klabbesworldtwo

en liten blogg som handlar om mitt liv och mina tankar om diverse saker....

nog är det så...

Publicerad 2016-12-11 22:21:42 i

Jag kan inte komma från känslan av att jag saknar kärlek i mitt liv. Och tro inte att jag inte har försökt att ge mig in.i ett förhållande. För det har jag men det har hela tiden gått om intet.
Och därför är jag rädd för att träffa någon just nu. Men jag känner i mitt "inre" att längtan efter en.kvinna i mitt liv är stark.
Jag trodde att efter allt jag har gått igenom, när det gäller kärlek, så skulle denna låga vara släckt för alltid. Men så är det verkligen inte. Snarare så blir längtan efter kärlek och något större i mitt liv allt starkare. För jag vill inte leva ensam för jag är ämnad att vara älskad av NÅGON. För det är kanske därför som jag i dagarna drömmer så.mycket om att ha en familj. Och jag känner i mig att jag skulle bli en bra pappa. För jag älskar verkligen barn och det skulle vara det mest underbara som finns att få se mitt egna barn växa upp.

Men som alltid så får jag känslan av att allt detta snack om att bli pappa är en.önskedröm som jag nog aldrig kommer att få se gå i uppfyllelse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela