så bra på att skriva bra skildringar av när folk äter i hans böcker. Och det som är lite jobbigt med detta, det är att man blir SÅ HUNGRIG.

läser en bok...

Publicerad 2012-11-27 21:10:26 i

Vad skönt det är att läsa en riktigt bra bok ibland. För mig är det stor njutning. Och den bok som jag håller på med nu, det är TJUVARNAS MARKNAD av Jan Guillou. Och denna bok av han är något av det bästa som han skrivit faktiskt.

har hjälpt en vän ikväll....

Publicerad 2012-11-27 19:01:16 i

Jag blir mer och mer förundrad över hur folk i min närhet ser på kärlek. För det känns som att det är många som har en bra konstig syn på det. Jag vill bara göra en sak klar, och det är hur jag tänker och tycker om kärlek.
För det första, så är detta med kärlek väldigt viktigt för mig. Och hittar jag en tjej, som jag älskar och bryr mig om, och jag får tillbaka känslor från henne, då är jag beredd att göra mycket för henne. Det är självklart för mig, och det finns inget annat att jag skulle agera på ett annat sätt.
Jag tänkte skriva om en nära vän till mig, och vad hon nyss har gått igenom. Men jag tänker inte göra det. För det är lite för känsligt att skriva om här....

Gessles bästa...

Publicerad 2012-11-26 19:49:00 i

Jag blir inte klok på hur bra skivan SON OF A PLUMBER som Per Gessle spelade in för några år sen. Men det räcker som nog med att säga att den är HELT FANTASTISKT bra.

hur tänker killar?

Publicerad 2012-11-26 19:40:38 i

Efter denna dag så är det en sak som är fan sann. Och det är att jag förstår varför tjejer hatar män ibland. För det är inte klokt vad dåligt vissa män är på att behandla sina kvinnor. Hur vore det att kanske visa lite kärlek för en gångs skull!!!!!!!

bevara våra traditioner

Publicerad 2012-11-26 11:00:17 i

Jag blir lite trött ibland på vårat samhälle. För det känns som om vi håller på att glömma bort att vi faktiskt är svenskar och vi bor i ett jättefint land som heter Sverige. Men jag vill bara skriva om att det känns som om vi håller på att tappa våra traditioner. Och det jag tänker på närmast är att det för ett tag sen var en "mupp" till rektor på en förskola i Sandviken som kom med en helt befängd idé. Och den gick ut på att man inte längre skulle fira Lucia som man alltid gjort. Och hennes orsak till detta utspel, det var att man kanske ska tänka i nya banor och hitta på nya traditioner. Men FÖR FAN, det är väl självklart att man ska fira lucia precis som man alltid gjort. Att en rektor på en förskola uttalar sig så där, det gör mig sjukt arg.

varför ska jag glömma henne?

Publicerad 2012-11-26 00:31:39 i

Varför ska jag igentligen glömma en tjej som en gång har betytt oerhört mycket för mig? Det är en fråga som jag har tänkt väldigt ofta på idag. Och jag tänker inte glömma henne, för denna tjej har ju kommit att lära mig mycket om livet, och dessa lärdomar kommer jag att bära med mig för resten av mitt liv. Och jag kommer alltid att förknippa denna tjej, med att det var hon, som jag för första gången i mitt liv har älskat av hela mitt hjärta. Och det är henne som jag också har kunnat säga den magiska meningen "jag ÄLSKAR dig" och mena det TILL ETT HUNDRA PROCENT!!!!!!!

Så NEJ, JAG KOMMER ALDRIG ATT GLÖMMA DIG...men du har väl glömt mig. Men du ska veta, att jag verkligen älskade dig.

söndagen är slut...

Publicerad 2012-11-25 23:59:25 i

Så var det dags att sova, och jag går och lägger mig med ro i sinnet och kroppen är helt full med god mat och dryck för ett helt kompani. Har testat en rätt ikväll, som jag senare i veckan ska laga till några vänner. Och av det färdiga resultatet, så kommer middagen på torsdag bli en succé.
Det är så kul att ha något kul att se fram emot. Och att laga god mat till goda vänner, som fattar att uppskatta god mat, det är ren njutning för en gourmet som jag.

är det bara idioter i MP???

Publicerad 2012-11-25 13:55:26 i

Ursäkta mig nu, men detta är ett ganska så ilsket inlägg från mig. Men jag läste en artikel för en liten stund sen som gjorde mig ganska arg. Och den handlade om att en politiker från miljöpartiet vill att det ska bli söndagsstängt i affärerna i Sverige. Alltså, VAD FAN ÄR DET FÖR IDIOTER som är med i miljöpartiet? Detta är nog bland det dummaste jag hört.

helt sjukt bra....

Publicerad 2012-11-25 13:20:31 i

Det är HELT otroligt vad bra Markus Hellner är. Och vilken sträcka han gör. Detta ser bra ut inför fortsättningen av denna säsong.

ryssen faller...

Publicerad 2012-11-25 12:52:18 i

Vad kul att det är vissa saker som aldrig ändras. Och det jag tänker på är att ryska skidkillar ramlar. Och det är precis det som hände.

nej vad gör han???

Publicerad 2012-11-25 12:49:14 i

Vad fan är det som händer???? Helt plötsligt så är vi nere på nionde plats. KKP hoppas att vi kan köra ikapp detta.

varför så korta tävlingar?

Publicerad 2012-11-25 12:25:13 i

Jag följer med stort nöjd längdtävlingarna från Gällivare. Och det är kul att det går för Sverige också. Men det är en sak jag reagerar lite på. Och det är att det hela tiden blir kortare och kortare tävlingar. Ta till exempel idag, när stafetten ska köras. Då har man kortat ner killarnas lopp. Detta tycker jag är lite trist. För längd handlar ju mycket om att den starkaste ska vinna. Men som det är nu för tiden, så är det ju mer av att den som kan åka långsammast och sen som spurtar mest på slutet vinner. Jag tycker att detta är en trist utveckling för längd sporten.

söndag....

Publicerad 2012-11-25 12:04:51 i

Det är söndag och jag har sovit mycket bra i natt. Gick kanske och la mig lite sent kanske, gick och la mig vid två, men jag känner mig ändå pigg idag.

det är så orättvist....

Publicerad 2012-11-25 08:35:52 i

Jag skulle ju ha varit och besökt min mamma denna helg. Men det gick inte pga att jag inte hade råd med resan. Och detta är något som är jobbigt för mig. För det är enormt viktigt för mig att kunna åka och besöka min mamma, med något så när jämna mellanrum. Min mamma är ju också den enda familj jag har numera. Och familjen är sjukt viktig för mig har det kommit att visa sig. Och att då inte kunna åka och besöka henne när jag vill, det är jobbigt för mig. Känslan också när jag var tvungen att ställa in resan upp till henne, den känslan var något av det jobbigaste jag upplevt på bra länge......fan vad jag saknar min mamma!!!!!!

vissa skivor....

Publicerad 2012-11-24 21:49:56 i

Just nu så har jag lagt mig tillrätta i min säng. Har tagit fram en filt så jag inte ska frysa. Och för att inte göra saken sämre har jag lite gott vin och en bra bok vid min sida. Och för att toppa detta så njuter jag av vinylskivan "look sharp" i mina trådlösa hörlurar. Jagmåste säga, att köpet av dessa luras är nog något av det bästa jag köpt på år och dagar. Och man kan LUGNT säga att jag just i detta NU MÅR VÄLDIGT BRA!!!!!!!!:-)

lyssnar på radio...

Publicerad 2012-11-24 20:41:15 i

Jag njuter av en mycket bra live konsert på radio just nu. Och det är Brolle som man kan höra. Och det är inspelat i Boden tidigare i år på hans hyllningsturnée till rock and rollen från 50 och 60 talen. Och det som jag slås av när jag hör denna konsert, det är att snacka om att det är ju detta som Brolle ska göra. För denna musik passar han sjukt bra.

dagen så här långt...

Publicerad 2012-11-24 20:34:15 i

Efter att jag sett på skidorna tidigare idag, så blev det ett längre träningspass. Och det va bra skönt ute idag. Dock var det lite väl kallt idag att träna i shorts. Så nästa gång blir det långbyxor.

lördag förmiddag....

Publicerad 2012-11-24 12:27:20 i

Man känner verkligen att vintern är här när man kan titta på vinterstudion i SvT. För jag gillar verk detta program sjukt mycket.

kan inte sova...

Publicerad 2012-11-24 04:19:00 i

Nu kommer de över mig igen, de negativa tankarna som jag har. Och de kommer oftast till mig när jag inte kan sova....

jag tänker på dig...men

Publicerad 2012-11-24 01:44:12 i

Som jag skrivit mycket på denna blogg, så kan jag inte sluta tänka på mitt ex. Och jag kommer inte att glömma henne i första taget. Men jag tänker ändå gå vidare med mitt liv...

jag tänker på DIG...

Publicerad 2012-11-23 23:06:33 i

Jag har så svårt att glömma en tjej som jag var ihop med för något år sedan. Och det är inte konstigt att jag har svårt att glömma henne. För den tjejen är NOG DEN BÄSTA tjej jag träffat i mitt liv så här långt. Och hon fick mig verkligen att känna mig hel som person. Och när jag själv tog beslutet att göra slut för gott med henne, så var det ett beslut SOM HELT klart är det jobbigaste som jag tagit i mitt liv. Jag ville inte göra slut med henne, för jag älskade henne fortfarande då, och när jag känner efter i mitt hjärta, så har de känslorna långt ifrån svalnat.

en utsökt kväll...

Publicerad 2012-11-23 22:13:55 i

Det har varit en utsökt kväll så här långt. Jag lagade mycket god mat ikväll och drack ett vin till som nog var ett av det godaste vin jag smakat.

fredag den 23

Publicerad 2012-11-23 12:16:03 i

Har sovit bra i natt och det är skönt. Känner mig bra utvilad. Och idag ska jag försöka att komma iväg på ett träningspass. Det är fint väder ute nu, så det kommer nog göra susen för mig.

en av de bästa låtar...

Publicerad 2012-11-23 00:41:15 i

En låt som jag gillar mer än många andra. Det är Roxettes låt IT MUST HAVE BEEN LOVE. För den låten har mycket att säga tycker jag...

de borde turnera...

Publicerad 2012-11-23 00:23:58 i

När jag också ser denna DVD med led zeppelin, så är det tråkigt att de inte gör en vanlig turnée runt världen. För jag tror att de skulle kunna göra det. För de är fortfarande ett av världens bästa band alla gånger om.

de är fortfarande BRA...

Publicerad 2012-11-23 00:18:45 i

Och när jag ser denna konsert med led zeppelin så slås jag av hur SJUKT bra de är fortfarande som grupp. De lirar fan röven av de flesta av de nutida band som finns idag.

avslutar kvällen...

Publicerad 2012-11-23 00:16:09 i

Jag tror jag avslutar kvällen med att kolla på några låtar på den senaste led zeppelin DVDn som gavs ut för några dagar sen.

jag tror på en fortsättning...

Publicerad 2012-11-22 23:51:29 i

Även om mitt liv just nu är bra jobbigt, så hartjag inte tappat tron på en bra fortsättning på mitt liv. Utan det är tvärtom för mig. Jag tror på att man kanske måste nå botten ibland för att sen kunna njuta av en framgång senare i livet. Så tänker jag....

jag mot världen...

Publicerad 2012-11-22 23:36:20 i

Det känns ibland som att jag är helt ensam. Det känns som om det är jag mot hela världen. Och det kanske är så, men det struntar jag i. Jag kommer ändå att gå segrande ur denna strid. Det VET JAG!!!!!!!!

jag vet en sak....

Publicerad 2012-11-22 22:59:25 i

En sak är jag ett hundra procent klar över. Och det är att om jag någon gång skaffar en familj, då kommer de ALLTID att komma i första rummet. Och jag kommer att vara enormt rädd om min familj.

saknar mamma...

Publicerad 2012-11-22 20:59:45 i

Jag fick reda på en ganska jobbig grej idag. Och det är att jag tyvärr inte kommer att kunna åka och hälsa på henne innan jul. Och det är inte så kul för mig, för jag saknar att träffa henne regelbundet. Nu är det snart mer än ett halvår sen jag var och hälsade på. Och det är jobbigt för mig när det går så långt emellan vara visiter.

"bananen" tillbaka i schlagern

Publicerad 2012-11-22 13:14:35 i

Hur tänker igentligen Christer Björkman ibland? Det är något som jag tänker på när jag ser det första startfältet i nästa års Melodifestival. För det är samma artister som alltid. Och man kan se att Sean Banan är med igen. Och jag fattar inte att han kan vara med igen. För hans musik är nog fan bland sämsta jag hört på år och dar....

Murray lämnar dif....

Publicerad 2012-11-22 12:52:03 i

Jag blir inte förvånad när jag läser att Douglas Murray lämnar Djurgården. För jag tycker inte alls att han har spelat så bra som jag hade hoppats. Han kan mycket mer.

så är SD igentligen....

Publicerad 2012-11-22 12:37:24 i

Det är skönt att den där filmen, där tre politiker från Sverigedemokraterna gör bort sig har kommit fram. Och det är skönt att svenska folket får se vad dessa "så kallade" politiker är i verkligheten. En samling idioter är de enligt mig.

torsdag...

Publicerad 2012-11-22 12:21:42 i

Det blev ingen "grön rehab" för mig idag. För jag har dels inte sovit en blund i natt, så jag mår skit just nu. Så idag blir det lugna gatan för mig. För jag mår inte så bra psykiskt idag, och då är det bäst om jag är hemma och tar det lugnt. Jag kommer att läsa mycket idag. Det blir nog en lång promenad också.

ska KLARA av detta...

Publicerad 2012-11-21 00:58:27 i

Jag känner en sån stark livslust just nu, och detberor på att jag kanske är på gång att lyckas med något i livet. Och detta är första gången som detta sker. Och lusten att nå detta mål är ENORMT.

mitt svar till en kommentar...

Publicerad 2012-11-21 00:47:59 i

Det är inte konstigt att man blir berörd av hur det ser ut i samhället idag och i världen i övrigt. För jag är trött på att blunda för vad jag ser, och framförallt håller jag inte tyst längre med vad jag tycker. Jag gjorde det förr, men jag kan inte göra det längre. Men jag är också öppen för vad andra tycker och tänker, och jag tar lärdom av andras åsikter. Jag är inte på långa vägar låst i mina åsikter. Jag kan som såmånga gånger förr, ändra mig.

läser Jan Guillou....

Publicerad 2012-11-21 00:42:11 i

Har ikväll läst boken "Tjuvarnas marknad" av Jan Guillou. Och detta är helt klart en av hans bättre böcker.

det finns bara en Jerringpris vinnare...

Publicerad 2012-11-20 10:37:07 i

I dagarna så kunde man se vilka svenska idrottare som har nominerats till nästa års Jerringpris. Och jag blev mycket glad när jag såg att triathleen Lisa Nordén fanns med på listan. För jag tycker att hon ska ha priset. För efter hennes fantastiska säsong, med os-silver och guld på vm, så finns det inget snack.

krisen i Leksand...

Publicerad 2012-11-20 10:19:50 i

Man kan ju undra vad laget Leksand hockey håller på med? För det är inte sant vilken cirkus detta lag verkar vara. Och för mig finns det bara två alternativ för Leksand. Och det första är att de snarast blir ett elitserielag, eller så lägger de ned verksamheten.

kris i Gaza, Men vem bryr sig!

Publicerad 2012-11-20 10:05:26 i

Läser i tidningen att det ännu en gång är kris i mellanöstern. Och för vilken gång har man läst om detta, det vet jag inte. Men jag vänder iallafall blad när det kommer artiklar som dessa. Och för det andra. Det måste ju finnas andra delar av världen också att bevaka. Som till exempel vårt grannland Finland. Trots att Finland ligger som vårt grannland, så vet man knappt vad som händer där.

de har ju bara en fråga...

Publicerad 2012-11-20 09:55:15 i

Och när man tänker efter, så har ju bara SD en fråga som de driver. Och det är ju invandrarfrågan. Och de måste nog bredda sin repertoar lite tycker jag.

läser om Sverigedemokraterna...

Publicerad 2012-11-20 09:51:52 i

Vad skönt det är att partiet Sverigedemokraterna äntligen har visat sig från den rätta sidan. Men detta kom inte som någon överraskning för mig. För enligt mig så är det partiet fullt av en massa idioter.

jag har planer...

Publicerad 2012-11-19 22:23:24 i

Jag tror aldrig jag har vetat vad jag vill så mycket, som just nu. Och det är otroligt viktigt att just dessa planer blir verklighet.

inte någon bra kväll...

Publicerad 2012-11-19 21:59:03 i

Detta blev ingen bra kväll för mig, för jag känner mig bra deppig just nu. Och det blev så lite, för att allt började med att jag satt och kollade och sorterade igenom gamla bilder. Och då hittade jag en hel del bilder på pappa, som jag inte sett på ett tag. Och detta gjorde ju att jag genast kom att sakna han sjukt mycket.

nu börjar det likna skit...

Publicerad 2012-11-18 22:04:37 i

Man blir ju häpen ibland, när media ska skriva om hur det är att vara förälder. Nu finns det något som kallas för "mindful parenting". Och det handlar om att man som förälder ska vara mer närvarande och mindre stressade. Och det låter ju lovande, men jag fattar inte varför man måste vara så stressad hela tiden som förälder idag. Man kan väl ta det lugnt. Och faktiskt så är det ju så, att var sak har sin tid.

djurgården byter tränare...

Publicerad 2012-11-17 12:03:58 i

Det var då för väl att djurgårdens förre tränare Charles Berglund fick avgå. För han har inte gjort ett bra jobb tycker jag. För med den trupp av spelare som han hade till sitt förfogande, så ska man inte ligga i allsvenskan. Nu hoppas jag att det blir bättring och att laget börjar vinna lite matcher.

lördag förmiddag...

Publicerad 2012-11-17 11:57:05 i

Har haft en grym förmiddag måste jag säga. Jag vaknade och var väldigt pigg. Men det som gör att mina mornar numera är lite bättre, det är att jag har börjat att prenumerera på dagens nyheter. Och jag måste säga, det är en ren njutning att öppna ett färskt exemplar av denna tidning och inmundiga ens frukost.

är det så, så är det så....

Publicerad 2012-11-16 23:17:45 i

Och är det så att jag är född till att vara ensam, så är det väl bara att gilla läget och gå vidare med mitt liv. Och jag klarar mig, så är det bara.

love...

Publicerad 2012-11-16 23:15:24 i

Efter denna kväll så undrar man ju varför jag går och längtar efter någon att älska. För det känns ju som om att jag är gjord för att vara ensam.

kvällen...

Publicerad 2012-11-16 23:05:23 i

Denna fredag kväll blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Den blev ett riktigt fiasko om jag får säga vad jag tycker.
Jag hade ju tänkt att dejta en tjej ikväll. Och hade laddat upp med god mat och dryck. MEN av någon konstig anledning så dyker HON INTE UPP!!!! Så man kan ju lugnt säga att jag blev bra besviken. Men jag deppar inte ihop över detta.

nu är det jobbigt!!!

Publicerad 2012-11-15 23:49:31 i

Ibland så kommer de bara över mig, och det jag talar om är ångest tankarna. Och när de kommer då blir det sjukt jobbigt.

Zlatan har växt...

Publicerad 2012-11-15 21:03:56 i

Jag tycker att det är häftigt att följa Zlatans utveckling som spelare. För jag tycker att han har "växt" som spelare de sista åren. Och det till det bättre faktiskt. Jag kunde ju skälla på han förr här på bloggen, men jag får allt mindre skäl till det nu. Och det är bra kul.

har svårt att glömma matchen...

Publicerad 2012-11-15 20:54:33 i

Det var verkligen en helt sanslöst bra match som jag fick se igår på tv, när Sverige mötte England hemma på nya arenan. Och vilken MATCH det blev sen. Det är nog en av de bättre jag sett faktiskt. Och det var helt otroligt att se hur bra Zlatan var igår. Och hans sista mål, det kommer jag ALDRIG!!!! att glömma så länge jag lever. Och det målet kommer nog att gå till historien som ett av de snyggaste målen någonsin i fotbollens historia överhuvudtaget. För så bra var det.

det går sämre för djurgården

Publicerad 2012-11-14 23:07:00 i

En sak som är mindre kul, det är att djurgårdens marsch mot division ett verkar fortsätta. För ikväll så förlorade de ÄNNU en gång. Och Charles Berglund skyller på tränaren. Hur fan kan han göra detta i ett sån prekärt läge som just detta? Det fattar inte jag. Jag tycker att djurgården hockeys styrelse måste börja fundera på en ersättare till Berglund. Han är inte bra som tränare.
 

vad ska man säga!!!!!!

Publicerad 2012-11-14 23:04:25 i

Det är svårt att hitta ord efter en sådan match som ikväll. Man har sett många bra fotbolls matcher, men denna ikväll slår det mesta faktiskt.

jag tar tillbaka allt...

Publicerad 2012-11-14 22:38:45 i

Jag har ju skällt en hel del på Zlatan genom åren på denna blogg. Men efter denna kväll TAR JAG TILLBAKA ALLT. Zlatan är KUNGEN AV SVENSK fotboll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZLATAN!!!!!!!

Publicerad 2012-11-14 22:33:00 i

DETTA VAR BLAND DET SJUKASTE JAG HAR SETT I FOTBOLLSVÄG. SVERIGE SLÅR ENGLAND PÅ NYA FRIENDS ARENA MED 4-2. OCH PÅ VILKET SÄTT VI GÖR DET PÅ. OCH ZLATAN GÖR HELA FYRA MÅL.....FAN JAG ÄR HELT MÅLLÖS!!!!!

många nya och bra spelare...

Publicerad 2012-11-14 22:03:08 i

Jag tycker att det är kul att se att vi har så många nya och spännande spelare på gång i det svenska landslaget. Och de är inte dåliga.

ser på fotbollen....

Publicerad 2012-11-14 21:50:41 i

Ser just nu på matchen mellan Sverige och England. Och det är ledning för England just nu, men det svenska laget har inte spelat dåligt. Utan jag är ganska nöjd så här långt med deras insats. Men som vanligt så är det svenska försvaret som ett såll.

har haft en rätt ok dag....

Publicerad 2012-11-14 20:03:40 i

Det har varit en helt ok dag idag faktiskt. Jag var rätt trött efter att jag sov dåligt förra natten, men jag blev piggare och piggare under dagen vilket var bra skönt. En sak som var mycket kul idag, det var att jag har ridit islandshäst för första gången i mitt liv. Och VAD KUL det var. Så det skulle jag bra gärna vilja testa mer i framtiden.

hade ju ett möte idag....

Publicerad 2012-11-12 22:51:24 i

Jag var ju sjuuuuukt nervös inför ett VÄLDIGT viktigt möte idag, och ett möte som kanske kommer att förändra mitt liv. Men det gick bra, så det kommer nog att bli bra detta i slutändan.

förlust IGEN!!!!!!!!!!!!

Publicerad 2012-11-12 22:33:00 i

Det verkar inte som att det finns någon hejd på allt mörker för oss djurgårdare denna säsong. För ikväll så blev det ännu en tung förlust, och denna gång mot Västerås. Och det verkar inte som att det gjorde någon roll att nhl spelaren Patric Hörnquist kom och förstärkte laget. Så man undrar ju vad som ska krävas för att laget ska vända denna otroligt negativa spiral som har satts igång. De MÅSTE börja spela nu, annars så kommer de att stanna i allsvenskan ännu en säsong till. Och det är inte bra.
 

idag är det fars dag

Publicerad 2012-11-11 13:31:00 i

Idag så tänker jag på min pappa, Enok Karlsson som hastigt avled i cancer för något år sedan. Och det är självklart med stor sorg som jag tänker på han, men samtidigt glädje för allt han har gett mig, under min uppväxt med han. Men idag så tänkte jag hylla pappa genom att gå till kyrkan och tända ett ljus för han.
 

har ett möte...

Publicerad 2012-11-11 04:54:08 i

Jag har ju tänkt mycket på ett möte på måndag som kan komma att innebära en stor förändring för mig, iallafall när det kommer till jobb. Och på det mötet såkommer jag säga att det bästa för mig just nu, det är om jag kan få någon sorts praktik eller så kallad "arbetsträning" på en arbetsplats. För det skulle vara mycket skönt om det skulle kunna gå vägen. För jag känner mig så enormt rastlös just nu, och jag känner också att det jag gör just nu på "grön rehab", det ger mig ingenting just nu. Jag ska säga att hitintills har det varit bra, men nu så börjar jag att tappa lusten ganska mycket. Men det är så mycket för att vi gör så meningslösa saker hela tiden nu. Ena dagen så väljer vi i trä, eller så lär vi oss att hålla på med ull hantering. Och detta är för mig HELT SJUKT att vi gör detta på dagtid. Och det ger mig ingenting att hålla på med sånt. Nej, det bästa vore för mig om jag kunde få komma ut på en arbetsplats och arbetsträna. Jag känner i kroppen att, DET är det enda rätta för mig just nu.

tänker på framtiden....

Publicerad 2012-11-11 04:44:24 i

Det är verkligen inte lätt att sova när man hela tiden, har så enormt mycket tankar i mitt huvud hela tiden. Det sägs ju att innan man går och lägger sig, så ska man tömma huvudet på alla negativa tankar så man kan somna. Men det är inte så lätt att göra det.

har svårt att sova....

Publicerad 2012-11-11 04:34:47 i

Ligger och vänder mig i sängen just nu, för jag kan inte sova. Och det är så jobbigt när det är så här. För när jag inte kan somna, då är det lätt att alla mina negativa tankar kommer tillbaka. Och det vill jag INTE! Så jag hoppas att jag snart kan somna om.

lyssnar på en MYCKET speciell skiva....

Publicerad 2012-11-11 00:37:03 i

Har letat fram en mycket speciell skiva ur min skivsamling. Och den jag talar om är Ingmar Nordströms skiva "Saxparty 13". Och jag ska ju nämna varför just denna skiva är så speciell för mig. För är det någon skiva som får mig att tänka på min pappa, så är det just denna godbit faktiskt bland alla dansbandsskivor jag hört. Och det finns faktiskt ett minne som jag kommer att tänka på extra mycket, när jag lyssnar på denna skiva. Och det är den bilresa som jag och pappa gjorde upp till min farmor i Gällivare. Det var ingen lång resa, men det kändes som att den tog evigheter. Men det som gör denna resa så speciell, det var att det var första gången som jag tillbringade tid bara med pappa under en resa. Och det var faktiskt nu när jag tänker tillbaka på den, en helt fantastisk bilresa genom de norra delarna av Sverige. Men en annan sak som jag också minns ganska väl, det var hur fint Sverige är på sommaren. Och då tänker jag särskilt på de norra delarna av detta vackra land. För det är verkligen så, att Sverige är ett MYCKET, MYCKET vackert land. Och tack pappa och mamma för att jag har fått uppleva dessa minnen med er.

har testat nätdejting ikväll!!!

Publicerad 2012-11-10 22:38:51 i

Det verkar som att vissa saker aldrig ändras, hur mycket världen snurrar. Och det jag talar om är detta fenomen som kallas för nätdejting. Det ska ju sägas att det var bra länge sedan som jag testade detta, så jag hade ju vissa förhoppningar om att denna subkultur hade blivit lite bättre, men så verkar inte fallet vara efter att ha testat detta igen i några dagar.

hur kan de???

Publicerad 2012-11-10 22:20:53 i

Lyssnar fortfarande på Nassau booten med Bruce. Och jag blir helt tagen av versionen av eposet JUNGLELAND på denna skiva. För det jag slås av, det är hur orkar den nu avlidne saxofonisten Clarence Clemons lägga sådan energi på sitt solo på denna låt. För man ska tänka att de vid detta laget har spelat i över två timmar. Det är INTE DÅLIGT!!!!

jag är mållös!!!

Publicerad 2012-11-10 21:52:52 i

Jag är helt mållös inför hur ENORMT bra Bruce Springsteen var live kring åren mellan 1975 och fram till 1980. Denna period måste nog vara en av hans starkaste.

detta är så SJUKT bra!!!!

Publicerad 2012-11-10 21:38:03 i

Jag har denna kväll njutit av en helt FANTASTISK boot med Bruce Springsteen. Och den jag talar om är den legendariska inspelningen från konserten på Nassau Collosseum den 12 december 1980. Och när jag lyssnar på denna skiva ikväll så är det svårt att sitta still. För man vill bara upp och hoppa hela tiden. Och det är helt sjukt att han orkar ha sånt tempo när han spelar live. Denna kväll så spelade han långt över tre timmar, och snacka om att han hade spelglädje denna grymma kväll. Och är det en kväll som jag skulle ha velat vara på plats, så är det denna.

Sverige torskade ikväll....

Publicerad 2012-11-10 21:16:57 i

Det är fan vad tre kronor är usla nuförtiden. För det är ju inte bra när de förlorar tre matcher i rad, och med detta kommer de nog att sluta sist i Karjala cup. Men de är ju inte bättre heller, och det visar sig på rinken.

kommer tänka på PAPPA imorgon!!!

Publicerad 2012-11-10 20:45:30 i

Imorgon är det ju fars dag, och det är en viktig dag tycker jag. Nu förtiden så blir ju denna dag rätt så annorlunda i och med att min pappa inte längre lever. Men jag tänker fortsätta att fira denna dag till hans ära. Och det kommer jag göra med att gå till kyrkan imorgon och tända ljus till hans minne...

det är lördag kväll....

Publicerad 2012-11-10 17:42:39 i

Denna kväll har börjat väldigt bra. Efter att jag var ute tidigare idag och sprang, och fan vad bra det gick idag. Så har jag tagit mig ett hett bad och en kall staropramen. Och känslan när man ligger i det heta badet, och man sträcker sig efter sin öl, för den mot munnen och man känner de första klunkarna i halsen av den kalla ölen, DEN KÄNSLAN slår det mesta. Det är helt otroligt vad det är skönt att leva ibland. Och det är som jag sagt förut, man måste ta vara på de goda stunderna i livet.

vad ska man säga om denna fredag!!

Publicerad 2012-11-09 22:36:54 i

Har inte så mycket att säga om denna fredag, förutom att den har varit mycket skön. Har städat som vanligt som jag brukar göra om fredagarna. Har också inhandlat lite god mat som jag sen tillagade. Ikväll blev det ugnsbakad kyckling med kokt potatis. Och det blev lika gott som jag på förhand trodde.

sitter i skogen...

Publicerad 2012-11-08 11:55:03 i

Jag sitter just nu mitt i en skog, på en stubbe och funderar. Och vad skönt det är att göra så när det stormar kring en i livet. För jag känner verkligen att detta är en sjukt skön stund. För känslan som jag får, är att jag får tillbaka kraft från naturen runt omkring mig. Det är lite som att träden runt omkring mig talar till mig. Det kanske kan låta konstigt, men detta hjälper faktiskt. Hur otroligt det än kan låta.

det är så skumt med en grej....

Publicerad 2012-11-08 00:32:19 i

Det är skumt för mig med detta som jag kallar för KÄRLEK. Och det jag tänker på, det är att jag har så svårt för att känna känslor för en ny tjej. Och det är verkligen helt stopp i mitt hjärt nuförtiden. Och känslan är att det är helt dött i mitt hjärta, när det kommer till kärlek. För det är inte alls som det var förut. Då

vilken kväll det blev igen...

Publicerad 2012-11-07 23:23:22 i

Det är många middagsbjudningar för mig nu. Men jag har ju träffat några nya vänner, och de gillar mat lika mycket som jag. Och det är så skönt att ÄNTLIGEN ha gjort det. För jag är ju som ni har märkt en STOR fan av att laga mat. Så att äta tillsammans med andra som delar mitt intresse, det är sjukt kul.
Och vi träffades igen över en bit mat. Och det blev lika kul som de tidigare gångerna.

fler borde visa hjärta...

Publicerad 2012-11-07 10:54:00 i

Jag tycker att det är bra att djurgårdens tränare Charles Berglund avsäger sig platsen som sportchef i föreningen, och fortsätter att fokusera på tränandet. För jag tror att det kan bli lite för mycket att sitta på två stolar samtidigt. Och det är ju bättre att han bara nu är tränare, och kan fokusera enbart på det. Sen gillade jag vad han sa om vad han tänker om framtiden för djurgården...
 
"– När vi förlorar mår jag dåligt och när det går bra seglar man ju på moln. Jag har ett stort engagemang. För mig är Djurgården en hjärtesak."
 
 
 

en seeg morgon

Publicerad 2012-11-07 10:39:00 i

Det har varit en lång natt för mig, för jag har följt det amerikanska presidentvalet i medierna i natt. Och det har varit sjukt intressant, för det har ju varit SÅ jämt mellan Barack Obama och Mitt Romney. Men till slut, när jag hade vaknat så ringde jag min mamma. Och hon sa att Obama hade vinnit. Och VILKEN lättnad det var för mig att höra den nyheten. För jag tycker att det finns ingen annan kandidat som kan sköta ett president ämbete bättre än just Barack Obama.

har haft en skön kväll...

Publicerad 2012-11-06 23:43:19 i

Det är så skönt att äntligen har jag träffat några nya vänner som är trevliga och sköna att träffa. För just nu är det så skönt att ha folk omkring mig som bryr sig om mig. Och det känns som att dessa verkligen gör det. Jag kan bara TACKA FÖR ATT NI FINNS DÄR FÖR MIG!!!!!

Har annars haft en mycket skön kväll, där jag var över på en mycket lyckad glöggafton.

blev lite bråk igår...

Publicerad 2012-11-06 08:26:01 i

En sak som var mycket trist igår, och som gjorde mig väldigt arg och ledsen. Det var att en person hotade mig och skickade väldigt otrevliga sms till mig igår. Och detta enbart för att jag inte vill vara hans vän längre. Men det är så här det är nu. Det går inte att vara vän med han. Så är det bara, och det är något han måste acceptera. För man kan inte vara vän med alla, det är en omöjlighet. Detta kanske låter hårt, men jag sållar väldigt hårt bland dem jag umgås med. För jag vill ha folk runt omkring mig som jag tycker om att umgås med och som ger tillbaka något. Jag vill inte umgås med personer som jag dels inte har något gemensamt med, och som inte ger något tillbaka.

dags att stiga upp...

Publicerad 2012-11-06 08:18:10 i

Så var det dags att stiga upp till ännu en dag. Det är den sjätte november, och det är höst ute när man tittar ut genom fönstret. För det är inte mycket till vinter nu inte. Det tycker jag är lite synd. För jag tycker om när det är vinter, kallt och mycket med snö. Så jag hoppas att snön snart kommer tillbaka.

kan inte vara vänner med alla

Publicerad 2012-11-05 19:56:11 i

Återigen så verkar inte folk fatta, att man kan inte vara vän med alla. Det går bara inte, och jag har återigen blivit påmind idag, att jag gör rätt i att sålla hårt bland dem som är mina vänner. För dels så behöver inte jag ha massor av vänner. Jag har hellre få, men bra vänner.

morgon femte november

Publicerad 2012-11-05 08:19:18 i

Vilken jobbig natt jag haft. För jag har knappt sovit något alls. Det berodde mycket på att jag dels låg och tänkte länge på ett gräl jag hade igår med en gammal vän, och sen att jag har drömt mardrömmar om skoltiden från förr. Och det var INGEN kul mardrömm. Och dessa mardrömmar är sjukt jobbiga att ha, för jag har haft dem så länge nu, och de verkar inte försvinna. Oftast när jag har dessa drömmar så är det jobbiga episoder som jag har varit med om under skoltiden då jag var mobbad. Och så här i efterhand så FATTAR inte jag hur jag klarade av dessa år. För det var ju sjukt länge som jag var mobbad. Det var ju ändå från klass två och ändå fram nästan till då jag tog studenten. Men jag vet vad som gjorde ATT jag klarade mig. Det var min familj. Den betydde ALLT för mig när jag växte upp. Utan den så hade jag gått under, det är jag nästan säker på. För utan deras stöd och support, hade jag aldrig klarat mig. För mamma och pappa gav mig och min syster en uppväxt som var helt underbar. Jag måste bara nämna nu, att min uppväxt handlade inget om att bli bortskämd eller åka på dyra semestrar eller så. Utan det var en klassisk normal arbetarklassig uppväxt där man fick vara nöjd med det man hade. Och det var jag. Jag hade inget överflöd i saker, men det gjorde inget för mig. Jag var nöjd med det jag hade. Och som förälder, så är de det dummaste man kan göra att skämma bort sitt barn.

Nej jag är stolt och glad över att jag fick växa upp tillsammans med min mamma och pappa. Bättre föräldrar hade jag INTE kunnat haft.

det är konstigt en sak

Publicerad 2012-11-05 02:10:21 i

Tänk dig in i denna situation. Du har precis fått reda på att din pappa är döende i cancer, och du är helt förstörd psykiskt. Och du är helt ensam för din familj bor i en helt annan del av landet. Och du behöver pengar till en tågbiljett så du kan åka till dem och dela deras sorg. Du måste låna pengar av någon, för du är själv så pank att du inte har råd. Det som många gör i denna situation, det är att de rådfrågar sin närmaste vän om lån till biljetten. Om man frågar mig, så hade jag gjort allt jag kunnat för att hjälpa till i en sådan situation. Men vad händer, jo din vän sviker DIG NÄR DU BEHÖVER DENNES HJÄLP SOM MEST. Och detta svek, DET ÄR NOG det jobbigaste svek jag varit med om hitintills i mitt liv. Detta kommer jag inte att glömma i första taget.

YOU cunt!!!!

Publicerad 2012-11-05 02:03:40 i

Do YOU know what i think of you. You is like i light that never fades away..."

en mycket skön kväll

Publicerad 2012-11-04 02:10:48 i

Ja ni kära lärare av denna blogg, jag eks får väl be of om ursäkt om detta polcig bolagss inlägg blir s!o som vanlig. Men kli jag slipd skriver lite bjurhg bjussgg blurrigt för jag är full. Men det jag vill säga är, buk att jag haft en sjukt kul kväll.

äntligen vinst...

Publicerad 2012-11-03 12:23:18 i

Vad skönt det var att läsa om djurgårdens vinst på borta is mot Oskarshamn. Nu hoppas jag att killarna vänder den negativa trenden och börjar vinna lite matcher.

kvällen..

Publicerad 2012-11-03 00:07:25 i

Har haft en helt ok kväll. Har som vanligt tagit det lugnt, men jag tycker bara det är skönt. Har lagat god mat ikväll, och denna kväll blev det spaghetti med köttfärssås. Det är kanske världens mest vanliga rätt, men fan vad god den är. Jag avnjöt denna goa rätt tillsammansmed ett gott vin till. Och när man känner att maten och vinet gifter sig i munnen, den känslan är nästan lika bra som sex.

skönt!!!

Publicerad 2012-11-02 10:58:20 i

Det är skönt att allsvenskan i fotboll snart är över. För jag har alltid tyckt att svensk fotboll är något av det sämsta man kan se i sport sammanhang. Och nu på söndag så är ju årets säsong över. Och det verkar som att det blir Elfsborg som tar hem guldet. Och med all rätt tycker jag om det nu blir så. För denna klubb har ju kämpat i så många år, men aldrig lyckats helt. Sen tycker jag att det skulle va kul för Anders Svensson att de vinner. För jag har alltid varit ett stort fan av hans artisteri på planen.

unga förtidspensionärer ökar!!!

Publicerad 2012-11-02 08:45:51 i

Jag reagerade ganska starkt på ett av inslagen i ekots sändning. Och det var detta om att unga förtidspensionärer ökar kraftigt. Och detta är inte bra, för för jag tycker, och nu talar jag för mig själv, att jobba och klara sig själv, det är det som ganska mycket är meningen med livet. Att vara beroende av bidrag resten av livet, det är nog inte så kul. Och vill man ha ett bra liv, med kanske en familj, då krävs det att man har ett jobb. Sen har vi detta med självkänslan, för jobbar man och gör rätt för sig, då har man ett mycket bättre liv. Iallafall tycker jag så. Jag är inte nöjd med det liv jag har idag. Jag är INTE nöjd för ens jag har ett jobb. För jag vill inte leva på bidrag, utan jag VILL KLARA MIG SJÄLV och jobba och tjäna mina egna pengar. Och jag ska lyckas komma ur denna svacka som jag har hamnat i just nu i livet.

lyssnade på ekot...

Publicerad 2012-11-02 08:38:46 i

Jag har börjat med en ny tradition när jag precis har vaknat. Och det är att bland det första jag gör på morgonen, det är att lyssna gå Ekot. Det är ett bra sätt att hålla sig "a jour" med vad som händer i världen.

morgon 2 november....

Publicerad 2012-11-02 08:35:55 i

Vaknade nyss och det var skönt att vakna upp idag, för jag har sovit riktigt bra. Det känns också som att detta blir en bra dag.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela