klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

näst sista dagen på 2015...

Publicerad 2015-12-30 18:58:05 i

Jag ligger i badet som så många gånger tidigare detta år, njuter gör jag av en kall öl och på stereon har jaf urban hymns med the verve.
Jag ligger här i badet och tänker tillbaka på det snart avslutade året 2015. Och när jag tänker tillbaka så har det på det stora hela varit ett brA år. Nog ett av de bättre för mig på mycket länge.
Det första som jag tänker på är att jag äntligen har kommit över förlusten av min pappa. För det känns så, att nu har jag sörjt klart och är redo att gå vidare. Och det är en ENORMT skön känsla. Och som en lärdom till andra som har förlorat någon man tyckt om, så säger jag bara att ni måste låta tiden ha sin gång och låta sorgen ta tid. Det kanske låter hårt när jag säger det men detta är den kalla sanningen.

Sen för det andra så är jag också bra glad att jag kom ifrån min arbetsplats vid Stabergs barockträsgård. För jag mådde INTE bra när jag jobbade där den sista tiden. Hade jag varit tvingad att vara kvAr där ännu en tid så tror jag att jag hade gått under.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela