klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

bryr mig inte...

Publicerad 2013-11-12 21:45:30 i

Många kanske stör sig på mig och minaåsikter ibland. Och jag är ju en kille som har många åsikter om allt på denna jord. Sen drar jag mig ju inte heller för att säga vad jag tycker, och det kan nog finnas en och annan som stör sig på detta drag hos mig. Men jag tänker så här, jag BRYR MIG INTE ETT DUGG. Jag säger vad jag tycker och tänker, och är det någon som inte gillar detta, jag då kan ni dra åt skogen. Jag bryr mig inte...

Kommentarer

Postat av: Katarina

Publicerad 2013-11-13 08:39:01

Jag hoppas att det inte är någon som säger att du inte får tycka vad du vill. Det får du naturligtvis och även säga det, så länge det inte kan klassas som till exempel hets mot folkgrupp förstås.

Men, när du säger vad du tycker och när du till och med ber om kommentarer om dina åsikter, vilket du ofta gör (och när du inte ber om dem så skriver du ofta provocerande för att du vill att folk ska reagera), så måste du ju tåla att andra svarar med vad de tycker, utan att du blir sur. Framför allt de gånger som du baserar dina åsikter på gamla klyschor istället för på fakta... ;-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela