klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

20 minuter kvar

Publicerad 2016-12-31 23:44:46 i

Det är snart mindre än tjugo minuter kvar av år 2016 och det är bra skönt att detta år snart är slut. För det har verkligen inte varit ett bra år. Ligger i soffan just nu och njuter av en en whiskey och en konsert med Ulf Lundell. Tror inte en nyårsafton kan sluta bättre..m

som traditionen bjuder. ..

Publicerad 2016-12-31 22:00:02 i

Jag gjorde detta förra året. Och det var rätt nice. Det jag gjorde då var att kolla på Ulf Lundell n och hans grymma nyårs konsert från johanneshov från år 1985.

är en jävel på.potatissallad...

Publicerad 2016-12-31 21:38:50 i

Är det något jag kommer att ta med från detta år 2016 så är det att jag har upptäckt hur satans gott det är att göra sin egna potatissallad.
Och jag gjorde en ikväll tillsammans med att jag fixade till en god köttbit.
Och det blev sju jäkla gott må jag säga.

nyårsafton 2016

Publicerad 2016-12-31 18:43:00 i

Jag känner ingen som helst ångest över att jag är själv ikväll. Det är snarare bara skönt. För jag känner verkligen ingen lust att umgås med folk ikväll. Utan ska ha en soft kväll med god mat och dryck. För jag fick två flaskor gott vin i.julklapp av en släkting. Så ska korka upp en av flaskorna och ha en njutningsfull kväll.

sista fredagen

Publicerad 2016-12-30 22:14:04 i

Har varit en helt ok fredag idag. Det är ju den sista fredagen på detta år så det känns ju lite speciellt denna kväll.
Som så.många andra fredagar i mitt liv så har jag ätit gott och haft en skön kväll.
Det är ju snart slut på detta år och det har varit lite upp och ner. Men det har inte direkt varit något av mina sämre år. Jag har fått gjort en hel del. Och det jag tänker på är två saker. Och det är att jag och mamma har målat huset hennes och sen.är det att jag har sanerat min ekonomi. Det är två saker som är enormt skönt att ha blivit av med. Så det känns som att jag kan se fram emot nästa år med tillförsikt.

sista torsdagen detta år

Publicerad 2016-12-29 23:01:24 i

Har varit en bra torsdag idag. Har fått en hel del gjort som jag hade planerat. Blev god mat ikväll. För jag fick lust med lite vegetariskt ikväll. Så det blev att laga till en riktigt god vego pizza ikväll. Och den blev nog en av de godare pizzorna jag gjort n hitintills. Nu läser jag Hans Holmér och hans bok Olof Palme är skjuten.

nästa år blir bättre

Publicerad 2016-12-29 22:41:50 i

Jag är ju en person som alltid tror på en bättre framtid. Och det har ju att göra med att jag alltid har varit en positiv person. Sen får andra säga vad de vill.

vi svenskar

Publicerad 2016-12-29 11:13:08 i

Vad jag tycker ibland att vi svenskar är ett trist folk om man jämför med folk jag mött från andra länder.
För vi kan inte köpa vin lätt i detta land utan man är hänvisad till systembolaget som dessutom har stängt medans andra jobbar. För hur vore det att ha öppet med normala tidet och ha öppet på söndagar.
Sen detta med fyrverkerier. Nu verkar det som att det ska bli svårare och svårare att kunna köpa fyrverkerier om man vill ha det. Vad fan är detta? ?? Jag är ju en stor fan av fyrverkerier och det är synd att det ska blir tuffare att köpa fyrverkerier. Många skyller ju på miljön. Men fan. Man borde väl kunna få ha kul en kväll om året och fyra av lite raketer och smällare.

skönt vara hemma

Publicerad 2016-12-27 20:39:09 i

Vad skönt det är att vara hemma. Det var trots allt en skön jul men jag blir så lätt uttråkad om jag inte trivs. Och därför är det skönt att vara hemma. Har ätit lite gott och nu kollar jag på Orup och hans krogshow Viva la pop. Och jag måste nog säga att det är få i Sverige är som är så bra live som just Orup.

mötte en idiot

Publicerad 2016-12-27 18:01:48 i

Vilka idioter man möter ibland.

För jag satt på tåget hem till Dalarna efter att ha firat jul. Och som vanligt så var det strul med det tåg jag skulle åka med. De hade tagit bort en vagn så sittplattserna stämde inte. Och eftersom jag hade bokat och betalt dyrt för mitt sittplats så vägrade jag att flytta på mig om det skulle visa sig att min plats redan var bokad. Och detta nämnde jag för en MYCKET otrevlig tågvärdinna. Jag var väl inte direkt otrevlig mot henne men jag påpekade att jag var bra trött på det eviga strulet när man åker med sj. Sen så undrade jag om det inte gick för henne att kolla i sin dator vilka platser som var lediga. Men det kunde hon ju självklart inte.

Efter en stund reagerade en påtänd invandrar ungdom på mitt uppträdande. Och när han närmade mig så började jag nästan skratta när jag såg han. För han såg så sjukt patetisk ut i sin töntiga outfit. Men vi munhöggs en liten stund om att jag hade ungefär förolämpat en kvinna. Mem jag nämnde att jag hade rätt att klaga. Men det fatta ju inte han.
Och det blev extra jobbigt en stund när fanskapet tänkte slå till mig. Men då reagerade jag och sa "va fan håller du på med? ??"
Och då satte sig idioten ner och blev tyst. Och det var väl kanske lika bra. För det är ju bara onödigt att slå till en idiot som han.

Sen är det också idioter som han som gör att jag nog tycker att vissa invandrare borde tänka på hur de uppför sig i vårt land.

god jul

Publicerad 2016-12-24 08:30:28 i

Så var det julafton och jag ville bara önska alla en god jul.
Fast det känns som att jag nästa år kommer fira jul själv eller med mamma i norr. Jag trivs verkligen inte här nere.

dagarna innan jul

Publicerad 2016-12-21 22:09:01 i

Det är jul och det är dagen innan jag ska åka iväg för julfirande. Och det ska faktiskt bli bra skönt att komma iväg och fira jul med släkt ochvännvänner.
Så här års blir jag ofta bra nostalgisk och minns de jular jag upplevde när jag var mindre. Och ju mer jag tänker på dem ju mer är jag glad att få ha upplevt dem. Sorgligt nog kommer jag nog aldrig att få uppleva liknande jular något mer. Men då när dessa tankar kommer då lever jag på minnen. Och de kommer aldrig att försvinna och när jag tänker på dessa jular då blir jag glad.

Tack mamma och pappa! !!

när smäller det i Sverige?

Publicerad 2016-12-20 21:31:40 i

Det är väl snart bara en tidsfråga innan det smäller i Sverige. Det känns som det. Dock är det en sak som oroar mig en hel del. Och det är den dåliga militära och inhemska beredskap som vi har. För vi har ju knappt ett försvar att tala om idag. Vi har ju rustat ned det något oerhört de senaste femtio åren. Sen undrar jag hur det är med sjukvården vid ett större attentat. För det känns ju redan idag att sjukvården är enormt slimmad den med. Så det skulle va intressant att se hur den svenska sjukvården skulle fungera om ett större terrordåd skulle drabba Sverige. Jag tror att våra sjukhus är bra dåligt förberedda är jag rädd.

terrordådet i Berlin

Publicerad 2016-12-20 21:22:12 i

Vad SJUKT att man som europe inte längre kan gå på en helt vanlig julmarknad utan att behöva känna oro. Det är helt sanslöst att det har kommit till detta.
Men terrordådet för någon dag sedan i Berlin, där en IS anhängare körde en lastbil rakt in i en folkmassa och dödade en hel drös med oskyldiga tyska julfirare, är helt sjuk tycker jag. För man ska ju kunna gå på en helt vanlig julmarknad utan att behöva vara rädd. Men det är väl detta som IS vill med sina sjuka attentat. Att förstöra vår västerländska frihet.

en liten jultradition. ..

Publicerad 2016-12-19 23:02:11 i

Så här dagarna innan jul så brukar jag alltid läsa romanen Julfritt som är skriven av den store John Grisham. Och den är alltid lika underhållande att läsa.

snart jul...

Publicerad 2016-12-19 22:39:28 i

Det känns som att det kommer att bli en bra jul. Och det kommer att bli precis som jag vill ha det. Lite folk, inga bortskämda barn och dess JÄVLA mobiler och en enorm massa god mat.

avstägning på livstid

Publicerad 2016-12-17 14:35:25 i

Jag håller med svt experten Anders Blomqvist i om att det enda sättet att få bort dopningen i idrotten är att det ska vara livstids avstägning.

dopning inom sport

Publicerad 2016-12-17 14:26:56 i

Jag är enormt trött på att höra om den utbredda dopningen inom sport. Man börjar att tröttna på att se på idrott och framförallt vinteridrott.

jag fattar

Publicerad 2016-12-16 23:16:48 i

Jag är väl inte dum i huvudet. För det är ju självklart att du som vän till The one inte vill ge mig hennes mobil nummer. Hon har väl sagt att hon inte får ge det till mig.

skön vecka på nya jobbet

Publicerad 2016-12-16 18:23:30 i

Vad kul det har varit på nya jobbet. Det har varit roligare än jag först trott att praktisera som fritidsledare. Men det roligaste är nog kontakten med alla barn och ungdomar.

första jobb dagen

Publicerad 2016-12-15 20:33:19 i

Har haft första dagen på fritidsledare praktiken idag eller jag kallar det jobb. Men det har varit en helt ok första dag. Grymt skönt folk som jag kommer att jobba med så det kändes som att jag kommer att trivas bra på detta ställe.

serien Midnatssol

Publicerad 2016-12-14 21:33:30 i

Jag brukar ju inte ofta se serier på tv. Men ibland hittar jag guldkorn som jag bara måste se. Och serien Midnattssol är en dylik serie. Otroligt välgjord och genomarbetad. Så det är inte konstigt att denna serie har setts av många.

jobb imorgon

Publicerad 2016-12-14 21:21:36 i

Det ska bli så enormt kul att äntligen få kliva upp och äta en frukost och sen gå till ett jobb. Det var ju ett tag sen jag jobbade så det ska bli bra kul att få göra lite nytta.

du är då bra feg...

Publicerad 2016-12-13 21:10:57 i

Jag skriver detta inlägg till DIG, en så kallad vän som blev arg över att jag hadeb raderat ditt nummer ur min mobil. Men jag tycker det är rätt självklart att göra det när vi aldrig hörs. Jag ser ingen som helst idé med att ha en massa nummer i min mobil som jag aldrig använder.

Och du blev arg för att jag hade raderat ditt nummer. Hur PATETISK får man bli.

men inte godkänt

Publicerad 2016-12-12 22:17:18 i

Det blir förlust och det känns surt. För de svenska tjejerna är bra ikväll men det räcker inte. Men hur det än är så är det inte godkänt att bara vinna en av fem matcher i ett hemma em.

de gör det bra

Publicerad 2016-12-12 22:14:08 i

Det blir ingen vinst ikväll och då är nog turneringen död för Sverige. Men ska erkänna att de svenska tjejerna visade krigarhjärta i sista halvleken.

ingen som vågar

Publicerad 2016-12-12 22:05:34 i

Det finns inga VINNARE i det svenska laget. Det är ingen som vågar ta de avgörande besluten.

Johanna Bundsen

Publicerad 2016-12-12 21:58:24 i

VILKEN målvakt b det är. Men det är synd att hon inte får hjälp av resten av laget.

domarna

Publicerad 2016-12-12 21:53:06 i

Jag brukar inte klaga på domarna i sport. Men dessa ryska domare som dömer ikväll är inte bra.

kantspelet

Publicerad 2016-12-12 21:46:02 i

Vart är det svenska kantspelet? Det är ju helt obefintligt....

andra nu

Publicerad 2016-12-12 21:34:46 i

Nu vill jag se lite jävla fighting spirit från de svenska tjejerna.

vi är inte bättre

Publicerad 2016-12-12 21:31:24 i

Jag tror inte på vinst ikväll. De får gärna överraska mig men detta landslag håller inte världsklass helt enkelt och då har vi inte i slutspel att göra.

Isabella Gullden

Publicerad 2016-12-12 21:21:00 i

Vad ska man säga om Isabella Gullden som inte redan är sagt. Hon är sjukt bra i denna turnering. Synd bara att de andra lirarna inte är lika bra.

vilket JÄVLA slarv

Publicerad 2016-12-12 21:11:20 i

Fan vad de svenska tjejerna slarvar. Det är hemma em.och det är endast vinst som gäller. Och då lirar de svenska tjejerna som idioter.

Frankrike

Publicerad 2016-12-12 21:04:44 i

Men det känns som att Frankrike blir svåra ikväll. Fast Sverige måste ju vinna så det är ju bara att ge järnet ikväll.

Sverige mot Frankrike

Publicerad 2016-12-12 21:03:16 i

Ser på em ikväll och det ser fan inte lovande ut för Sverige. Så jag hoppas att tjejerna kan visa lite kämpaglöd ikväll.

till en vän

Publicerad 2016-12-12 00:43:01 i

Tydligen så finns det folk därute som läser vad jag skriver om på denna blogg. För det var en viss person som skickade mig några sms för en tid sen och sa grattis till nya jobbet. Och det är ju alltidb kul när någon ger mig grattis hälsningar i sms. För det är man ju inte direkt van vid. Dock så kände jag inte igen mobil numret. För jag tar ofta bort mobil nummer från.min.mobil som är inaktuella. För jag ser ingen n mening med att ha nummer till folk som jag nästan aldrig har någon kontakt med. Så jag skickade ett svars sms där det stod "Vem är du?" Och det skulle jag tydligen inte ha gjort. För hen blev super arg för att jag inte kände igen hennes nummer och att jag hade raderat hens nummer ur min mobil. Men som sagt. Vi hörs ju aldrig så varför ska jag ha hens nummern i min mobil. MEN ÄR DET SÅ ATT D U VILL HA KONTAKT. SÅ HÖR AV DIG. JAG SES GÄRNA. ÖVER EN FIKA. Du vet vem du är...

nog är det så...

Publicerad 2016-12-11 22:21:42 i

Jag kan inte komma från känslan av att jag saknar kärlek i mitt liv. Och tro inte att jag inte har försökt att ge mig in.i ett förhållande. För det har jag men det har hela tiden gått om intet.
Och därför är jag rädd för att träffa någon just nu. Men jag känner i mitt "inre" att längtan efter en.kvinna i mitt liv är stark.
Jag trodde att efter allt jag har gått igenom, när det gäller kärlek, så skulle denna låga vara släckt för alltid. Men så är det verkligen inte. Snarare så blir längtan efter kärlek och något större i mitt liv allt starkare. För jag vill inte leva ensam för jag är ämnad att vara älskad av NÅGON. För det är kanske därför som jag i dagarna drömmer så.mycket om att ha en familj. Och jag känner i mig att jag skulle bli en bra pappa. För jag älskar verkligen barn och det skulle vara det mest underbara som finns att få se mitt egna barn växa upp.

Men som alltid så får jag känslan av att allt detta snack om att bli pappa är en.önskedröm som jag nog aldrig kommer att få se gå i uppfyllelse.

chet baker

Publicerad 2016-12-11 21:53:58 i

Plattan Chet Baker and strings är nog en av de bästa jazz plattor jag vet.

söndagmiddag

Publicerad 2016-12-11 21:13:15 i

Jag hittade lite lövbiff i frysen. Så jag la det i marinad i några timmar.
Sen till köttet så fixade jag till en god potatisgratäng. Så det blev som alltid en rätt god söndagmiddag.

snöig tredje advent

Publicerad 2016-12-11 17:06:04 i

Det var ju tänkt att jag skulle ha åkt på julmarknad idag men tack vare ett rätt kraftigt snöoväder idag så ställdes det in. Och jag förstår min vän att hon inte ville ut och åka i detta snöoväder.
Det blev en skön men rätt halkig promenad istället. De plogar rätt bra här i Falun men de får gärna sanda eller grusa lite bättre.

läser om Kent

Publicerad 2016-12-10 20:34:42 i

Jag köpte Aftonbladets special bilaga häromdagen om gruppen Kent. Och jag måste säga att det är väldigt bra läsning detta om man som jag diggar Kent.

Kalla vann i comebacken

Publicerad 2016-12-10 14:19:30 i

Det var riktigt kul att Charlotte Kalla fick vinna i sin comeback. Och jag tycker att det var smart av henne att välja en lite mindre tävling att göraccomeback i.

har skitigt som fan

Publicerad 2016-12-10 13:46:08 i

Helt klart så ska man vara försiktig med matvaror. För jag tror att jag blev matförgiftad av den pasta jag åt igår.

alla ni falska jävlar

Publicerad 2016-12-09 22:48:28 i

Jag säger bara en sak. Och det är att jag ger fan i alla ni falska jävla idioter som jag lärt känna genom åren. Jag är så trött på att umgås med tråkiga och falska människor. Jag är hellre själv än umgås med en.massa idioter.

jag är jag...

Publicerad 2016-12-09 22:27:40 i

Jag är trött på att leva efter andras regler, utan jag kommer alltid att vara mig själv. Och duger inte det åt folket då kan ni dra åt helvete!!!

min mat...

Publicerad 2016-12-09 22:03:20 i

Jag är ju inte mycket för att skryta, men jag måste nog skryta lite om att jag är en förjävla bra kock.

besviken på djurgården

Publicerad 2016-12-09 18:56:59 i

Det blev fjärde raka förlusten igår för Djurgården mot Växjö igår. Och det känns mer och mer om att det blir att spela i allsvenskan om inte djurgården skärper till liret. Och det kommer nog inte bli lättare att möta ett hungrigt Leksand som har medvind just nu efter att ha besegrat Frölunda häromdagen.

nytt med Bon Jovi

Publicerad 2016-12-09 18:52:01 i

Just nu ligger jag och har det skönt i badet med Sportbladet ett glas rött och nya Bon Jovi skivan. Och vad roligt att de äntligen har gjort en skiva som ROCKAR. För det är ju så här de ska låta.

bra match

Publicerad 2016-12-09 12:45:18 i

Jag hade ju nöjet att se dam em och matchen mellan Sverige och Serbien igår. Och det är nog en av de bättre matcher jag sett med tjejerna.

centern är inte trovärdiga

Publicerad 2016-12-09 12:08:32 i

Jag blir mer och mer förundrad över vad centern igentligen är för parti. Och deras partiledare Annie Lööf kan man ju inte ta på allvar heller. Jag ska ge ett exempel.
För bara några år sedan kom centern med förslaget att de ville tillåta månggifte och att vi borde ha öppna gränser så att alla flyktingar kunde komma hit. Och med all rätt så blev det ju ett jäkla liv i Sverige när centern lade fram dessa förslag.
Men idag är det andra vindar som viner i centern. För idag kommer de med förslag att man ska öka försvarets utgifter och stärka vårat försvar. Och invandrare ska utvisas och vi ska minska också inflödet av flyktingar till Sverige. Och det är i och för sig bra.

Men på det stora hela så går det ju inte att ta centern på allvar. De framstår som enorma "kappvändare" tycker jag.

andra snart

Publicerad 2016-12-08 21:37:44 i

Det är dags för lite KÄMPAGLÖD nu Sverige. För är dags för andra nu.

jämn men svag första

Publicerad 2016-12-08 21:24:00 i

Det var en svag första halvlek av Sverige. Helt klart måste Sverige spela MYCKET bättre.
Men det som oroar mig är att detta svenska spel inte alls håller när vi senare i turneringen möter bättre motstånd. 

saknar Torstensson

Publicerad 2016-12-08 21:20:40 i

Jag börjar inse mer och mer att jag saknar Linnea Torstensson. För hon är en sån där spelare som kan göra det där lilla extra.

visa glöd

Publicerad 2016-12-08 21:18:24 i

Jag tycker helt klart att fler spelare i Sverige måste visa kämpaglöd.

ser inte bra ut...

Publicerad 2016-12-08 21:14:55 i

Det är Sverige mot Serbien ikväll och det ser inte bra ut för Sverige. Dela så är det svenska målvaktsspelet under all kritik. Sen måste vi få igång vårt anfall.

en sån bra platta

Publicerad 2016-12-08 20:11:49 i

Skivan Broken Promise Land med Weeping Willows måste nog vara en av sveriges allra bästa skivor genom alla tider.

idol tappar mark

Publicerad 2016-12-08 12:06:03 i

Jag brukar inte vara skadeglad men jag är lite det när jag läser om att Idol i tv4, tappar i tittarsiffror. Och det är skönt att läsa om detta för detta visar ju att svenska folket ÄNTLIGEN har insett vilket skitprogram Idol är.

citatet...

Publicerad 2016-12-07 23:13:24 i

"Jag känner mig yr. Yr och trött. Det kanske var som Dessie sa: människorna idag är så förbannat överstimulerade och överinformerade att det är ett under att dom orkar SOVRA ut någonting ur bråten." Och detta skrev Ulf Lundell i en roman. Snacka om att kunna se in i framtiden om hur svenska folket skulle bli på tjugohundratalet. Och sorgligt nog har han fått rätt.

har läst klart Bruce boken

Publicerad 2016-12-07 22:26:34 i

Det finns nna ju böcker och så finns det BÖCKER. För ibland kommer jag över böcker som är så satans bra att jag bara inte kan sluta läsa förns jag läst sista sidan i boken. Och Bruce Springsteen och hans bok Born To Run var exakt så. För Bruce har skrivit en enormt välskriven biografi över sitt liv och karriär.

de måste våga

Publicerad 2016-12-06 21:53:19 i

De svenska tjejerna måste VÅGA och gå för mål. Man kan ju inte bara lita på att Isabella Gullden ska göra jobbet.

Sverige mot Slovenien

Publicerad 2016-12-06 21:23:47 i

Har precis sett första halvlek mellan Sverige mot Slovenien. Och det är en bra jämn tillställning så här långt. Slovenien är ett bättre lag än man tror.
Dock så tror jag att vi tar det här. För det som jag gillar att se, det är de svenska tjejernas krigarhjärtan. Och det kan bära långt i denna turnering.

tro inte på allt

Publicerad 2016-12-05 22:41:42 i

Sen ska man ju inte tro på allt som står i tidningarna. Man ska alltid vara försiktig med vad som står och inte gå på allt.

folk som inte läser gammalmedia

Publicerad 2016-12-05 22:37:13 i

Jaf har märkt en sak hos folk de sista åren. Och det är att folk som inte längre läser en morgontidning eller ser något av nyhetsprogrammen på tv, de har en förmåga att bli rätt "insnöade". Jag tror att det är viktigt att följa med i vad som händer i omvärlden.

läser Bruce

Publicerad 2016-12-05 18:33:45 i

Den här boken Born To Run som är skriven av Bruce Springsteen är helt sagolikt bra läsning. Och det är inte konstigt att Bruce skriver så bra låttexter. För när jag nu läser hans bok så slås jag av hur bra han skriver.
Sen måste jag berömma den översättare som har översatt boken. För han har sannerligen gjort ett bra jobb.

ulf lundell - av himlen sänd

Publicerad 2016-12-04 21:36:13 i

Jag vet inte vad det är. Men varje gång som jag spelar jullåten Av himlen sänd med Ulf Lundell så får jag nästan alltid tårar i ögonen. Men det beror ju mycket på att denna jullåtär så fantastisk.

högervindar i europa

Publicerad 2016-12-04 20:07:01 i

Jag ska ärligt erkänna att jag tycker att det är oroande med alla högervindar som drar in över europa. Och det gör att jag känner en viss oro inför framtiden.
Det blur ju inte bättre av att IDIOTEN Donald Trump blev vald till USA:s nästa president.

är imponerad

Publicerad 2016-12-04 19:16:34 i

Shit vad bra tjejerna lirar. För det är inget dåligt lag vi möter i Spanien. Detta lovar gott inför resten av turneringen.

bra första av tjejerna

Publicerad 2016-12-04 18:38:06 i

Helt klart godkänd första halvlek av de svenska tjejerna. Kul också att det är fullsatt på Hovet när tjejerna lirar så bra.

söndag och handboll

Publicerad 2016-12-04 18:31:58 i

Jag tror inte att en söndag kan sluta bättre än att äta god mat och sen första mmatchen i damernas handbolls em. Och fan vad bra tjejerna lirar.

blir lite trött

Publicerad 2016-12-03 22:11:25 i

Jag har försökt att få tag på dig en längre tid. För jag känner en stor önskan om att få säga förlåt för hur jag agerade sist. Men DU bara vägrar att svara på mina mess. Jag kan ju tycka att det är rätt dåligt från DIN sida. För jag vill bara höra från dig att du accepterar min ursäkt.

bruce och mat...

Publicerad 2016-12-03 19:05:37 i

Det är ju lördag och då vill jag lyssna på lite mer rock and roll. Så det blev en live platta med Bruce och från hans the river turnee. Och detta är runt åren 1980 till 1981. Och av de boots som jag har hört från denna turnee så måste det nog ha varit en av hans bästa turnéer någonsin. Ska fixa lite gott käk nu.

riktigt bra match

Publicerad 2016-12-03 18:08:59 i

Detta var en riktigt bra fotbollsmatch. Kul att se bra fotboll ibland. Det blev 1-1 och det känns ganska rättvist.

el classico

Publicerad 2016-12-03 17:37:33 i

Det blir ju inte en sämre lördag när det är topp fotboll på tv. Jag kollar just nu på el classico mötet mellan Barcelona och real Madrid.

mörk men skön runda

Publicerad 2016-12-03 17:18:05 i

Var ute och gick för en stund sen. Men det är lite trist när det blir mörk så tidigt. Men det gäller då att tänka positiva tankar.

Jenny Lindh

Publicerad 2016-12-03 12:37:24 i

Jag bara måste skriva och berömma journalisten Jenny Lindh i dagens nyheter. Hon har en sida i kulturdelen som går under rubriken Fråga bibliotekarien. Och det är en ren njutning att läsa hennes texter.

kul för skidåkarna

Publicerad 2016-12-03 12:20:40 i

Det är bra kul att de svenska längdåkarna är tillbaka i världstoppen. För säsongen förra året var ju miserabel. Men både Stina Nilsson och Calle Halfvarsson har ju tagit fler stor kliv frammåt denna säsong.

skön morgon

Publicerad 2016-12-03 12:10:47 i

Riktigt skön morgon idag denna lördag den tredje december. Är några grader kallt ute så det blir nog att klä på mig lite extra sen när jag går ut.

mick Jagger

Publicerad 2016-12-02 23:54:34 i

Det är ju inget snack om saken när det gäller vem som är en av de bästa rock and roll frontmännen genom alla tider. Det är helt klart Mick Jagger.

mer Stones

Publicerad 2016-12-02 23:35:52 i

Jag kände för att lyssna mer på Stones ikväll. Så jag letade fram deras dvd från steel wheels turnén. Och det är en av deras bättre konsert dvds tycker jag.

Stones nya platta

Publicerad 2016-12-02 23:20:03 i

Vad kul att Rolling Stones äntligen har gjort en bra platta efter alla bedrövliga skivor de släppt de sista åren.

läser Bruce

Publicerad 2016-12-02 22:31:16 i

Denna bok, Born to run är nog något av det bästa jag har läst i biografi väg.
Bruce Springsteen kan verkligen konsten Bbc att skriva en låttext precis som en litterär text.

en MÖRK november

Publicerad 2016-12-02 18:41:06 i

Det var nog länge sedan som jag har varit med om en mörkare och tristare november än just detta år. Men det är bara att tänka positiva tankar och hitta på kul saker inomhus istället. Jag brukar tackla denna mörka månad med att laga god mat och njuta av goda viner.

första fredagen i december

Publicerad 2016-12-02 18:30:54 i

Tiden går verkligen fort nu för det är december och det är den första fredagen i denna månad.

Det har ju hänt en hel del roliga saker för mig denna vecka. För jag har nämligen varit på två arbetsintervjuer denna vecka. Ett som säljare av hemlarm och sen ett som fritidsledare. Båda jobben hade intressanta förslag men det känns som att jag vill satsa på fritidsledare prylen just nu. Och det är också precis vad jag gjort.

Ingrid Bergman och hennes barn

Publicerad 2016-12-01 21:55:47 i

När jag ser denna film om Ingrid Bergman så slås jag av hur mycket hon älskade sina barn. Jag har alltid fått intrycket av att Ingrid satte karriären framför barnen. Men så var det tydligen inte. Snarare tvärtom.

Ingrid Bergman

Publicerad 2016-12-01 21:44:53 i

Jag har den äran ikväll att se den fantastiska filmen jag är Ingrid Bergman ikväll. Och det är en sanslöst välgjord film som behandlar livet som Ingrid Bergman var.

det känns rätt

Publicerad 2016-12-01 00:12:09 i

Det kanske är så att jag äntligen har hittat rätt när det kommer till jobb. För jag ska nämligen testa på att jobba som fritidsledare och efter att ha testat på några gånger nu så känns det riktigt bra.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela