klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

arbetsförmedlingen...

Publicerad 2015-12-15 16:58:41 i

En sak ska jag bara göra klar för er, och det är att jag är villig att ta de flesta jobb. För jag VILL jobba och göra rätt för mig. Och detta är något som är ENORMT viktigt för mig.

Jag bara måste skriva om ett möte jag hade idag på arbetsförmedlingen, och jag hade stora hopp om att detta skulle vara ett bra möte. Men nej det blev snarare tvärtom, så här i efterhand.
Det skall sägas att jag har kollat upp vad det finns för jobb för mig att söka, och jag söker dem självklart. Och sen hade jag med mig några papper jag hade skrivit om om jobb som jag gärna skulle kunna tänka mig. Men hur som helst, så var jag förberedd inför detta möte. Och ska också säga att jag har en ganska klar bild över vad jag vill med livet och när det också kommer till jobb.
Men alla mina förhoppningar om att kanske få lite hjälp på vägen till ett jobb känns grusade efter mötet idag. Men det är kanske bra nu när jag vet det, för då vet jag att jag ska försöka att ha så lite kontakt som möjligt med denna så kallade "arbetsförmedling".

Men för att göra en lång historia kort, så var detta möte HELT VÄRDELÖST. Man ska tydligen inte komma med egna förslag när man har med arbetsförmedlingen att göra. Det har jag lärt mig idag......

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela