klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

pappa...jag SKA göra dig stolt!!!

Publicerad 2012-10-31 21:47:52 i

Pappa, jag vet att du inte lever längre. Så du kan kanske inte läsa detta inlägg. Men jag skriver det ändå som att du kan läsa det. För du kanske har super krafter nu som gör att du ändå kan ta del av mitt liv. Men till saken nu, för det jag vill ha sagt är följande.
Pappa, du ska veta att jag är SÅ OTROLIGT GLAD!!!! att få ha varit en del av ditt liv. För de år som du och jag och de övriga i min familj hade tillsammans, de åren kommer för alltid att minnas men sådan GLÄDJE. Och jag är enormt glad över allt du lärt mig. Men det finns bara en sak att säga....


TACK!!!!!!!!!!!!

mår mycket bättre...

Publicerad 2012-10-31 21:33:45 i

Efter en ganska jobbig dag, och där jag inte direkt har mått bra, så kan jag nu säga att jag mår MYCKET bättre. Det är inte klokt vad lite god mat kan göra susen för själen.

höst depp

Publicerad 2012-10-31 17:38:57 i

Har känt mig så sjukt nere idag, så denna dag har ju inte direkt varit kul. Men jag tänker inte avsluta den på samma jobbiga sätt, som den började. Utan ska snart äta god mat och försöka att njuta av det så bra som det bara går. Ska spela sjukt mycket bra musik ikväll också. För är det något som kan få mig att må bra, så är det bra musik.

en helt fantastisk bok...

Publicerad 2012-10-30 22:47:15 i

Ibland när jag har kommit över en bra bok, då kan jag inte släppa den ur händerna. Utan då läser jag och läser tills jag har läst ut den. Och boken som jag har SLUKAT ikväll det är LASERMANNEN av författaren Gellert Tamas. Och jag har svårt att sätta ord på hur bra jag tycker att denna bok är, men bra är den. Och det som gör den så bra, det är för det första, att den är så välskriven och genomarbetad. Man kan inte sluta läsa den när man väl har börjat. Men det som också gör denna bok så läsvärd, det är att man får veta mer om allt som hände kring fallet Lasermannen. Det är alltid intressant att veta mer om något som det har skrivits så mycket om i media. För man vill liksom veta mer. Och det får man verkligen här.

en ny dag....

Publicerad 2012-10-30 08:56:23 i

Jag har nyss vaknat till en ny dag. Utanför hör jag hur det regnar och jag hör hur regndropparna slår mot fönsterkarmen. Det är lite tråkigt att snön som folk igår, redan håller på att töa bort.
Det är så skönt att vakna upp till en ny dag just nu. För jag mår så mycket bättre nu, mot hur det var för ungefär ett år sedan. Men jag har fått tillbaka min framtidstro och det är skönt.

fördumningen i sverige vet inga gränser...

Publicerad 2012-10-28 17:50:00 i

Det är helt otroligt va många dumma idioter det finns i Sverige ibland. För nu är det på tapeten att rasa över produktplaceringen i tv-programmet "Solsidan". Men för fan, har inte folk annat att bry sig om än just detta. Man blir ju inte klok ibland på folk....

du visade mig vad kärlek handlar om!!!

Publicerad 2012-10-28 02:45:48 i

Jag hade över en tjejpolare ikväll på middag. Och det blev en mycket fin kväll. Vi laga mat, drack gott vin och snackade skit hela kvällen. Det blev som alltid då vi ses, en mycket skön kväll. Och det är också mycket kul att se hur glad hon är sen hon blev ihop med en kille. För jag är helt ärligt MYCKET glad för hennes skull att hon träffat en bra kille till slut. För hon förtjänar en bra kille, och efter att jag träffat han så inser jag mer och mer vilken bra kille han är för henne. Så självklart är jag glad å hennes vägnar. Men samtid så kan jag inte sluta tänka på en tjej som jag själv var ihop med för något är sedan, dock tog det slut mellan henne och mig. Och nu mina damer och herrar så kommer jag bli MYCKET känslosam, för jag är fortfarande mycket ledsen att det tog slut mellan henne och mig. För hon är fortfarande DEN FINASTE TJEJ jag mött i mitt liv. Och jag fattar inte hur jag ska kunna träffa en ny tjej som är bättre än henne. Jag kommer väl någon gång att göra det, men det kommer dröja länge. Och en sak, och det är att HON VERKLIGEN LÄRDE MIG VAD KÄRLEK ÄR!!!!!!!! För så var det. Och jag är glad att jag har fått vara en del av hennes liv en kort stund. För jag kan tänka mig att hon har gått vidare. Och det har jag med, men jag kommer inte att GLÖMMA DIG PÅ ETT BRA TAG.

ja vad fan....

Publicerad 2012-10-28 02:34:41 i

Jag vad fan ska man skriva, för jag har ju igentligen inget att skriva om. Men jag kände ändå att jag ville skriva om något. För det är så skönt för mig att logga in på min blogg och skriva av mig emellanåt. Och det som är så skönt, det är att det funkar. För mår jag lite dåligt, så blir det genast lite bättre om jag skriver lite här. Och det är ju helt otroligt att det kan vara så. Men ordets makt kan vara stark ibland. Och det som är så skönt, sen jag skaffade mig denna nya mobil, det är att det är lättare för mig att blogga numera. Förut var jag ju låst till min dator då jag skulle blogga, men nu kan jag blogga nästan vart som helst. Och det är bra kul. Och det är bra kul.

tänker MYCKET ikväll....

Publicerad 2012-10-28 02:04:42 i

Jag har haft en skön kväll ikväll. Och det är bra skönt för mig. Jag vill ha det bra, och vill må bra. Och det har jag gjort ikväll. Det blev god mat spelkväll med en god vän. Och mer behöver inte jag för att må bra. Men samtidigt som jag hade sjukt kul, så började jag att tänka tillbaka på mitt liv lite ikväll.

tappar känslor fort...

Publicerad 2012-10-27 09:20:13 i

Det är en sak hos mig som jag inte gillar, och det är att jag tappar väldigt lätt intresset för någon. Om jag är kär i en tjej, så behövs det inte mycket för att jag ska tappa dessa känslor. Det kan vara bra ibland, men alltsomoftast är det negativt för mig. Och detta har ju också nyss hänt mig, och det är att jag blivit kär i en tjej. Men efter att jag hörde att hon redan dejtar andra utan att jag fått reda på det, ja då dog mina känslor på en gång. Jag inser rätt fort att vi kommer endast att vara vänner. Men det duger gott för mig. För hon är en jättefin vän. Det är det inget snack om.

hade kul igår

Publicerad 2012-10-27 09:15:05 i

Jag hade ju inte tänkt att dra ut igår, men det blev så ändå. Och det kan man ju lugnt säga att jag inte ångrar. Det blev en jättekul kväll och där jag som avslutning tittade på musikalfilmen rock of ages. Det är väl inte världens bästa film jag sett, men fan vad välgjord den var och underhållande. Och gillar man musik som jag gör och just åttiotals hårdrock, då MÅSTE man se ROCK OF AGES.

ska inte bry mig

Publicerad 2012-10-26 21:44:33 i

Jag har i många år brytt mig om hur andra människor lever sitt liv. Men jag tänker inte bry mig mer om det i mitt liv. Jag har bestämt mig för att leva mitt liv.

har lagat god mat...

Publicerad 2012-10-26 19:41:08 i

Jag gjorde god mat ikväll, och jag gjorde min specialitet ikväll renskav. Jag har lagat denna rätt SÅ många men den blir alltid lika god.

jag är ensam...

Publicerad 2012-10-25 23:14:36 i

Jag kanske lever själv, men jag gillar att vara det. Så låt mig vara ifred då gångerna jag bara vill vara ensam och ta det lugnt.

för min egen skull...

Publicerad 2012-10-25 22:22:05 i

Jag hade ju tänkt att INTE bli kär igen, men likt förbannat så trillar man dit igen. Men nu när denna tjej inte har känslor för mig så ska jag BEGRAVA detta med kärlek för alltid. För jag är SÅ TRÖTT på att bli besviken och ledsen varje gång detta händer mig. Så för mitt eget bästa så ska jag glömma allt som har med kärlek att göra.

kärlek är inte för alla...

Publicerad 2012-10-25 22:16:10 i

Jag har i smyg blivit lite småkär i en tjej på sista tiden. Eller det är kanske fel att säga att jag är lite, utan jag är nog ganska mycket kär i henne. Och jag hade hoppats på att hon skulle ha känslor för mig, men efter ikväll så är det nog inte så. Och det är ju synd, för hon är en mycket mycket fin tjej. Men som SÅ MÅNGA gånger förr i mitt liv så har jag otur när det kommer till kärlek. Det är nog så att jag har fått uppleva det en gång, och den gången var DET HELT FANTASTISKT, MAGISKT, UNDERBART!!!! Och det är nog så att jag nog aldrig kommer att få uppleva riktig kärlek igen. Det känns nog så. Sen har jag inte riktigt kommit över de känslor som jag har för denna fantastiska tjej från Ludvika. För hon är i mina ögon DEN FINASTE tjej jag har träffat.

en härlig kväll

Publicerad 2012-10-25 21:59:32 i

Har varit på middag ikväll, och som vanligt blev det jättekul och trevligt. Och det som var det bästa, det blev jättegod mat. Jag måste säga, att dessa tjejer som jag lärt känna, de är så kul att hänga med. Vi kör ju någon sorts version av "halv åtta hos mig" fast vi har struntat i tävlingsmomentet, och det tycker jag bara är skönt. För mig är de det sociala som jag är ute efter. Att laga mat till någon annan är så jätteviktigt för mig.

ett steg på vägen....

Publicerad 2012-10-25 06:51:12 i

En sak är bra med denna blogg, och det är att den har kommit att bli ett viktigt redskap för mig att att må bra. För det är sjukt vad skönt det är att skriva av sig här om man har något i sig som jag vill ha ur kroppen. För det är faktiskt så att jag mår lite bättre när jag skriver här om saker jag går och tänker på. Så denna blogg kommer jag att använda mig av mycket framöver också.

ska ändra mig

Publicerad 2012-10-25 06:38:00 i

Om man har läst denna blogg ett tag, så har ni märkt att jag kanske skriver lite väl deppiga inlägg ibland. Men denna blogg har ju kommit att bli något av en dagbok för mig där jag skriver om hur jag mår och vad jag har för mig i livet. Och just nu så är inte mitt liv direkt kul, och jag mår inte bra. Det är dagens stora sanning. Men ni ska veta en sak, och detta är viktigt, och det är att jag ALDRIG KOMMER ATT GE UPP. För jag känner i mig att DET FINNS NÅGOT BÄTTRE som väntar mig längre fram i mitt liv. Och det är detta som jag kämpar för att nå i mitt liv. Och jag SKA dit, sa är det bara. Jag ger aldrig upp. LITA PÅ DET!!!!!!!!!!!!!!

men ska klara mig....

Publicerad 2012-10-24 14:21:20 i

Men jag ska fixa detta. För jag tänker INTE GE MIG. Utan jag ska lyckas. Det gäller bara att tänka positivt.

förändring NU!!!

Publicerad 2012-10-24 14:02:01 i

Det måste till en förändring i mitt liv NU. Annars blir jag fan galen. Jag är sjukt trött på hur det är nu.

vem bryr sig?

Publicerad 2012-10-24 12:13:20 i

Jag läste nyss en artikel i Aftonbladet att många somsyr kläder åt klädkedjan H&M lever under svåra förhållanden. De tjänar knappt några pengar och i fabrikerna som de jobbar på, så är det sjukt smutsigt och annat jävliit. Och detta är självklart inte bra. Men samtidigt så har jag svårt att känna något för denna artikel. För det är så här det är, och så länge vi fortsätter att köpa denna affärs billiga kläder, på. Kommer det också att vara lika jävligt för dessa slavar i mindre utvecklade länder. Och sanningen är, att om dessa kläder skulle tillverkas i Europa eller i Sverige, då skulle de vara MYCKET MYCKET dyrare. Är vi villiga att betala mer? Jag tror inte det.

trögt för djurgården...

Publicerad 2012-10-24 11:40:13 i

Det var inte kul att läsa om att djurgården förlorade borta mot Almtuna borta. Och det som är lite tråkigt, det är att detta var första förlusten på ett tag. För de hade en fin svit på tre raka vinster. Det var trist att de bröt denne svit. Men det är bara att komma igen.

morgon den 24 okt

Publicerad 2012-10-24 11:11:00 i

Vilken natt jag har genomlevt, men jag är vaken nu och äter frukost. Jag har ju inte sovit en blund, men jag känner att livskrafterna börjar återkomma nu när jag får i mig lite näring. En sak som glädjer mig idag, det är att gruppen Graveyard har släppt sin nya skiva på spotify. Och den är så bra som jag har förväntat mig. Deras förra skiva "Hissingen blues" var ju helt otroligt bra. Det blir nog också att jag kommer att köpa nya skivan på vinyl också.

jag avvecklar mig själv...

Publicerad 2012-10-23 23:58:22 i

Det finns inte plats för mig i detta samhälle, så ibland känns det som om man skulle skita i allt och "kila vidare till ett annat liv..."

en sång till alla ensamma...

Publicerad 2012-10-23 23:42:56 i

Jag har sagt det förr, men det tål att upprepas. Och det är att JAG ALDRIG LÄR MIG. För man ska inte lyssna på låten TILL DOM ENSAMMA som är skriven av Mauro Scocco.

jag HATAR mig själv....

Publicerad 2012-10-23 23:26:02 i

Jag hatar mig själv ibland. För jag hade ju nästan lovat mig själv att detta INTE skulle hända, och inte MED DENNA TJEJ. För hon betyder så mycket som vän. Och jag är enormt rädd att hon ska sluta upp att vara min vän om jag säger detta till henne.

att jag inte lär mig...

Publicerad 2012-10-23 23:16:00 i

Det känns som att det håller på att hända en sak med mig. Och detta är något som jag inte trodde skulle kunna hända mig igen. Och det jag tänker på är att jag börjar få känslor för en annan tjej, och detta är en tjej som är jättefin. Och det är ju skönt att kunna känna såna här känslor igen för en annan person. Men samtidigt som jag är glad så blir jag också rädd. För jag har ju inte känt så här starkt för någon på mycket länge. Och sen så är jag rädd om den fina vänskap som har vuxit fram mellan henne och mig. Och den är jag mycket rädd om.
Sen finns det också en annan sida av myntet som jag tänker på. Och det är "VARFÖR SKULLE HON VILJA HA MIG????". Och jag tänker så här för vad är det igentliien för liv som jag lever nu. För inte är det mycket till liv inte. Och det är ju inte mycket jag har att erbjuda en tjej idag. Och jag tror inte att det är många tjejer som vill ha en kille som inte har något jobb. Jag kanske är deppig nu i mitt tänk, men jag är ju bara realistisk. Och helt klart så SKA JAG GE FAN I ATT BLI KÄR!!!!!!!!! Det är bara skit med det.

det är ju fan....

Publicerad 2012-10-23 01:35:34 i

Det är mycket snack om att vi ska hjälpa alla invandrare som kommer till Sverige. Men jag tycker att det slår så fel, mot alla svenskar som är födda i detta land och som är utan jobb. För jag tycker att de ska ha jobb först, sen kan vi ta hand om alla invandrare. Jag kommer väl få skit för att jag skriver så här, men jag bryr mig inte.

vilka TOMTAR!!!

Publicerad 2012-10-23 01:15:30 i

Vad är det igentligen för tomtar som är med på dessa båtar som kallas för "ship to Gaza"???? Jag har nog inte hela bilden klar för mig, men de känns ju lagom korkade.

trött på folk...

Publicerad 2012-10-22 23:19:00 i

Man blir bara för JÄVLA trött på folk ibland. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen. Passar det inte, så är det bara att dra. Jag krusar inte folk längre.

min söndag...

Publicerad 2012-10-21 19:10:00 i

Har haft en ganska bra Söndag faktiskt. Det började med att jag hade en otroligt skön morgon då jag åt en lång frukost med följande löprunda sen ute. Det gick lite segt att träna idag, men bara känslan av att vara ute i naturen gjorde allt. Det kommer nog gå bättre nästa gång jag tränar. Nu håller jag på att laga mat, och jag har en vitlökskyckling på gång i ugnen, och jag känner doften ända ut hit i vardagsrummet. Så jag tror att denna söndamiddag kommer bli grym. Jag tror jag avslutar med lite varm hjortronsylt och glass...:)

vill stanna....

Publicerad 2012-10-20 13:34:21 i

En sak som är MYCKET viktig för mig, det är att jag får bo kvar i Falun. För jag har kommit att älska denna sköna och fina lilla stad väldigt mycket. Och faktiskt så är det så att jag mår mycket bättre av att bo här.

detta med kärlek...

Publicerad 2012-10-20 13:26:06 i

Jag tänker väldigt mycket på kärlek just nu, och det är inte klokt vad jag saknar den ibland. Och ännu mer nuförtiden när jag har fått uppleva vad som är äkta kärlek. Och jag saknar detta att ha någon att bry sig om och att det finns någon som bryr sig om mig. Men extra mycket tycker jag om att få älska någon och bry sig om en annan person. MEN samtidigt så finns det en annan sida av myntet också, och det är att jag just nu, som mitt liv ser ut, inte har plats för kärlek. Och detta kan ju te sig konstigt för de flest, för när jag först säger att jag saknar kärleken. Men det är så här mitt liv är just nu. Och som mitt liv är nu, så känns det som om det kommer ta LÅNG tid innan jag släpper någon in på livet. Tills dess så klarar jag gott att leva ensam. Och det är aldrig något som jag haft svårt för.

tankar på en buss....

Publicerad 2012-10-20 13:19:50 i

Sitter just nu på en buss på väg till Borlänge. Och det är helt otroligt vad tankarna flyr iväg när man som jag, just nu sitter på en buss.

min nya favorit...

Publicerad 2012-10-20 11:49:24 i

Vad jag blev imponerad av triathleten Lisa Nordén under os i London tidigare i år. Och jag har sett många stora prestationer i tv soffan, men när hon tog silver, det överstiger det mesta jag sett. Och det verkar som att hennes fina form håller i sig. För nu senast så vann hon guld vid vm i Nya Zeeland. Och det är ju bara att ta av hatten för henne....

en kul inSändare...

Publicerad 2012-10-20 11:23:25 i

Jag läste nyss en insändare som en klok läsare hade skickat in till DN.

"Förra helgen såg man på tv svältan barn nära döden. Nyss hade tidningen en helsida om skalbarn i Alvik som inte har smör på brödet.

Man tar sig för pannan!!!!!!"

Jag va bara tvungen att ta med denna gminsändare, för jag tycker den säger rätt mycket om tidsandan idag.

löööördag morgon....

Publicerad 2012-10-20 10:52:00 i

Gick upp lite sent idag, men det är ju ändå Lördag och då är det tillåtet tycker jag att sova lite längre. Men jag gick upp, satte på Freda´s nya live platta och gjorde frukost. Nice shit alltså...:)
 

Sarahs nya...

Publicerad 2012-10-20 01:40:58 i

Vad skönt det är att upptäcka ny musik ibland. För just nu så ligger jag i min säng och softar med lite vin och Sarah Dawn Finers nya platta i lurarna. Och gud vad BRA DEN ÄR!!!!!! Och vad jag har längtat efter att hon skulle göra en platta på svenska. Och när hon sen spelar in den tillsammans med Mauro Scocco, då kan det ju inte annat än att bli världsklass!!!!!!

en väldigt skön fredag kväll...

Publicerad 2012-10-20 01:21:00 i

Ja vad ska man säga, VILKEN OTROLIGT kul kväll det blev. Och vad kul jag själv har haft ikväll. Det är det som är det bästa tycker jag. För gårdagen blev ju inte direkt lyckad, så det var skönt att denna kväll blev så lyckad. Och det behövs inte mycket för att jag ska må bra. Det enda som behövs är god mat, bra sällskap och kanske något gott att dricka i glasen. Och så får man inte glömma bra musik ibakgrunden. Och kan ni tänka er, allt detta fick jag vara med om ikväll.

kvällen....

Publicerad 2012-10-19 01:39:05 i

Man kan väl lugnt säga att kvällen inte blev som jag hade tänkt. Men jag gjorde det jag kände för, och det kändes bra när jag tänker på det.

LAYLA....

Publicerad 2012-10-19 00:52:15 i

Att höra Eric Clapton framföra sin låt LAYLA, DET är verkligen godis för öronen.

han har så RÄTT!!!

Publicerad 2012-10-18 22:59:39 i

Ju mer jag lyssnar och läser det Ulf Lundell har gjort genom åren, ju mer tycker jag att han framstår som en av de större inom svensk kultur. Och framförallt så börjar jag mer och mer gilla hans åsikter. Dock så ska jag nämna att jag skriver inte under på allt han säger. Men jag gillar att han säger en sak, och sen står han för det. Sånt får pluspoäng hos mig.

läser VÄRMEN

Publicerad 2012-10-18 22:24:04 i

Jag hade ju tänkt att vara på en spelkväll just nu, men av någon anledning så höll det på att spåra ur, för en kille va sjukt otrevlig ikväll. Så jag drog hem, tog mig ett glas vin och tog fram Ulf Lundells bok VÄRMEN. Och det va fan i mig bättre ett bättre substitut.

folk alltså...

Publicerad 2012-10-18 21:47:15 i

Jag var bjuden på en spelkväll, men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag hade tänkt mig att det skulle bli kul, men det blev det totalt motsatta. Först så var det valet av deltagare som jag störde mig lite på. En av dem var rent utsagt väldigt otrevlig, och det höll på att spåra ur, så för att inte ställa till med en "scen" så gick jag helt enkelt hem. Och det kändes faktiskt väldigt bra. Och sen så tycker jag, att om man är gäst och är bortbjuden, då kommer man först och främst i tid, och sen tar man seden dit man kommer. Man tar aldrig över en annans kväll eller fest. Så här tycker iallafall jag. Och jag tror nog att de flesta VUXNA människor därute håller med mig.

vilket BAND!!!!

Publicerad 2012-10-18 01:02:00 i

har hållit på lite med skivsamlingen ikväll, det blev lite omsorterande. Och rätt som det var så snubblade jag över en skiva som jag inte lyssnat på ett tag, och det var "Urban hymns" med den brittiska gruppen The Verve. Och denna platta är verkligen en all time classic. För det finns inte många dåliga låtar på denna skiva inte.
 
 

jag känner styrka av att gå dit...

Publicerad 2012-10-17 21:47:42 i

Jag hade en väldigt jobbig dag igår. Och då menar jag JOBBIG. Och när jag har det jobbigt, då har jag den senaste tiden besökt en kyrka om det finns i närheten. Detta är något jag aldrig gjorde förr. Men jag finner faktiskt ro och tröst när jag går dit. Och faktiskt så funkar dessa besök för mig. Jag mår oftast väldigt mycket bättre när jag kliver ut ifrån kyrkan.

han skriver så bra...

Publicerad 2012-10-17 21:10:36 i

En sak som jag slås av när jag läser böcker av Ulf Lundell, det är att har ett mycket speciellt språk i sina böcker. Och han skriver på ett sätt som gör att man blir djupt berörd av texten.

läser Saknaden....

Publicerad 2012-10-17 21:08:31 i

Jag är inne på tredje timmen nu i mitt läsande. Men den bok som jag läser nu, den är grymt bra att man inte kan lägga den ifrån sig.

avslutar kvällen...

Publicerad 2012-10-16 23:17:20 i

Jag tror inte en tisdag kväll kan sluta bättre än så här. Med först nästan vinst mot tyskarna och sen så blir det Roxette live in zurich 1991. Och till detta ett glas DOLCETTA DI DOGLEANI. Jag tror inte man kan ha det bättre än jag har det just nu....

vilken kväll det blev....

Publicerad 2012-10-16 23:13:43 i

Vad var det som hände i Berlin ikväll? Den frågan är det nog många fotbollsfans som frågar sig. Men det var otroligt att de lyckades vända matchen....

vad HÄNDER???

Publicerad 2012-10-16 22:26:46 i

Helt plötsligt så är det fyra mål mot tre mellan Tyskland och Sverige. Vad fan är det som händer?????

vi var trea en gång i tiden....

Publicerad 2012-10-16 21:35:17 i

Det är helt otroligt trist att se dagens svenska landslag fotboll spela. För det känns verkligen som att det är VÄLDIGT länge sen vi blev trea i fotbollsvm 1994. För idag är vi långt ifrån den formen. Det är trist tycker jag.

tyskands matchen...

Publicerad 2012-10-16 21:19:17 i

Det är INTE kul att följa matchen mellan Tyskland och Sverige ikväll. För just nu leder tyskarna med två mål mot noll för Sverige. Och fortsätter det så här, så tror jag Sverige kommer att bli SLAKTADE...!

lyssnar på Pearl jam

Publicerad 2012-10-16 20:58:03 i

Har lyckats att få tag i en helt LYSANDE bra boot med gruppen Pearl Jam. Den är från deras pågående turnée. Och fan va bra de verkar vara nu.

läser Ulf Lundell...

Publicerad 2012-10-16 20:46:38 i

Jag är nog inne i en ganska så står Ulf Lundell period nu. För jag lyssnar mycket på hans senaste skiva RENT FÖRBANNAT och så är jag inne på min andra raka Lundell bok. Och denna gång är det SAKNADEN som jag har påbörjat att läsa. Och så här långt så är den helt underbar att läsa.

ser på tv medans jag äter...

Publicerad 2012-10-16 19:05:00 i

Jag ser på tv just nu lite och jag äter lite medans också. Och jag hittade avsnittet av Hellenius Hörna på tv4.play. Och gästen för kvällen är Peter Forsberg, och jag måste säga att han verkar vara en sån skön kille vid sidan av isen. Och han var en mycket underhållande gäst ikvällens program.

musik är stärkande

Publicerad 2012-10-16 18:44:00 i

Det är otroligt vad musik är skönt för själen. Jag har pumpat musik på högsta volym hela kvällen, och måste säga att det är SÅ skönt att göra så.

jag känner sån kraft....

Publicerad 2012-10-16 17:07:42 i

Hur det än är, så känner jag en sån kraft att jag vill framåt och jag SKA FAN LYCKAS och jag ska ta mig ur denna situation som jag är i nu. Och denna kraft är så stark.

vilken dag

Publicerad 2012-10-16 17:00:10 i

Det har varit ännu en skitjobbig dag, och det berodde på att jag hade träff med min psykolog idag. Och jag ska säga att det ÄR jättebra för mig att gå dit, men ibland är det enormt jobbigt. Och idag var det så. För ibland så pratar vi om sjukt jobbiga saker. Och efter såna träffar, då är man helt "groggy". Men på det stora hela är dessa träffar väldigt bra för mig.

allt blir fel....

Publicerad 2012-10-16 11:37:51 i

Vad är det för mening med allt igentligen? Det är något som jag tänker mycket på ibland. För det känns som om jag bara gör allt fel hela tiden. Jag är bara så sjukt trött....

ingen skön morgon

Publicerad 2012-10-16 07:49:18 i

Det har inte direkt varit någon skön natt för mig, för jag har inte sovit alls bra i natt, det blev bara någon timme. Och för mig är det så viktigt att jag får mina timmars sömn.

en dag som började bra....

Publicerad 2012-10-16 00:55:08 i

Denna måndag var inte direkt någon höjdare, men den slutade desto bättre. Och det var mycket skönt. Det är tur att man har bra vänner runt sig som jag kan ty mig till ibland. Tack för det mina goda vänner. Ni ska veta att ni är guld värda för mig.

saknar min familj....

Publicerad 2012-10-15 19:53:00 i

Jag kan sakna att inte bo nära min mamma ibland. För det skulle va så kul att kunna träffa henne lite då och då. Nu kan det ju gå månader innan vi ses. Och detta är något som jag märker blir jobbigare och jobbigare ju äldre jag blir.

avslutas dagen med Miles

Publicerad 2012-10-14 22:31:50 i

En av de stora fördelarna med att ha en stor skivsamling, det är att man ibland glömmer bort skivor, och som man sen kanske hittar då man håller på att sortera om bland skivorna. Och vad glad man blir då man hittar en grym skiva som man inte lyssnat på ett tag. Dessa ögonblick värdesätter jag stort.

ska resa mer....

Publicerad 2012-10-14 21:41:50 i

En dröm som jag när enormt mycket, det är att jag vill resa mer. För det är något som jag längtar till ENORMT mycket.

har en dröm

Publicerad 2012-10-14 21:34:18 i

Jag håller just nu på att läsa "Söndagsbilagan" som alltid medföljer Dagens Nyheter. Det är alltid sån njutning för mig att avsluta söndagen med denna sköna läsning. Och som så många gånger förr så finns det alltid något att läsa från den underbara världen som verkar finnas i alla restaurangers kök. Jag har ju fått chansen att titta in lite i denna värld. Och måste säga att den fascinerar mig. Och jag hade ju förr en dröm om att bli kock, men jag passar inte som det. Men en stor dröm jag har, det är att äga en restaurang. Och får jag chansen till det någon gång om jag blir riktigt rik, då ska jag va chansen.

vilken seg söndag...

Publicerad 2012-10-14 21:22:55 i

Det har varit en otroligt seg söndag idag, trots att jag fått gjort en hel del. Jag kom ju iväg ut och tränade idag och det är något jag är mycket nöjd med. För jag har inte kommit iväg på hela veckan. Så det var skönt att jag kom iväg idag och löptränade. Det är helt otroligt vad jag måste känna lust när jag tränar. Annars går det inte att träna för mig. Och för mig är också att träna väldigt kopplat till att må bra. Så kommer jag inte iväg och tränar lika mycket som jag vill, då mår jag inte bra.

ett Uffe citat till...

Publicerad 2012-10-13 23:46:00 i

"Det är bara jag som är ensam och
bräcklig ikväll, en idiot som vet så
mycket bättre än det här
Du måste vidare, det är självklart
Men jag ÄLSKADE DIG verkligen
Vad det nu kan va värt...:/"


Det får citatet är från den HELT FANTASTISKA låten COCO och den har jag lyssnat på jag vet inte hur många gånger. Men den är lika bra varje gång.

du lärde mig...

Publicerad 2012-10-13 23:28:00 i

Hur det än är så tycker jag att DU är den finaste tjej jag träffat i mitt liv. Och för det första så är du den tjej som verkligen har visat mig vad ÄKTA kärlek är. För det du gjorde för mig, det var äkta kärlek, och det är något som jag inte glömmer i första taget. Men nu är du ju inte min längre, och det är något jag så klart är ledsen över. Men jag hoppas att du hittat någon som kan göra dig glad. Och har du hittat kärleken igen, då är jag faktiskt glad för din skull. Och jag ska HELT ÄRLIGT säga att jag är så himmelskt glad att jag fått vara nära dig i en liten sekund av ditt liv.

jag ska INTE....

Publicerad 2012-10-13 23:22:44 i

Jag vet att det är sjukt patetiskt att tänka på en tjej efter så här lång tid, men vad gör man när man har träffat en av de finaste tjejer jag mött.

ett citat från zebran....

Publicerad 2012-10-13 22:38:08 i

"Men jag är de jag är
Jag har min egen väg att gå
Jag har mitt öde att ta hand om
Mina hinder att rå på
Jag tar mej an vad det än är
Jag tar mej än det som en man"


Jag tycker att det citatet säger så mycket om hur jag tänker. Och det stämmer så väl in på mig.

lyssnar på zebran

Publicerad 2012-10-13 22:28:43 i

När jag känner att jag vill hämta lite ny kraft, då brukar jag lyssna på Ulf Lundell och hans musik. Och faktiskt, hans musik skänker mig sån kraft och styrka.

det jag slås av....

Publicerad 2012-10-13 20:50:36 i

Är man en stor musikälskare som jag, så är det ju svårt att inte passera the Beatles ibland. Men jag måste säga att det är angenäma bekantskaper tycker jag. För deras musik är ju så bra att man aldrig tröttnar på den. Och det som är så häftigt när man talar om denna grupp. Det är att de hann med SÅ MYCKET under deras väldigt korta aktiva karriär.

Beatles kväll....

Publicerad 2012-10-13 20:42:59 i

Har ett glas vin på bordet framför mig, och på stereon rullar skivan ROCK AND ROLL med John Lennon. Detta är en skiva som han spelade in som en hyllning till sina rock hjältar som Lennon lyssnade på när han växte upp. Dock så skulle jag inte säga att denna skiva är någon större hit i Lennons diskografi. Men den har sina höjdpunkter helt klart. En är Lennons varsinm av stand by Me.

tyskarna övertygade

Publicerad 2012-10-13 13:16:47 i

En annan sak som inte var så kul, det var att våra kommande motståndare Tyskland övertygade mycket igår. De vann stort över Island igår, och de verkar mycket starka. Och ska Sverige ha någon som helst chans mot tyskarna, då måste vi spela mycket bättre än vad vi gjorde igår.

chocken igår...

Publicerad 2012-10-13 13:13:07 i

Det svenska landslaget i fotboll spelade ju kvalmatch igår borta mot Färöarna. Och som jag trodde blev det en svår match. Och faktiskt så ledde hemmalaget med ett mål mot Sveriges noll. Och när jag såg detta så fick jag en chock. Men som vanligt så räddade Zlatan kvällen när han avgjorde matchen till vår fördel.

lördag morgon den 13 okt

Publicerad 2012-10-13 12:45:00 i

Det är en riktigt skön förmiddag här i Falun idag, och när jag tittar ut, så är det bra härligt väder verkar det som. Och efter en snabb blick på termometern, så visar den plus tio grader. Hade tänkt att träna idag, men den rätta känslan vill inte infinna sig i min kropp. Och det känns som att jag inte har lusten just nu för att träna. Så det blir istället en långpromenad, och det kan vara minst lika skönt. Ialla fall i detta otroligt fina höstväder.
 

Uffe live i Skavlan....

Publicerad 2012-10-12 22:58:29 i

Åh så underbart att se Ulf Lundell live i Skavlan. Och som man visste så lirar han live med sitt band. Och det är så sjukt nice. Men jag tycker att han sjunger sämre på länge.

han har så rätt i mycket....

Publicerad 2012-10-12 22:51:48 i

Jag sitter och kollar på Skavlan och en av hans gäster är ikväll Ulf Lundell. Och när man lyssnar på vad han säger så tycker jag att hans tankar och det han säger är så rätt.

rädda barnen gala...GÄSSSP!!!

Publicerad 2012-10-12 22:07:29 i

Tv körde ännu en sån där sjukt trist insamlings gala för barnen ikväll. Och som vanligt så kommer ju mer än hälften av de insamlade pengarna att försvinna på vägen. Och jag tycker att det är konstigt att tv kör dessa galor fortfarande.

det är skandal...

Publicerad 2012-10-12 20:53:50 i

Det blev till slut 2-1 mellan Färöarna och Sverige ikväll. Och det är nog så gott som ett stort fiasko tycker jag. För i vanliga fall så ska vi vinna med många fler mål än detta. Men vi är nog inte bättre än detta, och jag bävar för när vi ska sen möta starkare lag. Jag tror det kommer bli mycket tufft för Sverige fram över.

0-0 i PAUS????

Publicerad 2012-10-12 19:04:00 i

Jag bara undrar. Hur KAN DET STÅ 0-0 I PAUS mellan Färöarna och Sverige. Är vi verkligen så sjukt dåliga att detta skitlag till landslag som Färöarna har, kan kanske vinna mot Sverige. Och gör de det, då är det dags för Erik Hamrén att avgå. Eller så slutar vi att matcha Zlatan i landslaget. För det är ju helt otroligt vad bra svenska landslaget är UTAN honom. Om jag får säga vad jag tycker, så skulle jag som tränare bänka Zlatan i all evighet i laget.

Lundell i Skavlan ikväll....

Publicerad 2012-10-12 12:55:06 i

Jag satte nästan kaffet i halsen, när jag läste att Ulf Lundell skulle vara med Skavlan ikväll. Så det måste man ju se. För det är ju inte ofta som Ulf är med i dylika program.

vilken skön fredag

Publicerad 2012-10-12 11:37:00 i

Klockan är 1136 och jag sitter och äter en sen frukost, ska sen ta och städa lite och senare blir det simträning, så det är en go fredag jag har framför mig. Det blir nog en promenad upp till simhallen, för det är så fint väder ute nu. Hösten är verkligen min årstid.
 
 

ännu en dag är slut...

Publicerad 2012-10-12 00:46:23 i

Jag ska strax sova, men jag fick lust att skriva ett sista inlägg om denna torsdag den elfte oktober. Och det är att denna dag blev bättre än jag trodde. Och sen så måste jag skriva om att jag mår mycket bättre just nu. Och detta har hållit i sig ett bra långt tag just nu. Men fot är så skönt att det är så här. Det är så skönt att må bra. För det är helt ärligt oerhört skönt för mig att det är så. Och sen är jag också så glad att jag får leva och finnas till....

jag är RIIIIIIIK!!

Publicerad 2012-10-12 00:14:00 i

Jag kollade nyss mitt saldo på mitt konto, och det visade sig att jag hade hela 124 kronor där. Så man kan ju lugnt säga att jag är en grymt "rik" kille just nu. Alla förstår väl att jag är MYCKET ironisk just nu. Men en sak ska ni veta mina damer och herrar. Och det är att jag klagar inte, utan det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. Och jag är också MYCKET bra på att leva gott på små medel. Sen gillar jag ordspråket " att vara nöjd med det man har".

lyssnar på Sarahs nya

Publicerad 2012-10-11 23:48:26 i

Jag lyssnar just nu på Sarah Dawn Finer och hennes nya skiva. Och den verkar vara precis så bra som jag hade hoppats på. Hon har ju valt att spela in en skiva på svenska denna gång, och så här långt så känns det som ett bra beslut.

blir kanske en Lundellare till...

Publicerad 2012-10-11 23:04:00 i

Efter att jag har läst ut Ulf Lundells bok "Värmen" så verkar det som att jag känner för att ge mig ikast med ännu en av hans böcker. Och den som jag har stående i mitt eget bibliotek, det är "Sömnen" och jag har alltid velat läsa den. Så det lutar åt att jag tar den.....
 
 

blev det bättre?

Publicerad 2012-10-11 22:19:52 i

Det som är så bra, det är att Dagens Nyheter idag har följt upp artikelserie från förra året om skandalen inom vård av våra äldre. Och frågan man ställer sig är ju om det har blivit bättre. Men efter att ha läst om det idag så verkar det inte som att det har skett någon större förändring. Och det är ju enormt trist att det är så. Så helt klart behövs det mer bevakning från medias sida på detta område.

vårdskandalen...

Publicerad 2012-10-11 22:14:13 i

Jag ligger just nu i soffan och läser Dagens Nyheter. Och en av artiklarna som har fångat mitt intresse denna gång är den om vårdskandalen som kom ut i ljuset för snart ett år sedan. Och det var hemskt att läsa om en sjukt dåliga vård som våra äldre får på sina vårdboenden. Och det som gjorde det ännu jobbigare för mig, det är att detta va ju ingen överraskning för mig. För jag har ju själv jobbat med detta, och jag visste ju att det lite som i artiklarna i Dagens Nyheter. Men det var mycket bra att detta kom ut i det offentliga ljuset. Det är bara så sjukt att det ska vara så här, och den vård man ger våra äldre är så sjukt dålig. Och det skulle kunna vara mycket bättre än det är idag.

bra för mig....

Publicerad 2012-10-11 21:56:21 i

Denna kurs "grön rehab" som jag har deltagit i nu ett tag, det är mycket bra för mig. Och det känns som att detta kan vara en vändpunkt för mig i livet. Jag hoppas verkligen på det.

har haft en fin dag....

Publicerad 2012-10-11 21:54:40 i

Det har varit en väldigt fin dag för mig idag. Jag hade ju "grön rehab" idag och idag så stod det vandring på schemat. Och vi gick en bra lång stund idag, och det va grymt skönt.

jag tänker så mycket....

Publicerad 2012-10-10 21:54:41 i

Det händer ju ibland att vissa händelser i ens liv blir direkt livsavgörande. Och just en sådan sak var min pappas bortgång. Och detta kommer nog att påverka resten av mitt liv och så länge jag lever. Men jag har bestämt mig för en sak, och detta är viktigt. Och det är att jag ska inte låta detta dra ner mig ännu mer in i depressionens hemska värld. Utan jag har valt mig för att jag ska LEVA och jag vill leva ett härligt och underbart liv, precis som pappa gjorde tillsammans med min mamma. Och jag vill hitta kärleken igen, för jag vill inte leva ensam. Just nu gör jag det för att jag måste, för jag är inte riktigt "på banan" efter att passa gick ur tiden. Men när jag är på gång igen, då vill jag träffa någon och skaffa familj. Det är ett mål som jag värderar högt. Och det känns så bra att ha det målet, för jag SKA DIT!!!!!!

leksand hockey i kris IGEN?????????

Publicerad 2012-10-10 17:30:00 i

Alltså ursäkta mig nu. Men vad håller Leksand hockey på med? Hur kan de gå med förlust med 25 miljoner när de har det publikstödet som de har. De har ju de bästa publiksiffrorna av nästan alla lag i allsvenskan, så något måste vara FEL i denna anrika klubb.
 

kommer inte glömma den...

Publicerad 2012-10-10 00:38:14 i

Det är inte klokt vad jag har tankar i huvudet, efter att jag precis för bara några minuter sen har avslutat Värmen. Och jag sade ju precis i början att denna bok kommer att förändra mitt liv. Och nog kommer den att finnas i bakhuvudet ett bra tag. Och nog måste jag utnämna denna bok till en av Ulfs allra bästa böcker.

lycka....

Publicerad 2012-10-10 00:24:40 i

Varför känner JAG INGEN LYCKA längre i saker jag förr tyckte om????????????

detta är jobbigt...

Publicerad 2012-10-09 23:55:05 i

En sak som jag saknar MYCKET efter att min pappa har gått bort, det är att jag inte kan ringa han något mer och berätta när jag har varit med om något kul. Jag brukade alltid göra det, och han tyckte alltid om att höra på när jag berättar. Jag kan ju ringa min mamma nu självklart, men det är inte riktigt samma sak för mig. För när jag pratade med pappa så fick jag en helt annan kommunikation mellan han och mig. Så nu efter denna mycket goa kväll, så hade jag sjukt gärna velat ringa han. Och nu går det ju inte. Och det kommer ta LÅNG tid för mig att komma över hans död. Och ibland tänker jag om jag kommer att kunna komma över detta överhuvudtaget. Jag tror jag måste lära mig att leva med sorgen.

en MYCKET lyckad kväll

Publicerad 2012-10-09 23:30:19 i

Det blev som jag hade hoppats, en mycket lyckad kväll. Och det verkar som om min mat blev uppskattad ikväll. Och det är ju alltid kul.

ska ha gäster ikväll....

Publicerad 2012-10-09 16:02:56 i

Jag tror det kan bli en kul kväll ikväll. För ska ha några vänner över på mat, och detta är något som jag verkligen gillar. Att bjuda över trevligt folk på lite god mat och sen avnjuta det tillsammans över ett gott vin till. För mig är detta höjden av livskvalitet.

jag sa ju det...

Publicerad 2012-10-08 22:52:46 i

Precis innan jag hade börjat läsa denna bok "Värmen" av Ulf Lundell, så nämnde jag att den kommer att förändra mitt liv. Och det känns som att jag kommer att få rätt. För det är sjukt vad den redan har fått mig in på nya tankar om olika saker.

har lärt mig ett nytt ord....

Publicerad 2012-10-08 22:46:22 i

Och när man läser litteratur så händer det ju ibland att man plockar upp nya ord. Och ikväll när jag läser i Ulf Lundells bok "Värmen" så plockade jag upp ordet PISSMYREFEMINISTER. Och jag tycker att detta ord beskriver ganska mycket vad jag själv känner inför kvinnor som ibland har en rätt sjuk syn på män.

jag säger numera vad jag tycker!!!

Publicerad 2012-10-08 22:37:35 i

Efter att min pappa gick urtiden för något år sen så har det skett en del förändringar i hur jag tänker och lever mitt liv. Och en grej som har ändrats rätt mycket hos mig, det är att jag numer inte håller tyst med vad jag tänker. Utan istället så säger jag vad jag tycker. Och det är faktisk väldigt skönt att göra så. Men det har ju också medfört att folk i min närhet har reagerat på detta. Men det ger jag fan i och jag kör numera mitt race. Och kan de inte ta detta, då är det bara att dra.

det var väl inte så farligt!!!

Publicerad 2012-10-08 22:20:34 i

Gud vad jag tycker att vi i detta land ibland överreagerar så ofantligt mycket. Och ibland så går det till överdrift något så sjukt mycket att det är pinsamt. Nu senast så har den före detta sport kommentaa Bo Hansson råkat i blåsväder för att han råkade säga "svarting" i radio. Och det är väl inte direkt det smartaste han har sagt i medierna. Men jag tycker att efterspelet till denna lilla fadäs har tagit alldeles FÖR stora proportioner. Enligt mig så hade det räckt med den ursäkt som Hansson har gett. Men tydligen så räckte inte det. Utan man ska sen dra ner Hansson ännu mer i skiten genom att måla upp han som någon rasist. Och det är han ju inte, och jag tycker att det är så fel. Bo Hansso råkade säga något fel, och sen sa han förlåt och det hade räckt med det.

ett sista natt inlägg...

Publicerad 2012-10-08 00:23:56 i

Jag har just nu ett stort mål med mitt liv. Och det är att jag tänker ta vara på livet och leva det till max. Jag tycker att livet är för kort för att slarvas bort.

jag läser en tidning...

Publicerad 2012-10-07 22:56:47 i

En sak som jag nog aldrig kommer att sluta med, det är att läsa tidningen Dagens Nyheter. För VILKEN njutning det är att läsa denna fantastiska morgontidning.

jag förstår inte....

Publicerad 2012-10-07 22:36:46 i

Jag läste en väldigt intressant artikel för en liten stund sen i tidningen Dagens Nyheter. Och den handlade om att miljöpartiet ville att Sverige skulle öppna för att ta emot FLER flyktingar från andra länder. Men hur tänker de då? Jag får det inte att gå ihop. För hur ska vi kunna tahand om alla som kommer hit? För dels så har vi massor av svenskar som är utan jobb och sen finns det ju knappt några bostäder. Jag är inte emot att ta hit de som verkligen behöver komma hit. Det är jag för. Och sen måste man ju kunna hitta jobb och bostädertill alla invandrare. Och som det ser ut nu, så blir det svårt. Jag tycker att miljöpartiet är ute och cyklar med sitt senaste utspel.

fallet Quick

Publicerad 2012-10-07 22:24:53 i

Det är med stort intresse som jag tar del av allt som skrivs om fallet Thomas Quick. Men det är en sak som intresserar mig mer. Och det är att det skrivs så mycket om att Sture bergvall som han heter numera är oskyldig. Och det är väl så, för jag tror inte alls att han har begått ett enda mord. Men det som är så trist, det är att det skrivs inte mycket om att det går fria en massa mördare som jag inte tror kommer att bli fällda för dessa mord. Och det är ju inte bra. Och hur känns det inte för alla anhöriga till de som blivit dödade? För dem måste det ju vara sjukt jobbigt.

helgen....

Publicerad 2012-10-07 22:13:00 i

VIKEN helg det har varit. För denna har nog varit en av de bästa jag haft på bra länge.

en vän för livet...

Publicerad 2012-10-05 23:13:01 i

Det känns som om jag äntligen har hittat en vän som betyder något. Och detta är en tjej som verkligen finns där för mig alltid. Och har en egenskap som jag gillar, och det är att hon lyssnar verkligen när jag har något viktigt att säga. Och det är något som jag uppskattar enormt hos henne. För det finns inget som är så enerverande som när någon inte lyssnar när man har något viktigt att berätta. Denna tjejs vänskap är jag MYCKET rädd om.

lyssnar på Joyride plattan...

Publicerad 2012-10-05 23:02:41 i

Jag lyssnar just nu på den helt fantastiska skivan Joyride med gruppen Roxette. Och hur många gånger som jag har lyssnat på denna skiva vet jag inte. Men en sak vet jag, och det är att jag aldrig kommer att tröttna på den.

allsvenskan drar mer folk...

Publicerad 2012-10-05 22:10:10 i

En kul och intressant sak denna hockeysäsong, det är att ligan som ligger under elitserien, nämligen allsvenskan, det är att den drar mer folk. Och det är något som jag gillar. Men jag tror det beror helt enkelt på att det är roligare hockey i allsvenskan. Och sen så kan man inte "spela på halvfart" genom de första omgångarna som i elitserien. För alla matcher är viktiga i allsvenskan i hockey. Och det verkar som att det har avspeglats också på liret på rinken.

tung förlust ikväll...

Publicerad 2012-10-05 22:01:19 i

Det blev en bly tung förlust för djurgården ikväll borta mot Leksand. De förlorade på övertid med fyra mål mot djurgårdens tre. Och jag måste säga att det sved när jag hörde om förlusten. Jag tycker så för att laget verkar ha spelat bra ikväll. Och det kanske kan man ta med sig till kommande matcher.

K Ä R L E K!!!!!

Publicerad 2012-10-05 19:22:12 i

Att se ÄKTA kärlek, det är nog det FINASTe man kan uppleva i livet. Och idag så sa en vän till mig, att hennes kille hade sagt "jag älskar dig" till henne, och när jag hörde detta av henne, då blev jag så glad. För är det något jag unnar denna tjejpolare, så är det att hitta en bra kille. Så snacka om att jag är glad för hennes skull...

det känns såååå bra

Publicerad 2012-10-05 18:31:00 i

 
Det är så skönt att göra andra glada, det är något som jag känner att jag är bra på. Och idag så ringde jag min mamma och frågade henne lite om hur de har varit att ha varit ihop med min pappa i snart 50 år. Och det är så kul också att säga att de var verkligen jättebra och MYCKET fina som föräldrar när man växte upp. Och jag skulle nog inte kunna ha haft några bättre päron.

jävla loser

Publicerad 2012-10-05 02:23:12 i

Vad spelar det för roll att jag skriver här på denna blogg!!!!! Det är ju ändå ingen som bryr sig om vad jag tycker och tänker. Fan vilken loser jag känner mig som!!!!!!!!

jo det skulle jag säga....

Publicerad 2012-10-04 22:23:57 i

Jag glömde en sak i mitt förra inlägg, och det är också det viktigaste. Och det är att jag trivs med att vara ensam. Och jag har inga som helst problem med det heller.

jag trivs ensam

Publicerad 2012-10-04 22:22:15 i

Jag lever ju sen något är tillbaka ensam och är så mycket solo-kvist som det bara går att bli. Men jag saknar just nu inte att leva med någon, och jag behöver inte någon kärlek i mitt liv heller just nu. Och jag tror att det kommer att dröja innan jag kommer att bli ihop igen och finna kärleken igen. Och orsaken till det, är att jag känner inte att det finns plats för kärlek i mitt liv just nu. Och ska jag vara riktigt ärlig, så är allt som har med kärlek dött för mig. Det är så därför att den förra tjej jag blev kär i, hon va en sån där tjej som man kanske träffar en gång i livet. Ja hon va helt enkelt den finaste tjej jag träffat. Och jag glömmer ALDRIG den gången jag träffade henne på en pub här i Falun. Man kan nog säga att den kvällen var MAGISK. Hursomhelst så kommer det att ta lång tid innan jag kommer att träffa en lika fin tjej som hon. Och tills dess så kommer jag att gräva ner i marken allt som har med känslor att göra. För jag orkar inte med just nu att bli förälskad igen. Jag har nog med mina egna "issues" just nu.

vilken dynga...

Publicerad 2012-10-04 21:53:19 i

Man undrar ibland vad det är för land man bor i? För det är sjukt vilka saker man läser om i tidningarna ibland. Jag tycker att Sverige håller på att bli en jävla ankdam fylld med idioter. För det första så tänker jag på detta med att en moské kanske kommer att få använda sig av böneutropare snart. Jag vet att jag kanske håller på att tjata om detta för mycket på denna blogg, men det ÄR HELT SJUKT att detta har kommit upp på den politiska agendan i detta land. För mig är det helt självklart att man borde sätta stopp för det idiotiska förslaget. Det är väl nog att de får bygga sina moskéer. Det är inte så konstigt att Sverigedemokraterna går framåt i detta land. Dock har jag själv genomskådat deras bluff politik, så min röst kommer de inte att få. Men tydligen så finns det massor av lättlurade IDIOTER ute i detta avlånga land som kommer att rösta på dem i nästa val.

läser som en tok just nu

Publicerad 2012-10-04 21:18:32 i

Vad jag läser enormt med böcker just nu. Och jag vet inte hur många böcker jag läst detta år, men det har blivit några stycken.

säger vad jag tycker

Publicerad 2012-10-04 18:37:00 i

 
Det är skönt att Ulf Lundell finns, för han är verkligen en artist som säger vad han tycker, och han står för det. Det är inte många som är som han idag, och det är så skönt att han finns.

ett citat som river...

Publicerad 2012-10-03 22:57:00 i

Jag ligger just nu i min säng och läser Ulf Lundells bok "Värmen" och den är väldigt bra. Och det man slås av när jag läser denna bok, det är att den kommer att förändra mitt liv på något sätt. För vissa böcker är så, att de är så där jättebra att man har svårt att lägga undan boken när man läst klart den. Jag läste nyss ett citat som jag bra gärna vill dela med mig av... "Svarta kråkor. Skymning. Jag gick därifrån. Snart var helgerna över. Det nya året skulle snart börja röra på sig. Det hade varit jular en gång. Fulla av liv. Ljus. Varm. Mat. Öl och snapsar. Gran. Drivor av julklappar. Jag hade druckit champagne ur damskor på nyårsaftnar. Jag åker in mot stan igen. Det är tomt på gatorna."

Jocke Berg 4 president

Publicerad 2012-10-03 21:40:59 i

Jag tror det är få som kan skriva så bra texter som just Joakim Berg i gruppen Kent....

"Gortext mot regn, fleece mot kall snö..."

sånt fint budskap...

Publicerad 2012-10-03 21:16:43 i

Jag lyssnar just nu på en gruppen U2's bästa låtar. Jag menar låten ONE. Och den låten har ett sånt fint budskap....

ONE LOVE....ONE LIFE...ONE WORLD...

Lundells nya ÄR BRA!!!

Publicerad 2012-10-03 21:05:49 i

Jag är nu inne på andra lyssningen av Ulf Lundells nya skiva. Och den är riktigt bra. Ett av hans bättre verk på bra länge.

vad världen behöver...

Publicerad 2012-10-03 20:57:33 i

Nu kanske jag blir lite väl flummig i detta inlägg. Men det är så att jag har tänkt till ikväll. Och det jag tänker på är att världen behöver mer KÄRLEK.

läser Ulf Lundell...

Publicerad 2012-10-03 19:14:00 i

ÄNTLIGEN säger jag, för jag har hittat en bok av Ulf Lundell som det går att läsa. För hans böcker kan ju va lite krångliga och svårlästa. Men den jag är inne på nu, det är boken "Värmen", och den är fantastiskt bra. Och enormt underhållande att läsa också. Så ska du läsa en bok av Ulf, då tycker jag du ska välja denna.
 

det finns hopp

Publicerad 2012-10-02 23:40:37 i

Jag vill bara säga en sak, och speciellt efter mina ganska deppiga inlägg tidigare ikväll. Och det jag vill säga, är att jag alltid kommer känna hopp inför framtiden. Och jag är INTE en kille som ger upp. Utan jag klarar mig alltid...

fel att ens tala om det...

Publicerad 2012-10-02 22:16:50 i

Jag tänkte skriva lite om detta med moskéen i Fittja, som har ansökt om att få använda sig av böneutropare. Och jag ska göra en sak klar när det gäller min åsikt om detta. Och jag tycker ATT DET ÄR HELT SJUKT att man funderar på att införa detta i vårt land. Jag har inget emot att man bygger moskéer, det är jag inte emot. Men när detta med böneutropare kom på tal, då måste jag bara reagera. För detta är så fel att man ens planerar att börja med sånt.

Gessle håller på med nytt

Publicerad 2012-10-02 09:50:00 i

Det verkar som att Per Gessle håller ångan uppe, och det är ju alltid kul. För jag tycker att hans senaste solo album har varit helt fantastiskt bra. Dock så känns en ny återförening med Gyllene Tider ganska trist tycker jag.

morgon den andra oktober....

Publicerad 2012-10-02 09:29:00 i

Det var ännu en skön morgon att vakna upp till. Jag vaknade med en glädje i kroppen som gör att jag nästan hoppade upp ur sängen. Och jag har ju sagt det förr, att dessa dagar tar jag verkligen reda på. För de är ju inte så ofta numera. Men idag känns det som att det är en bra dag.
Det blev ju inte helle sämre av när jag såg mitt proppfyllda kylskåp med mat. Och detta är också något som har kommit att bli bra viktigt för mig. För är det något som är viktigt för mig, så är det att ha mat hemma.
 

ska inte bry mig....

Publicerad 2012-10-01 21:16:35 i

Det känns som om det håller på att ske en viss förändring i mitt sätt att leva. Och det är att jag inte orkar bry mig så mycket mer om andra människors välbefinnande och väl. För förr om åren kunde jag bry mig mycket om hur andra mådde, och jag orkade lyssna i timtal på när folk berättaadd om sina problem. Men idag så orkar jag inte med sånt lika mycket. Utan jag bryr mig enbart om de som jag verkligen känner är mina RIKTIGA vänner. Och framförallt så vill jag känna att jag får något tillbaka från dem.

dif måste skärpa till sig...

Publicerad 2012-10-01 20:24:15 i

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, om den enormt dåliga starten som djurgården gjort på årets säsong. För de spelar ju inte direkt som om de spelade om sm-guldet för några år sen. Men de måste verkligen skärpa till sig. För annars tror jag att det kan bli svårt att spela om en plats i elitserien nästa säsong.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela