klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

men VAD FAN!!!

Publicerad 2013-04-04 00:29:27 i

Jag brukar ju ofta lyssna på ljudklipp på sidan P3 NYHETER. Och ofta så har de bra och intressanta nyheter att förmedla. Men ibland så undrar jag hur de tänker när de väljer vad som ska bevakas i nyhetsflödet. Och ikväll så tror jag att de nådde något av ett rekord. Jag ska berätta varför jag tycker så.
Ikväll hittade jag ett klipp, där de intervjuade två tjejer som hade startat något som kallas för "fitt upproret" och med detta så vill dessa tjejer föra upp kvinnans kön på agendan. De vill att det inte ska vara tabu att säga det ordet, eller något annat urbota dumt. Jag orkar inte fan inte förklara detta mer exakt än så. Och det behövs inte förklaras närmare heller, för själva idén med detta uppror är ju helt sjukt dåligt genomtänkt. För jag menar, hur ska man kunna ta ett uppror som detta på allvar utan som man hånskrattar åt eländet. Och det är lika bra att jag säger det nu. Detta land, Sverige som det heter, kommer aldrig att bli riktigt jämställt om man har kvinnor, som på fullaste allvar vill föra upp kvinnans kön på agendan. För jag tänker då, DET MÅSTE JU FÖR GUDS SKULL FINNAS ANDRA OCH VIKTIGARE SAKER ATT TA UPP I MEDIERNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Postat av: Janne

Publicerad 2013-04-06 17:05:56

Det verkar handla om nåt så dumt som dom vill öka medvetenheten bland (unga) tjejer om hygien och liknande. Så jävla dumt. Stå kvar vid spisen och städa klart innan dom yttrar sig.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela