klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

skön kväll...

Publicerad 2015-04-30 22:06:29 i

Jag ligger i min säng, njuter av den senaste skivan med Bob Dylan, är lite skönt berusad av ett MYCKET gott vin. Men när jag ligger här i min säng så tänker jag att jag är lyckligt lottad att vara vid liv. För det kunde ha gått riktigt illa för mig för något år sedan.
Det är därför som jag är mån om att ta vara på den tid jag har på denna planet som kallas jorden.

pasta ikväll...

Publicerad 2015-04-29 21:13:35 i

Jag hittade ett gott recept på pasta idag. Så det fick bli att laga till det och sen avnjuta detta med ett glas rött till.

är för självständig...

Publicerad 2015-04-29 21:00:07 i

Det är kanske för att jag är för självständig som jag har svårt att hitta en tjej. Jag tror att det kan ligga något i det. Dock tänker jag inte ändra på mig för att det ska passa en tjej. Jag är den jag är och det är jag stolt över.

mitt jobb...

Publicerad 2015-04-29 17:57:37 i

Det som är den stora skillnaden mot min förra "så kallade" arbetsplats. Det är att på mitt nya jobb så måste alla jobba och göra sitt. Det tillåts inte att att någon bara går och slöar och inte gör sitt genom att jobba. Och det är så skönt att det är så. För jag gillar när alla på en arbetsplats drar sitt strå till stacken. Men på min förra arbetsplats då kunde många komma och gå hur de bäst själv ville. Det fanns ingen chef som "röt" till. Och detta var för mig helt otroligt att det kunde förekomma. För det var ju tänkt att min förra arbetsplats skulle vara till för att förbereda folk som har varit arbetslösa länge för arbetsmarknaden. Och då är det ju självklart i mina ögon att man säger till om någon kommer försent en eller två gånger. Men så var det inte där.

"kom gärna och hälsa på....)

Publicerad 2015-04-29 17:45:17 i

Jag fick ett sms från min förra chef på mitt gamla jobb. Och i det skrev hon att "det skulle vara kul om du kom och hälsade på". Och det är klart att jag kan göra det. Men min första tanke var att HELVETE HELLER. För jag känner fortfarande ångest och en del aggression mot denna arbetsplats. För jag mådde verkligen inte bra av att jobba där.

leva med John Lennon...

Publicerad 2015-04-28 21:09:20 i

Jag läser just nu en bra intressant bok. Och det är boken John och som är skriven av Cynthia Lennon. Denna kvinna var en gång i tiden gift med John, och det som gör det intressantatt läsa denna bok är att hon i boken beskriver ganska detaljerat hur det var att leva med John. Och det var fan i mig ingen dans på rosor.

har längtat...

Publicerad 2015-04-28 20:48:31 i

Jag lever just nu ett nästan intill perfekt liv. Jag jobbar med ett kul jobb, jag har enormt sköna arbetskollegor och jag får en lön som jag kan klara mig på. Och att inte behöva gå till soc är så SKÖNT att jag nästan inte tror det är sant. Men det är det. Så jag njuter för fullt av livet just nu.

min syster...

Publicerad 2015-04-27 20:37:18 i

Jag tänker ju ibland på min syster och hur hon har det. Och jag undrar om jag kommer att få prata med henne igen? Som det känns nu så är det en avslutad period i mitt liv.

dålig jämförelse...

Publicerad 2015-04-26 17:26:59 i

Jag kommer inte ihåg vart jag läste det, men det hela handlade om att det var någon journalist som jämförde dagens invandrare till Sverige med de svenska utvandrare som vid för mer än hundra år sedan utvandrade till Amerika pga svält och andra umbäranden i Sverige på den tiden. Men jag kan tycka att det är bra fel att göra denna jämförelse, för dels så var det ingen som hjälpte dessa svenskar när de väl kom fram till Amerika, utan de fick klara sig bäst de kunde. Och det var stora krav på att dessa svenskar lärde sig engelska, för annars kunde de inte klara sig. Och några bidrar kunde de inte heller få, utan de fick verkligen JOBBA för att överleva.
Dagens invandrare som kommer till Sverige är bra bortskämda kan jag tycka. Det ställs inga krav på att de ska lära sig svenska, och de kan lätt få bidrag så de knappt behöver jobba. Och detta är så klart totalt fel. För nog borde det ställas mer krav på de invandrare som kommer hit.

idag blev det av....

Publicerad 2015-04-26 17:09:17 i

Det var bra skönt att träna idag. För jag har i flera veckor gått och tänkt att jag ska träna, men det har inte blitt av. Men idag så tog jag mig i kragen och drog ut. Och VAD SKÖNT det var.

den där Samir...

Publicerad 2015-04-26 12:42:04 i

Hur kan det komma sig att Samir Badran har en egen blogg på Expressens hemsida? För vem fan är intresserad av hans liv? Inte är jag det iallafall.

skummar av....

Publicerad 2015-04-26 12:40:15 i

Jag gör ju oftast som så om morgonen, att efter att jag har läst min morgontidning, så övergår jag att skumma av nyhetsläget på nätet. Och detta går oftast väldigt fort. För det är inte sant vad mycket skit som skrivs på de båda skittidningarna som jag kallar kvällstidningarnas sidor.

klarar mig själv...

Publicerad 2015-04-26 12:09:21 i

En sak är jag helt säker på, och det är att jag inte behöver min släkt för att överleva. Utan jag klarar mig bäst själv.

HATAR MIN SLÄKT!!!!

Publicerad 2015-04-26 11:58:41 i

Det finns en sak som jag mer av allt hatar i denna värld, och det är min släkt. För ju äldre jag blir så inser jag mer och mer hur lite jag har gemensamt med min släkt. Och det är sååååå skönt att jag inte längre bor i Stockholm och har nära till mina släktingar. För det är skönt att bo här i Falun och på avstånd kunna skåda den "lektstuga" och "ankdamm" som Stockholm och min släkt allt mer har blivit. Det är ju synd att det har blivit som det blivit också. För en gång i tiden så hade jag ju bra kontakt med min syster och den övriga delen av min släkt. Men det verkar som att man måste bo i Stockholm för att man ska ha kontakt. Utan det går inte att höra av sig till någon om man bor i andra delen av landet. För det finns faktistk något som existerar UTANFÖR Stockholms gränser.

broder daniel...

Publicerad 2015-04-24 22:51:26 i

Jag lyssnar just nu på gruppen broder Daniel. Och jag slås av hur bra de var som grupp.

rejäl vecka...

Publicerad 2015-04-24 19:39:29 i

Under denna vecka som nu är slut, då har jag verkligen fått bekänna färg när det kommer till att jobba. För det har varit fullt upp denna vecka. Men det har bara varit kul, för jag gillar detta jobb och de arbetskamrater jag har. Så det är bara ett sant nöje att gå till jobbet nu.

grattis Växjö...

Publicerad 2015-04-23 22:22:49 i

Har nyss sett Växjö vinna sitt första sm guld i hockey. Och jag kan inget annat än att ta av mig hatten och säga grattis till alla Växjö fans. För jag tycker att detta var bra rättvist. För sett över hela denna säsong så tycker jag att Växjö har varit det bästa laget.

trivs bra...

Publicerad 2015-04-21 20:53:47 i

Men en stor del i att jobbet blir bra för mig, det är att jag trivs väldigt bra på detta jobb. För det är enormt sköna och trevlige kollegor som jag jobbar med.

jobbat som en hel karl...

Publicerad 2015-04-21 20:52:23 i

Idag har jag minsann jobbat mycket och gjort ett bra jobb. Jag skulle kratta rent en tomt. Och det gick ju bra om jag får säga det själv. Och jag tror nog att min chef var ganska nöjd med mitt jobb idag. Och det är ju alltid kul att höra.

blev bra gott...

Publicerad 2015-04-19 20:36:54 i

Fick lust med kycklinglasagne ikväll. Så jag lagade till det och avnjöt det i sällskap med ett glas rött. Jag tror inte en helg kan sluta bättre än just så.

funnit lugnet...

Publicerad 2015-04-19 16:04:46 i

Jag måste bara skriva om ett ämne som jag tänker mycket på i soliga och sköna dagar som dessa. Och det ämne som jag tänker på är "lugnet". Och jag måste säga att jag nog har funnit det här i Falun. För jag märkte hur stressigt det var när jag var hemma i sthlm förra helgen. Det känns som att man har ett mycket lugnare och skönare liv i en mindre stad som just Falun.

skön söndag...

Publicerad 2015-04-19 14:26:17 i

Det är en riktigt skön söndag idag. Ute är det soligt och blå himmel, så det blir nog en långpromenad snart.

svårt att svara eller?

Publicerad 2015-04-17 23:38:14 i

Hur svårt kan det vara att svara på ett enkelt sms? Jo tydligen så har DU svårt att göra det. Och jag fattar inte varför jag väntar på svar från dig. Jag borde ju igentligen bara skippa dig och gå vidare.


MEN DET ÄR INTE SÅ LÄTT NÄR MAN HAR KÄNSLOR FÖR DIG!!!!!!!!

behöver så lite...

Publicerad 2015-04-17 21:13:07 i

Jag behöver inte mycket för att jag ska må bra. Utan det är ganska mycket som ikväll. Ett hett bad då jag har lite skön musik i bakgrunden, en skön bok och en kall öl. Efter detta så lagar jag till lite god mat, och sen avnjuter jag detta till sammans med ett avsnitt av Skärgårdsdoktorn på SvT öppet arkiv. Så jag tror inte att en kväll hade kunnat börja bättre.

nytt Internet och tv...

Publicerad 2015-04-17 18:49:46 i

Hade påhälsning av en säljare från Viasat ikväll. Och detta utmynnade i att jag snart har bättre bredband och bättre tv utbud. Och jag tog paketet som består av bara sportkanaler. För om jag någon gång ska kolla på tv, så är det sport jag vill se. Jag vill fan inte ha kanaler som tv3, femman och andra skit kanaler. Utan det är sport jag vill se. Och det är så skönt att jag snart kan det.

får mer ansvar...

Publicerad 2015-04-17 17:21:32 i

Det var bra kul att höra att chefen på mitt jobb ringde förut och frågade om jag var redo att börja jobba mer självständigt. Och det är klart att jag är det. Det är kul också att de tycker att jag jobbar så bra att de nu tycker att jag är redo för detta steg.

fredag...

Publicerad 2015-04-17 17:15:51 i

Vad skönt med fredag. För ikväll ska jag verkligen ta de lugnt och ha en skön kväll.
Det blir nog renskav ikväll med kokt potatis. Men först ett hett bad och en MYCKET kall Guiness:-)

Palme mordet...

Publicerad 2015-04-16 21:43:19 i

Jag måste bara skriva lite om Palme mordet igen. Och återigen får jag tankar i huvudet om hur polisen i sthlm skötte relationen till Lisbeth Palme. För det finns många saker där som tåls att diskuteras. Och det som först kommer upp i mitt huvud, det är att Lisbeth inte ville att någon skulle anteckna eller banda hennes vittnesmål. Genom att hon inte tillät det så blek ju hennes vittnesmål MYCKET försvagat om man skulle upp i en domstol. Varför gick polisen med på detta? För det är ju inte vilket mord som helst vi talar om, utan ett mord på en statsminister.

nej det är väl dags...

Publicerad 2015-04-16 21:30:41 i

Det är väl dags att säga hej då till dig. För det verkar ju inte som att du vill att vi ska höras av mer. Och det är ju lite trist, men är det så du vill så ska du få din vilja igenom.

tänker tillbaka...

Publicerad 2015-04-15 20:48:32 i

Det känns som att denna kväll har gått i dåtidens tecken. För jag har tänkt mycket på de senaste åren ikväll. Och det är bara en sak som jag tänker på, och det är att jag är så glad att jag äntligen har kommit ur den jobbiga situation som jag befann mig i förut. Hade jag inte lyckats med det så vet jag inte riktigt vad jag hade gjort.

aha det är så...

Publicerad 2015-04-15 20:15:57 i

Jag tror att jag vet varför inte DU ville ha mig längre. För det är väl självklart att DU inte ville ha en kille som knappt kan försörja sig själv. Dock så tror jag att RIKTIG kärlek övervinner det mesta, och då ska inte pengar spela någon roll. Men det verkar som att många tjejer tänker som så att killens plånbok spelar roll. Och det är SÅ TRAGISKT att det är så.

inget att skriva om...

Publicerad 2015-04-15 20:10:32 i

Vad ska man skriva om ikväll? Jag har faktiskt ingen aning. Men jag kände bara en längtan efter att få skriva av mig.

god mat ikväll...

Publicerad 2015-04-14 21:18:11 i

Jag lagade till lite korvstroganoff ikväll, och det blev bra gott. Detta är en rätt som både är väldigt god men också lätt att laga till.

vill inte skryta...

Publicerad 2015-04-14 17:35:31 i

Jag brukar ju inte skryta om mig själv, men ikväll känner jag att jag måste. FÖR JAG ÄR FÖRJÄVLA BRA. Och detta baserar jag på att idag har jag gjort ett enormt bra jobb på jobbet.


JAG ÄR HELT ENKELT BÄST...:-)

gated communities...

Publicerad 2015-04-13 22:12:55 i

Jag är inte förvånad att det börjar att dyka upp bostadsområden, där man använder murar, övervakningskameror och vakter, så ingen obehörig kommer in på dessa områden. Jag skulle inte tveka att flytta till ett sånt område om jag hade råd.

ungar...

Publicerad 2015-04-13 19:22:59 i

Vad fan är det med ungar idag? Det är något jag tänker på efter att ha varit på fika idag hos en vän. Det var kul förutom att hennes unge var helt galen. Hon hoppade och skrek som om hon skulle vara galen. Och inte säger mamman åt ungen heller. För hur vore det om man skulle börja att sätta gränser för ungfan. Men det är ju något som går som ett mönster i samhället idag. Man håller ju på att curla sönder barnen idag. De ska ju ha uppmärksammat hela tiden, och de lär sig ju aldrig att ha tråkigt.

chefen gillar mitt jobb...

Publicerad 2015-04-13 19:18:59 i

Det är kul att chefen gillar det jag gör, det är ju alltid kul. Och nu ska jag få gå upp i tid också, och detta enbart för mitt braiga jobbande. Snacka om att det flyter på med livet just nu.

sthlm är passé...

Publicerad 2015-04-12 19:02:00 i

Men jag insåg en sak nu när jag var nere i sthlm, och det var att det kommer nog dröja ett bra tag tills jag kommer att bo i sthlm igen. För det känns som att jag inte längre gillar stressen som är i denna stad. Jag tycker att det är mera skönt med lugnet här i Falun.

besök i sthlm...

Publicerad 2015-04-12 18:59:50 i

Har ju varit i sthlm över helgen. Dels för att träffa en vän som gör rekryten på livgardet i Kungsängen. Det var bra intressant att träffa henne och se hur hon har det på sitt regemente. Dock inser jag att jag inte passar i det militära, det är verkligen INGET för mig.
Sen åkte jag iväg på eftermiddagen och träffade en annan vän som jag inte har träffat på bra länge. Vi åt igår en grymt god middag och senare på kvällen så snackade vi en hel del, för vi hade ju massor att prata om. Hur som helst så blev det en bra skön kväll.

nationaldagsfirande i Umeå...

Publicerad 2015-04-10 22:02:41 i

Jag trodde först inte att det var sant när jag läste en artikel tidigare idag. Den handlade om att försvaret stoppas från att deltaga i årets nationaldagsfirande i Umeå. Och en av orsakerna ska vara att många invandrare kan ta illa upp av detta. MEN VAD I HELVETE ÄR DETTA??? Hur kan man tänka så som arrangör i Umeå? Det förstår inte jag. För det är väl självklart att försvaret ska få visa upp sig på VÅRAN nationaldag. Jag tycker att det börjar bli löjligt med hur vi daltar med alla invandrare i detta land.

nu är det NOG...

Publicerad 2015-04-10 21:56:47 i

Nu börjar jag tappa tron på detta land snart. För det är inte sant hur fel den svenska invandrarpolitiken har blivit. Jag tycker verkligen att vi borde stoppa antalet som kommer hit.

dålig stil...

Publicerad 2015-04-10 18:49:35 i

Är det något som jag INTE gillar, så är det folk, som man har bestämt något med inte hör av sig i god tid. Och i detta fall så ska jag åka iväg med ett par imorgon till Stockholm. Men de har inte hört av sig om någon tid. Och nu är jag en sån person som gillar att veta vad som händer. Jag gillar helt enkelt att planera min vardag. Och att i deras fall inte höra av sig, det är dålig stil tycker jag.

blev en skitdag....

Publicerad 2015-04-10 18:40:37 i

Det har verkligen inte varit någon bra dag idag. För jag har varit hemma hela dagen och varit bakfull. För det blev att jag gick till en vän och avnjöt en god middag igår. Och senare på kvällen blev det en del whiskey och vin. Och detta kände jag verkligen av idag....FAN!!!

skönt leva nu....

Publicerad 2015-04-09 18:56:59 i

Jag är så glad över att jag får leva just nu. För det är en MYCKET bra period i mitt liv just nu och jag njuter i fulla drag. Och gud vad jag har slitit för att komma hit, och då har jag rätt till att unna mig lite av "livets goda" ibland.

dock saknar jag...

Publicerad 2015-04-08 20:48:36 i

Jag ska nog ta det lite lugnt ett bra tag med kärlek. För det känns ju bara som att det blir fel hela tiden.
Dock så saknar jag vänner. För det är ju lite jobbigt när man är en social varelse som jag och inte ha någon större vänkrets. Men det är som det är nu och jag tänker inte beklaga mig. Utan jag ska försöka att göra det bästa av situationen.

bättre idag...

Publicerad 2015-04-08 20:45:39 i

Det var en lite jobbig kväll igår. Jag fick lite av ett anfall av saknad av kärlek. Men det är mycket bättre idag.

vill ha dig...

Publicerad 2015-04-07 20:05:07 i

Det känns som att jag skulle vilja ha dig tillbaka. För du är en mycket fin tjej. Och jag tycker att det funkade bra när vi var ihop. Synd att du inte tycker detsamma.

vill glömma dig...

Publicerad 2015-04-07 19:37:22 i

Jag vill inget hellre än att glömma DIG. Men det verkar som att det är omöjligt. För jag tänker bra mycket på dig vissa dagar.

hemma igen...

Publicerad 2015-04-06 18:16:55 i

Är hemma nu sen några timmar. Det var lite tråkigt att lämna mamma, för det har varit en riktigt skön påskhelg tillsammans med henne. Och det känns som att vi blir ännu bättre vänner ju mer tiden går.

hockey...

Publicerad 2015-04-05 16:05:51 i

Det är ju alltid kul att se hockey. Och just nu kollar jag på sm slutspels matchen mellan Saik och Lhc.

ätit påskbuffe...

Publicerad 2015-04-04 19:41:30 i

Fan vad bra jag mår just nu...

Har ätit påskmiddag med morsan och just nu mår jag för jävla bra...:)

skön påsk...

Publicerad 2015-04-04 16:15:31 i

Riktigt riktigt påsk med mamma idag. Vi var ute och gick bra länge idag. Har varit enormt skönt väder idag.

påsk 2015...

Publicerad 2015-04-03 00:59:11 i

Jag är ju som alltid kring påsk, hemma hos mamma. Och det har så här långt varit bra skönt.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela