klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

mötte en idiot

Publicerad 2016-12-27 18:01:48 i

Vilka idioter man möter ibland.

För jag satt på tåget hem till Dalarna efter att ha firat jul. Och som vanligt så var det strul med det tåg jag skulle åka med. De hade tagit bort en vagn så sittplattserna stämde inte. Och eftersom jag hade bokat och betalt dyrt för mitt sittplats så vägrade jag att flytta på mig om det skulle visa sig att min plats redan var bokad. Och detta nämnde jag för en MYCKET otrevlig tågvärdinna. Jag var väl inte direkt otrevlig mot henne men jag påpekade att jag var bra trött på det eviga strulet när man åker med sj. Sen så undrade jag om det inte gick för henne att kolla i sin dator vilka platser som var lediga. Men det kunde hon ju självklart inte.

Efter en stund reagerade en påtänd invandrar ungdom på mitt uppträdande. Och när han närmade mig så började jag nästan skratta när jag såg han. För han såg så sjukt patetisk ut i sin töntiga outfit. Men vi munhöggs en liten stund om att jag hade ungefär förolämpat en kvinna. Mem jag nämnde att jag hade rätt att klaga. Men det fatta ju inte han.
Och det blev extra jobbigt en stund när fanskapet tänkte slå till mig. Men då reagerade jag och sa "va fan håller du på med? ??"
Och då satte sig idioten ner och blev tyst. Och det var väl kanske lika bra. För det är ju bara onödigt att slå till en idiot som han.

Sen är det också idioter som han som gör att jag nog tycker att vissa invandrare borde tänka på hur de uppför sig i vårt land.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela