klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

jobb....

Publicerad 2013-11-10 17:18:43 i

Jag ska först, innan jag går vidare med detta inlägg säga, att jag är en kille som vill jobba och klara sig själv. Det är väldigt viktigt för mig att jag kan klara mig själv och vara självständig. Och att leva på bidrag, det finns knappt i min värld. Dock så måste man ju kanske ibland ta den utvägen, när det blir knapert. Men om jag fick välja så vill jag inte det, utan detta är ABSOLUT sista lösningen för mig. För jag är verkligen en kille som vill jobba.
Nu till saken som jag vill skriva om. Och det är att jag just nu inte trivs med det arbete jag har, och därför går jag i tankarna om att byta jobb. Dels så får jag ju just nu ingen lön för det jobb jag gör, och det känns ju inte så bra. För gör man ett bra jobb, då ska man ha betalt för det. Så tänker jag.
Jag går ju fortfarande som praktikant, och de säger att jag måste jobba heltid i fyra veckor för att bevisa att jag kan jobba heltid. Detta är för mig lite jobbigt, för jag tycker själv att jag redan har visat att jag kan jobba heltid. För jag sköter mig, passar tiderna och nästan aldrig är sjuk. Och framför allt, jag utför mitt jobb bra. Så jag tycker att det borde räcka. Vad mer ska behövas krävas???

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela