klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

lite tråkigt...

Publicerad 2013-06-01 17:20:44 i

Innan jag går vidare med detta inlägg så är det en sak som jag vill klargöra. Och det är att jag är INTE en kille som har mycket att klaga på, när det kommer till mitt liv. Utan jag är för närvarande väldigt nöjd med mitt liv. Men det är en liten grej som jag saknar. Och det är många vänner, och då menar jag vänner som bryr sig om mig. För jag är en kille som alltid har varit en bra social varelse, och det kommer nog aldrig att ändras. Och jag saknar verkligen många vänner att umgås med. Och det känns som att detta bara blir viktigare och viktigare ju äldre jag blir. Och eftersom jag bara har mamma kvar som en sista hörnpelare i livet, så blir det också ännu viktigare att umgås med henne. För hon är den sista av min familj som jag kan fira alla högtider med. Och det är också bra viktigt för mig som person.

Jag vill samtidigt inte vara jobbig och "tjata" mig till umgänge med folk. Utan det ska ju komma automatiskt om man ska umgås.
Sen är det en sista sak som jag bara måste ta upp. Och det är att jag kanske är en jobbig person. För det känns som att folk inte vill umgås med mig på grund av detta. Men själv så vet jag att det inte är så. Jag är inte någon jobbig kille. Däremot så vill jag ju få något tillbaka från en vänner jag haft och har i livet. Och då menar jag att jag själv vill bli bjuden på middagar och fester. För det känns som att jag själv alltid ska vara den "drivande" när det kommer till umgänge med folk. Och detta blir bra jobbigt i längden tycker jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela