klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

mina åsikter om Mellon...

Publicerad 2013-03-10 07:22:39 i

Jag tittade ju igår på Melodifestivalen, och det var en upplevelse, det vill jag lova. Och det finns mycket man kan säga om kvaliteten på själva låtarna. Men själva programmet i sin helhet är ju världsklass, för det är en grym show man bjuds på. Men nu till det jag tänker mest på, som den musikälskare jag är, jag tänker på LÅTARNA. Det är bra trist att utvecklingen har gått åt det hållet, att låtarna har mindre betydelse idag, mot hur det var förr. Och detta är en utveckling som jag tycker är bra trist. Sen har vi ju detta med att man numera, inte spelar live i Mellon. Det är något jag tycker borde andras. Jag saknar live känslan helt klart i programmet. Det var ner "nerv" i direktsändningen förr, när man spelade live.
Sen till det som jag alltid har tyckt, och det är att man borde skippa alla deltävlingar och andra chansen, och HA EN ENDA kväll, då det avgörs vem som ska tävla för Sverige. Jag kanske är "old fashion" med den åsikten. Men det blir så utdraget, med alla dessa deltävlingar som man har idag.
Så enligt mig så finns det två vägar att gå, om man ska kunna ha kvar Melodifestivalen. Och det första är att lägga ner hela skiten, och hitta på något annat. Eller så startar man om i en mindre skala, där man återgår till att bara ha en enda kväll. Jag tycker att det sistnämnda skulle vara det enda rätta. Och

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela