klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

leksand till elitserien...

Publicerad 2013-03-31 11:53:00 i

Det är väl ganska många leksingar nu som vaknar upp med en ganska rejäl baksmälla idag, men samtidigt så är de nog rätt glada. För det är ju kul att leksand är tillbaka till hockeyns finrum, elitserien. För det är där de hör hemma. Men samtidigt är det nu som det jobbiga för klubben börjar. För de har mycket jobb som väntar nu, och jag hoppas att de kan bli en klubb som hänger kvar nu ett tag i högsta serien. För det är kostsamt och jobbigt både för leksands fans och spelare, om de åker upp och ner mellan serierna år efter år. Jag hoppas dock att det går bra för leksand nästa säsong, det kommer nog bli tufft, men de fixar det nog.

lets dance.....

Publicerad 2013-03-31 11:09:00 i

Nu när jag är här hos mamma, så blir det ju ganska mycket att se på vad hon vill titta på när det kommer till tv tittande. Och fan vad trist det är att se Lets dance, jag menar, varför är det kul att titta på folk som inte kan dansa?

grattis leksand

Publicerad 2013-03-30 18:08:22 i

vad kul att man kan gå och se på elitserie hockey nästa säsong i leksand arena. Men grattis leksand till elitserieplatsen.

skidtur även idag

Publicerad 2013-03-30 17:12:00 i

Det blev även en skidtur med mamma idag. Vi åkte lite längre, och det var enormt skönt. Nu snart blir det påskbord...:)

har det skönt

Publicerad 2013-03-29 16:12:00 i

VILKEN dag jag och mamma har haft det idag. Vi drog ut och åkte lite skidor, och vad skönt det var.

heja leksand...

Publicerad 2013-03-28 16:23:00 i

Det känns ju tungt för en djurgårdare för mig, att hejja på ett annat lag. Men ska det vara något lag som jag ska hejja på nu, så är det Leksand hockey.

har haft en superdag...

Publicerad 2013-03-28 16:13:00 i

Har haft en grym dag med mamma idag. Det har blivit em långpromenad i vintersolen och snart ska jag käka våfflor med henne till mat...

är hos mamma...

Publicerad 2013-03-28 11:31:00 i

Jag kom upp igår till mamma i norrland. Och som jag skrivit fört, så är det alltid lika skönt att vara här och hälsa på henne. Och som vanligt i påsk blir det mycket mat och mycket god samvaro med henne...:)

det bästa idag...

Publicerad 2013-03-25 22:43:07 i

Jag blev så glad idag över en sak som en äldre man sa till mig idag, bara för att jag gjort ett bra jobb. Han sa "Klas, du har verkligen gjort ett bra jobb idag..." och VAD GLAD jag blev över att han sa så till mig. Jag red på den lyckokänslan resten av denna dag sen.

en annan sida av Annie...

Publicerad 2013-03-25 20:23:03 i

Sen är det en annan sak jag vill skriva om, när jag ändå är inne på Annie Lööf. Och det är detta med hennes politiska förebilder. Och en av dem är ju Margret Thatcher, och en fråga jag ställer mig är. Hur kan hon ha henne som förebild?

vad vill centerpartiet?

Publicerad 2013-03-25 20:16:59 i

Det är en sak som jag inte har fattat. Och det är detta med det politiska utspel som centerpartiet gjorde runt jul förut. För det var länge sedan som ett partis utspel väckte en sådan vrede hos det svenska folket. Men jag tycker att det var bra att folk reagerade. För det var några riktigt idiotiska idéer som centern då lanserade. Det gick ju också så långt att Annie Lööf var tvungen att avbryta sin semester för att komma hem och ställa allt till rätta. Men det jag tänker på är. VAD VAR IGENTLIGEN MENINGEN MED DET UTSPELET? För jag menar, de lär ju knappast ha vunnit många politiska poäng på det.

hade lilla julafton ikväll...

Publicerad 2013-03-25 00:15:52 i

Jag har blivit helt förälskad i ett radioprogram som heter SVENSKA ALBUMKLASSIKER. Och detta sänds på söndag kvällar klockan 2305. Och detta program är ju som julafton för en musikälskare som jag. För i programmet så dissikerar man svenska album som gått till historien och blivit klassiker. Och ikväll lyssnade jag extra noga för de tog upp en av mina absoluta favoriter i svensk rock och pop historia, jag talar om MODERNA TIDER med gyllene tider. För den skivan är helt klart en av de skivor jag spelat mest här hemma hos mig. Men det är ju bara för att den är SÅ bra!!!!!

jobbigt ibland att vara musikälskare...

Publicerad 2013-03-24 22:52:55 i

Ibland är det bara för jobbigt att gilla rock musik så mycket som jag gör. För jag tänker just nu på hur otroligt påverkad jag kan bli av att höra vissa textrader ibland i vissa låtar. Och den låt jag tänker på nu närmast är Ulf Lundells MÄSTERVERK kärleken förde oss samman...för texten till den låten är helt otroligt bra.

svenskans kulturdel....

Publicerad 2013-03-24 21:45:26 i

Jag har ju haft svenska dagbladet som morgontidning nu ett tag. Och jag har en hel del slutsatser att dra av denna tid. Och den första är att jag tycker inte alls att dylika tidning, om man jämför med DN, inte alls har lika bra innehåll. För det märks gott och väl att svenskan blöder ekonomiskt. Och det är mycket dumt då att det speglar av sig på innehållet.
För det andra så tycker jag att svenskans kulturdel inte alls heller håller måttet. Jag är ju också en kille som gillar kultur, och därför vill jag kunna läsa om det senaste inom den kulturella sfären. Men det kan jag verkligeninte göra med svenskans ganska dåligt uppbyggda kultur del.

svar på en kommentar...

Publicerad 2013-03-24 21:37:26 i

Jag måste bara svara dig Katarina på din kommentar nyss. Och det jag vill säga är att sorgligt nog så verkar det vara så att folk inte fattar grejen. Utan de tror att Earth hour spelar roll. Jag har själv mött dem face to face vid en middag för ett tag sen. Och det blev en mycket intressant diskussion måste jag säga...:-)

mer behöver man inte...

Publicerad 2013-03-24 20:39:38 i

Tänk vad livet kan vara enkelt ibland. För det behövs inte mer än lite god mat, ett gott vin och sen Pluras kök. Mer behöver jag inte för att må väldigt bra...

gjorde en gryta...

Publicerad 2013-03-24 19:55:21 i

Jag tog lite av vad jag hade ikväll hemma. Och det blev riktigt gott. En riktigt god ingrediens i grytor, det är lax. Testa gärna det.

det är väldigt enkelt...

Publicerad 2013-03-24 19:17:01 i

Det är en sak som för mig är självklar. Och det är att om du är trött, KÖR INTE BIL. HUR JÄVLA DUM FÅR MAN VARA OM MAN KÖR BIL DÅ. Jag menar det finna något som heter buss eller tåg.

tack Carro...

Publicerad 2013-03-24 18:27:03 i

Jag hade en mycket trevlig stund hos min vän Carro tidigare idag, och det är alltid så sjukt kul att träffa henne och hänga hemma hos henne över en kopp fika. Så tack Carro för den trevliga stunden tidigare idag....:-)

har tränat....

Publicerad 2013-03-24 17:48:00 i

Jag var ute tidigare idag på en mycket skön runda. Det blev strax över milen, och det är jag nöjd med en dag som denna. För kroppen avarade inte riktigt som jag vill att den ska, men att det blev strax över milen, det är jag grymt nöjd med.

skivan Studio....

Publicerad 2013-03-24 10:54:00 i

Jag lyssnar just nu på skivan Studio med den svenska gruppen Tages. Och jag frågar mig VAD ÄR DETTA FÖR SJUKT GRYM PLATTA? För detta är nog bland det bästa jag hört av ett svenskt band, och som är inspelat på sextiotalet. För man är så van att allt som kommer från den tiden och är svenskt, låter skit. Men denna skiva har ett tidlöst sound.

tipsar finallagen...

Publicerad 2013-03-24 09:55:27 i

Det är skönt att hockey säsongen ännu inte är slut. Men snart är den ju det vilket är lite tråkigt. Men ännu är det några matcher kvar av elitserien och dess slutspel.
Igår blev det ju klart att Luleå blev klart för semi, efter att ha slagit ut Frölunda. Jag tycker att det är kul för Luleå och norrland att de är i semi. Dock kan det bli svårt att möta ett hungrigt Färjestad. Men jag tror att Luleå vinner den semifinalen.
I den andra möts Skellefteå och Linköping. Och där hoppas jag att Saik vinner, och då talar jag med mitt norrlands hjärta. För det skulle va bra kul med ett rent norrländskt derby i final.

jobbig natt...

Publicerad 2013-03-24 08:51:00 i

Vilken jobbig natt det har varit, jag har inte fått många timmars sömn i natt. Tror det beror på att jag just nu känner en sån STOR oro i kroppen. Och vad den oron beror på, det är svårt att förklara. Men det första som kommer upp i mitt huvud, det är oron inför framtiden. För jag känner stark ångest faktiskt inför den. Jag har ju inget jobb, och det gör mig sjukt ledsen och deprimerad många gånger. Och jag längtar verkligen efter att få komma igång att jobba på riktigt nu. Sen måste jag nämna saknaden efter min pappa. För den finns alltid i kroppen, saknaden att han inte längre finns i mitt liv längre. För han var verkligen en sån fin person. Jag måste också säga, att jag drömde om han i natt. Och det var en sån fin dröm. Jag drömde om den gången då han tog med mig och min syster på en av de finaste fisketurer jag varit på i mittliv, då tänker jag på när vi fiskade i Linaälv i norr. Det var en helt magisk kväll för mig. Och det som är så lustigt, det är att trots att jag var så liten, jag var kanske sex eller sju, men jag har så sjukt starka minnen från den kvällen. Och de blir så starka också när jag drömde om det i natt. Men efter att drömmen tog slut, så blev jag så ledsen över att jag aldrig mer kommer att få uppleva sånt igen med pappa. Fast det vet jag redan. Pappa hade inte orkat att vandra ut dit idag om han levat. Men det hade varit kul att kunna ringa pappa och berätta att jag drömt som jag drömt. Det är jobbigt att inte kunna ringa pappa och prata om fiske, för han gillade verkligen det. Men jag leva med minnena, för det är många fisketurer vi haft ihop, och jag blir enormt glad över att jag fått uppleva detta tillsammans med honom. Och jag säger det, att får jag egna barn, då ska jag uppleva naturen på samma fina sätt som min mamma och pappa gjort med mig. Det är nog en av de finaste gåvor man kan ge ett barn.

åker bort...

Publicerad 2013-03-23 22:33:59 i

Det ska bli mycket skönt att åka bort över påsken. Ska åka och hälsa på mamma, och det ser jag fram emot mycket.

fuck Earth hour....

Publicerad 2013-03-23 21:39:00 i

Vad är detta "earth hour" för idiotiskt påhitt igentligen? Tror mänskligheten att man kan rädda jorden genom att släcka lampan hemma? Om det är så, då är folk bra lättlurade.
Jag tänker fan göra tvärtom, utan jag kommer att tända upp i ren protest mot denna galenskap.

Ledin i mitt hjärta...

Publicerad 2013-03-23 20:06:02 i

Jag har nyss ätit en god middag och njutit av ett gott vin.
Nu kollar jag på en grymt bra DVD som behandlar Tomas Ledin och hela hans karriär. Och jag måste säga att vilken kärlek jag känner till hans musik. Men hans låtar och hans konserter skänker mig en sådan glädje.

sluta gnäll....

Publicerad 2013-03-23 18:15:00 i

något som jag ibland kan ha svårt för, det är folk som redan har det bra, men som ändå ska gnälla. sånt har jag bra jävla svårt för. jag tycker ju själv att man ska vara nöjd med det man har.

ett sant citat...

Publicerad 2013-03-23 16:49:45 i

Jag läser en bok just nu, och nyss läste jag ett citat jag måste dela med mig av.

"...Ju mer man har, desto mer har man att förlora..."

avgå Billström...

Publicerad 2013-03-23 12:11:31 i

Jag blir bara arg och trött när jag ser ministern Tobias Billström i medierna. För någon mer kass minister än han får man nog leta efter. Sen har han en egenskap som jag hatar. Och det är att han aldrig kan prata "som folk" när han blir intervjuad. Utan han ska hela tiden slingra sig och slänga sig med något som jag kallar för "politiker svenska". Och han kan aldrig ge ett rakt svar. Jag menar hur svårt kan det vara. Och det som är trist, det är att så är många av våra ledande politiker.

riktigt dåligt...

Publicerad 2013-03-23 11:57:59 i

Det svenska landslaget i fotboll spelande ju kval match igår hemma mot Irland. Och det blev precis en så svår match som jag trodde. Och det slutade noll noll, och jag är mycket missnöjd med detta slutresultat. För jag tycker att Sverige borde ha vunnit matchen, för på papperet är vi det bättre laget. Men sen ska man också berömma Irland, för de är inte så dåliga som många tror.

jag mår bra nu....

Publicerad 2013-03-23 11:37:54 i

Det som är så skönt, det är att jag under en längre tid har mått så bra. Och det är så skönt.

lördag morgon...

Publicerad 2013-03-23 11:35:14 i

Vaknade för någon timme sen, och nu käkar jag frukost. Jag har lite ont i huvudet idag, och det beror på att jag var hos Carro igår och drack lite vin. Men de va bara kul...

tv4 vilken JÄVLA skitkanal...

Publicerad 2013-03-22 22:08:32 i

Jag har sagt det förr, och jag säger det igen. Vilken otroligt sjukt DÅLIG kanal tv fyra är. För jag hade bänkat mig i soffan ikväll för att se denna kanals special om gruppen gyllene tider. Men fan vad kasst det var. Det blev inget av det kan man säga. Det blev några skit frågor till bandet, sen efter fem minuter är det reklam. Och sen när de ska spela en helt ny låt, då bryter de för nyheter helt plötsligt. Jag måste säga, att fyran gör verkligen allt för att man inte ska se på denna sjukt sjukt dåliga kanal. Och sen säger de att man kan följa sändningen på Internet, men då vore DET JU BRA OM DERAS SIDA FUNKAR!!!!!!!!!!!

jag ÄR en grym kock...

Publicerad 2013-03-22 21:07:15 i

Jag gjorde ju laxpasta till mat ikväll. Och fan VAD GOTT DET BLEV. Jag måste säga att jag börjar att bli en rätt grym amatör kock:-)

de blir laxpasta ikväll...

Publicerad 2013-03-22 18:52:57 i

Ikväll ska jag fixa till en sjukt god laxpasta rätt. Jag har testat den en gång förut, och den blev grym då. Så jag hoppas den blir lika god ikväll.

FREDAG!!!

Publicerad 2013-03-22 13:13:26 i

Jag har hälsan, jag har klarat mig hitintills i mitt liv, jag har fina vänner som bryr sig, jag har en mamma som tycker om mig över allt annat. Så vad fan oroar jag mig över....?

Och jag ska se till att denna fredag blir grym!!!!

det är lättare nu....

Publicerad 2013-03-22 01:09:47 i

Något som är väldigt skönt i mitt liv just nu, det är att jag tänker mindre och mindre på mitt ex. Och det är skönt att det är så. För det känns som att jag nu har börjat att kunna gå vidare i mitt liv, och lägga henne till historien.
För det har inte varit lätt att kunna glömma henne, för hon var en fantastisk tjej att vara tillsammans med, och vad jag inte visste då, det var att hon skulle komma att bli den största kärleken i mitt liv hitintills. Men det tog slut, och det är något jag har ångrat ibland, för hon skänkte mig en sån glädje när vi var tillsammans.

har sett en film.....

Publicerad 2013-03-22 00:03:00 i

Varför är det alltid samma sak, då jag ser en romantisk film, att jag börjar att lipa? För detta är något som ofta drabbar mig vid såna här kvällar.

en klockren kommentar...

Publicerad 2013-03-21 21:58:30 i

Denna kommentar som jag nyss såg på Sveriges radios hemsida, den är ju bara för bra. Jag håller med i vad skribenten skriver.

Lägg ner modet Det är svårt att hitta vettiga kläder idag. Varför hålla på med en massa konstiga modeplagg när folk hellre vill ha en jacka som är bekväm och kan användas flera säsonger? Ett annat exempel på galenskapen inom kläder var det där med boxerkalsonger. Vanliga kalsonger var ett tag svårt att få tag på och boxer korvade ihop sig så in i helvete i byxorna vilket gjorde att jag klippte bort benen på dem. Lägg ner modet och börja sälja riktiga kläder istället för skit!

kent....

Publicerad 2013-03-21 12:14:00 i

...Kent måste ju vara ett av de bästa band som funnits i svensk musik historia.

är mer än SMOKE ON THE WATER...

Publicerad 2013-03-19 21:31:18 i

När man gräver djupare ner i Deep Purples skivkatalog så inser jag att de är mer än bara deras stora hit smoke on the water. För de är så mycket mer...

California jam 1974

Publicerad 2013-03-19 21:19:21 i

Just nu kollar jag på en helt sanslöst bra DVD med gruppen deep purple, och den är inspelad år 1974. Och vid denna tid i deras karriär som grupp, så va de sjukt bra. Och det känns som att de aldrig varit bättre än just vid år 1974.

det enda du behöver se...

Publicerad 2013-03-19 20:07:36 i

Om man frågar mig, så är det bara ett enda program som man behöver se. Och det tvprogram som jag talar om det är PLURAS KÖK.

LÅTEN!!!

Publicerad 2013-03-18 23:38:16 i

Har nyss kommit hem från en mat och spel kväll hos en vän. Och jag tänkte varva ner lite med att kolla på några favorit låtar på Youtube. Och den jag kollar in nu, det är it must have been love med Roxette. Och det är inte klokt att jag fortfarande kan bli så berörd av denna låt, trots att jag har hört den hundratals gånger.

nytt med gyllene...

Publicerad 2013-03-18 17:34:00 i

något som har varit kul idag, det har varit kul att höra gyllene tiders nya låt MAN BLIR YR. och vad braaaaaaa den är.....:)

kul med inside info...

Publicerad 2013-03-17 23:47:43 i

Det som är så kul med detta radioprogram, det är att få höra om hur det var att spela in vissa skivor. Det är oerhört kul att höra om hur de gjord vissa finesser och hur de skrev vissa låtar.

lyssnar på radio...

Publicerad 2013-03-17 23:43:42 i

Jag lyssnar just nu på radio, och ett helt fantastiskt program som heter "svenska albumklassiker". Och detta program handlar om skivor som har gått till historien. Så för mig som är en stor skivnörd, så är ju detta program som klippt och skuren...

en väldigt skön söndag...

Publicerad 2013-03-17 23:27:59 i

Jag ligger i sängen, och klockan är 2336 och jag har på mig mina lurar och jag lyssnar på musik. Det som är så skönt, det är att jag just i detta nu, mår sjukt bra....:)

grattis bajen....

Publicerad 2013-03-17 17:55:41 i

det är bara att bocka och buga och säga grattis till sm guldet hammarby bandy. och ni va helt klart bäst på planen idag.

en liten undran...

Publicerad 2013-03-17 17:38:28 i

En liten tanke som jag slås av, när jag tittar på finalen. Det är hur man kan ha tio minuters utvisningar i bandy? Det räcker väl med att ha fem minuters...

bandy är ju kul....

Publicerad 2013-03-17 17:27:42 i

En sak har jag lärt mig, och det är att bandy är bra kul att titta på. För denna final match är enormt bra och välspelad.

grym sportsöndag...

Publicerad 2013-03-17 16:45:04 i

Det blev en rätt grym sportsöndag. För först så började jag titta på ski cross ifrån Åre. Sen efter det blev det bandyfinalen mellan Hammarby och Sandviken. Och som bäret på tårtan, så kan man följa svensk cup matchen mellan Göteborg och Kalmar. Så nu har jag fullt upp....:-)

en bra match...

Publicerad 2013-03-17 16:27:07 i

Jag måste säga att det är en bra match. Och vad häftigt det måste vara att se denna match på plats i friends arena.

vilken start...

Publicerad 2013-03-17 16:03:43 i

Vilken sjukt bra start som Hammarby har fått. För de har redan en ledning med 3 mål mot 0 för Sandviken. Och detta redan efter sex minuter.

en skön söndag.....

Publicerad 2013-03-17 14:43:00 i

vilken skön söndag det har varit så här långt. har nyss varit ute och gått en långpromenad i det sköna vädret. det har varit en helt otroligt skön dag, när det kommer till vädret....

ett glas vin...

Publicerad 2013-03-16 22:16:26 i

Tänk vad ett glas rött kan vara gott ibland. Jag njuter av ett sjukt gott fransk vin just nu.

men jag har lovat farsan...

Publicerad 2013-03-16 02:06:39 i

Men jag har lovat farsan och mig själv att inte ge upp, och det kommer jag inte heller att göra. Fast ibland är vissa dagar jobbiga, och det gäller att rida ut dem.

känner mig trött...

Publicerad 2013-03-16 02:04:58 i

En sak till bara. Och det är att min livslust inte direkt är den största. För jag känner mig bra trött efter allt skit jag hela tiden får vara med om. Jag vet att jag ska kämpa, men fan hur mycket ska man tåla. Jag känner att det snart är nog....

vad gör jag här?

Publicerad 2013-03-16 02:02:22 i

Den frågan ställer jag mig själv många gånger. För jag undrar vad jag har att göra i detta tidevarv som vi lever i. För det känns många gånger som att jag inte passar in i denna tid som vi lever i. För det känns som att jag skulle ha passat in i en annan tid. Jag börjar också att bli bra trött och less på att leva i denna tid. För jag tycker fan att det bara är skit och elände just nu. Och det känns också som att det blir svårare och svårare att lita på folk. Jag själv är snäll och schysst mot andra, men vad hjälper det, när man bara får shit tillbaka. Och det är något som jag är SJUKT SJUKT SJUKT trött på. För jag menar, om jag är schysst mot andra, då vill jag att de ska va så tillbaka. Men det känns som att så ska man inte tänka idag, utan man ska vara oärlig och taskig i relationer till andra. Men jag tänker inte spela med i det spelet. Jag är alltid den jag är, och så kommer jag alltid att vara. Och passar inte det, så är det bara att dra.

jag hatar denna känsla....

Publicerad 2013-03-16 01:52:45 i

Är det något jag hatar med mig själv, så är det detta med att jag har så SJUKT svårt att lita på folk. Men det har jag, och det är en mycket jobbig sida som jag har.
Detta beror mycket på att jag har tidigare i mitt liv blivit sviken några gånger. Och detta är något som har satt sina spår i mig. Jag tror aldrig att dessa sår kommer att försvinna.

jag lyssnar, när JAG känner för det...

Publicerad 2013-03-15 23:16:31 i

Det är en sak som har förändrats hos mig. Och det är detta med att jag numera säger vad jag tycker. Skillnaden mot hur det var förr, det var att jag inte gjorde detta. Men jag känner idag, att jag inte längre orkar hålla tyst, om det är något jag vill säga. Det konstiga är att många som känner mig, har haft svårt att ta denna förvandling hos mig. Och det är något jag tycker själv är bra konstigt.

ams görs om

Publicerad 2013-03-15 10:03:56 i

Jag bara måste kommentera en artikel som jag nyss läste. Och den handlade om att man ska reformera arbetsförmedlingen. Och det tycker jag är enormt bra. För den behöver verkligen göras om. Som den är idag, så är den inte till någon hjälp alls. Utan den stjälper mer tycker jag.

fredag morgon...

Publicerad 2013-03-15 10:01:26 i

Det är fredag, och det är en härlig morgon här i Falun. Och som vanligt äter jag en god frukost och läser morgontidningen.

lustigt...

Publicerad 2013-03-14 23:28:21 i

Vad roligt att det var någon som skrev i en kommentar att jag skulle vara en anhängare av SD. Men jag står politiskt så långt ifrån dem man kan komma. För jag har läst deras manifest, och det är inte direkt en kul läsning. Dock tycker jag det är bra att SD för upp invandringspolitiken på agendan. För den behöver ses över. Det är en sak som är säker.

de var verkligen bra...

Publicerad 2013-03-14 22:45:52 i

Denna DVD som jag tittar på nu med Queen, det är den som är inspelad 1986 på Wembley stadium. Och fan vad bra de var då.

håkans nya

Publicerad 2013-03-14 17:18:00 i

jag har precis hört håkan hellströms nya singel. och jag måste säga att jag diggar den som fan.
 
 

de har underpresterat...

Publicerad 2013-03-14 11:09:43 i

Jag är ju som sagt bra besviken på hur djurgården har spelat denna säsong. Och det känns som att laget inte till en början fattade att de måste spela varje match, som om det gällde lagets överlevnad. För att spela i allsvenskan är inte lätt. Det finns många lag i allsvenskan som är grymt bra. Och det går inte att som i elitserien, tro att man kan gå på "tomgång" de första omgångarna, för det går inte alls. Utan det gäller att vinna varje match. Och efter att ha följt allsvenskan på nära håll, så tycker jag nog att det också är bättre spel i allsvenskan.
Men till sist så tycker jag att många spelare i djurgården har underpresterat något oerhört mycket. Jag hade väntat mig mycket mer av spelare som Fredrik Bremberg och Kristofer Ottoson.

säsongen är över.....

Publicerad 2013-03-14 10:54:00 i

Det blev ännu en förlust för djurgården igår, och den kom i värsta tänkbara läge. För nu väntar ännu en säsong i allsvenskan.

Och det är trist att det blev så här, men det är bara att komma igen.
 
 

tillhör inget parti...

Publicerad 2013-03-14 10:47:02 i

Jag tillhör inget parti, för jag tycker att det inget av de partier som finns just nu, driver en bra politik.
Sen så gillar jag att skriva om vad jag tycker och tänker om olika saker.

vill spy...

Publicerad 2013-03-14 10:38:28 i

Varför känns det som om jag vill spy, varje gång jag ser en bild på Annie Lööf???

förbjudet att röka ute....

Publicerad 2013-03-14 08:29:14 i

Vilken idiotisk idé att det kanske snart blir förbjudet att röka även utomhus. För jag menar, låt det vara upp till individen själv att bestämma om han eller hon vill söka. Om det också blir ett förbud, så kommer ju insmugglingen av cigaretter att öka. Det kan jag nästan lova att det kommer att göra. Nej, låt svenskarna ta hand om sina egna liv, det tycker jag. Man löser inte detta problem med att införa förbud.

fiasko...

Publicerad 2013-03-14 00:41:09 i

Vad säger man efter djurgårdens förlust ikväll? Jag har inte så mycket att säga, förutom att det är bra trist det som hänt...

firar med Gellner

Publicerad 2013-03-11 22:03:52 i

Vad skönt det var att djurgården vann ikväll. Det firar jag med att avsluta denna kväll med att kolla på en DVD med Per Gessle...

de VANN!!!

Publicerad 2013-03-11 21:39:38 i

Vad skönt att djurgården vann ikväll. Nu ser det kanske lite mer ljust ut. Och måste de göra det så jobbigt för oss fans....:-)

Agnethas nya låt....

Publicerad 2013-03-11 19:46:45 i

En av dagens höjdare, det var när jag hörde Agneta Fältskogs nya låt. Och vad överraskad jag blev över denna låts storhet. För den var riktigt bra. Och ännu en gång visar hon, att hon är en av Sveriges bästa sångerska.

de måste vinna....

Publicerad 2013-03-11 19:40:00 i

ikväll spelar djurgården en mycket viktig match. för de måste vinna ikväll, om de ska kunna ha någon som helst chans att spela om en plats i elitserien nästa säsongg.

det JOBBIGASTE...

Publicerad 2013-03-10 23:43:22 i

Jag ska göra en sak imorgon, som nog är DET JOBBIGASTE som jag gjort. Så jag håller på att samla kraft inför det nu....och jag HATAR att det har behövt komma till denna punkt. Men för mig finns det ingen återvändo.

vissa låtar alltså...

Publicerad 2013-03-10 23:37:37 i

Vad är det med vissa låtar som får mig att nästan gråta. Men det är så, för det finns en del låtar som nästan alltid får mig att gråta.

svenskans sportdel...

Publicerad 2013-03-10 21:28:00 i

Nu när jag har chansen att ta del av både dagens nyheter och svenska dagbladet, såär det kul att dela med mig av mina erfarenheter av bägge dessa tidningar...


Och jag måste säga att jag gillar svenskans sportdel mycket.

fattar inte grejen....

Publicerad 2013-03-10 20:59:05 i

Jag har kanske missat något. Men jag läser just nu en artikel som handlar om att folk i helgen har demonstrerat mot Reva, och utvisningarna av "papperslösa", eller illegala flyktingar som de heter på vanlig svenska.
Men som sagt, jag har kanske missat något. Men om man uppehåller sig i Sverige illegalt, då ska man självklart utvisas. Det är ganska självklart. Men som vanligt när det kommer till Sverige, så ska det daltas och vi svenskar ska tacka och ta emot alla invandrare som kommer hit. I andra länder, där är det helt andra spelregler. Har man inte sina "papper" i ordning när man uppehåller sig i just det och det landet, då åker man ut. Så jag förstår inte varför det ska vara annorlunda i vårt land???

har två morgontidningar...

Publicerad 2013-03-10 20:51:29 i

Jag har det ganska lyxigt just nu. För av en händelse så har jag just nu två morgontidningar. Och jag måste säga det, att vilken njutning det är att ha så mycket läsning framför sig om morgonen just nu.

imorgon gäller det...

Publicerad 2013-03-10 11:50:52 i

Vad jag är nervös som djurgårdare just nu. För imorgon spelar de en MYCKET viktig match. För de måste vinna imorgon, annars är säsongen slut, och det blir ingen kvalserie. Så jag hoppas verkligen att de vinner. Men jag är inte den som ger upp hoppet.

svårt att glömma...

Publicerad 2013-03-10 11:44:29 i

Det är en vecka sedan som Johan Olsson vann femmilen i val di fiemme. Men jag har svårt att glömma på det sätt som han vann. Det är nog något att det häftigaste jag sett en skidåkare göra.

Hammarby till final...

Publicerad 2013-03-10 11:37:28 i

Jag tittade lite på bandy matchen igår mellan Edsbyn och Hammarby. Och det blev Hammarby som vann och som nu kommer bli ett av lagen som spelar final.
Men vad tråkigt det är att titta på bandy på tv. Helt klart är detta den sämsta sporten att se på tv.

aldrig mer...

Publicerad 2013-03-10 07:25:57 i

En sak är jag helt på det klara med. Och det är att jag inte kommer att titta nästa år på Melodifestivalen. För fan vilket skit jag tittade på igår.

mina åsikter om Mellon...

Publicerad 2013-03-10 07:22:39 i

Jag tittade ju igår på Melodifestivalen, och det var en upplevelse, det vill jag lova. Och det finns mycket man kan säga om kvaliteten på själva låtarna. Men själva programmet i sin helhet är ju världsklass, för det är en grym show man bjuds på. Men nu till det jag tänker mest på, som den musikälskare jag är, jag tänker på LÅTARNA. Det är bra trist att utvecklingen har gått åt det hållet, att låtarna har mindre betydelse idag, mot hur det var förr. Och detta är en utveckling som jag tycker är bra trist. Sen har vi ju detta med att man numera, inte spelar live i Mellon. Det är något jag tycker borde andras. Jag saknar live känslan helt klart i programmet. Det var ner "nerv" i direktsändningen förr, när man spelade live.
Sen till det som jag alltid har tyckt, och det är att man borde skippa alla deltävlingar och andra chansen, och HA EN ENDA kväll, då det avgörs vem som ska tävla för Sverige. Jag kanske är "old fashion" med den åsikten. Men det blir så utdraget, med alla dessa deltävlingar som man har idag.
Så enligt mig så finns det två vägar att gå, om man ska kunna ha kvar Melodifestivalen. Och det första är att lägga ner hela skiten, och hitta på något annat. Eller så startar man om i en mindre skala, där man återgår till att bara ha en enda kväll. Jag tycker att det sistnämnda skulle vara det enda rätta. Och

bra gjort polisen...

Publicerad 2013-03-10 05:58:37 i

Vad bra att polisen har lyckats att få tag i en hel del invandrare som är i Sverige illegalt. Och är man i Sverige, utan att ha rätt till det, då ska man utvisas tycker jag. Därför är det ju bra att tack vare REVA så har polisen lyckats att rensa bort några illegala flyktingar. Det är bra tycker jag.

Läs mer här... http://m.sverigesradio.se/artikel/5468255?programId=83

vilket skit...

Publicerad 2013-03-09 22:15:37 i

Jag bestämde ju mig för att kolla på Melodifestivalen ikväll, men snacka om att jag ångrade mig ikväll. För herregud vilken smörja jag har sett ikväll.

vad är detta???

Publicerad 2013-03-09 21:57:10 i

Vem är Robin Stjernberg? Är detta killen som ska representera Sverige i den stora finalen? Det kan ju inte annat än att sluta i ett fiasko. För hans låt är en av de sämsta jag hört...

vilket slöseri...

Publicerad 2013-03-09 21:38:59 i

Har ju kollat på Melodifestivalen ikväll, och vilket skit det är. Det finns ju bara en vinnare om man frågar mig, och det är Louise Hofsten. Hon är ju en äkta artist. Men hon kommer ju aldrig att vinna. För det bli ju aldrig de bra låtarna som vinner.

det finns ingen vinnare...

Publicerad 2013-03-09 21:05:16 i

Jag har nu hört alla låtar, och det finns ingen låt som jag gillar mer. Men ska jag nämna en låt, så får det faktiskt bli Ulrik munter....trodde jag aldrig skulle säga det:-)

YOHIO...

Publicerad 2013-03-09 21:01:50 i

Vem fan är den PAJAS som nu lirar i tv??? Vilken idiot. Han kan ju inte sjunga för fem öre. Och han ska va den stora favoriten? Det kan ju inte stämma.

klena låtar...

Publicerad 2013-03-09 20:56:06 i

Av de låtar jag hört i årets Melodifestival, så tycker jag att det inte direkt finns någon låt som "sticker ut" som Loreens låt förra året. För den va helt fantastisk.

jag håller på

Publicerad 2013-03-09 19:19:11 i

som alla vet så är ju inte djurgården med i årets slutspel, när det kommer till vem som ska bli svenska mästare säsongen 2012/2013. men om jag ska hålla på något lag,så blir det självklart Modo.

lagar mat.....

Publicerad 2013-03-09 19:07:00 i

ikväll tänkte jag testa på att göra egen schnitzel. för det borde ju inte va så svårt.
 
 

Läser om Noice....

Publicerad 2013-03-09 18:39:09 i

Jag hittade en gammal favorit till bok i min bokhylla igår. Och det är boken "Bedårande barn av sin tid". Och det är en bok som berättar historien om bandet Noice.
Det är en mycket välskriven bok, och det är svårt att lägga ifrån sig den när man väl har börjat att läsa. Men det är också en mycket tragisk och sorgsen bok att läsa. För två av denna grupps medlemmar gick ju bort i unga år. Och som vanligt när det kommer till musiker, så är det droger med i bilden. Men det som är lite tragiskt, det är ju att dessa killar bara var barn när de kom i kontakt med droger. Man kan ju undra vart föräldrarna fanns?

är missnöjd...

Publicerad 2013-03-09 10:52:37 i

Efter denna säsong som har inneburit allsvenskan för djurgården, så måste jag säga att jag är bra missnöjd med hur laget har presterat. Jag tycker att laget hade kunnat spela bättre, och framförallt, de borde ha varit högre upp i tabellen redan tidigt när säsongen började.

förlorade tredje matchen...

Publicerad 2013-03-09 10:47:43 i

Det var lite tråkigt att djurgården förlorade tredje matchen igår i förkvalserien. Så nu blir det bra tight och spännande i fortsättningen.

varför?

Publicerad 2013-03-09 10:38:30 i

Jag ska säga varför jag inte gillar Melodifestivalen, det är bara nämna Sean banan vid namn så kanske alla fattar.

så var min födelsedag...

Publicerad 2013-03-09 10:07:09 i

Det blev en bra födelsedag för mig igår, det måste jag säga.
Först blev det att simma på lugnet igår, och samtidigt som vi var där, så fick jag en present av min vän Ylva. Och jag fick ett "tio gånger" kort av henne. Och snacka om att jag blev glad över den presenten. För är det något jag gillar, så är det att simma.
Efter att vi simma så avnjöt jag, Ylva och hennes vän Stefan en grym lunch vid lugnets restaurang. Och maten var grym, det måste jag säga.
Sen så på kvällen blev det spel, mat och många skratt när jag och Ylva umgicks. Men som sagt, en av de bästa födelsedagar jag haft.

jag är bäst

Publicerad 2013-03-08 08:49:00 i

Självklart ska jag fira mig själv idag, FÖR JAG ÄR JU SJUKT BRA.....
 

grattis till mig själv...

Publicerad 2013-03-08 07:08:47 i

Ja, jag får väl säga grattis till mig själv då. För idag blir jag ju hela 33 år. Och jag måste säga att jag har fan gjort det bra, för det har verkligen inte varit en dans på rosor hitintills i mitt liv. Men jag är ju en baddare på att klara svåra grejer i livet, och jag ger ju aldrig upp.

knappt en dålig skiva...

Publicerad 2013-03-07 21:17:55 i

När jag har lyssnat igenom stora delar av bon Jovis katalog av skivor, så är det en sak som jag slås av. Och det är att vilken hög kvalitet de har hållit genom åren. De har knappt gjort en dålig skiva. Den som jag kommer och tänka på, som var mindre bra, det är "Bounce" plattan. Den är nog en av deras sämre.

bon Jovi kväll...

Publicerad 2013-03-07 21:11:26 i

Jag har haft ganska mycket av en "Bon Jovi kväll". För de har ju släppt en ny skiva, och efter att ha lyssnat på den två gånger idag, så måste jag säga att den är bra. Det är väl inget mästerverk, men det är klassisk bon Jovi. Man får vad man förväntar sig, en bra bon Jovi skiva helt enkelt.
Har också ikväll lyssnat mycket på deras tidigare skivor, och kollat också på en gammal konsert med gruppen från Tokyo år 1988.

tänker på pappa...

Publicerad 2013-03-07 20:55:00 i

Det är en lite jobbig kväll ikväll. För jag har tänkt på pappa en hel del ikväll. Jag vet inte varför det blev så här just denna kväll. Men jag saknar han ibland SJUKT mycket....

såg uppdrag granskning2

Publicerad 2013-03-07 11:06:14 i

Ja vad ska man säga efter att ha sett veckans avsnitt att uppdatera granskning. Man blir helt mållös faktiskt. Och det är trist att det ska vara så här med Leksand hockey. Men det måste sluta nu, och de måste få ordning på sin ekonomi.
Sen är det en annan sida jag vill skriva om. Och det är det att Leksand inte klarar sig utan sitt hockeylag. Så jag kan delvis första folket i Leksand att de satsar mycket på laget. Men självklart ska det inte ske på bekostnad av annat.

hur skulle jag själv klara mig?

Publicerad 2013-03-06 19:04:53 i

En sak som jag tänker på när jag ser detta program. Det är hur jag själv skulle klara mig i Sveriges mästerkock? Dock är jag rädd att jag inte skulle komma speciellt långt.

Sveriges mästerkock

Publicerad 2013-03-06 18:52:00 i

Jag gillar verkligen att kolla på fyrans program SVERIGES MÄSTERKOCK. Ett sjukt underhållande program om mat.

bra onsdag...

Publicerad 2013-03-06 15:44:18 i

Det har varit en bra dag idag. Var tidigare idag på arbetspraktiken, sen efter det blev det ett skönt simpass. Så man kan lugnt säga att jag varit igång idag.

den nionde april...

Publicerad 2013-03-05 22:34:35 i

Jag läser just nu en väldigt intressant bok. Och den heter "Den nionde april", och den handlar om det tyska anfallet mot Norge under det andra världskriget. En mycket läsvärd och intressant bok har det visat sig.
Det är två saker som jag vill ta upp i detta inlägg. Det första är att vilket mod den norska armén visade under detta anfall. För de gav verkligen den tyska armén motstånd. Och det är inte dåligt. För vid denna tid var ju den tyska armén ganska oövervinnerlig, och de hade inte räknat med något motstånd när de skulle inta Norge. Men det blev tvärtom, för de norska soldaterna gav den tyska armén verkligen en match.

åhde vann...

Publicerad 2013-03-05 21:53:40 i

Vad skönt det var att djurgården vann ikväll. Jag måste säga att det var mycket bra gjort. För det är ju också så viktigt att laget får en bra start i denna viktiga matchserie.

man har sett mycket...

Publicerad 2013-03-05 20:46:34 i

Jag som sportälskare har ju sett mycket, men den femmil som Johan Olsson gjorde, det ÄR nog något av det häftigaste jag sett. Helt klart är det bragdstatus på detta.

helt sjukt...

Publicerad 2013-03-05 20:38:49 i

När man ser Johan Olsson genomföra detta femmilslopp, så blir man nästan gråtfärdig. För det finns nog inget som är så vackert som när det är två svenskar i topp på en femmil.

VILKET lopp

Publicerad 2013-03-05 20:06:21 i

Vad kul det är att se detta lopp, även om det är en repris. För jag måste säga, att detta lopp, nog är något av det häftigaste jag sett.

the great one....

Publicerad 2013-03-05 19:44:48 i

Jag blev ju lite trött på att det blev norsk seger i vasaloppet, att jag beslöt mig att inte titta på den avslutande fem,milen i vm. Men attans vilket dåligt beslut det var. Så därför är det kul att kunna titta på loppet i repris. Och det är ju det jag gör nu.
Och av det jag sett så här långt, är att vilken skidåkare Johan Olsson är. Och det var så kul att det var just han som vann.

så funkar jag...

Publicerad 2013-03-05 17:44:03 i

Jag träffade på en gammal bekant idag. Och hen var lite arg på mig. Och det är därför att jag tagit bort hen från min Facebook. Och detta hade gjort hen bra ledsen och arg. Och hen undrade självklart varför. Men det svar jag kunde ge henne, det var att vi inte pratar längre. Och hen svarar ju aldrig när jag messar e!eller skriver på Facebook. Så jag såg ingen idé längre med att vara vänner längre.
Och så här tänker jag. Jag har väldigt dåligt tålamod med folk som inte ger mig något. Jag klarar mig bättre utan dessa "blodiglar".

en grym textrad....

Publicerad 2013-03-05 15:38:49 i

Hörde nyss en textrad som jag gillar...

"såna som jag stänger ute världen ibland..."

Det stämmer verkligen in på mig. Det är skönt att göra så ibland.

CAROLINAS nya jobb....

Publicerad 2013-03-05 11:26:16 i

Det verkar som att Carolina Kluft har fått ett nytt jobb. Och det är som programledare i kanalen Viasat. Hon ska leda deras sändningar under det kommande vinter os som utspelar i Sotji.
Men jag är lite tveksam till detta val av programledare, för jag tror inte det kommer gå bra. Det första jag tänker på, det är att hon som är en friidrottare, ska leda ett vinter-os program. Hur ska det gå. Sen för det andra är jag bra trött på henne som person. Hon är bara för mycket. Då är det ju sjukt bra, att jag inte har Viasats kanaler. Så därmed slipper jag ta del av hennes jobbiga personlighet.

elitseriekval...

Publicerad 2013-03-05 10:43:53 i

Idag väntar en väldigt viktig match för djurgården. De spelar första matchen i kvalet till elitserien, och de möter Örebro på bortaplan. Och det är ju en ganska svår första match, men jag hoppas att djurgården vinner.

förbjuda barn på café...

Publicerad 2013-03-05 07:36:13 i

En av de stora snackisarna i medierna just nu, det är den och ett café Stockholm, som har förbjudit barn på fiket. Och detta kan man ju tycka hur mycket hon helst om, men min åsikt är att det är OK för mig. Jag skulle helt klart gilla om att fanns fik, där man fick sitta i lugn och ro, utan att bli störd av en massa föräldrar och deras barn.
Sen är det ju faktiskt helt upp till ägaren att göra vad han vill med sitt café.

jag är GLAD!!!

Publicerad 2013-03-04 18:15:50 i

Ibland blir man ju bara helt otroligt glad å andras vägnar. För det finns inget som är så roligt, som när det går bra för för vänner och bekanta.
Och idag fick jag reda på att en nära vän till mig ska bli pappa i år. Och när jag fick höra detta, så blev jag så sjukt GLAD för hans skull. För jag vet att han och hans fru kommer bli de bästa föräldrar på denna jord.
Ikväll tar jag och skålar för det lyckliga paret när jag äter snart ikväll....:-)

SUPER-SÖNDAG!!

Publicerad 2013-03-03 19:31:59 i

Vilken häftig och bra sport söndag det blev. För det har ju fullkomligen regnat medaljer över oss idag. Och det är så kul att vara sportälskare , dagar som denna.

dif får kvalspela...

Publicerad 2013-03-03 18:04:57 i

Trots alla framgångar idag för svenska idrottare, så är det en sak som överskuggar allt för mig. Och det är att djurgården kommer att bli tvingade att kvalspela om en plats i kvalspelet om en elitserieplats. Och jag måste säga att detta är så SJUKT dåligt gjort av laget. Jag hade faktiskt högre förväntningar på laget, och jag tycker att de borde ha gjort bättre ifrån sig. Nu gäller det att spotta i nävarna och komma igen.

min syn på SvD....

Publicerad 2013-03-03 17:50:48 i

Jag måste säga en sak, och det är att morgontidningen svenska dagbladet inte är en sån dum tidning. För jag har ju haft den några !dagar nu, och jag är riktigt nöjd.

vilket bragdlopp av Johan...

Publicerad 2013-03-03 17:18:18 i

Ja vad ska man säga om det Johan Olsson gjorde på femmilen idag. Det är inget annat än världsklass det han gjord. Och på det sätt som han gjorde det. Att gå loss så tidigt i en femmil, och sedan hålla undan och vinna. Det är otroligt starkt gjort.

SvT äger...

Publicerad 2013-03-03 12:31:17 i

Det är en sak jag bara måste prata om en härlig sportdag som denna. Och det är att SvT sporten är helt otroliga på att göra bra sport sändningar. Det finns inga andra kanaler som kan mäta sig med SvT sportens redaktion. Och jag hoppas verkligen att vasaloppet alltid kommer att sändas i SvT.

grattis Moa

Publicerad 2013-03-03 12:20:49 i

Vad kul att det blev brons för Moa Hjelmer idag. Det var lite tröst för mig, eftersom det blev norsk vinst i vasaloppet.

dessa norrmän...

Publicerad 2013-03-03 11:54:05 i

Det är inte sant. Det blev ÄNNU en norrman som vann i skidor. Och denna gång svider det lite extra, för det är det allra svenskaste av alla lopp, vasaloppet han vann. Men han gjorde det bra, han är helt klart värd segern.

Tynell...

Publicerad 2013-03-03 10:38:53 i

En av mina favoriter till segern, det är Daniel Tynell. Så jag hoppas att han vinner.

Vasalopps morgon...

Publicerad 2013-03-03 10:36:31 i

Denna morgon den tredje mars, den är lite speciell för mig. För det är ju denna dag som vasaloppet avgörs. Och det har ju blivit mycket av en tradition för mig att gå upp tidigt, se starten och sen följa hela loppet.

LeMarc istället...

Publicerad 2013-03-02 21:34:06 i

Jag lyssnar just nu på en HELT FANTASTISK live konsert med musikern Peter LeMarc. Och snacka om att detta är ett sjukt mycket bättre alternativ mot att se det hemska och förfärliga tvprogrammet som går under namnet Melodifestivalen.

lite god mat, lite gott vin och bra musik...

Publicerad 2013-03-02 21:27:27 i

Jag har ju sagt det förr, men det behövs verkligen INTE mycket för att jag ska må bra. Det som behövs det är lite god mat, gärna ett gott vin och sen gott sällskap att avnjuta maten tillsammans med. Mer än så behöver jag inte.......

lasagne ikväll...

Publicerad 2013-03-02 20:28:06 i

Det blev att laga till lite god lasagne ikväll. Och jag måste säga, att den som jag gör, den är inte dum den inte!!!!!!!

många unga nya löften...

Publicerad 2013-03-02 10:21:02 i

En sak som jag blir väldigt glad över, det är att svensk friidrott kanske har en framtid ändå. För det verkar som att det finns massor med unga killar och tjejer som vill bli bra. Det är kul att läsa om.

läser tidningen...

Publicerad 2013-03-02 10:16:55 i

Jag vet inte riktigt vad det är, men att äta en god långfrukost och läsa en morgontidning, det är sann njutning för mig.

lördag morgon...

Publicerad 2013-03-02 10:03:03 i

Vilken skön morgon det är idag. Och det kännssom att denna dag blir bra.
Idag blir det att besöka en skivmässa. Så det blir nog bra kul. Det känns också som att det kanske blir en kort träningsrunda sen. För vädret ute är ju hur gött som helst.

detta handlar livet om....

Publicerad 2013-03-01 20:59:27 i

Detta inlägg skrivs lite i berusningen sköna värld. Och det beror på att jag har ikväll smakat ett nytt vin som jag aldrig har smakat förut. Och med tanke på att jag är grymt glad och har en sån där ljuvlig känsla i magen efter middagen tidigare ikväll, så var det ett bra vin jag köpte förut. Och VILKEN njutning det är att laga till riktigt god mat och sen njuta rätten tillsammans med ett riktigt gott vin till. För mig är det höjden av livskvalitet!!!!!!!!

svenska dagbladet

Publicerad 2013-03-01 20:35:14 i

Alla som känner mig, vet kanske att jag är en stor fan av morgontidningen Dagens Nyheter. Och jag har ju nästan ett sjukligt förhållande till denna tidning.
Men jag har faktiskt varit "otrogen" ett tag och gått över till "en annan isida. Jag har nämligen börjat att prenumerera på Svenska Dagbladet. Och den tidningen är inte så dum.

vad lustigt...

Publicerad 2013-03-01 20:25:42 i

Jag läste nyss en rätt kul sak. Och det är att David Bowie har valt att släppa sin nya skiva på min födelsedag, den åttonde mars.

årets skiva...

Publicerad 2013-03-01 20:21:48 i

Jag finner inte ord för hur bra gruppen FREE FALL är. Och helt klart är deras nya skiva årets bästa lyssning så här långt....fan vad BRA DETTA ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

David Bowie...

Publicerad 2013-03-01 20:17:33 i

Det är nog inte många musikälskare som INTE har missat att ikonen och musikern David Bowie snart kommer att släppa en ny skiva. Och det är kul tycker jag. För när han väl bestämmer sig för att släppa en ny skiva, då vet man alltid att det kommer att bli bra.

kuk rock...

Publicerad 2013-03-01 20:13:03 i

Nog fan är det detta som kan kallas för "kuk rock". Och när jag tänker på denna av mig helt egna genre, så tänker jag på bandet FREE FALL. De har släppt en ny skiva och fan i helvete vad bra den är. Och jag vet inte riktigt vilka ord jag ska ta till för att beskriva hur SJUKT SJUKT SJUKT bra denna skiva är. Men om jag säger så här. Den är BRA!!!!!!!!

rätt skön dag....

Publicerad 2013-03-01 19:11:53 i

Kan det bli bättre än att man först hör om att de svenska killarna i skidlandslaget tog silver idag på stafetten. Jag måste säga att det var väldigt bra gjort.
Och sen ikväll så lagade jag till en väldigt god pastarätt som fan inte gick av för hackor. Och när det kommer till mat, så börjar jag nog bli grym. Kanske inte lika bra som mamma, men jag är nog inte långt ifrån henne.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela