klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

god morgon...

Publicerad 2013-05-19 09:35:42 i

Så var det söndag, och jag ligger fortfarande i sängen när jag skriver detta. Det är så skönt för jag har sovit jättebra i natt, så jag är skönt utvilad.
Jag har ju inte skrivit speciellt mycket på de senaste två dagarna. Men det beror på att jag har haft fullt upp med annat. Har det inte varit övningskörning, så har det varit jobb eller umgänge med vänner.
Jag gjorde också en grej som jag aldrig har gjort förut. Och det är att jag valde att INTE titta på matchen igår mellan Sverige och Finland i vm. Utan jag ställde mig och diskade. För jag skulle få över några vänner hit hem till mig på middag senare på kvällen, och då är det ju skönt om det är rent och snyggt i köket. Men snacka om vuxenpoäng, att ställa sig och diska medans Sverige möter Finland i en vm semifinal. Och till min stora glädje så vann tre kronor. Och nu blir det att möta Schweiz i finalen. Hur går det då i finalen? Jo med tanke på att tre kronor är nästan ett helt nytt lag nu, och med en formkurva som pekar uppåt, så säger jag ATT DET BLIR GULD!!!!!!:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela