klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

ska snart sova...

Publicerad 2013-05-30 23:31:20 i

Nu säger jag god natt och jag hoppas att jag får en god natts sömn nu. För jag behöver verkligen det.

måste göra något....

Publicerad 2013-05-30 05:01:16 i

Jag måste göra något åt att jag inte kan sova. För det är sjukt jobbigt. En vän till mig har frågat om jag vill testa yoga. Och självklart ska jag testa det. För jag måste kunna sova bättre...

lyssnar på Lundell...

Publicerad 2013-05-27 22:56:50 i

Jag har snart lyssnat klart på Ulf Lundells senaste skiva rent förbannat ikväll. Och vad den växer ju mer man lyssnar på den. Och jag måste säga att det är helt otroligt hur en artist kan spela in en sån sjukt bra skiva vid hans ålder.

a-Camp...

Publicerad 2013-05-27 18:01:14 i

Den första a-camp skivan, det är nog något av det bästa som Nina Persson från the cardigans har spelat in på skiva. Jag lyssnar på den nu, och den är lika bra som när jag först köpte skivan år 2001.

kärlek...

Publicerad 2013-05-27 16:57:57 i

Jag ser runt omkring mig att folk blir ihop till höger och vänster. Och det är ju bara kul om mina vänner hittar någon att älska. Jag är ju enbart glad om mina vänner finner kärleken, och det finns inget som är finare än när någon man känner hittar kärleken.
Dock är jag inte alls i det stadiet i mitt liv. Utan jag tycker att det är skönt att vara singel, och jag njuter faktiskt bra mycket av det. Och sen när jag känner efter i min själ, så är jag inte alls redo just nu för att träffa någon. Det finns liksom inte på kartan ens för mig. Det finns ju dock tjejer som har visat att de är intresserade av mig. Men märker jag att det är en tjej som försöker närma sig mig, då backar jag. För jag vill verkligen INTE träffa någon nu. Utan kärleken får vänta för mig...

jag är så bra...

Publicerad 2013-05-27 16:49:05 i

Jag måste säga att nu har jag varit så där grym igen. Har nämligen både diskat, gått ut med soporna och sen vecko handlat. Så nu är jag värd att ta de lugnt.

HÅRDA STTRAFF....

Publicerad 2013-05-27 11:54:32 i

Tydligen har polisen i stockholm lyckats att identifiera den som slängde upp en bengal i djurgården klacken. Och jag hoppas då att denna JÄVLA IDIOT får mycket stränga böter och sen att han STÄNGS AVV PÅ LIVSTID från våra fotboollsarenor.

FOTBOLLSIDIOTER....

Publicerad 2013-05-27 11:45:00 i

JAG BÖRJAR TRÖTTNA NÅGOT OERHÖRT PÅ ATT LÄSA OM ATT SVENSKA FOTBOLLSFANS INTE KAN SKÖTA SIG PÅ VÅRA SVENSKA ARENOOR. NU MÅSTE DET TILL EN LAGÄNDRING SÅ MAN KAN SÄTTA DIT DEM SOM MISSKÖTER SIG.

pensionsdravlet..

Publicerad 2013-05-27 11:29:25 i

Det var ett jävla tjatande om pensionerna i medierna. Jag börjar bli bra trött på detta, och jag tycker man borde skriva mindre om det. Skriv mer om hur man ska få arbetslösa i jobb istället.

relationer...

Publicerad 2013-05-26 23:36:26 i

Är det jag som är jobbig? Det är en fråga som jag ställer mig ibland. För det känns som att jag är en jobbig person ibland. Men jag vill bara känna mig behov av de jag har nära mig, och det känns inte så ibland. Och när jag någon gång söker stöd, då känns det som att jag är jobbig. Och det är en känsla som är otroligt jobbig.

är SÅ trött...

Publicerad 2013-05-26 23:23:05 i

Jag ÄR så TRÖTT på mig själv ibland och det liv jag lever. För det liv jag lever nu är fan inte mycket att ha, och jag vill inget annat än att ändra på det. Men många säger till mig att det kommer bättre tider, och att jag ska ha tålamod. Men vad hjälper det, när jag vill att ALLT SKA HÄNDA NU.

sista sidan...

Publicerad 2013-05-26 20:30:38 i

Jag lyssnar just nu på best of skivan "Instant hits" med gyllene tider. Och jag måste säga att sista sidan på vinyl upplagan är fan bäst. Det är där man hittar låtarna som Per Gessle och några från GT spelade in några nya låtar under det tillfälliga namnet PERS GARAGE. Och jag måste säga att dessa låtar är sjukt bra. De håller än faktiskt.

ensam...

Publicerad 2013-05-26 20:21:52 i

Jag har känt mig så otroligt ensam i helgen, och det är ingen skön känsla. Men jag är ju en rätt social varelse och jag tycker ju om att vara bland andra människor, så därför mår jag lite dåligt av att inte få träffa andra människor ibland. Sen är ju jag en kille som gillar de där lite improviserade tillfällena då man umgås. Typ att man bara messar någon och frågar om man kan komma över på en kopp kaffe. Det är bara trist att detta blir allt mer sällsynt. För det känns som att vi svenskar blir allt mer asociala av oss. Och detta är trots all teknik som vi har att kommunicera med. Det är lite trist att det har gått av det hållet.

polisens uniform...

Publicerad 2013-05-26 19:36:24 i

En annan sak som jag har reagerat på länge, det är polisens uniform. Och jag har alltid tyckt att den är så provocerande i hur den är utformad. För det känns som att det är en kravallutrustad polis man ser idag på stadens gator. Jag tycker helt klart att man borde se över detta inom svensk poliskår.

kravallerna i Sverige...

Publicerad 2013-05-26 19:31:57 i

Jag har med stort intresse följt de senaste veckornas oroligheter runt om i Sverige. Och självklart tycker jag att det är totalt del det de gör. Men jag har ändå en del förståelse för vad dessa ungdomar vill. För jag tror att de vill ha den vuxna världens uppmärksamhet. För jag tycker själv att vi håller på att glömma bort våra ungdomar av idag. För det finns ju knappt jobb till dem. Och de jobb som finns, det är bara vikarierat och dylika jobb. För om jag har tolkat allt detta rätt, så är det jobb ungdomar vill ha idag. Märkligare än så behöver det inte vara.

Andrés Lokko...

Publicerad 2013-05-25 21:17:36 i

Jag köpte en ny bok häromdagen, och det är den första delen av Andrés Lokkos samlade verk. Detta är helt klart en av Sveriges allra bästa musikjournalister genom alla tider. För han har ett sätt att skriva på, som gör att man bara måste läsa allt det han skriver. Och att han nu har samlat det bästa av allt han har skrivit genom åren i bokform, ja det är något av det bäst han har beslutat sig för. Och det är en ren njutning att läsa hans artiklar ännu en gång.

kunde inte sagt det bättre själv...

Publicerad 2013-05-25 21:00:00 i

Ibland läser man citat som bara är för bra, och som bara måste spridas vidare. Ett av dem är från en låt av Scott Walker, och det är som följer... "Loneliness is a cloak you wear, a deep shade of Blue is always there..."

ingen bra dag....

Publicerad 2013-05-25 15:19:28 i

Detta har blivit en rätt jobbig dag. Jag vet inte riktigt vad det är, men har bara varit på ett dåligt humör idag.
Sen så kanske det har lite att göra med att jag är SJUKT SJUKT trött på att alla oftast säger nej när jag föreslår en sak, och detta är något jag är enormt trött på. För jag själv ställer ju nästan alltid upp och det är någon som vill hitta på något. Och därför tycker jag att folk borde ställa upp ibland när jag vill göra något.

lycklig...

Publicerad 2013-05-24 23:40:57 i

Allt jag vill i mitt liv, det är att vara lycklig. Ska det vara så svårt att uppnå det...

köpte en ny bok...

Publicerad 2013-05-24 22:06:26 i

När jag hade vägarna förbi stan idag, så slank jag in på stadens bokhandel. För jag var sugen på att kolla in den senaste litteraturen. Och när jag var där inne, så hittade jag Andrés Lokkos samlade verk i pocket format. Så självklart slog jag vill och köpte den. Och när jag nu ikväll, ligger i min säng, med ett glas vin, och läser det han har skrivit genom åren, så slås jag av hur sjukt bra han har varit som musikjournalist.

därför blir folk dumma...

Publicerad 2013-05-24 21:57:04 i

Jag läste någonstans att folk läser allt mindre böcker idag. Och det är ju synd, för att för mig som älskar att läsa böcker, så framstår det helt otroligt att man inte läser böcker. För jag menar, man får ju den riktiga kunskapen genom att läsa böcker. Så jag tycker helt klart, att folk som aldrig läser en bok, är rätt dumma i huvudet.

en bra vecka...

Publicerad 2013-05-24 18:48:45 i

Det har varit både en bra och dålig vecka, som nu ser sitt slut snart. Dock har jag kommit igenom den, och det är jag bra glad över. Jag har lite att fira ikväll, så ska laga lite god mat nu och fira det med ett gott vin.

mår bättre idag....

Publicerad 2013-05-23 08:46:27 i

Det är en mycket skön morgon idag, och jag är på väg till jobbet. Jag kan inte nog betona vad skönt det är för mig att få jobba igen. Det är en enorm boost för mig självförtroende. Och vad bra jag mår av detta.

gammal musik ska lyssnas på vinyl...

Publicerad 2013-05-22 18:36:41 i

Jag lyssnar just nu på en urskön platta men sångaren Jim Reeves. Och det som slår mig när jag lyssnar på denna skiva, det är knastret som jag hör från vinylskivan. Och vad skönt det är att höra detta ljud. Och jag slås också av att gamla skivor ska avlyssnas på gamla knastriga vinylskivor.

skivaffärens framtid...

Publicerad 2013-05-22 18:13:34 i

Alla vet väl att skivaffärerna ligger väldigt risigt till. Och det beror ju på att ingen numera köper skivor. Utan nu är det ju Spotify som gäller. Och det är väl bra att detta program finns. För det har ju gjort att folk har blivit villiga att betala för musik igen. Och det är väldigt viktigt att få folk att inse att musik inte kan vara gratis. För det kostar ju att spela in musik, och därför kan det inte vara gratis.
Men det är synd att folk inte köper skivor längre, för jag tycker att musik bäst avnjutes i album formatet. Det finns inget som är så skönt som att lyssna på en riktigt bra skiva, från första låt till sista.
Och sen är det en sån stor njutning att besöka en riktigt bra skivaffär. För mig är det nästan som att gå i kyrkan.

att höra av sig...

Publicerad 2013-05-22 17:27:49 i

Jag tycker om mina vänner som jag har här i Falun. Men det är en sak som jag stör mig lite på ibland. Och det är detta med att det känns som att det är jag som ska vara den som för en vänskap framåt hela tiden. För det är nästan alltid jag som kommer med idéer om vad vi ska hitta på. Det är nästan aldrig mina vänner som hör av sig till mig. Om det är någon fest på gång, så känns det alltid som att jag är den siste som blir påtänkt att bli bjuden. Och detta trots att jag har hört av mig och fixat middagar och fester tidigare. Så det är lite trist att man nästan aldrig blir bjuden till någon middag eller fest.
Sen är det en annan sak. Och det är detta med att det kan gå flera dagar innan man hörs av. Och för mig är detta en viktig sak. Jag vill känna mig delaktig i andras liv. Jag vill känna att jag betyder något för dem. Därför skulle det vara kul ibland med något sms där det typ står "hur är läget?" Om jag får ett sånt sms, då kan jag leva på det hela dagen. För som sagt, det krävs väldigt lite för att göra mig glad. Men samtidit är jag en kille som behöver veta att andra tycker om mig. Jag har nog rätt stort bekräftelsebehov.

jag reser mig...

Publicerad 2013-05-22 13:59:05 i

Ok, det har kanske inte varit någon bra dag idag. Men jag klarar mig alltid, och det har jag också lovat mig själv att göra.

tack Chet...

Publicerad 2013-05-21 23:45:36 i

Jag vill bara tacka dig Chet Baker för att du är mitt soundtrack till mina långa nätter.

gnäll inte...

Publicerad 2013-05-21 23:24:00 i

Ni som gnäller på hur det ser ut i samhället idag. Tänk bara på hur ni röstade i förra valet. Ni har er själva att skylla era jävla idioter.

stopp i invandringen...

Publicerad 2013-05-21 22:54:31 i

Det finns väl många saker som måste fixas till i Sverige idag. Men en av de största frågorna, om man frågar mig, det är invandringen till Sverige. För jag tycker, och nu kommer väl många att bli arga på mig, men det struntar jag i, utan jag tycker verkligen att vi MÅSTE minska invandringen till Sverige. Helt klart så tycker jag så.

det kan bli värre...

Publicerad 2013-05-21 22:17:21 i

Jag är rädd för att det kan smälla i andra delar av landet. För som det ser ut i dagens Sverige, med ökande klass skillnader, så tror jag att det kommer till en gräns då svenska folket kommer att säga ifrån. Och när den dagen kommer, då kan det smälla rejält.

Husby upploppen...

Publicerad 2013-05-21 22:09:04 i

Jag är inte ett dugg förvånad att de upplopp som sker i Husby händer. För som samhället i Sverige ser ut idag, med stigande arbetslöshet, folk som tappar gnistan och en stigande invandring, så är det inte konstigt att folk blir sura. Så nej, jag är inte förvånad över det som sker i Husby.

tisdagen...

Publicerad 2013-05-21 16:09:46 i

Vilken otroligt skön dag på praktiken det har varit idag. Och jag är så glad att få vara där.

det är ÖVER nu....

Publicerad 2013-05-20 11:01:00 i

Vilken sorg det är att hockeysäsongen nu är över för mig. För de har ju varit en grymt kul men också jobbig säsong för mig som älskar hockey. Det var ju inte så kul att djurgården inte lyckades att ta sig upp till elitserien, utan att det blir spel ännu en säsong i allsvenskan. Därför var det ju kul för mig, att jag fick ett vm-guld att glädja mig åt. Och jag trodde verkligen inte att detta tre kronor skulle gå hela vägen, jag var enormt negativt inställd till årets turnering. Men därför är det ju kul att man blev överbevisad.
 
 

VM GULD VM GULD...

Publicerad 2013-05-19 22:40:52 i

Det är höjt sjukt. Det blir ett guld för tre kronor. Och jag gråter av glädje när jag följer den sista minuten av detta FANTASTISKA vm.

ett TRE...

Publicerad 2013-05-19 22:20:39 i

Fan det är inte klokt, men nu är det ett tre som jag ville. Och nu är tre kronor sjukt sjukt nära ett nytt vm guld.

slut på andra...

Publicerad 2013-05-19 21:55:42 i

Nu är andra perioden slut. Och tre kronor va lite tillbakapressat i slutet av andra. Men de klarade det också.

lite pressade...

Publicerad 2013-05-19 21:43:38 i

Tre kronor är lite pressat nu av Schweiz. Så de måste upp i banan och gå snabbare på mål.

nästa mål viktigt...

Publicerad 2013-05-19 21:17:29 i

Jag tror att det är bra viktigt att tre kronor gårför tre ett i nästa period. För om vi leder med två mål, då blir det lite mer arbetsro för Sverige.

slut på första...

Publicerad 2013-05-19 21:07:47 i

Det var nog en av de bästa perioder jag sett tre kronor göra i detta vm. Nu gäller det att vi tar tag i spelet i andra.

Loui Eriksson...

Publicerad 2013-05-19 20:59:34 i

En ny favorit hos mig, det är helt klart Loui Eriksson. Han har verkligen spelat bra i detta vm.

fan 1-0

Publicerad 2013-05-19 20:38:54 i

Vad jobbigt, Schweiz gör det första målet. Nu gäller det att tre kronor kvitterar snabbt.

lyssnar på Mauro...

Publicerad 2013-05-19 18:12:19 i

Har kört en drös med Mauro Scocco plattor i stereon idag. Och det jag tänker på när jag lyssnar på hans plattor, är att vilken kvalitet han har hållit genom åren.

VMFINAL...

Publicerad 2013-05-19 18:06:58 i

Om några timmar så smäller det. Och det jag tänker på är ju självklart vmfinalen mellan Sverige och Schweiz. Jag tror det kommer att bli en kul och välspelad final. Och det är också kul att det är just Schweiz som är ena final laget. För jag ser det så här. Att det är både bra för hockeyn att det kommer fram lite nya jag, och sen också ska Schweiz vara i final. För de har under denna turnering presterat en grymt bra hockey. Och sånt ska självklart belönas med en plats i finalen.
Dock håller jag tre kronor för favoriter. Man måste ju som svensk hålla på sitt lands eget landslag.

danmark vann schlagertramseriet...

Publicerad 2013-05-19 10:59:00 i

Vad skönt att schlagern äntligen är över, och det blev Danmark som vann denna gång. Och efter att hört deras bidrag, så kan jag inte annat än att hålla med. Det var en bra låt, och en sådan ska ju belönas självklart. Det svenska bidraget blev som väntat litet av ett fiasko med sin blygsamma placering, någonstans i mitten av tabellen. Men det var ju ganska väntat, för den låten är ju sååå sjukt dålig.
Jag tycker nu att Christer Björkman och sin stab av schlagertöntar, ska sätta sig ned och prata ut om schlagerns framtid i Sverige. Och då är det en sak jag tänker på, och det är att skippa alla deltävlingar och ha en enda final. Det känns ju som att vindarna i eruopa talar för det. För i Norge har man ju bestämt att ha bara en final. Och detta tycker jag att sverige också ska göra.
 
 
 

god morgon...

Publicerad 2013-05-19 09:35:42 i

Så var det söndag, och jag ligger fortfarande i sängen när jag skriver detta. Det är så skönt för jag har sovit jättebra i natt, så jag är skönt utvilad.
Jag har ju inte skrivit speciellt mycket på de senaste två dagarna. Men det beror på att jag har haft fullt upp med annat. Har det inte varit övningskörning, så har det varit jobb eller umgänge med vänner.
Jag gjorde också en grej som jag aldrig har gjort förut. Och det är att jag valde att INTE titta på matchen igår mellan Sverige och Finland i vm. Utan jag ställde mig och diskade. För jag skulle få över några vänner hit hem till mig på middag senare på kvällen, och då är det ju skönt om det är rent och snyggt i köket. Men snacka om vuxenpoäng, att ställa sig och diska medans Sverige möter Finland i en vm semifinal. Och till min stora glädje så vann tre kronor. Och nu blir det att möta Schweiz i finalen. Hur går det då i finalen? Jo med tanke på att tre kronor är nästan ett helt nytt lag nu, och med en formkurva som pekar uppåt, så säger jag ATT DET BLIR GULD!!!!!!:-)

tack vänner...

Publicerad 2013-05-17 23:22:20 i

Jag kan nog årligen säga att nog finns det vissa personer i min närhet, som jag har att tacka för att jag lever. Och ni vet nog vilka ni är, så därför tänker jag inte namnge er här...


Men tack för att ni finns i mitt liv.

goda vänner...

Publicerad 2013-05-17 22:58:02 i

Jag har inte levt så länge, men en sak vet jag. Och det är att goda vänner, de är man rädda om.

skön dag....

Publicerad 2013-05-17 22:52:23 i

Det har varit en skön dag idag. Lite har denna dag varit ganska mycket av "dagen efter" för mig. För det var en tuff kväll för mig igår när jag tittade på hockeyn. Men det slutade ju lyckligt och det är jag bra glad över.

vi VANN!!!

Publicerad 2013-05-16 22:55:14 i

Detta va fan HELT HELT HELT HELT HELT HELT sjukt!!!!!!!! Vi slog Kanada. Detta trodde jag inte på. Jag hoppades, men jag trodde inte på det. Men vi gjorde det.

straffar...

Publicerad 2013-05-16 22:46:04 i

Nu är det straffar. Och är det bara jag som tänker på Lillehammer 1994....:-)

jobbigt...

Publicerad 2013-05-16 22:36:56 i

Detta är jobbigt...hatar när det är så här spännande!!!!!

det är en bra match...

Publicerad 2013-05-16 22:17:43 i

Jag är glad att tre kronor bjuder upp till en jämnare match denna gång. För förra gången då var det utklassning.

tog en paus....

Publicerad 2013-05-16 22:15:02 i

Jag tog en paus en stund från matchen. Drog ut och grillade med vänner. Men ser nu att det är lika mellan lagen, och tre kronor verkar spela bra än.

bra Enroth...

Publicerad 2013-05-16 21:13:42 i

Det är sjukt vad bra Jonas enroth har blivit ju längre turneringen lider.

bra första period...

Publicerad 2013-05-16 21:02:07 i

Tre kronor lirade bra i första perioden, men nu är det dags för andra. Och nu ska vi göra första målet. Kom igen nu....

är imponerad...

Publicerad 2013-05-16 20:45:37 i

Första är snart slut. Och jag känner mig ganska lugn. För tre kronor har lirat grymt bra, bättre än jag trott.

men va fan....

Publicerad 2013-05-16 20:41:24 i

Nu blev det matchstraff för Alexander Edler. Men inte fan var det de. En utvisning hade räckt....VA FAN DOMARN??????

de spelar BRA...

Publicerad 2013-05-16 20:35:44 i

Fan vad tre kronor har börjat matchen bra. Och de står också upp i det mer tuffa spelet. Och det är ovanligt mot Transatlanter....

Håkan Nesser...

Publicerad 2013-05-15 23:03:57 i

Jag har precis läst klart boken "en helt annan historia" av Håkan Nesser. Och det var en helt ok bok, men jag måste ställa mig undrandes till slutet på boken. För det var mig verkligen ett bra konstigt slut på boken. Men vissa böcker man läst är ju så, att de har konstiga slut. Och detta har ju både sina för och nackdelar. Det första jag kommer och tänka på är, att jag gärna ser att en bok har ett bra slut. Det behöver inte sluta lyckligt för min skull, men däremot vill jag ha ett bra och välskrivet slut. Jag vill ha ett slut som jag själv kan vara nöjd med. Och jag kan väl inte direkt säga att jag är nöjd med hur slutet på denna bok utspelades.

livet handlar om...

Publicerad 2013-05-15 22:30:46 i

Efter att ha levt i snart över trettiotre år, såär det en sak som jag har kommit på. Och det är att livet måste vara roligt och händelserikt, annars blir ens liv väldigt tråkigt.

har kört...

Publicerad 2013-05-15 18:43:17 i

Har övningskört ikväll med min vän Ylva. Och vad bra det gick. Jag måste säga att jag är lite stolt över mig. Det känns som att det är värt att fira med lite god mat.

Sverige vann rättvist...

Publicerad 2013-05-14 22:40:36 i

Det blev som jag hoppades en svensk seger ikväll. Och det var det enda som jag ville ha. Mer tänker jag inte säga om detta.

nu attans...

Publicerad 2013-05-14 21:56:49 i

Nu är det helt plötsligt Sverige som leder. Nu är det nästan så att jag ler lite...:-)

SÅ SKA DET SE UT!!!

Publicerad 2013-05-14 21:55:16 i

Fan vad gött. Nu är det två två. Och det var Henrik som fick göra mål. Det kan ju inte bli sämre.

andra slut...

Publicerad 2013-05-14 21:39:00 i

Nu är andra slut. Och Danmark leder över tre kronor. Man kan ju knappt tro att det är sant. Men det är som jag trodde innan denna turnering började. Årets svenska lag är inte bra. Så att Danmark leder, det är inte så konstigt när allt kommer omkring.

powerplay....

Publicerad 2013-05-14 21:34:08 i

Jag tror jag aldrig har sett ett sämre powerplay av tre kronor. Det MÅSTE helt klart bli bättre.

vad händer???

Publicerad 2013-05-14 21:30:49 i

Nu gör Danmark ledningen igen igenom 2-1. Och jag vet inte vad jag ska tro. De svenska spelarna är alldeles för stillastående.

lite bättre nu....

Publicerad 2013-05-14 21:23:59 i

Jag ska väl inte skälla så otroligt mycket på tre kronor. För nu lirar de bättre. Skönt att se....

så ska det se ut....

Publicerad 2013-05-14 21:11:54 i

Gud va skönt att Daniel Sedin kvitterade för tre kronor. Och det är väldigt viktigt att vi får igång Sedinarna. Nu kör vi för 1-2.

tredje nu....

Publicerad 2013-05-14 21:01:39 i

Nu är det dags för tredje. Och nu går vi UT OCH SLAKTAR danskarna!!!!!!!!

håller med Wikegård...

Publicerad 2013-05-14 21:00:37 i

Jag lyssnar på vad Wikegård säger i periodpausen. Och han säger att det går för långsamt för tre kronor. Och jag inte annat än att hålla med.

snart andra...

Publicerad 2013-05-14 20:46:32 i

Jag tycker att vi ska SPELA UT Danmark. För vi är ett bättre lag. Då ska vi utklassa Danmark.

ser på hockey...

Publicerad 2013-05-14 20:35:36 i

Jag slår på min tv för att kolla på matchen mellan Danmark och Sverige. Och va fan, danskjävlarna LEDER!!!!!!!!!!!

Kanada väntar...

Publicerad 2013-05-14 17:47:24 i

Det blev som jag trodde. Det blir Kanada som vi kommer att få möta i kvarten i vm. Och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. För igentligen ska vi inte ha någon som helst chans mot dem. För vi gjorde en helt urusel match sist mot Kanada. Och spelar vi så dåligt igen mot dem i kvarten, då är det morsning och Goodbye på en gång. MEN om vi kan få fart på spelet så har vi en liten chans. Sen så måste vi spela tuffare också mot Kanada. För sist så vek vi ner oss i det aggressiva spelet. Och vi MÅSTE stå upp i tacklandet. Får vi ihop allt, då har vi en chans. Och självklart tror jag på vinst, det kommer bli tufft, men jag tror på tre kronor.

känslan av lycka...

Publicerad 2013-05-14 17:34:08 i

Vad är lycka för folk? För många kanske en lyckad golfrunda är nice, för andra kanske det är att vinna mycket pengar på lotto. Men för mig är det att laga och att äta god mat. Och sen att avnjuta en goda maten i goda vänners lag. Och gärna med ett gott vin till. Det är för mig höjden av lycka.

Danmark ikväll...

Publicerad 2013-05-14 11:35:30 i

Det är ju hockey ikväll igen. Och denna gång står Danmark för motståndet. Detta är väl ingen viktig match, för tre kronor är ju redan klara för slutspel. Men däremot är det en viktig match, för att få igång bröderna Sedin. Och jag hoppas att de kommer göra en bra match ikväll. Man ska kanske inte vänta sig storverk av dem ikväll, utan det är ju i kvartsfinalen de ska va som bäst.

klyftorna ökar...

Publicerad 2013-05-14 11:12:00 i

Jag läser i Dagens Nyheer att klyftorna mellan hushållen i detta land ökar, och det är aldrig kul att läsa en artikel om detta. Men samtidigt är jag inte förvånad, för detta är ett faktum idag. Och det är ökade klyftor idag, för jag tycker att man märker av det på ett annat sätt idag, mot hur det var förut. Dock så klarar jag mig själv, för jag är ju ensam och har inte direkt några höga kostnader, och jag vet hur jag ska sköta min eknonomi för att gå runt. Dock så vet jag av innerst inne, att jag inte kan ha varken familj eller tjej just nu, för jag skulle inte kunna vara en bra kille, på grund av att jag har en dålig inkomst just nu. Detta kanske låter konstigt, men jag resonerar så, att blir jag ihop med någon, då vill jag kunna ge henne ett LIV, och då medföljer det ju kostnader, För jag vill kunna gå ut och äta någon gång i månaden, jag vill kunna resa bort om vi känner för det. Men som min ekonomi är just nu, så är det helt uteslutet. Därför väljer jag av denna orsak att leva singel, och det är faktiskt rätt skönt. För jag vet hur jag ska leva för att må bra, och det inkluderar att vara just singel.

Men jag ska ju också erkänna, att jag LÄNGTAR efter att skaffa barn och bilda familj.
 

vilsen...

Publicerad 2013-05-14 07:21:43 i

Vad jag känner mig vilsen i detta samhälle av idag. För det känns som att Sverige av idag, är ett mycket "hårdare" land mot hur det var förr. Och detta gillar jag inte alls. För det känns som att de enkla jobben, de som man förr kunde få utan att man behövde en högre utbildning, de jobben är nästan helt borta idag. Utan idag krävs nästan alltid en högre utbildning. Och detta tycker jag är fel, för det äR inte alla som vill studera i flera år. Jag är ett sånt exempel. Jag älskar att jobba, för jag mår bäst när jag får jobba, det finns inget som är mera skönt än just det.
Men som jag skrev tidigare, samhället är hårdare idag, och jag känner av det. För jag kan ibland känna mig väldigt vilsen och "lost" i detta samhälle.

äntligen...

Publicerad 2013-05-14 06:59:23 i

Fy fan vad skönt att ha kunnat sova riktigt bra för första natten på väldigt länge. Jag har sovit otroligt bra i natt, så nu känner jag mig utsövd och utvilad.

läser...

Publicerad 2013-05-13 15:42:30 i

Jag läser just nu en bok av författaren Håkan Nesser. Och det äR boken EN HELT ANNAN HISTORIA. Och detta är en väldigt välskriven och bra deckare, men det är en sak som jag stör mig lite på. Och det äR att denna bok har väldigt mycket gemensamt med Henning Mankells böcker om kriminalaren Kurt Wallander. Det äR nästan skrämmande så många gemensamma drag dessa författare har, och det känns lite som att läsa samma bok efter varandra. Men det är ju också detta som är felet med många av dagens svenska deckare som skrivs. Och det äR att många år så lika varandra. För har man läst en Liza Marklund eller Camilla Läckberg, då har man läst alla deras böcker känns det som.

lugn dag....

Publicerad 2013-05-13 11:53:50 i

Det kommer att bli en väldigt lugn dag känns det som. Har ju knappt sovit något, så de blir lugna puckar idag.

good night...

Publicerad 2013-05-13 00:43:23 i

It is time for Me to go to bed. And all i wanted to say is GOOD NIGHT SWEDEN....

....i love Me so much....:-D

känner av smaken än idag...

Publicerad 2013-05-12 23:23:47 i

Det äR otroligt vad lite god mat kan göra susen för mitt eget välmående. För igår lagade jag till en jättegod biff bourgogne. Och detta är nog något av det godaste som jag lagat till på bra länge. Och jag vill inte skryta, men jag har blivit en grym kock. Men det äR mycket så, för att jag älskar verkligen mat. Och det finns inget som är sån stor njutning som att laga till en god maträtt.

var lite deppig igår...

Publicerad 2013-05-12 23:10:33 i

Om man läste de inlägg som jag skrev sent igår, så kan man få uppfattningen att jag då va enormt deppig, och det var jag. Inget snack om den saken. Men idag vill jag betona att jag aldrig är en kille som ger upp. Jag kommer alltid vilja gå framåt i mitt liv. Fast det äR lite jobbigt att jag hela tiden måste kämpa mer än andra i detta hårda samhälle. Men om det äR så, så är det så. Jag kommer aldrig att ge upp, så är det bara.

söndagkväll...

Publicerad 2013-05-12 23:06:19 i

Det har varit en bra skön söndag. En söndag då jag har tagit hand om mig själv ganska mycket. Jag tog dels en lång och skön lörrunda förut. Det blev drygt över milen idag. Efter träningspasset blev det ett långt och skönt bad. Jag låg och läste en bok i badet bra länge. Sen efter det blev det en god middag och mästarnas mästare. Så man kan nog säga att denna söndag har varit bra.

pysslar...

Publicerad 2013-05-12 21:48:50 i

Jag håller just nu på att pyssla med mina skivor. Och vad skönt det äR att göra det.

Springsteen i sthlm...

Publicerad 2013-05-12 13:00:23 i

Det verkar som att Bruce Springsteen har överträffat sig själv lite, med de konserter han har gett i Stockholm denna gång. Och helt klart hade jag velat vara på plats under den sista konserten. För då lirade han hela born in the USA skivan. Och den skivan håller jag som en av hans bästa.

jag är feminist

Publicerad 2013-05-12 12:16:00 i

Jag tycker att feminismen och jämställdheten har gått spårat ur en hel del idag. Och det är synd tycker jag, för detta är enormt viktiga frågor. Jag är feminist, och det har jag alltid varit. För det är sjukt viktigt tycker jag att det typ ska vara lika lön mellan könen, och att om man är ihop, så delar man på sysslorna. Såna frågor är självklara för mig. Men det känns som att det inte är det för folk som växer upp idag. Sen tycker jag att jämställdhets debatten har spårat ur en hel del. Och det mycket på grund av att den domineras av "feminist terrorister" som för en helt sjuk debatt. Ta bara detta med ordet "hen", jag menar. En kvinna är ju alltid en kvinna, och en man är ju alltid en man. Så är det ju, så jag fattar inte varför orden hen finns. Och som jag sagt många gånger förr, det finns väl viktigare saker att tala om.

tänker inte ge upp...

Publicerad 2013-05-12 06:28:07 i

Jag brottas hela tiden med mina negativa tankar, och det äR jobbigt att de finns där i huvudet hela tiden. Och det äR enormt jobbigt med tankar som att jag typ vill ge upp mitt liv och dö typ. Och jag är helt ärlig när jag säger så, för dessa tankar finns i mitt huvud. För ibland när det känns skit med livet så kommer dessa tankar. För det äR inte kul mitt liv just nu, och jag kämpar och kämpar, men det känns som att jag aldrig kommer någonstans med mitt liv...

Men jag ska inte ge upp, utan jag ska kämpa vidare. För det äR som jag har skrivit tidigare här, det finns ett annat liv för mig än detta liv. Och jag SKA dit. Jag VILL leva och må bra. Och jag vill kunna leva och visa upp för min mamma att det går bra för mig. För det skulle va så kul att kunna göra henne stolt över mig.

mitt liv två...

Publicerad 2013-05-12 01:09:02 i

Jag pratade som sagt en hel del om mitt nuvarande liv med min vän tidigare idag. Och det var ett bra samtal. För det äR alltid väldigt skönt att prata med henne. Men det vi kom fram till är att jag måste se framåt och tata vara på det liv jag har. Och det äR också exakt som jag tänker göra också. För är det något som jag vill, så är det att LEVA OCH LEVA ETT SÅ BRA liv som det bara går.

mitt liv...

Publicerad 2013-05-12 01:03:36 i

Jag hade ett långt samtal tidigare idag med en god vän. Och vi behandlade alla möjliga ämnen. Men efter ett tag kom vi in på mitt liv och hur jag har det. Och oftast så brukar jag inte gilla att prata om mitt liv med andra. Men med just denna vän, och som jag har kommit väldigt nära, så gör det inget. För det känns som att jag för första gången i mitt liv, har hittat en vän som jag kan lita på. Och det gör jag. För hennes vänskap är något som jag värdesätter VÄLDIGT mycket.

musik framkallar minnen...

Publicerad 2013-05-11 23:02:03 i

Jag lyssnar just nu på skivan "kramgoa låtar 5" med vikingarna. Och vilka minnen jag får i huvudet när jag hör dessa låtar.

jag är i himlen...

Publicerad 2013-05-11 21:21:37 i

En sak är helt klart efter ikväll, och det äR att den maträtt jag lagade ikväll, nog är något av det bästa jag lagat. Och det känns också som att jag börjar närma mig min mammas matkonst.

the band...

Publicerad 2013-05-11 21:08:58 i

Jag njuter just nu av att ha ätit riktigt god mat druckit ett riktigt gott vin. Snacka om att denna kväll har börjat bra.
Just nu ser jag på en dokumentär om bandet THE BAND och när de lirade in en av deras bästa plattor.

jag är så grym på mat...

Publicerad 2013-05-11 20:50:54 i

Jag lagade biff bourgigne ikväll, och fasen vad gott det blev. Och att äta denna maträtt tillsammans med ett gott vin till, det äR nog det närmaste sex jag kommit på ett bra tag.

blir god mat ikväll....

Publicerad 2013-05-11 19:28:00 i

 
 
efter att ha tränat långpass löpning tidigare idag, så blir det nu att laga lite god mat. och ikväll blir det färs bourgignon. och det tror jag kan bli bra gott.

könsdebatten spårar ur....

Publicerad 2013-05-11 13:48:52 i

Det äR en stigande arbetslöshet i Sverige, våra politiker mordhotas och vår välfärd håller på att rustas ner. Men det stora i debatten i detta land, det äRäR ordet HEN. Jag kanske har missat något här, och jag har inte riktigt satt mig in helt i vad detta handlar om. MEN FÖR FAN, DET FINNS VÄL V I K T I G A R E saker att diskutera!!!!!!

vilken jävla klassiker...

Publicerad 2013-05-10 22:34:45 i

Jag vet inte vilken gång i ordningen som jag lyssnar på joyride skivan, men fan vad bra den är. Det äR helt klart den skiva med Roxette som jag lyssnat mest på av deras alster.

skön fredag...

Publicerad 2013-05-10 21:06:34 i

Det blev en riktigt skön fredag. Det blev att träna lite simning på förmiddagen. Sen köpte jag lite vin när jag ändå hade vägarna förbi stan. Och sen nu på eftermiddagen blev det god mat med några vänner. Så denna dag har varit helt ok.

Just nu ligger jag i min säng, lyssna på Whitesnake,, läser en god bok och njuter av ett glas rött.

är tacksam...

Publicerad 2013-05-10 13:10:49 i

En sak med mig, det är att det känns som att jag har blivit mer ödmjuk de sista åren. För jag är mycket minera ego och självisk mot hur jag var förr. Och det är bra tycker jag. Jag hoppas också att mina vänner uppskattar detta hos mig.

lyssnar på Roxettes första...

Publicerad 2013-05-10 11:42:06 i

Jag lyssnar just nu på en riktig klassiker, jag talar om pearls of passion med Roxette. Och vilken charm det vilar över denna skiva. Det märks att detta var Per och Maries allra första stapplande steg ihop som grupp, för många låtar låter ganska daterade idag. Men man märker deras enorma talang som sedan tog dem till den enorma popularitet som de har idag.

FREEEEDAG

Publicerad 2013-05-10 11:05:00 i

Vad skönt att helgen snart är här, och det som också är bra skönt, det är att idag mår jag bra igen. Det har varit en rätt jobbig vecka psykiskt, men nu är det bra igen.

drömmer...

Publicerad 2013-05-10 07:01:00 i

Ibland drömmer jag bra jobbiga drömmar. Som till exempel i natt. Då drömde jag om en episod från min skoltid som var allt annat än rolig för mig. Jag var ju ganska mobbad och jag hade få vänner. Men trots att jag hade det jobbigt i skolan, så lyckades jag ändå klara av att ta studenten. Och att jag lyckades med det, det är något som jag är oerhört stolt över. För jag glömmer aldrig den där dagen, då jag stod på Gångsätras gymnasiums skolgård och vi hade just fått våra betyg, och man viste för sig själv, att nu är det över. Jag hade klarat det, det var ett ögonblick som jag ALDRIG KOMMER ATT glömma. Men jag måste också tacka min mamma och pappa för att de var ett sånt stort stöd under min uppväxt. De hjälpte verkligen mig. Och utan deras hjälp så vet jag inte hur det hade kunnat gått för mig.

nu blir det svårt....

Publicerad 2013-05-09 22:31:10 i

Det var inte bra att tre kronor förlorade om Kanada ikväll, för nu blir vägen fram till en final enormt svår. För eftersom vi nu komme på tredje plats i gruppen, då kan det bli så att vi kan möta Kanada i en kommande kvartsfinal. Och blir det så, då tror jag det blir bra svårt för tre kronor.

kasst av tre kronor...

Publicerad 2013-05-09 22:04:29 i

Vad fan håller tre kronor på med ikväll. De spelar ju som yra höns. Så det är inte konstigt att Kanada leder med tre mål.

lugnt idag

Publicerad 2013-05-09 12:50:00 i

har ännu en sån där dag då jag inte direkt är på topp, därför blir de lugnt idag. tror de blir att läsa en bok länge idag.

Sedinarna till vm

Publicerad 2013-05-09 11:28:00 i

Det var en glädjande nyhet arr bröderna Sedin kommer till vm. Nu tror jag att tre kronor kan bli farliga.
 
 

kollar lite in hockeyn...

Publicerad 2013-05-08 22:00:39 i

Jag gläntade lite på Aftonbladet och skulle kolla in hur det låg till i matchen mellan Sverige och Norge. Och till min stora fasa så stod det 2-1 till tre kronor. Och när jag kollade så hade den sista perioden nyss börjat. Och jag måste säga, att detta var inte det resultat som jag hade väntat mig. Utan jag hade gärna sett att tre kronor hade lett med några mål till för att jag skulle vara helt nöjd.

läser Östergren...

Publicerad 2013-05-08 20:38:58 i

Jag har hållit på med Klas Östergrens bok gangsters nu ett tag. Och jag har snart läst ut den, men jag tror att jag måste läsa om den någon annan gång. För jag har sjukt svårt att ta till mig handlingen i denna bok.

min tröste musik...

Publicerad 2013-05-08 17:24:47 i

Vad jag har lyssnat på weeping willows mycket då jag har känt mig nere. Och vad skönt det är att denna grupp finns i mitt liv. För deras musik är verkligen som en "snuttefilt" när man är nere...

ingen vidare bra dag....

Publicerad 2013-05-08 16:49:37 i

Det blir att ta de lugnt i eftermiddag, för jag mår inte bra just nu. Och då är det skönt att stänga in sig, lyssna på deppig musik och bara vara.

jobbet...

Publicerad 2013-05-08 00:31:34 i

Det är en sak som jag tycker är lite jobbigt. Och det är att det finns folk som ser ner på mig och det jobb jag har nu. Det är inte så kul. Men jag försöker att inte tänka på det.
Men det viktigaste är ju att jag trivs, och det gör jag. Och hur det än är, så är det bättre att göra något än inget alls.

tack Gessle för musiken...

Publicerad 2013-05-07 22:46:18 i

Jag måste säga att mitt liv, hade nog inte varit lika kul om inte artisten Per Gessle inte hade funnits. För nog har hans musik spelat en stor roll i mitt liv.

grym intervju...

Publicerad 2013-05-07 22:35:43 i

Denna intervju med Per Gessle som jag nyss har lyssnat på, det är nog en av de bästa jag har hört. Men vilken njutning det är att höra en stor artist prata om det han eller hon är bra på.

värvet med Gessle...

Publicerad 2013-05-07 22:00:29 i

Jag lyssnar just nu på värvet med Per Gessle. Och vad skönt det är att höra en intervju med han, då han får prata om det han är bäst på, då menar jag hans musikalitet.

tisdagen...

Publicerad 2013-05-07 21:35:19 i

Denna dag har varit väldigt skön. Det blev en grymt skön inlines runda runt varpan och sen ett varv runt tisken. Och jag måste säga att köpet av inlines som jag gjorde förra sommaren, det är nog något av det bästa köp jag gjort.
Sen gjorde jag lite god mat ikväll också. Det blev Mannerströms potatissallad och stekt schnitzel ikväll. Och fan vad gott det blev.

skön dag idag...

Publicerad 2013-05-07 12:34:53 i

Det blir att köra långpass på inlines idag, för det är grymt bra väder för det idag.

det satt hårt åt....

Publicerad 2013-05-07 00:08:00 i

det var en bra och jobbig match att titta på ikväll. för det blev seger med udda målet ikväll. det var heller ingen bra match av sverige, för de spelade stundtals riktigt dåligt, men man ska också berömma vitryssland. för de spelade bra, och i många stunder var de bättre än sverige.
 

Sverige VANN....

Publicerad 2013-05-06 22:28:32 i

Vad SKÖNT att det blev svensk seger ikväll. Nu känns det bra. För detta var en klassisk svensk lag och kämpaseger. Jag tror att detta bådar gott i framtida matcher i turneringen.

kom igen nu....

Publicerad 2013-05-06 22:07:39 i

Nu är det inte mycket kvar av matchen. Och nu har också Vitryssland övertaget i matchen. Det är inte kul detta.

andra slut...

Publicerad 2013-05-06 21:43:18 i

Andra perioden är slut, och det är lika mellan lagen. Men jag tycker nog att tre kronor har spelat upp sig och det känns som att detta kan sluta lyckligt om de Sverige bara fortsätter att hålla i liret.

andra snart...

Publicerad 2013-05-06 21:04:57 i

Det är dags för andra perioden snart, och då måste tre kronor spela bättre. För det spel som de visat upp hittills, det håller inte. Så BÄTTRING TACK!!!!!!

första perioden...

Publicerad 2013-05-06 20:52:40 i

Så var då första perioden slut. Och är inte riktigt nöjd med hur tre kronor spelar. Jag tycker att de kan bättre. Men Vitryssland är bra som sagt.

Enroth

Publicerad 2013-05-06 20:28:40 i

Jag måste säga att jag gillar Jonas Enroth som målvakt. Han har börjat detta vm bra.

mycket på spel...

Publicerad 2013-05-06 20:08:05 i

Kvällens match är otroligt viktig, och det enda som gäller är vinst. Och självklart vinner vi ikväll. Men man ska komma ihåg att Vitryssland är ett bra lag, så det kommer att bli en svår match. Men som sagt jag tror på vinst för tre kronor.

dags för hockey...

Publicerad 2013-05-06 20:02:59 i

Nu är det dags igen för hockey. Och ikväll är det dags för Sverige mot Vitryssland. Och jag hoppas på en bra match.

mat är viktigt...

Publicerad 2013-05-05 20:39:30 i

För mig är mat något av det viktigaste som finns. Och att laga god mat i mitt kök, lyssna på skön musik och kanske också njuta av ett gott vin, det är för mig stor LIVSKVALITET.

en VIKTIG seger...

Publicerad 2013-05-05 20:03:51 i

Det var en enormt viktig seger för tre kronor mot Tjeckien igår. Det känns också som att tempen steg betydligt också för mig för kommande matcher i turneringen.

dick axelsson

Publicerad 2013-05-05 19:41:00 i

Vad kul det var att följa dick axelsson igår mot tjeckerna. För han gjorde i mina ögon, en av hans bästa insatser i tre kronor tröjan igår. Och jag hoppas att han spelar lika bra imorgon.

jag stör mig på dem...

Publicerad 2013-05-05 18:58:45 i

Jag kan inte riktigt släppa det där samtalet jag hade med den där kvinnan på efterfesten igår. Så ni får ursäkta mig, men hon var nog en av de mest korkade människor jag har träffat. För hon tyckte på fullaste allvar att det var helt ok att inte använda skydd när man har sex. Och sen att hon helt plötsligt blev gravid med en man som över huvudtaget inte ville ha barn, det brydde hon sig inte om. Och sen detta med abort, det fanns ju inte på kartan för henne. Sen att hon var sjukskriven, inte hade något jobb, det gjorde inget. Nej hon skulle till varje pris föda detta barn. När jag tänker på henne,och andra människor tänker lika som henne, det gör mig rätt arg. För hur kan man föda ett barn om man inte kan ta hand om det på rätt sätt? Det är för mig helt otroligt att det händer.

nu börjar vm...

Publicerad 2013-05-05 13:48:21 i

Det känns mycket som att det är nu vm börjar på riktigt. För segern mot Tjeckien igår var enormt viktig.

bra match igår....

Publicerad 2013-05-05 13:23:00 i

vad skönt det var att tre kronor vann igår mot tjeckien. jag trodde att det svenska laget skulle bli utspelat, för det var inte klokt vad dåliga tre kronor var mot schweiz i den första matchen. men igår var det som att det var ett helt nytt tre kronor som mötte, ett ganska dåligt tjeckien.

man ska kunna ta hand om barnet...

Publicerad 2013-05-05 12:45:32 i

Jag kan ju tycka att det är dumt med abort ibland, men det finns tillfällen då det kan vara en bra utväg. För jag menar, man ska ju kunna ta hand om barnet under sin uppväxt också, och till det kommer det ju faktiskt att man som förälder är beredd på vad det är att bli pappa eller mamma. Och till det, jag har sagt det förr, och jag säger det igen, till det hör att man är beredd på det ansvar det är, och framför allt, man har jobb.

vilka idioter det finns...

Publicerad 2013-05-05 12:40:11 i

Jag hamnade på en efterfest igår, där det hängde en hel del "skönt" folk. Och jag började prata med en rätt så full tjej, och det är något av en favoritgrej jag har, att lyssna på folk som är lite fulla, när man själv är ganska nykter. Det kan bli rätt sköna samtal då. Men vi började så småningom att prata, och det blev ett intressant samtal. För det visade sig att hon var mamma sen något år tillbaka, dock så hade det inte blivit riktigt som hon tänkt sig. För dels så var det SJUUUKT jobbigt sa hon att vara mamma. Och som vanligt, så visade det sig att hon bara "råkade" bli mamma av misstag, för de hade inte skyddat sig. Och det är alltid så jobbigt att höra, när ett barn har kommit till världen utan att det har varit kärlek med i bilden. Och självklart så vägrade hon göra abort, trots att hennes man eller sambo, jag kommer inte ihåg riktigt hur det låg till där. Men han hade tydligen velat göra abort, men hon vägrade. En följdfråga på det från min sida var om hon eller han hade jobb. Och det hade de inte, och det gjorde ju inte heller saken lättare att vara förälder. För det är ju inte riktigt billigt att vara päron, utan det kostar på. För mig är det SJÄLVKLART att jag ska ha jobb innan jag blir pappa. För jag vill inte stå där och kanske inte kunna ge mitt barn den uppväxt som jag vill ge dem. Jag tänkte säga till denna tjej, som jag tyckte lät jävligt korkad, varför de skaffar barn utan att de har en sund ekonomi. Men det sa jag ju så klart inte, fast jag ville det. Och sen detta med att hon gnällde över att det var så jobbigt med att bli mamma. Men vad hade hon tänkt sig, att det skulle va som i amerikanska kärleksfilmer. Nej det är inte klokt vilka idioter man möter ibland....

nice söndag...

Publicerad 2013-05-05 12:33:00 i

Vilken söndag man har vaknat upp till. Det är strålande sol och varmt ute, så idag blir det nog en inlines runda eller en kortare löprunda. För ut ska jag...:)

vilken lördag...

Publicerad 2013-05-05 03:31:12 i

Det blev en grymt kul lördag trots allt. Den blev lite som den blev, men det blev bra tillslut. En lärdom har jag dock lärt mig ikväll, efter att ha hört ett samtal på en efterfest, mellan två tjejer. Och det är att använda skydd vid sex.

begravningsstämning...

Publicerad 2013-05-04 19:32:59 i

Vad fan är det som håller på att hända med djurgården fotboll. Idag åkte de på en jäkla smäll mot Åtvidaberg, 1-5 blev slut resultatet. Och när jag läste detta, då trodde jag det nästan inte var sant.

begravningsstämning...

Publicerad 2013-05-04 19:32:00 i

Vad fan är det som håller på att hända med djurgården fotboll. Idag åkte de på en jäkla smäll mot Åtvidaberg, 1-5 blev slut resultatet. Och när jag läste detta, då trodde jag det nästan inte var sant.

har fixat staven...

Publicerad 2013-05-04 13:17:25 i

Nu har jag varit och fixat min ena inlines stav. Jag råkade ju ha sönder den igår när jag åkte, men jag drog ner på stan och till Intersport. Och där kunde de laga staven, och det kostade ingenting. Jag tror inte att man hade lagat min stav gratis i Stockholm. Det är därför som jag gillar Intersport så mycket i Falun. Helt klart är det den bästa sportaffär jag besökt. Och då ska ni veta att jag har besökt många.

bruce är i sthlm....

Publicerad 2013-05-04 11:31:00 i

vad jag hade velat ha sett bruce igår när han spelade i stockholm. för när man läser recensionerna från konserten igår, så va bruce och e street band bra.
 

vi är för dåliga...

Publicerad 2013-05-04 10:54:03 i

En grej jag tänkte på efter matchen igår, är att svensk inhemsk hockey har blivit sämre med åren. För det märks tydligt i årets vm turnering, då tre kronor nästan bara består av spelare från elitserien. Förr kunde vi gå långt i en vm och os turnering, med ett lag av ganska okända spelare, men fakta är att det håller inte idag.

dålig svensk start i vm

Publicerad 2013-05-04 10:42:38 i

Det var en bedrövlig match som tre kronor gjorde igår mot Schweiz. För det blev förlust med 3-2 igår, och nu blir det helt plötsligt bra mycket jobbigare för tre kronor att gå vidare till slutspel i denna turnering. Det MÅSTE bli vinst ikväll mot Tjeckien, det är inget snack om den saken.

vi är så veka...

Publicerad 2013-05-04 10:28:20 i

Jag blir bra trött på att vi i sverige ska vara så veka och rädda. För ibland måste man vara hård och vara lite jobbig och ta de där svåra besluten. Och ibland kanske man måste kliva på någons tår, för att komma någon vart. Men gör man inte det, då kommer man ingenstans.

lördag..

Publicerad 2013-05-04 10:25:19 i

Det är morgon och jag läser dagens nyheter och jag intar min frukost. I tidningen denna morgon, så kan man läsa en stor artikel om problemet med huliganism på svenska arenor i olika dess sporter, men det är nog inom fotbollen och hockeyn som problemet är värst. Denna artikel fick mig att reagera rätt mycket. För man inser vart problemet finns, när man aldrig får bukt med detta problem. För det första så får inte klubbar registrera vilka de värsta huliganerna är. Grejen är den, att många klubbar vet vilka som är de värsta huliganerna är, och klubbarna vill kunna stänga av dem. Men när de inte får föra några register över dem, så man kan porta dem på arenorna, då blir de ju lite svårt. Detta måste självklart åtgärdas, och det måste till att man får registrera dessa personer. Sen för det andra, och detta har jag skrivit om förut, och det är att man MÅSTE stänga av dem på heltid, dessa huliganer. Jag tror att det är ända vägen att gå. Och det är att sätta hårt mot hårt.

en sak vet jag...

Publicerad 2013-05-04 00:31:15 i

Det finns EN ENDA sak som jag är helt säker på. Och det är att jag vill jobba, och jag är inte kräsen när det kommer till jobb. Jag är helt klart villig att ta de jobb som finns. Och finns det jobb som att plocka skräp på gatan, så är det ganska säkert att jag tar det. För som jag sagt, jag VILL jobba.

så många tankar...

Publicerad 2013-05-04 00:24:03 i

Jag har så många tankar i huvudet ibland så jag blir tokig. Men det beror på ganska mycket, för det känns som att jag står vid en vägkorsning. Och där det finns många olika vägar att följa ut i livet. Dock så är det svårt att veta VILKEN väg jag ska välja...

tjeckien imorgon...

Publicerad 2013-05-03 23:08:32 i

Det hade ju varit bra med en svensk seger ikväll, för det är ju alltid bra med en bra början på en turnering. Men nu blev det förlust mot Schweiz, och det var inte riktigt det jag hade väntat mig. Nu är det bara seger som gäller mot Tjeckien imorgon. För blir det inte det, då kommer det bli tufft för tre kronor att gå långt i denna turnering.

vi är inte bättre...

Publicerad 2013-05-03 23:00:42 i

Men det blir ju såhär, när vi nästan bara har spelare från elitserien. För det är bara att konstatera fakta, och det är att svensk hockey inte är så bra som den en gång har varit. Och att ställa ett lag med nästan enbart spelare från elitserien håller inte. Utan tre kronor måste ha många spelare från Nhl, om vi ska kunna vara med och konkurrera om medaljer.

fast...

Publicerad 2013-05-03 22:35:45 i

En sak att komma ihåg, det är att tre kronor har öppnat dåligt i tidigare turneringar, och ändå har de tagit medalj. Det är något att komma ihåg i all bedrövelse.

vilket fiasko...

Publicerad 2013-05-03 22:30:23 i

Jag finner inget ord för hur dåligt tre kronor har spelat ikväll. För nog fan borde tre kronor vinna över Schweiz.

Markström är bra...

Publicerad 2013-05-03 22:12:13 i

Jag trodde aldrig att jag skulle skriva detta, men jag tycker att våran målvakt Jakob Markström har lirat grymt bra. Jag brukar alltid klaga på han, men kul om när han nu bevisar motsatsen.

lite bättre nu....

Publicerad 2013-05-03 21:39:40 i

Nyss blev det 2-1 till Schweiz. Och det som är så roligt är att tre kronor gjorde mål i powerplay, och det är så VIKTIGT att just det funkar under resten av turneringen.

Schweiz är bra...

Publicerad 2013-05-03 21:29:00 i

Jag är inte förvånad att Schweiz leder, för de är inget dåligt lag. Och tre kronor brukar ha svårt mot dem.

noll mål mot två...

Publicerad 2013-05-03 21:20:47 i

Vad är det som händer??? För en liten stund sen så gjorde Schweiz noll två mot tre kronor. Fan vad dåligt Sverige spelar...kom igen nu

ett rörigt Sverige...

Publicerad 2013-05-03 21:10:42 i

Just när jag skriver detta så har Schweiz gjort ett mål mot noll för Sverige. Och jag är inte förvånad. För tre kronor har börjat enormt dåligt tycker jag.

vurpade på inlines...

Publicerad 2013-05-03 17:26:52 i

Jag hade ju tänkt mig en långrunda på inlinesen idag. Men efter att jag ratade ramla rätt illa, så var jag tvungen att åka hem.

nu börjar vm....

Publicerad 2013-05-03 11:51:31 i

det ska bli kul att följa hockeyvm som börjar idag. och det som är extra kul är att fyran sänder. jag hade helt missat det, jag trodde att det var som vanligt att trean sände.

det går inte ihop för mig

Publicerad 2013-05-03 10:46:31 i

Det är en sak som inte går ihop för mig, så ni får gärna hjälpa till att förklara detta för mig. Men för det första så har vi i detta land en av de högsta talen i världen, när det kommer till ungdomsarbetslöshet. Och detta är något som INTE är bra, och det måste vi lösa snart, annars kommer det inte att gå bra för Sverige. Men det som är så sjukt, det är att vi ska ta emot fler och fler flytkingar hit. Och det är inte billigt, för vi måste ju kunna ta hand om dem. Men det jag tänker på är. Hur ska de kunna få jobb? Vart ska de bo? För det finns ju knappt bostäder åt oss själva. Detta är en ekvation som jag inte får ihop...

fredag morgon...

Publicerad 2013-05-03 10:40:00 i

Har sovit enormt bra inatt, dock så drömde jag en rätt jobbig dröm. Och den handlade om pappa, och det är inte kul då jag drömmer om han. Dock så var det ingen dålig dröm, utan det var en fin dröm. Den handlade om när vi var ute och fiskade som vi brukade förr om åren, och alla dessa fisketurer har kommit att betyda mycket för mig. Men det som blir jobbigt, det är att saknaden efter honom blir rätt stor då jag vaknar och inser att han längre inte lever.

topp tre Bruce...

Publicerad 2013-05-02 23:48:52 i

Jag har ju inte gjort en topp tre lista på bra länge. Men nu är det dags. Och det blir en lista som kommer att handla om Bruce Springsteen. Och detta eftersom att han imorgon kommer att göra en av tre konserter på friends arena i Stockholm.

1....New York city serenade

2....JUNGLELAND

3....bobby Jean

jag läser tv tablån...

Publicerad 2013-05-02 21:38:40 i

En fråga som jag alltid tänker på, då ibland tittar på tv, det är. VILKEN SKIT SOM SÄNDS!!! För det är inte klokt vad mycket dynga som sänds numera. Det är också mycket därför som jag nästan aldrig tittar på tv.

kommer alltid lyssna på Bruce...

Publicerad 2013-05-02 21:25:37 i

Jag kommer nog alltid att lyssna på Bruce ochhans musik. För det är inte klokt vad hans låtar skänker mig glädje och lycka. Jag mår helt enkelt väldigt mycket bättre av att lyssna på han.

JUNGLELAND...

Publicerad 2013-05-02 20:44:54 i

Det är en sjukt bra version av låten JUNGLELAND som Bruce ger denna kväll. Och det som är lite speciellt är att detta var bland de sista gångerna som Clarence Clemons spelade med bandet. Så det är bra känslosamt för mig, när han lirar sitt legendariska solo i den låten.

detta är en bra tröst...

Publicerad 2013-05-02 20:36:44 i

Jag har hittat en fantastisk bootleg med Bruce från 2009. Och på denna lirar Bruce hela Born to run skivan i sin helhet. Och VILKA versioner han gör av låtarna live den där kvällen. Man får intrycket av att Born to run skivan nyss hade släppts.

hade velat se han live...

Publicerad 2013-05-02 20:16:58 i

Vad jag hade velat ha sett Bruce när han imorgon spelar i Stockholm. För det verkar som att han är i sällsynt bra live form just nu.

bruce kväll...

Publicerad 2013-05-02 19:53:00 i

Det blir lite av en "Bruce Springsteen" kväll för mig. För dels har jag köpt Expressens special bilaga om denna fantastiska artist. Och medans jag läser denna så har jag njutit av hans grymma musik samtidigt.
 
 

en småtrevlig helg...

Publicerad 2013-05-02 08:48:50 i

Det blev en ganska små trevlig valborg för mig. Ingen som jag kommer att minnas senare i livet, men jag hade kul.

jävla skit valborg...

Publicerad 2013-05-01 02:18:02 i

Jag ljög förut när jag sa att det har varit en bra valborg. Utan det har varit en jävla skit valborg rent utsagt. Jag hamnade hemma hos en vän jag lärt känna på sista tiden. Och eftersom jag inte hade annat för mig, så drog jag dit, för att senare dra iväg till gruvan och titta på en valborgsmässoeld. Men det blev ingen eld, för vi glömde bort tiden för att hon skulle snacka om sin nya kille som hon träffat. Och när jag insåg att det inte blir någon eld, då blev jag bra arg inombords, fast jag sa inget till henne självklart.
Sen en annan grej som jag tänkte på ikväll, det var att hon inte hade något att bjuda på när jag kom hem till henne. Jag tycker väl, att är det valborgsmässoafton, då har man iallafall gott vin eller fördrink att bjuda på, men det blev inget av det. För detta är självklart.

valborg...

Publicerad 2013-05-01 00:23:12 i

Det blev en rätt skön men lugn valborg för mig. Men det är skönt att göra sånt också.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela