klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

vart är vi på väg?

Publicerad 2016-04-03 06:33:00 i

Vart är vi påväg!!?? JO, det ska jag tala om: VI ÄR PÅVÄG RAKT ÅT HELVETE!!!  Det har väl inte undgått en endaste jävla människa att det är mycket krig och elände i världen och många är på flykt. Många av dem här människorna har fått hela sina liv förstörda, förlorat familjemedlemmar, levt under extrem rädsla och så vidare... Saker som vi trygga och bekväma svenskar (troligen) aldrig kommer behöva uppleva. Vi har det jävligt bra här och vi har levt i vårt trygga & rika land här länge utan att ha blivit störda. Men var det gratis!?!? NEJ, det var det fan inte... Vi har jobbat HÅRT för det här. Kom inte och säg någonting annat!Vi kan för fan inte vara hela världens socialkontor och bara kasta våra pengar på dem här människorna som helst inte lyfter på ett finger för det här landet och som pissar på oss svenskar som folk och på vårt land. Kommer du hit så ska du bidra till samhället och anpassa dig till ditt nya hem Sverige. Finns här då varken jobb eller bostad till dig så får du söka dig till ett annat land och pröva lyckan där. Och uppdagas det att du begått brott och betett dig jävligt så får du snällt dra hem igen! 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-04-04 19:46:36

Men nu räcker det väl med skitsnack från din sida?! Du har väl ändå inte varit med och byggt upp landet? Och att döma av bloggen så är det inte du som upprätthåller den goda standarden heller. Jag säger inget om det, du får leva ditt liv, men det är lite väl magstarkt att plocka flisan ur någon annans öga, innan man plockar balken ur sitt eget...

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-04-07 23:10:23

Haha! Kan inte annat än att hålla med. Jag skrev en liknande kommentar men den fick inte komma med tydligen. Höj nivån lite, Klabbe.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela